|
Post by Antura on May 26, 2020 14:48:19 GMT 1
Jacek Walkiewicz - Volverin Piotr Kozioł - Tomuś Leo Rojas - Eneldo Komunikaty Radiowe F1 - Squbaniec Paweł Kozioł - małpa Karolina Gorczyca - Egze Alpak - Monti Testament Cozmo - Gary Konstanty "Kot" Jeleński - Bo - KLAWISZ Babka - Kacperek - MLECZARZ
Pan Tenorek - Łuczyk - MAFIA (szeregowy) Sirlancelot - Małyfarciarz - MAFIA (ninja) Future Trunks - Liczi - MAFIA (obserwator)
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 26, 2020 14:51:28 GMT 1
Gary nie byl jako 13, widzialem! Dlatego nie dostal roli EDIT: Jeden z pierwszych postow Luczyka na mafijnym: "Mi to wszystko jedno. Jestem chujowym mafiozą." xDDD
|
|
|
Post by Alpak on May 26, 2020 14:55:00 GMT 1
Szacun Łuczyk, MAFIA'S MIP.
|
|
|
Post by Antura on May 26, 2020 14:57:17 GMT 1
Gratsy Panie Łuczyk.
|
|
|
Post by Piotr Kozioł on May 26, 2020 15:03:22 GMT 1
Mvp łuczyk izi. Potrzebna dłuższa przerwa, pilnie
|
|
|
Post by Jacek Walkiewicz on May 26, 2020 15:09:48 GMT 1
Dzięki za grę i gratulacje dla mafii. Pan Tenorek wzorowo, jak już zbudował sobie mocną pozycję w mieście, to potem potrafił ją pielęgnować - a to wymyślał jakieś dziwne teorie, a to udawał dociekliwego, nie spoczął na laurach i właściwie do końca trzymał fason. W mieście za dużo ludzi, którzy byli ewidentnie wypaleni grą - Paweł Kozioł właściwie zmusił nas do linczowania go, jako David Jarolim potrafił kilkoma autentycznymi postami się uniewinnić, tutaj tego brakowało. Babka niestety bardzo słabiutko, ale myślę, że po prostu z braku weny i nie ma co wieszać psów. Kot też o wiele mniej się udzielał, ale grał okej. Mafia i tak miała pecha, że Babka i Kot okazali się rolnymi. Alpak... Nie chce mi się po gościu cisnąć, napisałem co miałem do napisania o jego występie od niedzieli wieczorem i za jak kiepskie to uważam. Wcześniej bardzo solidnie i gdyby nie zniknął i kontynuował w ten sposób to bardzo możliwe, że miasto mogłoby jakoś go utrzymać przy życiu. Szkoda, że w ten sposób. No i nie rozumiem po co te wyzwiska w moim kierunku czy innych graczy. No trudno.
Lincz na Rojasie był błędem, sam Rojas zagrał na pewno słabiej niż w edycji poprzedniej, ale i tak trzeba mu było pozwolić na podreperowanie wizerunku w kolejnym dniu. W mieście najwięcej myśleli Testament, Gorczyca, ja i Kot, w tej kolejności (EDIT: chociaż Kot w sumie może i przede mną, po prostu mało go było). Zaraz potem Piotr Kozioł, który nie grał źle, ale jednak szkoda, że trochę odpuścił meczówkę i w sumie nie wiem dlaczego całą edycję nie umiał zauważyć, że gram miastowo. Koniec końców ciekawa edycja, z fajnym zakończeniem, ale w tym systemie gry miasto po prostu musi włączyć wyższy bieg jeśli chce wygrywać edycje przeciwko mafiozom. W ogóle jak byłem podejrzewany przez Tenorka za to, że właśnie włączyłem wyższy bieg to było to dla mnie tak dziwne, że aż uznałem to za miastowe XD Naprawdę dałem z siebie sporo w tej edycji i szkoda, że ostatecznie i tak mnie zlinczowano. Uważam, że taka edycja jest niemożliwa do rozegrania przez mafiozę, pisać tyle, mieć w chuj interakcji, cały czas wyrażać swoją opinię, nadawać kurs wydarzeniom, a przy tym wychodzić naturalnie. Nikt tak w mafii nie zagrał i pewnie nie zagra. Może próbować, próbował na przykład egze, ale kończyło się to tym, że szybko wychodziła z tego nieautentyczność. Próbował też Gary, ale znowu, ta gra była zbyt jednokierunkowa i dziurawa. U mnie były częste zmiany zdania, a to Kota, a to Babkę, a to Alpaka, a to Trunksa i w żadnym z tych ataków czy przeskoków na kogoś nie wyglądałem sztucznie. Dlatego lincz na mnie uważam ostatecznie za słaby i gdyby to Testament był w meczówce to uważam, że byłaby spora szansa, że bym go przekonał do Tenorka. Póki co tyle mam do powiedzenia na temat edycji. Jeszcze raz gratulacje dla łuczyka, wzorowo pograne.
|
|
|
Post by Jacek Walkiewicz on May 26, 2020 15:13:07 GMT 1
A, no i Trunks pod koniec swojego żywota ewidentnie przesadził, niepotrzebne wyzwiska i wiadomy obrazek na koniec. Szkoda.
|
|
Leo Rojas
Edycja#25
El hijo de Ecuador
|
Post by Leo Rojas on May 26, 2020 15:20:01 GMT 1
Zagrałem najgorszą edycję w życiu, nie miałem odpowiednio nastawienia do mafii, nie czytałem dokładnie postów, zresztą zapomniałem o której godzinie startujemy i wyszedł taki niefortunny początek. Robię sobie przerwę do końca sesji, czyli do 2 lipca. Musi wrócić głód gry.
