|
Post by cezarykulesza on Jan 15, 2023 17:39:20 GMT 1
ja też właśnie nie xd
|
|
szrek
Edycja#26
|
Post by szrek on Jan 15, 2023 17:41:28 GMT 1
z drugiej strony, na mafijnym na 100% to nie padło, a skądś wie xD
|
|
|
Post by Stefan Bielański on Jan 15, 2023 17:41:58 GMT 1
jeśli będzie trzeba to mogę się poświęcić, tylko w jaki sposób?
|
|
szrek
Edycja#26
|
Post by szrek on Jan 15, 2023 17:43:05 GMT 1
nie no luz, ty jeszcze trochę raczej pożyjesz, dzisiaj wszystko na Lipszyca wskazuje, ale prócz tego rozgrywka jest otwarta
|
|
|
Post by Jechaskiel Lipszyc on Jan 15, 2023 17:53:08 GMT 1
imho bylo przed testamentem guwniary (i to chyab gerard) i po testamencie guwniary, no iw samym testamencie
|
|
|
Post by Jechaskiel Lipszyc on Jan 15, 2023 18:21:47 GMT 1
dobra, to bylo o eazim-e, czyli podejrzewam ze o Tobie shreku
odkopac to samemu, bo umiem grzebac w zdechlym forum, czy pozwolic by ktos to odkopal?
sprzedac informacje, na ogolnym, jak kopac w zdechylm forum, by dostac kredyt zaufania?
|
|
|
Post by cezarykulesza on Jan 15, 2023 18:23:37 GMT 1
ja bym pisał prawdę na Twoim miejscu, jak najwięcej prawdy, prawda jest najbardziej naturalna.
Ofc, poza tą częścią prawdy, którą chcemy ukryć
|
|
|
Post by cezarykulesza on Jan 15, 2023 18:24:01 GMT 1
Pilnujcie też tego co się dzieje, bo może będzie trzeba dać trójką w messiego
|
|
szrek
Edycja#26
|
Post by szrek on Jan 15, 2023 19:00:33 GMT 1
na ten moment nie widzę, by ktoś poza winstonem chciałby iść w messiego, wystawimy się wszyscy wtedy xD
|
|
|
Post by Jechaskiel Lipszyc on Jan 15, 2023 19:02:56 GMT 1
coz, 2 glosy w messiego, bo ja zaglosuje. co niby innego moge zrobic Ja mysle ,ze wiecej odda glosy na niego - i to ktos zaskakujacy. jeszcze 2 h, jezeli lincz nie jest przedluzony, a na pewno KTOS cos zacznie klepac jeszcze
|
|
szrek
Edycja#26
|
Post by szrek on Jan 15, 2023 19:34:47 GMT 1
powoli dociera do mnie co odjebałeś z tym egze i xDDDD
|
|
|
Post by Jechaskiel Lipszyc on Jan 15, 2023 19:39:10 GMT 1
No i prawidłowo
|
|
szrek
Edycja#26
|
Post by szrek on Jan 15, 2023 20:03:52 GMT 1
zostawcie mi lipszycaaaaa nie linczujcie gooo
|
|
szrek
Edycja#26
|
Post by szrek on Jan 15, 2023 20:34:47 GMT 1
Dobra, do mordu mamy do wyboru:
Lionel Messi - raczej uznawany za niewinnego, jest front na niego w postaci jepepeja/winstona, teoretycznie może polecieć jeszcze w linczu za 3 dni, w tym momencie w dyskursie po naszej stronie, ja bym nie jebał Steven Gerrard - raczej uznawany za niewinnego, trudny do zlinczowania, mimo gry na pół gwizdka dość niebezpieczny Boy hotelowy - to chyba farciarz, z nim zawsze bywa różnie, na teraz trudny do zlinczowania, w dyskursie raczej przeciwko nam, ale jeśli to on zawsze może jakiś numer dziwny wyciąć i się wszystko zmieni. potencjalnie pasuje na mafiozę jak opcje pierwszego wyboru się nie sprawdzą bajka - co do niech chyba jest największy konsensus, że jest niewinna, nie padnie w linczu, w dyskursie raczej po naszej stronie jepepej - chłop też gra na pół gwizdka, jakbyśmy grali z rolami, to w jego bym jebał. teraz chce linczować gerrarda/messiego, nie jest powiedziane, że mu się nie odmieni i nas pogrąży, ale to też jest potencjalny chłop, którego można wsadzić do mafii jak będzie ludzi brakować Winston - imo zły pick, gdzieś siedzi sobie z boku, ale w sumie nikt chyba wprost o nim nie powiedział (prócz messiego?), że jest do zlinczowania, jak zniknie temat mój/żydka/erica, to bardzo szybko może przyjść na niego pora Grande Connection - chłop w środku stawki, imo z boku gra niewinnie, ale też nie na tyle, żeby był jasno opisany jako zielony. od biedy mogłoby być, ale jak go wykosimy teraz to może nam braknąć ludzi do sprawdzenia (bo np. gerrard z boyem ustawią pozostałych) Ericlynnwright - prawdopodobnie największy potencjał intelektualny wśród żyjących, ale poszedłem z nim na taką wojnę, że jak on poleci, to ja jutro lecę, a tak to może bym go wjebał przed siebie jeszcze
mi tak intuicyjnie na tego gerrarda rozum podpowiada, dlatego pracowałem dzisiaj nad przekonaniem go, no ale nie mam zamiaru uzurpować sobie decyzji
|
|
szrek
Edycja#26
|
Post by szrek on Jan 15, 2023 20:35:59 GMT 1
no i w głosach ja z kuleszą na lipszyca, lipszyc i stefan na messiego chyba i modlimy się o cud xD
|
|
|
Post by cezarykulesza on Jan 15, 2023 20:37:07 GMT 1
poczekajmy do linczu. Ja nadal uważam, że pozycja jest słaba i powinniście iść we trójkę w messiego. Bielański i Lipszyc na pewno
|
|
|
Post by cezarykulesza on Jan 15, 2023 20:37:52 GMT 1
może spróbuję nie oddać głosu, a potem spróbuję się wytłumaczyć jakimś gównem, że zapomniałem albo coś?
|
|
szrek
Edycja#26
|
Post by szrek on Jan 15, 2023 20:38:37 GMT 1
Tylko wtedy nie ma chuja, żeby eric poleciał przede mną i w piździe jesteście.
|
|
szrek
Edycja#26
|
Post by szrek on Jan 15, 2023 20:39:19 GMT 1
może spróbuję nie oddać głosu, a potem spróbuję się wytłumaczyć jakimś gównem, że zapomniałem albo coś? problemy z forum xDDDDDD kurwa nie wiem, nie wiem
|
|
szrek
Edycja#26
|
Post by szrek on Jan 15, 2023 20:42:11 GMT 1
Popełnianie taktycznego samobójstwa jest zakazane, za coś takiego MG może przydzielić mafii dodatkowy mord
czy to dotyczy też taktycznego samobójstwa mafiozów? xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
|
|