|
Post by Konstanty "Kot" Jeleński on May 24, 2020 11:17:16 GMT 1
Ja nie mam zamiaru szukać kwadratowych jaj, po raz kolejny to podkreślam. Alpak jest dla mnie najpewniejszym mafiozą. Jeśli Alpak nie jest w mafii to po prostu przegramy i będzie to w pełni zasłużone zwycięstwo mafii, kto by w niej nie był. Ale trudno, to tylko gra, zaraz zagramy kolejną edycję, nic wielkiego się ewentualnie nie stanie.
Jesteśmy w takiej sytuacji, że już nie ma co wg mnie wydziwiać. Albo idziemy w wariant Trunks, sirlancelot, Alpak, na co daję jakieś 95% szans, albo kombinujemy. Tylko że przy stanie 6-3 jakiekolwiek wydziwianie oznacza niemal pewną porażkę, bo mafia wszystko rozmyje i nas zakrzyczy.
|
|
|
Post by Konstanty "Kot" Jeleński on May 24, 2020 11:17:49 GMT 1
Jbc Trunks do zakrzykiwania ma wybitny talent, więc ostrzegam
|
|
|
Rozgrywka
May 24, 2020 11:18:07 GMT 1
via mobile
Post by Pan Tenorek on May 24, 2020 11:18:07 GMT 1
Sorry, Tenorku, ale nawet nie będę tego w całości czytał. Jakby co, ja pierwszy dowaliłem się do Rojasa za co biorę pełną odpowiedzialność. Natomiast dalej uważam, że to, co zrobił było bardzo mafijne. Tzn. sirlancelot wali takie mafijne babole, że aż głowa mała, a on się dalej kreuje i udaje, że nic nie widzi. Po ujawnieniu tożsamości, uznałem też, że ni w ząb nie gra jak niewinna Osiecka. Przeczytaj chociaż końcówkę, bo dużo pracy w to włożyłem.
|
|
|
Post by Konstanty "Kot" Jeleński on May 24, 2020 11:18:11 GMT 1
On tanio skóry nie sprzeda i będzie walczyć do upadłego.
|
|
|
Post by Konstanty "Kot" Jeleński on May 24, 2020 11:18:56 GMT 1
On tanio skóry nie sprzeda i będzie walczyć do upadłego.
(a po przeczytaniu tego posta z pewnością napisze na mafijnym: o, to skoro oni tego ode mnie oczekują, to teraz muszę zrobić wprost odwrotnie i wjedzie tu z tekstem: proszę, chcecie to mnie zlinczujcie, jestem niewinny, nie mam nic do ukrycia!")
XD
|
|
|
Post by Jacek Walkiewicz on May 24, 2020 11:22:36 GMT 1
Przypomniał mi się słynny cytat ze starych edycji: "I jeszcze jedna ciekawostka dla reszty prawilnych miastowych: zobaczcie ile tych postów na mój temat American naparza, ile wyciąga moich postów, zdań, wypowiedzi, ile ma nagle do powiedzenia, wszystko dla niego jest mafijne, nawet jakbym pierdnął, toby napisał, że to był ewidentnie pierd mafijny, że on takie pierdy już w niejednej edycji słyszał i tutaj też ewidentnie go rozpoznał."
|
|
|
Post by Future Trunks on May 24, 2020 11:29:55 GMT 1
A już prawdziwym hitem jest to, że w analizie "na mnie" umieszczasz post, ktorego nie napisałem ja, tylko... Walkiewicz. I który pare linijek wyzej sam cytowałeś jako post Walkiewicza. xD Widać, ze wymyśliłeś sobie tezę, która postanowiłeś za wszelka cenę - choćby ściana tekstu - uargumentować. Szkoda tylko, ze sama argumentacja była dla ciebie tak nieistotna, ze popierdoliles kto co pisał xD Wnioski: do konstatacji, ze Kot jest w mafii nie doprowadził Cię żaden proces, a już na pewno nie proces myślowy, bo nie wierze, zebys w jego trakcie nie zauważył, ze bazujesz m. in. na poście, ktorego ja wcale nie napisałem, a który dopiero co wytknąłes Walkiewiczowi. xD Ty po prostu już zaczynajac pisac wiedziałeś CO chcesz udowodnić. Po prostu skopiowałem link do jego posta jako osobnego, zamiast do całego tematu. Ty się spytałeś go grzecznie kto jest w mafii, a później napisałeś "dobra, dzięki", co było ustawką dwóch mafiozów. A to że się dopierdalasz jedynie do źle przekopiowanego posta pokazuje, że faktycznie w tej mafii musisz być, bo nic innego do powiedzenia nie masz.
|
|
|
Rozgrywka
May 24, 2020 11:32:05 GMT 1
via mobile
Post by Konstanty "Kot" Jeleński on May 24, 2020 11:32:05 GMT 1
Nie, to pokazuje, ze reszty nawet nie czytałem, bo z zasady ze spalonymi mafiozami nie dyskutuję.
