Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Feb 9, 2023 22:32:38 GMT 1
zgłosiłem 3 nieregulaminowe posty peciora teraz poznamy jego kolor bez straty linczu big bob Mój kolor jest widoczny i bez linczu, a moje posty są nieskalane naturalnością fix'd
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Feb 9, 2023 22:33:19 GMT 1
Mimo wszystko zastanawia mnie trend ostrożności wobec Chojracze. Aktualnie prowadzi w głosowaniu, a nie dość, że siedział już od tego czasu w temacie i shitpostowa kamienna twarz nie drgnęła (z czego jeszcze nic za bardzo nie wynika), to jeszcze poza względnie broniącym go Petem nikt nawet nie tknął tematu kijem (z tej ciszy już IMO wynika więcej).
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Feb 9, 2023 22:35:43 GMT 1
Niech nie ucieknie kontekst, że tam chodziło o nadaktywność jak na mafijnego wafla, a nie nadaktywność w ogóle. 3 posty to nie nadaktywność nawet jak na mafijnego wafla, no dajże spokój. Uważam, że ten zarzut był totalnie z dupy, tak byle się przyjebać. Poczyniłem tę uwagę dla precyzji argumentacji. W każdym razie, jak już pojawił się temat gracza, który otworzył rozgrywkę, to takich zarzutów Nieobecny rzucił losowo kilka. W ten sposób zaczął się kreować. Wydaje się być w miarę zabawny i elokwentny (niech będzie już ta kategoria wprowadzona przez Carmen). Nie wykluczam tego, że jest czerwony, ale na pewno nie zaliczyłbym go do grona glonów, którzy niewiele wnoszą do gry i nie zaliczyłbym (na ten moment) do grona graczy, na których chciałbym ostatecznie jutro zagłosować.
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Feb 9, 2023 22:35:53 GMT 1
gościu, to że jest psem, to nie znaczy, że od razu ogarem ze znaczących osiągnięć to popłynął z nurtem szczyn po harnasiu i wyznaczył pięciopostowca bobka na lidera miasta gdzie tu ogar, jak na razie to shitposting głównie What misiu said, plus - @pet , jeśli jakimś cudem widzisz u Chojraka sygnały ogaru, to dlaczego nie chcesz dać go docisnąć? Ogarnięty się wybroni. W teorii tak, natomiast czasem różnego rodzaju glony i ameby nie widzą tego wybronienia się i ewidentnej niewinności i nieszczęście gotowe. A mafia ma w tej edycji mordy codziennie, więc tym ważniejsze jest niewybicie inteligencji rękoma miasta, mafia będzie miała na to wystarczająco dużo czasu i narzędzi. Dlatego pochwalam zamysł pressingu na każdym, natomiast są osoby, które u mnie, aczkolwiek zachęcam też innych do takiego podejścia, mają swego rodzaju immunitet na 2 pierwsze dni. U mnie te osoby to: Emma, Carmen, chojrak i Poppy.
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Feb 9, 2023 22:37:33 GMT 1
Mój kolor jest widoczny i bez linczu, a moje posty są nieskalane naturalnością fix'd Pierdol się. xD Moje posty są tak nieskazitelne, że nie trzeba ich poprawiać.
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Feb 9, 2023 22:38:49 GMT 1
Mnie zastanawia też stosunek Kubusia do Harnasia nazywając go szybko mafią, potem debilem ale zostawiając otwartą furtkę oraz w jaki sposób odnosi się do mnie czy do peta.
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Feb 9, 2023 22:38:49 GMT 1
Jak bardzo ewentualnie ten Kubuś Pet? Jak będzie trzeba pójść jutro w Kubusia albo Chojracza (na co się zanosi teraz), to w kogo dasz?
