|
Post by sirlancelot on May 23, 2020 18:30:53 GMT 1
To Ty chyba nie rozumiesz co dokładnie napisałem, skoro zarzucasz mi manipulację. Uważam, że jeżeli jesteś w mafii, to Twój głos na Walkiewicza to było wykorzystanie chwilowej sposobności, aby wyjebać dobrego gracza. Dlaczego wczoraj nie pchałeś mocniej postaci Pawła Kozła? Myślę, że miałbym głos z 1/3 miasta. Tu przede wszystkim chodzi, że wcale Ci nie śpieszno wrzucić kogoś na lincz, a nie oszukujmy się Walkiewicz jest 10 razy lepszy niż Paweł Kozioł. Zresztą nie chcę mi się z Tobą kłócić, bo możiwe, że jesteś miastowy, ale Twoja akcja z Walkiewiczem zwyczajnie mi śmierdzi. Co do Trunksa, to mam dokładnie takie same przemyślenia jak Walkiewicz, jego gra to po prostu napierdalanie bez pomyślunku, bez żadnej oznaki, że jednak może się mylić. Wszystko jest zbudowane jedynie na z góry założonej agresji, nie ma tam ani emocji ani mózgu. Raczej wręcz przeciwnie wina Trunksa stawa i Ciebie i Proboszcza w gorszym świetle, ale to nie oznacza, że ktokolwiek z Was jet w mafii. Ponieważ są jeszcze osoby, głosujące na Rojasa, a głos w niego jest łatwo wytłumaczalny. Dlatego też stawiałbym, że mafia to najpewniej Paweł Kozioł, Trunks i ktoś z dwójki Tenorek/Proboszcz, jeżeli jednak miałbym się pomylić. To mafia będzie na pewno po za Cozmo i Gorczycą, ale to już żadne odkrycie, chociaż Trunksa moze to zadziwić. Niestety, ale prostytuujesz logikę. 1. Doskonale rozumiem, co dokładnie napisałeś. Dlaczego? Ponieważ napisałeś to jasno i wyraźnie "w analizie podał, że Walkiewicz zielony". Wchodzę zatem w swoją analizę. I co? I nigdzie nie pokolorowałem Walkowicza na zielono. Zatem kłamiesz. 2. W jaki sposób wina Trunks stawia mnie w gorszym świetle? W jaki sposób wina Trunksa stawia Piotr Kozioła w gorszym świetle? Proszę o dokłdne wyjaśnienie, a nie tylko rzucenie populizmem bez jakiejkolwiek argumentacji. 3. Piszesz, że wina Trunks stawia nas w gorszym świetle, ale nie oznacza, że ktokolwiek z Nas jest w mafii. Dlaczego zatem piszesz, że "mafia to najpewniej Kozioł, Trunks i ktoś z naszej dwójki"? No przecież sam sobie zaprzeczasz. Dodatkowo, jesteś kolejną osobą, która bardziej stara się dyskredytować głównych niewinnych (teksty, że Gorczyca nie prezentuje super gry) niż uniewinniać pozostałych mniej czystych. To jest typowo mafijne. Generalnie, jesteś najbardziej irytującą osobą w tej chwili. Wjeżdżasz w wygodnych godzinach, tu trochę popierdzisz, tu ponaciągasz, tu przemycisz nielogiczne teorie, tutaj rzucisz populizmami i uciekasz. I najgorsze jest to, że nie zamierzasz pochylić głowę i przyznać się, że czegoś nie zrozumiałeś. Ty dalej brniesz w swoje bzdury, będąc przy tym bezczelnym i zarzucając lepszym graczom brak zrozumienia czy nieprezentowanie super gry. Czy Ty masz innych podejrzanych po za mną daltonisto? Na plus, ale czekam na więcej:
Future Trunks
Jacek Walkiewicz
Konstanty „Kot” Jeleński
Leo Rojas To nie jest kolor zielony? Jak to wyjaśnimy to może Ci odpowiem na Twoje marudzenie, ale na ten moment nie mam ochoty. Już wystarczająco Gorczyca mnie wkurza, która blokuje szukanie mafiozów po za grupą, która sama sobie ustaliła xD
|
|
|
Post by Piotr Kozioł on May 23, 2020 18:36:48 GMT 1
Świetny post Babki o Piotrze Koziole. Absolutnie miastowy Ktoś chce z tym polemizować? ja. Co rozumiesz absolutnie miastowy? Chcesz ją po nim uniewinnić?
|
|
|
Post by Pan Tenorek on May 23, 2020 18:36:57 GMT 1
No przecież to jest morski, Ty czopie.
