Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Feb 9, 2023 23:19:35 GMT 1
Znaczy, mam na myśli, czy ktoś spodziewał się po postach chojracza, że może być wysoki potencjał intelektualny i uznawał, że warto wstrzymać się z linczem? Dlaczego pytam? Ponieważ mam wrażenie, że nie było to do wychwycenia przez miastowego, co sugerowałoby, że Pet ma nadprogramową wiedzę jak na miastowego (a co za tym idzie luźne powiązanie jeśli chojracz w mafii to pet też) Za ogarem chojraka przemawia to, że zauważył, że bobek to szef. Przy czym tego Pet nie kuma, więc musiało chodzić o coś innego. Z pozostałych postów Chojraka wychodzi, że głąbem nie jest, ale no nie zdradził też imo nic takiego, żeby określać go mianem z top potencjałem intelektualnym w skali edycji. Chociaż Pet chciał mu chyba dawać immunitet za naturalną reakcję, a nie potencjał (chociaż chuj wie, bo w tym samym poście co immunitety wcześniej pisał o niewybiciu inteligencji miasta.
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Feb 9, 2023 23:21:13 GMT 1
Chyba się przyznał, że o skill chodziło na poprzedniej stronie
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Feb 9, 2023 23:24:17 GMT 1
O tak, mogłabym powiedzieć, że całe opakowanie czerwonych pasteli możnaby na ten post wyrzucić Ten post chojraka śmierdziałby mocno przede wszystkim, gdyby winny był Harnaś. Bo to brzmi jak "Oni dopierdalają się do Harnasia żartobliwie i kreacyjnie, a ja będę pierwszy, który zrobi to niby-merytorycznie." Aczkolwiek faktem jest, że ja w poście Harnasia, do którego dojebał się chojrak nie widzę nic mafijnego, więc tu minus dla niego. Co może sugerować, że wiedział, że ma się do Harnasia dojebać. Aczkolwiek z trzeciej strony, Harnaś nie wygląda na mafiozę (mógłbym go nawet dorzucić do grupy z immunitetem, ale mnie wkurwia, więc nie tylko tego nie zrobię, ale wręcz na razie zostawię na nim swój głos ), więc całe to rozważanie jest o kant dupy rozbić.
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Feb 9, 2023 23:24:39 GMT 1
Ja pierdolę Antura
Nie zablokował dostępu do mafijnego, widać mafijne jak się wchodzi we wszystkie posty użytkownika.
Trzeba edycję od nowa. Widać, że w mafii Randomowy Pet, ten raper z długim nickiem, Puchatek i Bezimienny jak się wejdzie w temat mafiowy, wszystko od nowa.
Piszę żebyśmy nie tracili czasu rozkminiając grę, którą trzeba rozlosowywać od nowa. Dobrze, że wszedłem w posty i zauważyłem to jeszcze dzisiaj, a nie np. jutro
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Feb 9, 2023 23:25:07 GMT 1
Kurwa jak można takiej rzeczy nie sprawdzić, edycja do rozpoczęcia jeszcze raz. Dobrze, że tylko 5 godzin od startu xd
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Feb 9, 2023 23:25:32 GMT 1
Antura losuj odnowa skoro takie coś ma miejsce
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Feb 9, 2023 23:26:31 GMT 1
xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD kurwa faktycznie
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Feb 9, 2023 23:27:21 GMT 1
XD gg
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Feb 9, 2023 23:27:36 GMT 1
Co myślicie by start edycji przełożyć na jutro o tej samej godzinie co dzisiaj?
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Feb 9, 2023 23:27:49 GMT 1
XDDDDDD gg
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Feb 9, 2023 23:28:20 GMT 1
Jak to, gdzie widać?
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Feb 9, 2023 23:28:41 GMT 1
Lol, u mnie nie widać? Od czego to zależy, źle przypisał grupy? xd
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Feb 9, 2023 23:28:42 GMT 1
jak wejdziesz we wszystkie posty napisane przez użytkownika to się wyświetlają te z mafijnego
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Feb 9, 2023 23:29:00 GMT 1
no najlepiej jutro o tej samej porze podziekujcie, ze mnie cos podkusilo, zeby sprawdzic posty Peta, bo mi zajechal mafia w pewnym momencie i potem poszlo jak bym sprawdzil jutro to by byl przypal, ze dzisiaj to tam no
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Feb 9, 2023 23:29:04 GMT 1
Przełóżmy na jutro, tak zróbmy, dobry pomysł.
Szkoda tylko, że kreacje już pootwierane
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Feb 9, 2023 23:29:08 GMT 1
Wejdź w posty peta i kubusia. U Bezimiennego czy rapera z długim nickiem nie widać tych postów.
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Feb 9, 2023 23:29:13 GMT 1
chyba jak wejdziesz w historię postów konkretnej osoby, nie wiem, bo jestem w mafii jak to chojrak przytomnie zauważył
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Feb 9, 2023 23:29:42 GMT 1
Jakie z tego wyciągasz wnioski? Żadne kurwa, nie gadam z tobą pecie (xD), od pierwszej strony tak bardzo na siłę próbujesz zaczepiać ludzi i zaznaczać swoją silną obecność i dobry start, że bardzo mnie to bawi i jeszcze bardziej mnie będzie bawić to po edycji, jeśli okaże się, że stoi za tym coś więcej XD xD
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Feb 9, 2023 23:30:07 GMT 1
no najlepiej jutro o tej samej porze podziekujcie, ze mnie cos podkusilo, zeby sprawdzic posty Peta, bo mi zajechal mafia w pewnym momencie i potem poszlo jak bym sprawdzil jutro to by byl przypal, ze dzisiaj to tam no Mi mafią zajechali akurat Kubuś i raper z długim nickiem na 100%.
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Feb 9, 2023 23:30:44 GMT 1
Ja nie widzę
|
|