|
Post by babka on May 23, 2020 14:40:39 GMT 1
za to podejrzenia ofc niewinnego Piotra Kozła są bardzo wielowymiarowe
-winny wójt bo nie odpowiedział na zaczepke -winna babka
-wy debile jak mogliście zlinczowac oczywistego niewinnego Rojasa
|
|
|
Rozgrywka
May 23, 2020 14:42:32 GMT 1
via mobile
Post by Paweł Kozioł on May 23, 2020 14:42:32 GMT 1
Testament, pod tym względem jego gra wydaje mi się bardziej naturalna. Mm nadzieję, że zrozumiesz.
|
|
|
Rozgrywka
May 23, 2020 14:43:24 GMT 1
via mobile
Post by Paweł Kozioł on May 23, 2020 14:43:24 GMT 1
Czy winna babka wzięłaby na cel do zlinczowania niewinnego, mającego dobrą pozycję Piotra? Tzw. wątpliwości.
|
|
|
Post by Karolina Gorczyca on May 23, 2020 14:51:06 GMT 1
Piotra Kozioła uniewinnia zachowanie sprzed linczu, gdzie choć nie musiał zmienił w ostatniej chwili głos. To zachowanie w każdej rozpatrywanej przeze mnie konfiguracji jest miastowe. Więc zalecam się póki co od niego odstosunkować.
|
|
|
Rozgrywka
May 23, 2020 15:01:25 GMT 1
via mobile
Post by Testament Cozmo on May 23, 2020 15:01:25 GMT 1
Piotra Kozioła uniewinnia zachowanie sprzed linczu, gdzie choć nie musiał zmienił w ostatniej chwili głos. To zachowanie w każdej rozpatrywanej przeze mnie konfiguracji jest miastowe. Więc zalecam się póki co od niego odstosunkować. Też uważam to zachowanie za bardzo miastowe, wczoraj prowokowałem, pisząc inaczej, ale nikt za bardzo nie podłapał. A zlinczować trzeba Pawła Kozła.
|
|
|
Post by babka on May 23, 2020 15:38:11 GMT 1
pewnie że miastowe, ale nie zdajecie sobie sprawy jak łatwo mafii przy obecnym systemie wykalkulować taką zmianę, tymbardziej kiedy wszystkie scenariusze już znasz i wiesz co przyniosą. Casus Sznudziana
|
|
|
Post by Karolina Gorczyca on May 23, 2020 15:53:18 GMT 1
Ty sobie za to zdecydowanie zdajesz z tego sprawę xD
|
|
|
Rozgrywka
May 23, 2020 16:06:02 GMT 1
via mobile
Post by babka on May 23, 2020 16:06:02 GMT 1
Owszem, zdaje
|
|
|
Post by Testament Cozmo on May 23, 2020 16:48:12 GMT 1
pewnie że miastowe, ale nie zdajecie sobie sprawy jak łatwo mafii przy obecnym systemie wykalkulować taką zmianę, tymbardziej kiedy wszystkie scenariusze już znasz i wiesz co przyniosą. Casus Sznudziana I myślisz, że mafiozo by ten głos zmienił i to tak kompletnie z dupy? Po co? Przecież miał dobrą pozycję, był uniewinniany, a to zagranie zwróciło na niego uwagę.
|
|
|
Rozgrywka
May 23, 2020 17:01:47 GMT 1
via mobile
Post by babka on May 23, 2020 17:01:47 GMT 1
Mówię że jest taka możliwość i nie jest to podstawa na której powinno się chłopa uniewinniać, choć to zachowanie świadczy na jego korzyść
|
|
|
Rozgrywka
May 23, 2020 17:04:15 GMT 1
via mobile
Post by babka on May 23, 2020 17:04:15 GMT 1
Generalnie wszystko co pisałem pisałem po to żeby go nie uniewinniać bo uważam że może być w mafii
|
|
|
Post by Testament Cozmo on May 23, 2020 17:04:55 GMT 1
Mówię że jest taka możliwość i nie jest to podstawa na której powinno się chłopa uniewinniać, choć to zachowanie świadczy na jego korzyść Szczerze mówiąc, jeszcze nie widziałem mafiozy, który by tak robił. Niektóre ruchy są niemafijne, dlatego że choć mafiozi też wiedzą, że są one niemafijne, to nie mają jaj, żeby coś takiego zrobić, bo jak nie zrobią tego naturalnie, to się wjebią bardzo mocno. Ten głos Piotra to jedna z takich rzeczy i uważam, że jest małe prawdopodobieństwo, że to było dobrze zagrane przez mafiozę, a nie zwykłe zajebanie się w akcji niewinnego. Zwłaszcza, że jak już pisałem, Piotr Kozioł miał wtedy bardzo dobrą pozycję, więc nie musiał się na siłę oczyszczać takim wygibasem. Kogo jeszcze podejrzewasz?
