Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Feb 9, 2023 21:57:35 GMT 1
Ciężko mi na razie wypowiadać się o kolorze chojraka, ale nie zgadzam się z oceną jego użyteczności. Moim zdaniem z jego postów przebija jakiś poziom ogólnego ogaru gościu, to że jest psem, to nie znaczy, że od razu ogarem ze znaczących osiągnięć to popłynął z nurtem szczyn po harnasiu i wyznaczył pięciopostowca bobka na lidera miasta gdzie tu ogar, jak na razie to shitposting głównie What misiu said, plus - @pet, jeśli jakimś cudem widzisz u Chojraka sygnały ogaru, to dlaczego nie chcesz dać go docisnąć? Ogarnięty się wybroni.
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Feb 9, 2023 21:59:54 GMT 1
gościu, to że jest psem, to nie znaczy, że od razu ogarem ze znaczących osiągnięć to popłynął z nurtem szczyn po harnasiu i wyznaczył pięciopostowca bobka na lidera miasta gdzie tu ogar, jak na razie to shitposting głównie Przecież z bobkiem za kierownicą miasto rozjedzie mafię jak kombajn zboże no dobra, bobek krul, a kto do grillowania poza harnasiem?
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Feb 9, 2023 22:02:44 GMT 1
Kubuś Puchatek
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Feb 9, 2023 22:03:08 GMT 1
zgłosiłem 3 nieregulaminowe posty peciora teraz poznamy jego kolor bez straty linczu
big bob
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Feb 9, 2023 22:03:58 GMT 1
Głównym argumentem przeciwko głosowaniu na glony jest to, że... W sumie to nie powiem, bo może mafia jest nieogarnięta i nie wie. W każdym razie czasem warto glonować, będąc miastowym, co nie znaczy też, że nie warto linczować glonów na początku, bo są argumenty za i przeciw. Dobry miastowy powinien umiejętnie uzasadnić dlaczego glonuje. Na szczęście teraz nie musimy się zastanawiać, bo objawił nam się gracz taki jak Sarius. Mógłbyś wytłumaczyć mi pogrubiony fragment, zwłaszcza w kontekście tego posta poniżej? 1. Sarius z jednej strony wygląda mi na gracza, który próbuje grać strategią "nieogarniętego mafiozą", z drugiej jego gra jest przesadnie trollerska na mafię. Mafia raczej nie chciałaby się rzucać w oczy takim tekstem o detektywie. Byłoby to zbyt grubymi nićmi szyte. Tak. To wysoki pressing zastosowany na Sariusie związany z podejrzewaniem go o strategię "na nieogarniętego mafioza" (przykład wcześniejszego mafiozy grającego w ten sposób: Carles Puyol).
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Feb 9, 2023 22:04:42 GMT 1
liderem zostanie ten który da radę wyciągnąć kija z dupy puchatka
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Feb 9, 2023 22:05:26 GMT 1
zapraszam, specjalnie na tę okazję nie noszę gaci
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Feb 9, 2023 22:12:11 GMT 1
Przecież z bobkiem za kierownicą miasto rozjedzie mafię jak kombajn zboże no dobra, bobek krul, a kto do grillowania poza harnasiem? Harnaś zdrowy, proszę zostawić harnasia
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Feb 9, 2023 22:15:00 GMT 1
Piwo Harnaś 5,8% obj. (ekstrakt 11,8% wag.) Wyznaczyliście taki poziom w temacie, że spodziewam się zaraz ktoś aspirujący do bycia fajnym zacznie rzucać tekstami o głosowaniu na Harnasia, bo to siki. Uprzedzam z góry, że takie osoby będą na szczycie mojej listy podejrzanych. no jak mówiłem, tak robię: Nie wybrałbym Harnasia nawet w wyborach. Także spokojnie. Głosuję na Harnasia, bo to siki, takie w sam raz, żeby do nich wrzucić peta. mam was na oku.
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Feb 9, 2023 22:18:00 GMT 1
Piwo Harnaś 5,8% obj. (ekstrakt 11,8% wag.) Wyznaczyliście taki poziom w temacie, że spodziewam się zaraz ktoś aspirujący do bycia fajnym zacznie rzucać tekstami o głosowaniu na Harnasia, bo to siki. Uprzedzam z góry, że takie osoby będą na szczycie mojej listy podejrzanych. no jak mówiłem, tak robię: Nie wybrałbym Harnasia nawet w wyborach. Także spokojnie. Głosuję na Harnasia, bo to siki, takie w sam raz, żeby do nich wrzucić peta. mam was na oku. To nie wszyscy, którzy Cię zaatakowali.
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Feb 9, 2023 22:19:26 GMT 1
Harnaś, co do Spieg(e)la chętnie poczekam na jakieś uaktywnienie. Pisze ewidentnie jak osoba elokwentna, ale jeśli chodzi o treść to na razie każdy post przed zniknięciem na alibi.
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Feb 9, 2023 22:21:23 GMT 1
no jak mówiłem, tak robię: mam was na oku. To nie wszyscy, którzy Cię zaatakowali. Ale ja nie powiedziałem, że będę podejrzewać atakujących mnie, tylko będę podejrzewać wannabe fajnych żartownisiów wyjeżdżających hehe harnaś siki to będziemy atakować. Nie czytasz uważnie postów.