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Feb 9, 2023 22:40:06 GMT 1
nie no kurwa pet ty sobie te nicki do twoich immunitetów chyba losowałeś spośród ludzi którzy napisali over 5 postów xD
już nie wspominając o tym, że jedyną osobą, która na tym etapie dostać immunitet, jest oczywiście bobek
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Feb 9, 2023 22:44:13 GMT 1
Bobek szef oczywiście, Harnaś plusuje
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Feb 9, 2023 22:44:35 GMT 1
Jak bardzo ewentualnie ten Kubuś Pet? Jak będzie trzeba pójść jutro w Kubusia albo Chojracza (na co się zanosi teraz), to w kogo dasz? Na tę chwilę w Kubusia. Chojrak nie zrobił nic mafijnego, natomiast Kubuś prezentuje zachowanie albo mało doświadczonego, słabego gracza, albo mafiozy, czyli ostrożna gra i mało interakcji. Aczkolwiek wolałbym, żeby pojawił się jeszcze jakiś kandydat, bo Chojrak to dla mnie w ogóle nie jest kandydat, a i ten Kubuś to dla mnie takie 50-50 - może być mafia, może być jakiś względny świeżak, który uważa, że na początku nie należy atakować i zaczepiać.
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Feb 9, 2023 22:47:20 GMT 1
nie no kurwa pet ty sobie te nicki do twoich immunitetów chyba losowałeś spośród ludzi którzy napisali over 5 postów xD już nie wspominając o tym, że jedyną osobą, która na tym etapie dostać immunitet, jest oczywiście bobek Oczywiście, że nie losowałem. Co Ci się nie podoba w tych 4 nickach? Uważasz, że któraś z tych osób jest niewartościowa i odjebanie pierwszego dnia to dobry pomysł? A co do bobka, to nie widzę w nim niczego do dania immunitetu, może mnie ktoś uświadomić, o chuj tu chodzi?
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Feb 9, 2023 22:47:44 GMT 1
PS. Jednego bobka spuściłem właśnie w kiblu. W sumie to nawet niejednego.
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Feb 9, 2023 22:47:55 GMT 1
Bobek szef oczywiście, Harnaś plusuje Zastanawiam się czy ta koalicja, którą powyżej widzimy, jest koalicją mafii, która śmieje się nam w twarz czy koalicją dorosłych dzieci, których podnieca to, że piszą w slangu dla debili.
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Feb 9, 2023 22:48:50 GMT 1
3 posty to nie nadaktywność nawet jak na mafijnego wafla, no dajże spokój. Uważam, że ten zarzut był totalnie z dupy, tak byle się przyjebać. Poczyniłem tę uwagę dla precyzji argumentacji. W każdym razie, jak już pojawił się temat gracza, który otworzył rozgrywkę, to takich zarzutów Nieobecny rzucił losowo kilka. W ten sposób zaczął się kreować. Wydaje się być w miarę zabawny i elokwentny (niech będzie już ta kategoria wprowadzona przez Carmen). Nie wykluczam tego, że jest czerwony, ale na pewno nie zaliczyłbym go do grona glonów, którzy niewiele wnoszą do gry i nie zaliczyłbym (na ten moment) do grona graczy, na których chciałbym ostatecznie jutro zagłosować. A na kogo mógłbyś jutro zagłosować?
