|
Post by Majima Gorō on Feb 14, 2023 22:46:06 GMT 1
Ale dla mnie Słowacki jest do odwalenia i przed Mellerem i przed Bobkiem.
|
|
|
Post by Andrew Tate on Feb 14, 2023 22:50:35 GMT 1
W mafii jest Wednesday (względnie Janusz, ale na 75% Środa), pewnie wielki Szu, jakiś Orbison, do tego jeden cichociemny + jeden ogar (oaza, bobek, chuj wie). Generalnie jeśli dziś padnę to polecam przejrzeć jak to wyglądało z tym zbieraniem głosów na mnie @tate Ale tutaj masz post Kofoli, w którym wyciągał taką grupkę graczy nie w dniu 0, a w ogniu przedlinczowym. Znając mój kolor widzę tutaj samych niewinnych i ewentualnego Robinsona. Możesz mi rozpisać matematycznie co to znaczy Tutaj trochę ciężej, bo jest więcej osób, co do których dalej nic nie jest pewne. Jakbym miał szacować na szybko w głowie, to pewnie z 50% na mafię w gronie środa/orbison/bobek. Natomiast właśnie wydaje mi się, że taki post jest dużo mnie podatny na statystyczne założenia - bo kofola czuł, że mu się pod dupą pali. Mógł listę naginać do swoich potrzeb. Natomiast post mellera: - zakładając jego niewinność, jest zupełnie losowy i właśnie dlatego ten rachunek prawdopodobieństwa ma sens - zakładając jego winę, albo się zagalopował i strzelił w samych niewinnych, albo orbison/środa mafia Wyciągając średnią z obu tych postów, orbison/środa pojawia się 2 razy. W winę Środy mimo wszystko nie wierzę. Osobiście dalej jebnąłbym w Mellera, Orbison mój typ nr 2, idąc tym tropem. Po prostu jebie mi gra rednacza i nic z tym nie zrobię. Poza tym z gry dalej Orbison imo miał więcej miastowych zachowań.
|
|
|
Post by bobek on Feb 14, 2023 22:50:36 GMT 1
strasznie mocno chciałeś zlinczować tego szu w g1 różowy japońcu z atlanty
|
|
|
Post by bobek on Feb 14, 2023 22:53:50 GMT 1
serio nikt już w żadnej analizie nie przemyśli nawet tematu gęgola? ale was ograł ja piernicze
|
|
|
Post by Majima Gorō on Feb 14, 2023 22:55:06 GMT 1
strasznie mocno chciałeś zlinczować tego szu w g1 różowy japońcu z atlanty Chciałem, bo w życiu bym nie wpadł na to, że to Red po tym, jak grał (zresztą nie tylko ja, bo np. trzepnął w niego też taki oaza, który gdyby wiedział, kto to jest, też pewnie by go chciał dłużej zostawić). Na moje Szu w tamtym momencie kompletnie nie różnił się w grze od Kofoli (a parę osób, które chciało walić/waliło w Kofolę wymieniało też Szu) i wyglądało mi to mafijnie, że na jednego szykuje się łatwy lincz, a drugi w ogóle nie jest z nim porównywany jako zbliżony kandydat. Zmieniłem co prawda głos po jego apelu, ale najwyraźniej było za późno, żeby ktoś to podchwycił - i w ostateczności nie wyszło to źle, bo przynajmniej Kofola zaczął wtedy wyglądać bardziej jak mafijnie broniony.
|
|
|
Post by Gęgul Gęg on Feb 14, 2023 22:55:18 GMT 1
jutro bobek
|
|
|
Post by Andrew Tate on Feb 14, 2023 22:55:30 GMT 1
Ja na gęgola patrzę od początku czytania i jak dla mnie zielony.
|
|
|
Post by Majima Gorō on Feb 14, 2023 22:55:41 GMT 1
serio nikt już w żadnej analizie nie przemyśli nawet tematu gęgola? ale was ograł ja piernicze Gęgola pierwszy lincz w pip uniewinnia, na tej samej zasadzie, co Wednesday - pisałem już dzisiaj o tym.
|
|
|
Post by Majima Gorō on Feb 14, 2023 22:56:29 GMT 1
Zupełnie szczerze - czemu nie bierzemy pod uwagę Słowackiego?
|
|
|
Post by Gęgul Gęg on Feb 14, 2023 22:58:01 GMT 1
chcę podkurwić bobka
|
|
|
Post by Andrew Tate on Feb 14, 2023 22:58:01 GMT 1
Zupełnie szczerze - czemu nie bierzemy pod uwagę Słowackiego? Ja biorę pod uwagę konfigurację Meller - Słowacki ale to się może do jutra zmienić, bo dopiero na 35 stronie jestem xD
|
|
|
Post by bobek on Feb 14, 2023 22:58:57 GMT 1
moim zdaniem brak głosu słowackiego w g1 czyli kluczowym dla mafii linczu jest okolicznością mocno uniewinniającą.