|
|
|
Post by Testament Cozmo on May 23, 2020 17:06:10 GMT 1
Generalnie wszystko co pisałem pisałem po to żeby go nie uniewinniać bo uważam że może być w mafii Dobra, czyli on może być w mafii. A jest ktoś, kto Twoim zdaniem jest bardziej podejrzany od Kozła? Czyli że w tej mafii nie "może być", lecz wręcz po prostu jest. Znajdzie się ktoś taki?
|
|
|
Post by Karolina Gorczyca on May 23, 2020 17:12:38 GMT 1
Starasz się babko znaleźć się na niego cokolwiek, bo wiesz, że jeżeli nie znajdzie się na świeczniku to wy jako mafia to przegracie. Tak to widzę.
|
|
|
Post by Testament Cozmo on May 23, 2020 17:22:15 GMT 1
Na obecną chwilę wydaje mi się, że mafia to Paweł Kozioł, babka, Future Trunks. Ewentualnie Lancelot, ale trochę wątpię w jego winę. Mamy miejsce na 2 błędy, więc jeśli w tej czwórce jest mniej niż 2 mafiozów, to leżymy, chyba że klawisz zatrzyma jakiś mord. Dlatego trzeba grać mądrze, strategicznie. W związku z tym bardzo zależy mi na linczu na Pawle Koźle, który wprost powiedział, że nie jest rolnym. Ważne jest, żeby rolnego miejskiego nie zlinczować, a tu mamy podejrzanego, który na pewno roli nie ma.
|
|
|
Post by babka on May 23, 2020 17:23:05 GMT 1
Starasz się babko znaleźć się na niego cokolwiek, bo wiesz, że jeżeli nie znajdzie się na świeczniku to wy jako mafia to przegracie. Tak to widzę. co ty pierdolisz, w takiej sytuacji równie dobrze mógłbym szukać czegokolwiek na kogokolwiek innego a nie zaczynać od proboszcza
|
|
|
Post by Testament Cozmo on May 23, 2020 17:27:00 GMT 1
Starasz się babko znaleźć się na niego cokolwiek, bo wiesz, że jeżeli nie znajdzie się na świeczniku to wy jako mafia to przegracie. Tak to widzę. co ty pierdolisz, w takiej sytuacji równie dobrze mógłbym szukać czegokolwiek na kogokolwiek innego a nie zaczynać od proboszcza To znajdź cokolwiek na kogokolwiek innego, właśnie o to Cię przed chwilą poprosiłem.
|
|
|
Post by babka on May 23, 2020 17:33:29 GMT 1
za mafie uważam jeszcze sirlancelota, ale nie mam ochoty dzisiaj więcej tej grze oddać więc nie będę dokładnie gry analizował, powody mafijności są dwa
turbo tragiczny początek w którym od pierwszych postów zaczął jechać kreacjami z poprzednich edycji. Uważam że to co grał było aż nazbyt mafijne i zbyt wkurwiające żeby gracz który nie jest początkującym zagrał coś takiego. Uważam, że prędzej mogło zostać zagrane przez dobrego i pewnego siebie gracza, intencjonalnie
wczoraj powielał wszystkie złe wnioski Rojasa. A skoro to gracz parokrotnie lepszy od Rojasa to powinien myśleć samodzielnie, a w trakcie gierki odniosłem wrażenie że podpina się pod cudze wnioski
|
|
|
Post by babka on May 23, 2020 17:35:02 GMT 1
Testament Cozmo Alpak Future Trunks Pan Tenorek Jacek Walkiewicz Karolina Gorczyca Konstanty "Kot" Jeleński Paweł Kozioł
Piotr Kozioł Sirlancelot
|
|
|
Post by babka on May 23, 2020 17:37:11 GMT 1
przerwy zrobione specjalnie bo w takich widełkach tych graczy umieszczam
od góry najbardziej niewinni, w środku tacy których nie potrafię sklasyfikować, na dole ci których uważam za mafie
|
|