Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Feb 9, 2023 22:53:17 GMT 1
U mnie immunitet mają na razie tylko Bobek, Harnaś, Carmen i Petrowicz, Połowę Twojej listy mógłbym odjebać bez zupełnego żalu. Jak nie 3/4.
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Feb 9, 2023 22:54:12 GMT 1
Tak. To wysoki pressing zastosowany na Sariusie związany z podejrzewaniem go o strategię "na nieogarniętego mafioza" (przykład wcześniejszego mafiozy grającego w ten sposób: Carles Puyol). Zaraz, czyli dobrze rozumiem, że podejrzewałeś go o bycie podszywem (ogarem udającym nieogara), ale jednak doszedłeś do wniosku, że nie, bo zbyt przypałowy? Po ilu, po 20 minutach? Tam jest: "z jednej strony, z drugiej strony". Nie doszedłem ostatecznie do takiego wniosku, ale widzę szansę na obydwie możliwości. Sarius jest podejrzany.
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Feb 9, 2023 22:54:20 GMT 1
U mnie immunitet mają na razie tylko Bobek, Harnaś, Carmen i Petrowicz, Połowę Twojej listy mógłbym odjebać bez zupełnego żalu. Jak nie 3/4. A ja zgłaszam sprzeciw. Na pewno nie ruszałabym tych wymienionych osób w I linczu.
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Feb 9, 2023 22:54:59 GMT 1
ostrożna gra i mało interakcji Co ty pierdolisz No ja też w sumie widzę dużo więcej potencjału niż faktycznie wnosisz gry, dlatego całkiem się cieszę z powyższego podszczypania.
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Feb 9, 2023 22:56:55 GMT 1
A Harnaś (poza postem o twoim starym) na razie w wuj czysto i naturalnie.
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Feb 9, 2023 22:57:32 GMT 1
Chojrak jest najbardziej podejrzany, bo napłodził już dwucyfrową liczbę postów, a jedyne co w nich zrobił, to podpięcie się do najbardziej oczywistego i zarazem najłatwiejszego typu w tej edycji, czyli harnasia. Ma zerową mapę gry, podczas gdy większość graczy już ma jakieś interakcje z kilkoma graczami. Jeśli połączymy to z faktem, że jego tematem nikt na mieście nie jest zainteresowany (włącznie z nim samym), to mamy pierwszego mafiozę.
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Feb 9, 2023 23:00:27 GMT 1
Odmeldowuję się, jeśli chodzi o dzisiaj.
Życzę dobrej nocy wszystkim miastowym oraz Mistrzowi Gry.
Jeśli ktoś czuje się pominięty, proszę o jak najszybsze złożenie zażaleń.
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Feb 9, 2023 23:03:40 GMT 1
No fakt, że próbujemy rozkręcić temat chojraczyny od pięciu stron i nadal cisza to są dobre jaja. Śmierdzi jak stąd do Buenos Aires.
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Feb 9, 2023 23:05:30 GMT 1
Oczywiście, że nie losowałem. Co Ci się nie podoba w tych 4 nickach? Uważasz, że któraś z tych osób jest niewartościowa i odjebanie pierwszego dnia to dobry pomysł? A co do bobka, to nie widzę w nim niczego do dania immunitetu, może mnie ktoś uświadomić, o chuj tu chodzi? Generalnie pomiędzy 'gorąco zachęcam do głosowania' i 'daję immunitet' jest jeszcze całkiem szerokie spektrum innych możliwości, więc od kwestionowania zasadności dawania komuś immunitetu do odjebania pierwszego dnia jest daleka droga i od gracza pozycjonującego się wysoko w hierarchii rozgrywki oczekiwałbym, że to zauważy No a patrząc kogo wsadziłeś (i kogo nie wsadziłeś) na sam koniec jednej osi dochodzę do wniosku, że albo losowałeś, albo nie czytasz rozgrywki między wierszami. Z tego też powodu nie będę póki co tłumaczyć dlaczego bobek jest szefem. Może faktycznie nie czytam między wierszami, ale niech Ci będzie, że zostawię na razie ten temat, natomiast będę pamiętał, żeby do tego wrócić za parę dni.