wszystkie głosy mafii są tam raczej wbite w szu/wednesday
7 głosów: Wielki Szu - Andrew Tate, James Fraser, Kofola, Marcin Meller, Roy Orbison, Sarius, Wednesday Addams
5 głosów: Wednesday Addams - Antóra, Gęgul Gęg, Hari Pota, Majima Gorō, Viktor Tsoi
|
|
|
Post by Gęgul Gęg on Feb 14, 2023 23:01:01 GMT 1
przypadkowo to samo ma zastosowanie do ciebie kto by pomyślał
|
|
|
Post by Viktor Tsoi on Feb 14, 2023 23:02:20 GMT 1
Jak coś to jadę na wakacje i został mi czas w grze do jutra do 16. Oczywiście będę do końca głosował i aktywność postową minimalną utrzymam, ale żebyście nie uznali, że to jakaś mafijna sztuczka. Wątpię żeby tak było, ale jeśli jakimś cudem mafia utrzyma mnie przy życiu do meczówki to nie dajcie sobie namieszać w głowach i już nie zmieniajcie do końca gry zdania co do mojej niewinności.
|
|
|
Post by bobek on Feb 14, 2023 23:03:27 GMT 1
ileż w Tobie goryczy kolego
znowu zamiast dyskutować podcinasz mi skrzydła
na uniewinnienie się mam 100 innych sposobów a nie jakieś pokątne insynuacje
|
|
|
Post by bobek on Feb 14, 2023 23:06:01 GMT 1
podglądam sobie znowu ten pierwszy lincz przez pryzmat znanych mi kolorów i śmierdzi mi tam trochę ten Robinson
z nim zacznę jutrzejszy dzień
|
|
|
Rozgrywka
Feb 14, 2023 23:06:15 GMT 1
via mobile
Post by James Fraser on Feb 14, 2023 23:06:15 GMT 1
moim zdaniem brak głosu słowackiego w g1 czyli kluczowym dla mafii linczu jest okolicznością mocno uniewinniającą. wszystkie głosy mafii są tam raczej wbite w szu/wednesday G-Prawda. Przecież na Słowackiego głosowałem wcześniej tylko ja...
|
|
|
Post by Andrew Tate on Feb 14, 2023 23:06:45 GMT 1
Meller raczej niewinny, Antóra raczej niewinny, Tate raczej niewinny. Oaza dobrze wyłapał, że Gęgul gra na zaciągniętym ręcznym, no ale to akurat gówno znaczy, bo takie rzeczy też się wyłapuje z punkty widzenia mafii (i im też jest to na rękę). Watson z kijem w dupie, ale to jeszcze o niczym nie świadczy. Z chujowych postów polecam ten: Mój wstępny podział, od góry grupy graczy, które się najbardziej zazieleniły według mnie: Viktor Tsoi Emma Watson Majima Gorō ---- oaza ---- * Marcin Meller Andrew Tate Antóra ---- Janusz Lewandowski Juliusz Słowacki Hari Pota ---- bobek Gęgul Gęg Wednesday Addams Wielki Szu Kofola ---- ** Italo Calvino James Fraser Jordan Peterson Sarius yennefer *grupa z potencjałem na bycie kuleszą v2 **grupa umieszczona na samym dole, bo napisała tak mało, że ciężko o niej cokolwiek powiedzieć i niezbyt mi się to podoba Przepraszam, że bez szerszej argumentacji, ale tempo rozgrywki w tej edycji jest niestety na tyle wysokie, że próba napisania dłuższego posta może być obarczona ryzykiem, że zanim zostanie wysłany dość mocno się zdezaktualizuje... edit: Kofola przeniesiony o pięterko wyżej, się nie skopiował prawidłowo Z każdym kolejnym postem utwierdzam się w przekonaniu, że Meller winny, Orbison niewinny jednak.
|
|
|
Post by Gęgul Gęg on Feb 14, 2023 23:06:56 GMT 1
no tylko widzisz różnica jest jedna
ja rzucam luźne wnioski i teraz wszyscy wiedzą, że jestem niewinny ty starasz się rzucać luźne wnioski, a w głowach połowy pozostałych przy życiu graczy zaczynają kiełkować myśli czy by cię jednak nie odjebać w linczu, bo coś może być na rzeczy
o czym ja mam z tobą dyskutować podejrzewanie gęgula było dobre w ramach mema, ale w twoim wypadku etap gry na memy się skończył
|
|
|
Post by bobek on Feb 14, 2023 23:07:03 GMT 1
fryzjer gulunie ja pisze o braku głosu słowackiego, a Ty o braku głosu na słowackiego
|
|