|
Rozgrywka
May 25, 2020 9:54:23 GMT 1
via mobile
Post by Alpak on May 25, 2020 9:54:23 GMT 1
Moja promiastową akcja jest wskazanie, psiamać, trzech mafiozów w momencie jak miasto nie zabiło ani jednego.
Uważam, że popełniłem trzy błędy w tej rozgrywce:
a) złapałem się na wędkę pt. Walkiewicz to Cozmo, więc skoro jest Cozmo, to nawet usprawiedliwia że tak chujowo zagrał początek, więc zacząłem go odkładać na później i lekko wybielać; b) brak czasu - rzut młotem w Kozła; c) brak czasu - wjazd z przemyśleniami za późno.
|
|
|
Rozgrywka
May 25, 2020 9:56:58 GMT 1
via mobile
Post by Alpak on May 25, 2020 9:56:58 GMT 1
I nie rozumiem, Tenorku, dlaczego nie możesz po prostu przeczytać moich postów i zobaczyć JEDNEGO DUŻEGO WZORCA PT. MAFIA SIE INTERAKTUJE OD SAMEGO POCZĄTKU.
Zamiast tego jedziesz z trzema odrębnymi teoriami, z których dwie potwierdzają to co pokazałem, tylko innymi słowami.
|
|
|
Rozgrywka
May 25, 2020 10:01:37 GMT 1
via mobile
Post by Alpak on May 25, 2020 10:01:37 GMT 1
I to nie Trunks miał mieć lepszą pozycję w mieście, wzajemne bicie w siebe od końca day 1 miało jeden cel - wszystko co robili było po to, żeby wynieść Walkiewicza, wiedzieli że jako jedyny miał szansę cokolwiek osiągnąć przy deciderze.
|
|
|
Post by Pan Tenorek on May 25, 2020 10:03:04 GMT 1
No ale w obecnej sytuacji Walkiewicz jest i tak ugotowany.
|
|
|
Rozgrywka
May 25, 2020 10:04:11 GMT 1
via mobile
Post by Jacek Walkiewicz on May 25, 2020 10:04:11 GMT 1
Twój wysiłek Alpaku też doceniam Natomiast mam dziś dużo pracy i nie będę się z Tobą przepychał. BARDZO CHCIAŁBYM ŻYĆ (notka dla MG xD), ale nie widzę szansy na zlinczowanie kogokolwiek innego w tej edycji niż naszej dwójki. Wierzę, że miasto wybierze mądrze.
|
|
|
Rozgrywka
May 25, 2020 10:05:21 GMT 1
via mobile
Post by Alpak on May 25, 2020 10:05:21 GMT 1
Wiesz, póki piłka w grze. Jeśli nie zginie dzisiaj, to jedyne co mu pozostanie - przekonać jednego miastowego.
Ja zrobiłem w niego zbyt mocny wjazd, żeby jakkolwiek móc się uratować, gdyby okazał się niewinny, ale jego winy jestem pewien.
|
|
|
Rozgrywka
May 25, 2020 10:32:09 GMT 1
via mobile
Post by Alpak on May 25, 2020 10:32:09 GMT 1
I zwróćcie uwagę na jeszcze jedną rzecz - jestem pewien co do Walkiewicza, ale jakimś promilem rozpatruje jednak szansę, że to nie on, chce dać miastu jeden lincz więcej, mając pewność co do swojej niewinności.
Tymczasem co robi Jaca? Hehe wyjebane nie ma co się produkować Alpaka albo ja i kończymy elo.
No zastanawiające podejście ze strony typa tak zatroskanego o wygraną do tej pory.
|
|
|
Rozgrywka
May 25, 2020 10:54:50 GMT 1
via mobile
Post by Testament Cozmo on May 25, 2020 10:54:50 GMT 1
I to nie Trunks miał mieć lepszą pozycję w mieście, wzajemne bicie w siebe od końca day 1 miało jeden cel - wszystko co robili było po to, żeby wynieść Walkiewicza, wiedzieli że jako jedyny miał szansę cokolwiek osiągnąć przy deciderze. Nie no, takimi postami nie poprawiasz swoich szans na przeżycie dzisiejszego linczu.