|
|
|
Post by babka on May 26, 2020 15:23:22 GMT 1
Boże Ciało to dobry termin na kolejną
|
|
|
Post by Jacek Walkiewicz on May 26, 2020 15:23:45 GMT 1
Zagrałem najgorszą edycję w życiu, nie miałem odpowiednio nastawienia do mafii, nie czytałem dokładnie postów, zresztą zapomniałem o której godzinie startujemy i wyszedł taki niefortunny początek. Robię sobie przerwę do końca sesji, czyli do 2 lipca. Musi wrócić głód gry. No zważając na to, że w karierze zagrałeś trzy edycje w tym jedną wygrałeś jako mafioza, w a drugiej byłeś jednym z tych dobrych miastowych, to tak, to Twoja najgorsza edycja w życiu XD
Przerwa przyda się nam wszystkim. Co najmniej kilka tygodni bez mafii.
|
|
|
Post by Jacek Walkiewicz on May 26, 2020 15:24:21 GMT 1
Boże Ciało to dobry termin na kolejną Moim zdaniem za wcześnie.
|
|
|
Post by Antura on May 26, 2020 15:24:56 GMT 1
Imho przerwa na cały czerwiec.
|
|
|
Post by Karolina Gorczyca on May 26, 2020 15:31:34 GMT 1
Potem się rozpiszę natomiast na teraz start w środę przed Bożym Ciałem optymalny, przy takich edycjach da się to rozegrać w jeden długi weekend. Dluzsza przerwa sprawi, że będzie o wiele trudniej zebrać ludzi. No ale to oczywiście musi być chętny do MGowania. I nie uważam by było wielkie wypalenie. Weźmy pierwsze dni tej edycji, weźmy cmentarz, przecież widać że nawet ci którzy szybko padli lub nie grali żyli edycja. Jak zrobimy długa przerwę to znowu rok się będziemy zbierać do gry.
|
|
|
Post by Antura on May 26, 2020 15:33:52 GMT 1
Potem się rozpiszę natomiast na teraz start w środę przed Bożym Ciałem optymalny, przy takich edycjach da się to rozegrać w jeden długi weekend. Dluzsza przerwa sprawi, że będzie o wiele trudniej zebrać ludzi. No ale to oczywiście musi być chętny do MGowania. I nie uważam by było wielkie wypalenie. Weźmy pierwsze dni tej edycji, weźmy cmentarz, przecież widać że nawet ci którzy szybko padli lub nie grali żyli edycja. Jak zrobimy długa przerwę to znowu rok się będziemy zbierać do gry. Żyli Edycją, ale z Miastowych jak pisał na cmentarzu Red - to nikt (oprócz Volva) nie szukał mafiozów na spokojnie poprzez przeglądanie postów lub podejście do rozgrywki z dystansem.
|
|
|
Post by Karolina Gorczyca on May 26, 2020 15:34:28 GMT 1
Potem się rozpiszę natomiast na teraz start w środę przed Bożym Ciałem optymalny, przy takich edycjach da się to rozegrać w jeden długi weekend. Dluzsza przerwa sprawi, że będzie o wiele trudniej zebrać ludzi. No ale to oczywiście musi być chętny do MGowania. I nie uważam by było wielkie wypalenie. Weźmy pierwsze dni tej edycji, weźmy cmentarz, przecież widać że nawet ci którzy szybko padli lub nie grali żyli edycja. Jak zrobimy długa przerwę to znowu rok się będziemy zbierać do gry. Żyli Edycją, ale z Miastowych jak pisał na cmentarzu Red - to nikt nie szukał mafiozów na spokojnie poprzez przeglądanie postów lub podejście do rozgrywki z dystansem. Ale to jest niezależne od tego ile edycji gramy. Zawsze ci którzy grają do końca czują wypalenie. Bo grają gdy już niemal nikogo nie ma i nie chce im się analizować. To wynika że specyfiki gry na tym forum i tego że jest mord codziennie i mafia eliminuje tych którym się chce.
|
|
|
Post by Jacek Walkiewicz on May 26, 2020 15:35:55 GMT 1
Ja (albo Antura jak będzie mu się chciało) mogę na Boże Ciało odpalić zapisy, zobaczyć jaki będzie odzew. Pomistrzować wam pewnie będę mógł. Zapiszą się osoby, które będą chciały popykać, a ja nie będę ludziom pisał indywidualnie i na siłę przekonywał. Ewentualnie da się zrobić.
|
|
|
Post by Antura on May 26, 2020 15:36:00 GMT 1
I spoko. Ja tam mogę w Boże Ciało zagrać jako gracz (bo i tak gram na lekarstwo) i tam pomóc mistrzowi nowemu ogarnąć temat. Ale nie chcę (mówiąc nieładnie) żadnej chujni. Więc dlatego preferowana większa przerwa.
|
|
|
Post by Testament Cozmo on May 26, 2020 15:50:16 GMT 1
Ej no, od lipca wracam na pełen etat, więc fajnie by jeszcze jedną edycję zagrać "na wolności". Ja się piszę na Boże Ciało.
|
|
|
Post by DJ Bobo on May 26, 2020 16:11:44 GMT 1
Ja boże ciało odpadam, wyjeżdżam na cały weekend. Tak to mogę grać kiedykolwiek
|
|
|
Post by Jacek Walkiewicz on May 26, 2020 16:57:49 GMT 1
Alapku, przyjmuję przeprosiny, które przeczytałem na cmentarzu i nie poczułem się urażony. Po prostu proszę bez tych "śmieci" i innych takich następnym razem xD
|
|