No i słowo klucz "Na plus, ale czekam na więcej". W żadnym wypadku nie pomyślałbym, że ktoś wrzucający kogoś w tę kategorię miał na myśli "zazielenienie".
|
|
|
Post by sirlancelot on May 23, 2020 18:41:54 GMT 1
No przecież to jest morski, Ty czopie. No i słowo klucz "Na plus, ale czekam na więcej". W żadnym wypadku nie pomyślałbym, że ktoś wrzucający kogoś w tę kategorię miał na myśli "zazielenienie". Morski? A Ty jakiś pedał jesteś? xD Wrócę do Ciebie po tym jak zawiozę siostrę do znajomej.
|
|
|
Post by Pan Tenorek on May 23, 2020 18:42:40 GMT 1
Świetny post Babki o Piotrze Koziole. Absolutnie miastowy Ktoś chce z tym polemizować? ja. Co rozumiesz absolutnie miastowy? Chcesz ją po nim uniewinnić? Nie uniewinniam, ale przesuwam bliżej zielonego w tym momencie. Babka jest naciskana przez kilka osób, żeby w końcu zaczęła grać. Kilka osób ją podejrzewa, kilka osób stawia jako mafię. Babk pisze obszerną analizę na jednego z najbardziej zielonych graczy w tym momencie. Nie pisze żadnych banałów, nie powiela jakichkolwiek argumentów innych osób. Tworzy to z tak fajnym przekonaniem, że przypomina mi płaskoziemców gorliwie broniących swoich teorii przy niedzielnym obiedzie u teściów. Generalnie błądzi i szuka nie tam, gdzie powinna. Ale przy jej obecnej sytuacji, będąc w mafii poczyniła by analizę, którą chciałaby się przypodobać mocnym miastowym. No dla mnie, jest to klasyczna miastowa pomyłka.
|
|
|
Post by sirlancelot on May 23, 2020 18:43:07 GMT 1
Świetny post Babki o Piotrze Koziole. Absolutnie miastowy Ktoś chce z tym polemizować? ja. Co rozumiesz absolutnie miastowy? Chcesz ją po nim uniewinnić? Czy Ty nie miałeś jej na czerwonym? Widać, że te kolory zmieniają się u Tenorka w zależności od humoru...
|
|
|
Post by sirlancelot on May 23, 2020 18:44:30 GMT 1
ja. Co rozumiesz absolutnie miastowy? Chcesz ją po nim uniewinnić? Nie uniewinniam, ale przesuwam bliżej zielonego w tym momencie. Babka jest naciskana przez kilka osób, żeby w końcu zaczęła grać. Kilka osób ją podejrzewa, kilka osób stawia jako mafię. Babk pisze obszerną analizę na jednego z najbardziej zielonych graczy w tym momencie. Nie pisze żadnych banałów, nie powiela jakichkolwiek argumentów innych osób. Tworzy to z tak fajnym przekonaniem, że przypomina mi płaskoziemców gorliwie broniących swoich teorii przy niedzielnym obiedzie u teściów. Generalnie błądzi i szuka nie tam, gdzie powinna. Ale przy jej obecnej sytuacji, będąc w mafii poczyniła by analizę, którą chciałaby się przypodobać mocnym miastowym. No dla mnie, jest to klasyczna miastowa pomyłka. Babka gra wąsko i pisanie, że jedną niby to miastową pomyłką zaczyna się zazieleniać to jakaś kpina.
