|
Post by Pan Tenorek on May 23, 2020 20:09:49 GMT 1
Tym razem nie dam się sprowokować.
|
|
|
Post by Karolina Gorczyca on May 23, 2020 20:10:36 GMT 1
No Alpak raczej nie.
|
|
|
Post by Pan Tenorek on May 23, 2020 20:10:38 GMT 1
To kto jest w mafii Lancelocie? Jak na moje trzech z czworo Babka, Tenorek, Trunks, Alpaka. Niedawno pisałeś, że Babka, Trunks, Ja/Ksiądz. Skąd ten Alpak?
|
|
|
Post by sirlancelot on May 23, 2020 20:11:47 GMT 1
|
|
|
Post by Karolina Gorczyca on May 23, 2020 20:14:06 GMT 1
Cytując MG bo gra miastowo.
|
|
|
Rozgrywka
May 23, 2020 20:17:21 GMT 1
via mobile
Post by Future Trunks on May 23, 2020 20:17:21 GMT 1
Cozmo, jesteś z nami czy może znowu buszujesz w różnych zakamarkach forum? Dzisiaj w nocy opublikuję TECZKI TRUNKSA, które w połączeniu z WIELKĄ SIECIĄ POWIĄZAŃ, skończą grę w maksymalnie czterech kolejnych linczach. Mafiozi, do tego czasu możecie przeprowadzić kampanię oczerniającą moją osobę, może coś na tym zyskacie, ale zawartość teczek będzie porażająca. Bez wątpienia to będzie najlepsza analiza w hitorii tej gry.
|
|
|
Post by Testament Cozmo on May 23, 2020 20:21:34 GMT 1
Jestem. Pytanie, w sumie nawet 2: 1. Czemu opublikujesz w nocy? Żeby uniknąć interakcji? 2. Pisałeś, że: Pytanie do mafiozów to, że jesteście aktywni głównie do południa to już będzie stała tendencja, czy w decydujących momentach też można was się na forum spodziewać? Ostatnie godziny przed linczem zawsze się najwięcej dzieje, więc mafiozi unikają tego okresu, bo najłatwiej się wkopać lub dać jakieś powiązania. To dlatego Cię dziś nie było, żeby się nie wkopać i nie polecieć?
|
|
|
Rozgrywka
May 23, 2020 20:21:37 GMT 1
via mobile
Post by Future Trunks on May 23, 2020 20:21:37 GMT 1
Okej, zacząłem od Babki. Dopuszczam możliwość jej winy. Posty ma okej, nie wkopała się samymi wpisami, ale nie jest to nic czego nie mógłby napisać mafioza. Trochę byłem wczoraj zasugerowany tym, że atakuje Rojasa, a ja sam miałem go za mafię, więc to dało jej tego dodatkowego plusa, który spowodował, że uznałem ją za raczej niewinną. Nie zdziwię się jeśli trójka mafijna to Paweł Kozioł, Trunks i Babka zamiast Sir Lancelota. Co? Przepraszam wszystkich, że znów skupiam się tylko na Strachliwym Walkiewiczu, ale czy widzicie, co on tutaj wypisuje? Przejrzał jej grę, uważa, że ma posty okej, że się niczym nie wkopała oraz że ma plusa za to, że atakowała Rojasa, bo przecież sam rzekomo "niewinny" Strachliwy Walkiewicz robił to samo. I jaki wniosek Walkiewicz wyciąga z tego, że Babka ma posty okej, nie wkopała się niczym i na plus atakowała Rojasa? MAFIA! No logiczny wniosek, nie powiem. I ten człowiek mnie nazywa kretynem, mówi, że przekoloryzowuje różne rzeczy, a sam pisze analizę na Babkę, gdzie wskazuje, że jest niewinna i pisze wniosek, że jednak jest winna.
Proszę o komentarz miastowych. Gość uniewinnia Babkę, a puenta jest taka, że jest winna. Tak czy nie?
|
|
|
Post by Testament Cozmo on May 23, 2020 20:22:50 GMT 1
Co? Przepraszam wszystkich, że znów skupiam się tylko na Strachliwym Walkiewiczu, ale czy widzicie, co on tutaj wypisuje? Przejrzał jej grę, uważa, że ma posty okej, że się niczym nie wkopała oraz że ma plusa za to, że atakowała Rojasa, bo przecież sam rzekomo "niewinny" Strachliwy Walkiewicz robił to samo. I jaki wniosek Walkiewicz wyciąga z tego, że Babka ma posty okej, nie wkopała się niczym i na plus atakowała Rojasa? MAFIA! No logiczny wniosek, nie powiem. I ten człowiek mnie nazywa kretynem, mówi, że przekoloryzowuje różne rzeczy, a sam pisze analizę na Babkę, gdzie wskazuje, że jest niewinna i pisze wniosek, że jednak jest winna.