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Feb 9, 2023 22:49:29 GMT 1
U mnie immunitet mają na razie tylko Bobek, Harnaś, Carmen i Petrowicz,
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Feb 9, 2023 22:49:45 GMT 1
Jak bardzo ewentualnie ten Kubuś Pet? Jak będzie trzeba pójść jutro w Kubusia albo Chojracza (na co się zanosi teraz), to w kogo dasz? ostrożna gra i mało interakcji Co ty pierdolisz
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Feb 9, 2023 22:50:16 GMT 1
Dlatego pochwalam zamysł pressingu na każdym, natomiast są osoby, które u mnie, aczkolwiek zachęcam też innych do takiego podejścia, mają swego rodzaju immunitet na 2 pierwsze dni. U mnie te osoby to: Emma, Carmen, chojrak i Poppy. No ja nie wiem, mimo wszystko nie umiem tworzyć takich list wrzucając do nich takich pjur shitposterów jak chojrak na chwilę obecną. Bo też się raczej skłaniam ku opinii Porfirego, tzn. te jego 2 względnie konstruktywne zaczepki to było raczej rzucanie mafijnych bon motów (zwlazcza ta pierwsza). Równie „celne” uwagi mógł zapodać w kierunku wielu innych postów bez większego wysiłku. Aczkolwiek też mam (krótką, bo krótką) listę osób „z immunitetem”, które wnoszą do tematu dużo logiki i w miarę szeroko zarzucają swoje sieci. To dla mnie w tej chwili jedyne argumenty za 100% unikaniem głosu w pierwszych 1-2 linczach - trochę dlatego, że rozkminianie kto ma potencjał na podstawie shitpostów może się niebezpiecznie zbliżyć do łamania regulaminu, a trochę dlatego, że mam po prostu alergię na shitposting i w temacie, w którym po prostu jest już dużo dobrej jakościowo dyskusji nie będzie mi żal odwalonego shitpostera, nawet jeśli to ogar, gwiazdor i inny mózg.
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Feb 9, 2023 22:51:14 GMT 1
Mógłbyś wytłumaczyć mi pogrubiony fragment, zwłaszcza w kontekście tego posta poniżej? Tak. To wysoki pressing zastosowany na Sariusie związany z podejrzewaniem go o strategię "na nieogarniętego mafioza" (przykład wcześniejszego mafiozy grającego w ten sposób: Carles Puyol). Zaraz, czyli dobrze rozumiem, że podejrzewałeś go o bycie podszywem (ogarem udającym nieogara), ale jednak doszedłeś do wniosku, że nie, bo zbyt przypałowy? Po ilu, po 20 minutach?
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Feb 9, 2023 22:51:34 GMT 1
Poczyniłem tę uwagę dla precyzji argumentacji. W każdym razie, jak już pojawił się temat gracza, który otworzył rozgrywkę, to takich zarzutów Nieobecny rzucił losowo kilka. W ten sposób zaczął się kreować. Wydaje się być w miarę zabawny i elokwentny (niech będzie już ta kategoria wprowadzona przez Carmen). Nie wykluczam tego, że jest czerwony, ale na pewno nie zaliczyłbym go do grona glonów, którzy niewiele wnoszą do gry i nie zaliczyłbym (na ten moment) do grona graczy, na których chciałbym ostatecznie jutro zagłosować. A na kogo mógłbyś jutro zagłosować? Na razie mój głos wisi na Chojraku. Skłaniałbym się ku komuś z tej koalicji bądź ku jakiemuś raperowi.
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Feb 9, 2023 22:51:42 GMT 1
nie no kurwa pet ty sobie te nicki do twoich immunitetów chyba losowałeś spośród ludzi którzy napisali over 5 postów xD już nie wspominając o tym, że jedyną osobą, która na tym etapie dostać immunitet, jest oczywiście bobek Oczywiście, że nie losowałem. Co Ci się nie podoba w tych 4 nickach? Uważasz, że któraś z tych osób jest niewartościowa i odjebanie pierwszego dnia to dobry pomysł? A co do bobka, to nie widzę w nim niczego do dania immunitetu, może mnie ktoś uświadomić, o chuj tu chodzi? Generalnie pomiędzy 'gorąco zachęcam do głosowania' i 'daję immunitet' jest jeszcze całkiem szerokie spektrum innych możliwości, więc od kwestionowania zasadności dawania komuś immunitetu do odjebania pierwszego dnia jest daleka droga i od gracza pozycjonującego się wysoko w hierarchii rozgrywki oczekiwałbym, że to zauważy No a patrząc kogo wsadziłeś (i kogo nie wsadziłeś) na sam koniec jednej osi dochodzę do wniosku, że albo losowałeś, albo nie czytasz rozgrywki między wierszami. Z tego też powodu nie będę póki co tłumaczyć dlaczego bobek jest szefem.
|
|