|
Post by sirlancelot on May 23, 2020 19:40:17 GMT 1
A skąd w ogóle to pytanie, Tenorku? Moim zdaniem Lancelot może bardziej namieszać w szeregach miasta. Bezczelnie manipuluje i próbuje dewaluować graczy, którzy grają dobre zawody. Pomijając, że jest to mafijne, to najzwyczajniej w świecie mnie wkurwia. Ty serio sądzisz, że grasz dobre zawody? i o kim niby jeszcze piszesz, że dewaluuję?
|
|
|
Post by Testament Cozmo on May 23, 2020 19:42:57 GMT 1
Mnie też wkurwia. Aczkolwiek jest jeden powód dla którego nie należy z nienacka zmieniać typów przed samym linczem, mianowicie miastowe role. Jeśli my walimy w jednego, to oczekuję od przyzwoitego mleczarza/klawisza, że walną w innego/innych. Bardzo dobry punkt, a ja mam jeszcze 1 - zanotowałem sobie zależność, że jeśli Paweł Kozioł winny, to Lancelot niewinny. Tak więc lepiej nie mieszać rolnym + dodatkowo mieć szansę tego Lancelota oczyścić.
|
|
|
Post by Pan Tenorek on May 23, 2020 19:45:15 GMT 1
Czuję, że tak.
Moim zdaniem Gorczyca gra dobre zawody.
Oboje jesteśmy też uniewinniani przez większość graczy (do tego grona dodaję Testament). Ty natomiast starasz się pokazać nas jako błądzących, a nawet śmierdzących. Jednocześnie nie stosujesz przy tym żadnych konkretnych argumentów (głównie to próby manipulacji i populistyczne jednozdaniowce). I to ostatnie jest w tym wszystkim najsłabsze.
|
|
|
Post by sirlancelot on May 23, 2020 19:46:01 GMT 1
Mnie też wkurwia. Aczkolwiek jest jeden powód dla którego nie należy z nienacka zmieniać typów przed samym linczem, mianowicie miastowe role. Jeśli my walimy w jednego, to oczekuję od przyzwoitego mleczarza/klawisza, że walną w innego/innych. Bardzo dobry punkt, a ja mam jeszcze 1 - zanotowałem sobie zależność, że jeśli Paweł Kozioł winny, to Lancelot niewinny. Tak więc lepiej nie mieszać rolnym + dodatkowo mieć szansę tego Lancelota oczyścić. Przeciez to nie będzie tak działać, Jak Paweł Kozioł winny, to ja dalej powinien pozostać jako podejrzany. Jego relacja ze mna wcale nie wyklucza takiej mozliwości
|
|
|
Post by sirlancelot on May 23, 2020 19:48:25 GMT 1
Czuję, że tak. Moim zdaniem Gorczyca gra dobre zawody. Oboje jesteśmy też uniewinniani przez większość graczy (do tego grona dodaję Testament). Ty natomiast starasz się pokazać nas jako błądzących, a nawet śmierdzących. Jednocześnie nie stosujesz przy tym żadnych konkretnych argumentów (głównie to próby manipulacji i populistyczne jednozdaniowce). I to ostatnie jest w tym wszystkim najsłabsze. Nie podaję argumentów? Mówisz, że manipuluję głosami gdy to Ty jawnie olewasz własną analizę i sypiesz głosem w Walkiewicza,który najpewniej jest niewinny tylko dlatego,że była chwilowa sposobność wyjebania jego. Miasto Cię uniewinniło tylko na podstawie startowej analizy, ale reszta Twojej gry to jakieś personalne ataki w moją stronę i zero szukania mafii w zupełnie innych osobach.
|
|
|
Post by Karolina Gorczyca on May 23, 2020 19:48:25 GMT 1
Mnie też wkurwia. Aczkolwiek jest jeden powód dla którego nie należy z nienacka zmieniać typów przed samym linczem, mianowicie miastowe role. Jeśli my walimy w jednego, to oczekuję od przyzwoitego mleczarza/klawisza, że walną w innego/innych. Bardzo dobry punkt, a ja mam jeszcze 1 - zanotowałem sobie zależność, że jeśli Paweł Kozioł winny, to Lancelot niewinny. Tak więc lepiej nie mieszać rolnym + dodatkowo mieć szansę tego Lancelota oczyścić. Ciekaw jestem tej zależności, tym bardziej, że ja jej nie dostrzegam, to znaczy to moi dwaj najbardziej prawdopodobni mafiozi.