|
|
|
Post by Future Trunks on May 24, 2020 11:39:58 GMT 1
Przecież przeczytałeś całego posta, bo to było gdzieś pośrodku, więc po chuj kłamiesz cymbale jebany?
|
|
|
Post by Jacek Walkiewicz on May 24, 2020 11:40:42 GMT 1
Proszę bez takich brzydkich odzywek.
|
|
|
Rozgrywka
May 24, 2020 11:41:40 GMT 1
via mobile
Post by Antura on May 24, 2020 11:41:40 GMT 1
Nie jestem w mafii. Mam za to deja vu - gdzieś, "w innym życiu" osoba kryjąca się pod kreacją Trunksa w identyczny sposób, będąc w mafii, przeprowadzała ataki na niewinnych kompletnie kurwiąc logikę i kolorowała mój nick na czerwono. Takie sytuacje pamiętam bodaj dwie, minimum. Wtedy popełniłem błąd, wdając się w dyskusję z osobnikiem , który z góry założył sobie przyjęcie taktyki: "zakrzyczeć!". Dziś powiem krótko: do piachu. Punkt karny dla Kota za granie prawdziwymi tożsamościami.
|
|
|
Post by Future Trunks on May 24, 2020 11:41:44 GMT 1
To weźcie przestańcie się lizać po fiutach
|
|
|
Rozgrywka
May 24, 2020 11:42:06 GMT 1
via mobile
Post by Konstanty "Kot" Jeleński on May 24, 2020 11:42:06 GMT 1
Przecież przeczytałeś całego posta, bo to było gdzieś pośrodku, więc po chuj kłamiesz cymbale jebany? Mój nick pokolorowany na czerwono i napisany wielkimi literami przyciągnął moja uwagę, przyjemniaczku.
|
|
|
Post by Jacek Walkiewicz on May 24, 2020 11:44:24 GMT 1
Przed chwilą go przecież oskarżyłem o bycie w mafii. Powinieneś teraz wyjechać z analizą, że skaczę po podejrzanych, więc jestem mafiozą, nigdy takiego pewnego mafiozy jak Walkiewicz nie było w historii tej gry.
|
|
|
Post by Future Trunks on May 24, 2020 11:45:40 GMT 1
Przecież wy się tylko liżecie po fiutach i non stop będziecie fałszywie zarzucać, że oskarżam tylko jedną osobę, chuj z wami.
|
|
|
Rozgrywka
May 24, 2020 11:51:06 GMT 1
via mobile
Post by Testament Cozmo on May 24, 2020 11:51:06 GMT 1
Ja nie mam zamiaru szukać kwadratowych jaj, po raz kolejny to podkreślam. Alpak jest dla mnie najpewniejszym mafiozą. Jeśli Alpak nie jest w mafii to po prostu przegramy i będzie to w pełni zasłużone zwycięstwo mafii, kto by w niej nie był. Ale trudno, to tylko gra, zaraz zagramy kolejną edycję, nic wielkiego się ewentualnie nie stanie. Jesteśmy w takiej sytuacji, że już nie ma co wg mnie wydziwiać. Albo idziemy w wariant Trunks, sirlancelot, Alpak, na co daję jakieś 95% szans, albo kombinujemy. Tylko że przy stanie 6-3 jakiekolwiek wydziwianie oznacza niemal pewną porażkę, bo mafia wszystko rozmyje i nas zakrzyczy. Jeśli nie zrobimy nic głupiego, to nie przegramy. Raz można się pomylić, zaczynamy od Trunksa, bo to mistrz krzyku i lepiej ten temat szybko zamknąć. Potem, jeśli winny, to Lancelot, jeśli niewinny to Walkiewicz. Nie widzę opcji, żeby kłótnia Trunks-Walkiewicz była kłótnią 2 niewinnych. Na końcu Alpak. Po prostu nie ma moim zdaniem możliwości, żeby mafia kryła się w innym miejscu. Dla mnie nawet ten Walkiewicz to takie trochę science fiction, bo gra niewinnie. Ja jestem niewinny, Babka i Kot to rolni. Tenorek i Piotr Kozioł grają mega niewinnie, no nie ma chuja, żeby byli w mafii.
|
|
|
Post by Piotr Kozioł on May 24, 2020 11:56:09 GMT 1
jesteś pewien, że chcemy zaczynać od Trunksa?
|
|
|
Post by Jacek Walkiewicz on May 24, 2020 12:02:40 GMT 1
Dziwi mnie, że dalej masz wątpliwości co do tego kto jest mafią w parze Trunks-Walkiewicz.
|
|
|
Rozgrywka
May 24, 2020 12:04:53 GMT 1
via mobile
Post by Testament Cozmo on May 24, 2020 12:04:53 GMT 1
Dziwi mnie, że dalej masz wątpliwości co do tego kto jest mafią w parze Trunks-Walkiewicz. Nie mam, jeśli to do mnie.
|
|
|
Post by Jacek Walkiewicz on May 24, 2020 12:07:02 GMT 1
To do Piotrka.
|
|