|
|
|
Post by Pan Tenorek on May 23, 2020 18:46:08 GMT 1
Nie uniewinniam, ale przesuwam bliżej zielonego w tym momencie. Babka jest naciskana przez kilka osób, żeby w końcu zaczęła grać. Kilka osób ją podejrzewa, kilka osób stawia jako mafię. Babk pisze obszerną analizę na jednego z najbardziej zielonych graczy w tym momencie. Nie pisze żadnych banałów, nie powiela jakichkolwiek argumentów innych osób. Tworzy to z tak fajnym przekonaniem, że przypomina mi płaskoziemców gorliwie broniących swoich teorii przy niedzielnym obiedzie u teściów. Generalnie błądzi i szuka nie tam, gdzie powinna. Ale przy jej obecnej sytuacji, będąc w mafii poczyniła by analizę, którą chciałaby się przypodobać mocnym miastowym. No dla mnie, jest to klasyczna miastowa pomyłka. Babka gra wąsko i pisanie, że jedną niby to miastową pomyłką zaczyna się zazieleniać to jakaś kpina. Przestań mnie cytować i dopisywać swoje kłamstwa pod nim. Przesuwanie bliżej zielonego nie znaczy, że zazieleniam. Między ciemnym pomarańczem i ciemnym zielonym jest cała paleta barw.
|
|
|
Post by Piotr Kozioł on May 23, 2020 18:57:56 GMT 1
Zielony to tylko niedojrzały czerwony
|
|
|
Post by Pan Tenorek on May 23, 2020 19:04:17 GMT 1
Piotr Kozioł - jesteś gotów pójść w Lancelota? Babka - jesteś gotów pójść w Lancelota? Testament - jesteś gotów pójść w Lancelota?
|
|
|
Post by Karolina Gorczyca on May 23, 2020 19:12:05 GMT 1
Moim zdaniem spokój świadczy o tym, że mafia jest pogodzona z utratą gracza.
|
|
|
Post by Piotr Kozioł on May 23, 2020 19:16:32 GMT 1
mógłbym, ale przy takim linczu nie. Dla mnie jest numerem trzy w kolejce
|
|
|
Post by Testament Cozmo on May 23, 2020 19:18:24 GMT 1
Nie jestem dziś gotów pójść w Lancelota, nie przed Pawłem Kozłem.
|
|
|
Post by Testament Cozmo on May 23, 2020 19:19:48 GMT 1
A skąd w ogóle to pytanie, Tenorku?
|
|
|
Post by Pan Tenorek on May 23, 2020 19:23:23 GMT 1
A skąd w ogóle to pytanie, Tenorku? Moim zdaniem Lancelot może bardziej namieszać w szeregach miasta. Bezczelnie manipuluje i próbuje dewaluować graczy, którzy grają dobre zawody. Pomijając, że jest to mafijne, to najzwyczajniej w świecie mnie wkurwia.
|
|
|
Post by Karolina Gorczyca on May 23, 2020 19:29:13 GMT 1
Mnie też wkurwia. Aczkolwiek jest jeden powód dla którego nie należy z nienacka zmieniać typów przed samym linczem, mianowicie miastowe role. Jeśli my walimy w jednego, to oczekuję od przyzwoitego mleczarza/klawisza, że walną w innego/innych.
|
|
|
Post by Karolina Gorczyca on May 23, 2020 19:33:36 GMT 1
Dawno nie widziałem takiej nędzy podczas drugiego linczu rozgrywanego w weekend. Co z wami?
|
|
|
Post by Karolina Gorczyca on May 23, 2020 19:38:49 GMT 1
Jeśli Trunks poleci za brak głosu to będzie dopełnienie kuriozalności tej edycji.
|
|
|
Post by Testament Cozmo on May 23, 2020 19:39:30 GMT 1
Albo mafia się poddała, albo jest jej na rękę, więc nie będzie mieszać, a ja też nie mam powodu mieszać - bo uważam, że linczujemy mafiozę.
|
|
|
Post by Testament Cozmo on May 23, 2020 19:40:04 GMT 1
Jeśli Trunks poleci za brak głosu to będzie dopełnienie kuriozalności tej edycji. A jak poleci jako winny, to już będzie szczyt szczytów.
|
|