|
|
|
Rozgrywka
May 25, 2020 10:58:34 GMT 1
via mobile
Post by Alpak on May 25, 2020 10:58:34 GMT 1
I to nie Trunks miał mieć lepszą pozycję w mieście, wzajemne bicie w siebe od końca day 1 miało jeden cel - wszystko co robili było po to, żeby wynieść Walkiewicza, wiedzieli że jako jedyny miał szansę cokolwiek osiągnąć przy deciderze. Nie no, takimi postami nie poprawiasz swoich szans na przeżycie dzisiejszego linczu. Dałem Ci wszystko na tacy, przecież to nie ja wyjdę na retarda, tylko Ty, walczysz czysto o reputację. Swoją drogą wskazujesz jakieś braki, których nie argumentujesz, jednocześnie dalej nie odnosząc się do Twojego wskazania dwóch postów Lancelota mówiących o mnie, przy osiemnastu wynoszących Walkiewicza na Olimp.
|
|
|
Post by Testament Cozmo on May 25, 2020 11:05:55 GMT 1
Nie no, takimi postami nie poprawiasz swoich szans na przeżycie dzisiejszego linczu. Dałem Ci wszystko na tacy, przecież to nie ja wyjdę na retarda, tylko Ty, walczysz czysto o reputację. Swoją drogą wskazujesz jakieś braki, których nie argumentujesz, jednocześnie dalej nie odnosząc się do Twojego wskazania dwóch postów Lancelota mówiących o mnie, przy osiemnastu wynoszących Walkiewicza na Olimp. Ja się o swoją reputację nie boję. Jakoś reputacja Babki czy Kozła, którzy nie widzieli winy Trunksa szczególnie nie ucierpiała, tak więc spoko, jak się okaże, że Walkiewicz mnie oszukał, to mu pogratuluję, ale gry nie wygra, bo po Tobie padnie. A co do Twoich 18 (wcześniej pisałeś o 400) postach na temat Walkiewicza, to mam je gdzieś, bo na każdego coś można wyciągnąć. Powiem więcej, pamiętam taką edycję, w której właśnie zbieraliśmy kwity na jednego gościa, wszystkie posty, w których miał jakieś interakcje z mafiozami, w których mafiozi go uniewinniali (a grał w chuj niewinnie, więc był uniewinniany zewsząd) i z tego ostatni z nas ułożył piękną historię jak to geniusz zbrodni miał 100 interakcji z mafiozami i on ich jebał a oni go uniewinniali, pisaliśmy jakieś niestworzone rzeczy, a miasto to kupiło. Tak się składa, że w tej mafii ze mną byli Lancelot i Trunks, więc widzę powtórkę z rozrywki.
|
|
|
Rozgrywka
May 25, 2020 11:08:39 GMT 1
via mobile
Post by Alpak on May 25, 2020 11:08:39 GMT 1
Oczywiście, że reputacja Kozła ucierpiała, to jest też osoba, która chciała odsuwać lincz na Lancelocie.
A Ty jesteś zwyczajnie durny i nie potrafisz czytać nawet czegoś, co zostało Ci podane wprost.
|
|
|
Rozgrywka
May 25, 2020 11:09:41 GMT 1
via mobile
Post by Alpak on May 25, 2020 11:09:41 GMT 1
I niestety, to w Twoim wykonaniu widzimy grę pod tezę i zabetonowanie, nie wiem jakim cudem uważasz, że grasz dobra rozgrywkę. Zwyczajnie przyzwoitą.
|
|
|
Post by Testament Cozmo on May 25, 2020 11:14:24 GMT 1
Ja najpierw poszedłbym Walkiewicza. Zastanawia mnie dlaczego zarówno Testament, jak i Kozioł są tacy pewni, co do winy jednego z dwójki Alpak-Walkiewicz i dlaczego ich zdaniem to Alpak.