|
|
|
Post by Testament Cozmo on May 23, 2020 19:59:20 GMT 1
Bardzo dobry punkt, a ja mam jeszcze 1 - zanotowałem sobie zależność, że jeśli Paweł Kozioł winny, to Lancelot niewinny. Tak więc lepiej nie mieszać rolnym + dodatkowo mieć szansę tego Lancelota oczyścić. Ciekaw jestem tej zależności, tym bardziej, że ja jej nie dostrzegam, to znaczy to moi dwaj najbardziej prawdopodobni mafiozi. Jeśli Paweł Kozioł okaże się winny, a wierzę, że tak, to wyjaśnię, o co mi chodzi.
|
|
|
Post by Karolina Gorczyca on May 23, 2020 20:00:05 GMT 1
A MG coś pojebał z tym Trunksem
|
|
|
Post by Antura on May 23, 2020 20:00:50 GMT 1
PAWEŁ KOZIOŁ NIEWINNY BEZROLNY
8 głosów: Paweł Kozioł - Babka, Alpak, Testament Cozmo, Jacek Walkiewicz, Konstanty "Kot" Jeleński, Pan Tenorek, Karolina Gorczyca, Future Trunks
7 głosów:
6 głosów:
5 głosów:
4 głosy:
3 głosy: Babka - sirlancelot, Piotr Kozioł, Paweł Kozioł
2 głosy:
1 głos:
|
|
|
Post by Karolina Gorczyca on May 23, 2020 20:03:25 GMT 1
grr
|
|
|
Post by Karolina Gorczyca on May 23, 2020 20:03:56 GMT 1
Mówiłem kurwa w tego Lancelota mafiozę jebać
|
|
|
Post by Pan Tenorek on May 23, 2020 20:04:16 GMT 1
Przyspieszamy na Lancelocie?
|
|
|
Post by Testament Cozmo on May 23, 2020 20:04:45 GMT 1
Kurwa, czyli jednak Lancelot.
|
|
|
Rozgrywka
May 23, 2020 20:05:13 GMT 1
via mobile
Post by Alpak on May 23, 2020 20:05:13 GMT 1
Nie angażowałem się dzisiaj, trochę uciekłem od wielkomiejskiego zgiełku, wpadłem oddać głos, a teraz zobaczyć wynik.
I szczerze mówiąc, powstawal wielki przededycyjny ambaras o strukturę rozgrywki, a póki co dwoje miastowych zagrało tak chujowe i mafijne zawody, że szkoda gadać.
A ja się czuję jak debil, dwa razy głosując na niewinnego.
|
|
|
Post by Karolina Gorczyca on May 23, 2020 20:05:48 GMT 1
Alpak xD
|
|
|
Post by sirlancelot on May 23, 2020 20:06:29 GMT 1
Mówiłem kurwa w tego Lancelota mafiozę jebać Ty chyba faktycznie chcesz tą edycję miastu przegrać. Nie mam zamiaru pozostawać Ci dłużny, bo oprócz początku to teraz już średnio grasz i nie dopuszczasz do swojego rozumu, że mafia może być tam gdzie sobie zrobiłaś oczyszczenie.
|
|
|
Post by Karolina Gorczyca on May 23, 2020 20:07:34 GMT 1
To kto jest w mafii Lancelocie?
|
|
|
Rozgrywka
May 23, 2020 20:07:52 GMT 1
via mobile
Post by Alpak on May 23, 2020 20:07:52 GMT 1
Nie grałem po stronie miasta od pięciu lat xd
|
|
|
Post by sirlancelot on May 23, 2020 20:08:44 GMT 1
Idę się uspokoić. Gorczycy wtóruje Tenorek, który gra mafijnej ode mnie.
|
|
|
Post by sirlancelot on May 23, 2020 20:09:43 GMT 1
To kto jest w mafii Lancelocie? Jak na moje trzech z czworo Babka, Tenorek, Trunks, Alpaka. Mam jeszcze obiekcje do Piotra i Pawła, ale moim zdaniem Babka ich obu wyklucza oraz wina Babki pogrążą Trunksa dodatkowo. Więc właściwie to dla mnie wyglada tak Babka i Trunks + Alpaka/Tenorek
|
|