Proszę o komentarz miastowych. Gość uniewinnia Babkę, a puenta jest taka, że jest winna. Tak czy nie? Ja tam widzę coś zupełnie innego.
|
|
|
Post by Piotr Kozioł on May 23, 2020 20:23:30 GMT 1
no moim zdaniem ten walkiewicz jest zbyt szybko uniewinniany
|
|
|
Rozgrywka
May 23, 2020 20:24:33 GMT 1
via mobile
Post by Future Trunks on May 23, 2020 20:24:33 GMT 1
1. Tak, żeby mnie nikt nie złapał podchwytliwym pytaniem. 2. Dokładnie tak, przed samym linczem przez miasto przeszła burza, sytuacja zmieniała się jak w kalejdoskopie, z punktu widzenia mafiozy którym jestem, gdybym sie odezwał to bym wbił sobie gwóźdź do trumny, dlatego udawalem, ze mnie nie ma.
Przezorny zawsze ubezpieczony.
Masz jeszcze jakieś inne mądre pytanie?
|
|
|
Rozgrywka
May 23, 2020 20:25:22 GMT 1
via mobile
Post by Future Trunks on May 23, 2020 20:25:22 GMT 1
Proszę o komentarz miastowych. Gość uniewinnia Babkę, a puenta jest taka, że jest winna. Tak czy nie? Ja tam widzę coś zupełnie innego. Co? Podaje argumenty za brakiem winny i puentuje, ze winny. Tak czy nie?
|
|
|
Post by Karolina Gorczyca on May 23, 2020 20:26:14 GMT 1
Na wypadek gdybym padł. Pamiętajcie, że Walkiewicz chce was słowem swym długim, przeciągłym na swoją korzyść przekabacić.
|
|
|
Post by Pan Tenorek on May 23, 2020 20:26:45 GMT 1
Ja tam widzę coś zupełnie innego. Co? Podaje argumenty za brakiem winny i puentuje, ze winny. Tak czy nie? Nie.
|
|
|
Post by Pan Tenorek on May 23, 2020 20:28:12 GMT 1
Jutro linczujemy Lancelota. Babki nie ruszamy.
|
|
|
Rozgrywka
May 23, 2020 20:28:32 GMT 1
via mobile
Post by Future Trunks on May 23, 2020 20:28:32 GMT 1
Co? Podaje argumenty za brakiem winny i puentuje, ze winny. Tak czy nie? Nie. Trollujesz? Pisze, ze posty ma okej, że nie wkopala sie niczym oraz ze zaglosowala tak jak on, czyli teoretycznie jak niewinny, bo tak próbuje siebie malować. Jak to świadczy o winie, to xD. A jak masz odpowiadać w taki sposob jak powyżej, to wypierdalaj.
|
|
|
Post by Karolina Gorczyca on May 23, 2020 20:30:37 GMT 1
Dobranoc, do widzenia, cześć, giniemy.
|
|
|
Post by Antura on May 23, 2020 20:30:49 GMT 1
Drugi mord:
Karolina Gorczyca - niewinna, bezrolna
|
|
|
Post by Pan Tenorek on May 23, 2020 20:31:07 GMT 1
"Okej, zacząłem od Babki. Dopuszczam możliwość jej winy. Posty ma okej, nie wkopała się samymi wpisami, ale nie jest to nic czego nie mógłby napisać mafioza."
No przecież tutaj wyjaśnia, że DOPUSZCZA możliwość winy. Pisze, że posty okej, nie wkopała się wpisami ALE NIE JEST TO NIC CZEGO NIE MÓGŁBY NAPISAĆ MAFIOZA.
Nie jest to tak zero-jedynkowe, jak chcesz to przedstawić.
|
|
|
Rozgrywka
May 23, 2020 20:32:35 GMT 1
via mobile
Post by Future Trunks on May 23, 2020 20:32:35 GMT 1
Dobranoc, do widzenia, cześć, giniemy. Nara, byłeś czwartym mafioza, podszkol się przed następną edycją. Czas poprowadzić miasto do zwycięstwa!
|
|