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Feb 9, 2023 22:22:39 GMT 1
Ciężko mi na razie wypowiadać się o kolorze chojraka, ale nie zgadzam się z oceną jego użyteczności. Moim zdaniem z jego postów przebija jakiś poziom ogólnego ogaru gościu, to że jest psem, to nie znaczy, że od razu ogarem ze znaczących osiągnięć to popłynął z nurtem szczyn po harnasiu i wyznaczył pięciopostowca bobka na lidera miasta gdzie tu ogar, jak na razie to shitposting głównie Trochę shitpostowania było, ale było też granie w mafię, takie jakie lubię - przemycanie podejrzeń, zaczepek nawet w shitpostach. Choćby tu: mafiacorner.boards.net/post/18891/threadAle przede wszystkim chojrak ma mój immunitet za ten post: mafiacorner.boards.net/post/18902/threadNieobecny przyjebał się do Puchatka o nadaktywność, choć Puchatek miał wtedy 3 posty. Chojrak dobrze się przyjebał o to przyjebanie. Dla mnie to jednak oznaka wnikliwości i jakiegoś doświadczenia w tę grę. Nie wypowiadam się o jego kolorze, natomiast uważam, że są lepsze cele na jutro, o ile nie będzie jakichś sporych oznak jego czerwoności.
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Feb 9, 2023 22:22:59 GMT 1
To nie wszyscy, którzy Cię zaatakowali. Ale ja nie powiedziałem, że będę podejrzewać atakujących mnie, tylko będę podejrzewać wannabe fajnych żartownisiów wyjeżdżających hehe harnaś siki to będziemy atakować. Nie czytasz uważnie postów. Wybroniłeś się.
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Feb 9, 2023 22:25:30 GMT 1
gościu, to że jest psem, to nie znaczy, że od razu ogarem ze znaczących osiągnięć to popłynął z nurtem szczyn po harnasiu i wyznaczył pięciopostowca bobka na lidera miasta gdzie tu ogar, jak na razie to shitposting głównie Trochę shitpostowania było, ale było też granie w mafię, takie jakie lubię - przemycanie podejrzeń, zaczepek nawet w shitpostach. Choćby tu: mafiacorner.boards.net/post/18891/threadAle przede wszystkim chojrak ma mój immunitet za ten post: mafiacorner.boards.net/post/18902/threadNieobecny przyjebał się do Puchatka o nadaktywność, choć Puchatek miał wtedy 3 posty. Chojrak dobrze się przyjebał o to przyjebanie. Dla mnie to jednak oznaka wnikliwości i jakiegoś doświadczenia w tę grę. Nie wypowiadam się o jego kolorze, natomiast uważam, że są lepsze cele na jutro, o ile nie będzie jakichś sporych oznak jego czerwoności. Niech nie ucieknie kontekst, że tam chodziło o nadaktywność jak na mafijnego wafla, a nie nadaktywność w ogóle.
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Feb 9, 2023 22:28:19 GMT 1
Ciężko mi na razie wypowiadać się o kolorze chojraka, ale nie zgadzam się z oceną jego użyteczności. Moim zdaniem z jego postów przebija jakiś poziom ogólnego ogaru, wie jak się gra, więc moim zdaniem nie powinien być tematem na jutro. Skoro już aspirujesz do miana ordynatora tej placówki, to może powiesz mi, kto powinien być tematem na jutro?Ktoś grający niepokazujący dużego pojęcia o grze. Jakiś nieobecny, Sarius, Glon, Bezimienny czy bobek. A jak chcemy w grubszą rybę, czyli kogoś, kto wydaje się mieć jakieś doświadczenie, ale też ma swoje za uszami to Porfiry, Harnaś, ewentualnie Kubuś.
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Feb 9, 2023 22:29:17 GMT 1
Trochę shitpostowania było, ale było też granie w mafię, takie jakie lubię - przemycanie podejrzeń, zaczepek nawet w shitpostach. Choćby tu: mafiacorner.boards.net/post/18891/threadAle przede wszystkim chojrak ma mój immunitet za ten post: mafiacorner.boards.net/post/18902/threadNieobecny przyjebał się do Puchatka o nadaktywność, choć Puchatek miał wtedy 3 posty. Chojrak dobrze się przyjebał o to przyjebanie. Dla mnie to jednak oznaka wnikliwości i jakiegoś doświadczenia w tę grę. Nie wypowiadam się o jego kolorze, natomiast uważam, że są lepsze cele na jutro, o ile nie będzie jakichś sporych oznak jego czerwoności. Niech nie ucieknie kontekst, że tam chodziło o nadaktywność jak na mafijnego wafla, a nie nadaktywność w ogóle. 3 posty to nie nadaktywność nawet jak na mafijnego wafla, no dajże spokój. Uważam, że ten zarzut był totalnie z dupy, tak byle się przyjebać.
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Feb 9, 2023 22:30:24 GMT 1
Harnaś, co do Spieg(e)la chętnie poczekam na jakieś uaktywnienie. Pisze ewidentnie jak osoba elokwentna, ale jeśli chodzi o treść to na razie każdy post przed zniknięciem na alibi. O, tam wcześniej, gdy wymieniałem osoby, na które mógłbym jutro pójść zapomniałem o Spike'u.
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Feb 9, 2023 22:30:46 GMT 1
zapraszam, specjalnie na tę okazję nie noszę gaci Śmiechłem.
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Feb 9, 2023 22:31:58 GMT 1
zgłosiłem 3 nieregulaminowe posty peciora teraz poznamy jego kolor bez straty linczu big bob Mój kolor jest widoczny i bez linczu, a moje posty są nieskazitelne.
|
|