Dlaczego jestem przekonany, że w 2 Alpak-Walkiewicz jest ostatni mafiozo? Ja jestem niewinny, wiem to. Kozioł jest dla mnie niewinny przez akcję z pierwszego głosowania. Spójrzmy na to z perspektywy mafii. Jeśli Kozioł jest winny, to niewinny jest Walkiewicz, prawda? Czyli mamy lincz między 2 niewinnymi i może paść remis. Kozioł w ostatniej chwili zmienia na mnie, choć mógłby zostawić głos na Walkiewiczu i mafia miałaby remis, odjebaliby Walkiewicza, a za Rojasem ciągnąłby się smród do końca gry, pewnie padłby następnego dnia. Ilekroć byłem w mafii, to w takiej sytuacji nie myślałem "odjebię coś, to mnie uniewinnią", tylko "ale zajebiście, pada na pewno niewinny, pewnie jutro odjebią drugiego, nie mąćmy, żeby nie spierdolić tego". Czyli Kozioł jest niewinny. No to zostaje 3: Ty, Tenorku oraz Alpak-Walkiewicz. Jesteś w mafii Tenorku? Mam zacząć rozpatrywać, czemu mógłbyś w niej być? Jeśli Alpak okaże się niewinny, to to zrobię, na pewno przeczytam wtedy temat jeszcze raz. Znaczy pewnie mnie odjebią w mordzie, dlatego już zacząłem czytać, ale w pracy za wiele nie poczytam. W każdym razie nie dostrzegłem dotychczas nic, co by mi zapalało przy Tobie lampkę ostrzegawczą.
|
|
|
Post by Testament Cozmo on May 25, 2020 11:15:24 GMT 1
I niestety, to w Twoim wykonaniu widzimy grę pod tezę i zabetonowanie, nie wiem jakim cudem uważasz, że grasz dobra rozgrywkę. Zwyczajnie przyzwoitą. Może być nawet na 3 na szynach, bylebyśmy wygrali. Nie gram dla pochwał, gram dla drużyny.
|
|
|
Rozgrywka
May 25, 2020 11:16:38 GMT 1
via mobile
Post by Alpak on May 25, 2020 11:16:38 GMT 1
To dwa posty wczesniej zarzuciłeś coś, co jest wybitnie niedrużynowe i pod siebie.
|
|
|
Rozgrywka
May 25, 2020 11:20:11 GMT 1
via mobile
Post by Alpak on May 25, 2020 11:20:11 GMT 1
Zresztą, Wam się oczy otworzą kiedy mnie się zamkną.
|
|
|
Post by Testament Cozmo on May 25, 2020 11:20:44 GMT 1
To dwa posty wczesniej zarzuciłeś coś, co jest wybitnie niedrużynowe i pod siebie. W sensie? W żadnym momencie nie grałem pod siebie.
|
|
|
Post by Testament Cozmo on May 25, 2020 11:22:10 GMT 1
W dniu 0 Alpak miał pół interakcji (z Gorczycą), Walkiewicz miał ich chulion, która postawa to postawa miastowego, a która mafiozy?
|
|
|
Rozgrywka
May 25, 2020 11:23:34 GMT 1
via mobile
Post by Alpak on May 25, 2020 11:23:34 GMT 1
Zobacz ile interakcji mieli SirLancelot i Trunks, kompoście.
|
|
|
Post by Pan Tenorek on May 25, 2020 11:25:40 GMT 1
Ja najpierw poszedłbym Walkiewicza. Zastanawia mnie dlaczego zarówno Testament, jak i Kozioł są tacy pewni, co do winy jednego z dwójki Alpak-Walkiewicz i dlaczego ich zdaniem to Alpak.
No to zostaje 3: Ty, Tenorku oraz Alpak-Walkiewicz. Jesteś w mafii Tenorku? Mam zacząć rozpatrywać, czemu mógłbyś w niej być? Jeśli Alpak okaże się niewinny, to to zrobię, na pewno przeczytam wtedy temat jeszcze raz. Znaczy pewnie mnie odjebią w mordzie, dlatego już zacząłem czytać, ale w pracy za wiele nie poczytam. W każdym razie nie dostrzegłem dotychczas nic, co by mi zapalało przy Tobie lampkę ostrzegawczą. W końcu zaczynasz myśleć. Jak najbardziej jestem za tym, żeby przeanalizować każdą możliwość.
|
|