|
Post by babka on May 23, 2020 10:27:13 GMT 1
ty no kurwa to może ja też śmieszkowałam ze swoją grą robiąc idiote z głupiego kapelana, co Ty na to?
|
|
|
Post by babka on May 23, 2020 10:28:01 GMT 1
wprowadza innych w błąd żeby sobie kpić, patrzcie jakie ma zajebiste poczucie humoru, tego jeszcze w tej grze nie grali
|
|
|
Rozgrywka
May 23, 2020 10:28:04 GMT 1
via mobile
Post by Testament Cozmo on May 23, 2020 10:28:04 GMT 1
Dlaczego Trunks totalnie niewinny - to moja delikatnie mówiąc nie-pierwsza edycja i nigdy nie widziałem mafiozy tak jadącego po bandzie jak Trunks. A ja widziałem. I dojechał na tym patencie do końca. Z tym uniewinnianiem Trunksa oczywiście żartowałem, to jest gracz, który nie ma prawa dograć do końca, nie ufam mu za chuja. Chociaż jeśli Walkiewicz jest niewinny, a dla mnie jest, to nie widzę sensu w jego ostrym wjeździe przed linczem. No chyba że w mafii jest Babka.
|
|
|
Post by Piotr Kozioł on May 23, 2020 10:28:12 GMT 1
ty no kurwa to może ja też śmieszkowałam ze swoją grą robiąc idiote z głupiego kapelana, co Ty na to? Myślę, że nie, ale możemy to sprawdzić dzisiaj linczem, jeśli chcesz
|
|
|
Post by Karolina Gorczyca on May 23, 2020 10:28:23 GMT 1
Babka może ZACZNIJ GRAĆ zamiast śmieszkować na przeczekanie.
|
|
|
Post by Jacek Walkiewicz on May 23, 2020 10:28:23 GMT 1
Trunks i tak dzisiaj nie poleci. Zostawmy ten temat na razie. Dla mnie jest bardzo mocno zielony Okej.
Cieszy chociaż tyle, że reszta podejrzanych Gorczycy pokrywa się z moimi. Póki co omijanie Trunksa jakoś przeżyję.
|
|
|
Post by babka on May 23, 2020 10:29:57 GMT 1
nie śmieszkuje na przeczekanie tylko jestem autentycznie wkurwiona
|
|
|
Post by Jacek Walkiewicz on May 23, 2020 10:30:10 GMT 1
Ale przecież jego gra będąc w mafii byłaby zupełnie nielogiczna. Chłop dostawał ostrzeżenie po ostrzeżeniu a walił nickami aż miło. (już kompletnie pomijam to, że mafii nigdy nie jest na rękę ujawniać innym swoje typy na tożsamość, chyba, że chcą kogoś wybadać, ale przy tych zasadach raczej nikt się na to nie złapie). Linczowanie go teraz byłoby irracjonalne. A jako że większość mądrych głów się zgadza, że grono podejrzanych jest mocno wąskie, to to, że próbujesz za wszelką cenę go tutaj wsadzać przed szereg tylko buduje znów większe podejrzenia wobec Ciebie. Jakbyś przeczytał z odrobiną uwagi moje posty to byś wiedział, że najważniejszą rzeczą jest dla mnie to, żeby miasto zrozumiało, że nie można go uniewinnić i pozwolić mu dożyć meczówki. A linczować w międzyczasie możemy innych kandydatów.
|
|
|
Post by Piotr Kozioł on May 23, 2020 10:30:16 GMT 1
Walkiewicz, co powiesz teraz o babce?
|
|
|
Post by babka on May 23, 2020 10:30:30 GMT 1
a o moją grę się nie martwcie
|
|
|
Post by babka on May 23, 2020 10:31:47 GMT 1
złą przeciwniczke sobie wybrałeś łajdaku, stay tuned
|
|
|
Post by Jacek Walkiewicz on May 23, 2020 10:32:05 GMT 1
Walkiewicz, co powiesz teraz o babce? Mogę linczować. Ale wolałbym chyba zacząć od Pawła Kozła, a Babce dać się jeszcze trochę powkurwiać i w końcu może napisze coś konkretnego xD
|
|
|
Post by Paweł Kozioł on May 23, 2020 10:32:43 GMT 1
Masz wyciszone moje posty typie?
|
|
|
Post by Jacek Walkiewicz on May 23, 2020 10:32:58 GMT 1
Paweł Kozioł, Babka, Sir Lancelot, Future Trunks -> 3 mafie tu POWINNY być. To raczej się dziś nie zmieni, jeszcze będę czytał moich niewinnych.
|
|
|
Post by Piotr Kozioł on May 23, 2020 10:33:16 GMT 1
Walkiewicz, co powiesz teraz o babce? Mogę linczować. Ale wolałbym chyba zacząć od Pawła Kozła, a Babce dać się jeszcze trochę powkurwiać i w końcu może napisze coś konkretnego xD
Ja chciałbym postawić na zasadę - po owocach poznacie. Jak coś konkretnego napisze, to się będziemy martwić. Na razie się na to nie zanosi xD
|
|
|
Post by Piotr Kozioł on May 23, 2020 10:33:57 GMT 1
Wójcie, ale żeby się wypowiadać, to chyba trzeba jakieś kwalifikacje mieć xD
|
|
|
Post by Jacek Walkiewicz on May 23, 2020 10:34:51 GMT 1
Mogę linczować. Ale wolałbym chyba zacząć od Pawła Kozła, a Babce dać się jeszcze trochę powkurwiać i w końcu może napisze coś konkretnego xD
Ja chciałbym postawić na zasadę - po owocach poznacie. Jak coś konkretnego napisze, to się będziemy martwić. Na razie się na to nie zanosi xD Jak do linczu dalej się będzie tylko wkurwiać to linczujemy, izi xD
|
|
|
Rozgrywka
May 23, 2020 10:34:55 GMT 1
via mobile
Post by Testament Cozmo on May 23, 2020 10:34:55 GMT 1
Uważam, że w gronie Paweł Kozioł/Lancelot /Babka są 2 mafie. Z czego Paweł wygląda najgorzej z gry, Lancelot ma najwięcej mafijnych postów.
|
|
|
Post by Paweł Kozioł on May 23, 2020 10:35:16 GMT 1
Nie dziwne, że dochód narodowy nie rośnie, jak przedsiębiorcy tępi jak obuch od siekiery!
|
|
|
Post by Paweł Kozioł on May 23, 2020 10:36:06 GMT 1
Uważam, że w gronie Paweł Kozioł/Lancelot /Babka są 2 mafie. Z czego Paweł wygląda najgorzej z gry, Lancelot ma najwięcej mafijnych postów. Możesz rozwinąć dlaczego wyglądam najgorzej z gry skoro Lancelot ma najwięcej mafijnych postów?
|
|