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Feb 9, 2023 23:07:54 GMT 1
Dlatego Pietrowicz niewinny, bo od razu podłapał.
Czy jest ktoś w rozgrywce, kto na podstawie postów określił potencjał intelektualny chojraka na wysoki (poza Petem)?
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Feb 9, 2023 23:08:17 GMT 1
Połowę Twojej listy mógłbym odjebać bez zupełnego żalu. Jak nie 3/4. A ja zgłaszam sprzeciw. Na pewno nie ruszałabym tych wymienionych osób w I linczu. Nawet Pietrowicza? W sumie to on mi się najbardziej nie podoba z całej tej grupy, widzę sporo sprzeczności w jego grze.
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Feb 9, 2023 23:09:23 GMT 1
Dlatego Pietrowicz niewinny, bo od razu podłapał. Czy jest ktoś w rozgrywce, kto na podstawie postów określił potencjał intelektualny chojraka na wysoki (poza Petem)? Ja na pewno nie określałam jego potencjału intelektualnego.
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Feb 9, 2023 23:09:39 GMT 1
A ja zgłaszam sprzeciw. Na pewno nie ruszałabym tych wymienionych osób w I linczu. Nawet Pietrowicza? W sumie to on mi się najbardziej nie podoba z całej tej grupy, widzę sporo sprzeczności w jego grze. Nawet.
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Feb 9, 2023 23:11:00 GMT 1
Nawet Pietrowicza? W sumie to on mi się najbardziej nie podoba z całej tej grupy, widzę sporo sprzeczności w jego grze. Nawet. To akurat w tym aspekcie nie będziemy się zgadzać.
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Feb 9, 2023 23:12:33 GMT 1
Znaczy, mam na myśli, czy ktoś spodziewał się po postach chojracza, że może być wysoki potencjał intelektualny i uznawał, że warto wstrzymać się z linczem?
Dlaczego pytam? Ponieważ mam wrażenie, że nie było to do wychwycenia przez miastowego, co sugerowałoby, że Pet ma nadprogramową wiedzę jak na miastowego (a co za tym idzie luźne powiązanie jeśli chojracz w mafii to pet też)
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Feb 9, 2023 23:14:29 GMT 1
Wtedy trzecim byłby puchatek, podobnie słaba mapa gry, konflikt dwóch mafiozów z chojraczem bardzo delikatny i oparty tylko o pyskówki a jednocześnie Pet pisał o puchatku tak, jak o koledze mafiozie (niby coś tam podejrzany, ale daleko w kolejce)
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Feb 9, 2023 23:14:39 GMT 1
Znaczy, mam na myśli, czy ktoś spodziewał się po postach chojracza, że może być wysoki potencjał intelektualny i uznawał, że warto wstrzymać się z linczem? Dlaczego pytam? Ponieważ mam wrażenie, że nie było to do wychwycenia przez miastowego, co sugerowałoby, że Pet ma nadprogramową wiedzę jak na miastowego (a co za tym idzie luźne powiązanie jeśli chojracz w mafii to pet też) Może mam po prostu wysoki skill? Chujowo wyjdzie, jeśli chojrak okaże się mafią i polecę po nim, bo go broniłem.
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Feb 9, 2023 23:14:49 GMT 1
A ja zgłaszam sprzeciw. Na pewno nie ruszałabym tych wymienionych osób w I linczu. Nawet Pietrowicza? W sumie to on mi się najbardziej nie podoba z całej tej grupy, widzę sporo sprzeczności w jego grze. Mówiąc zupełnie szczerze, widzę podobną ilość sprzeczności w Twoich postach, co w jego (głównie porównując logikę uzasadnienia Kubuś > Chojrak z moją, bo ja to widzę kompletnie odwrotnie) Aczkolwiek i Ty i Porfiry macie tych nielogiczności na razie za mało w kontekście tego bardziej logicznego kątętu, który tworzycie.
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Feb 9, 2023 23:15:56 GMT 1
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Feb 9, 2023 23:17:23 GMT 1
O tak, mogłabym powiedzieć, że całe opakowanie czerwonych pasteli możnaby na ten post wyrzucić
|
|