|
Post by Marcin Meller on Feb 14, 2023 23:35:17 GMT 1
Tate ładną acz mocno naciąganą analizę na mnie stworzył, co jest tyleż zabawne, co uniewinniające go.
|
|
|
Post by Marcin Meller on Feb 14, 2023 23:35:29 GMT 1
na co wchodzi Bobek
|
|
|
Post by Marcin Meller on Feb 14, 2023 23:35:46 GMT 1
i cytuje posta, który musiał się odbić echem na forum mafii
|
|
|
Post by Wednesday Addams on Feb 14, 2023 23:36:14 GMT 1
Meller, możemy działać razem widzę, mi też się wydaje, że pozostali to bobek i Majima
|
|
|
Post by Marcin Meller on Feb 14, 2023 23:36:36 GMT 1
Bobek wie, że jestem zielony, więc znajdywanie opcji na uniewinnianie mnie jest dla niego dobre, bo miasto i tak ma tendencję do tego by we mnie walnąć, tym bardziej, że nie mam zamiaru się wielce bronić
|
|
|
Post by Marcin Meller on Feb 14, 2023 23:37:34 GMT 1
po tym jak padnę zielony, Bobek wyjdzie na tego, który dobrze widział, Tate napisze że xxxx (tu litery mojego nicku) zagrał chujowo, a Majima będzie przeciskał Słowackiego
|
|
|
Post by Marcin Meller on Feb 14, 2023 23:38:10 GMT 1
do tego przy dwóch mafiozach musi na tym etapie powstać konflikt między nimi, stąd brzydkie słowa Bobka w stosunku do sympatycznego acz mafijnego Majimy
|
|
|
Post by Gęgul Gęg on Feb 14, 2023 23:38:29 GMT 1
słowacki nie przelogowałeś się
|
|
|
Rozgrywka
Feb 14, 2023 23:38:42 GMT 1
via mobile
Post by bobek on Feb 14, 2023 23:38:42 GMT 1
w życiu bym nic brzydkiego nie powiedział do majimy
|
|
|
Post by Marcin Meller on Feb 14, 2023 23:39:39 GMT 1
Majima sobie oczywiście Bobka też ma w podejrzanych ale gdzieś tam za Słowackim i w kontrze do mnie. Więc potem sobie swobodnie w niego będzie mógł walić a póki co robi pod to grunt
|
|
|
Rozgrywka
Feb 14, 2023 23:40:07 GMT 1
via mobile
Post by bobek on Feb 14, 2023 23:40:07 GMT 1
i jeśli myślisz ze z perspektywy mafii wpierdalałbym się w Twoją obronę zamiast podsycać wątpliwości to chyba dawno nie byłeś tym złym
|
|
|
Post by Marcin Meller on Feb 14, 2023 23:41:37 GMT 1
Ty mnie nie bronisz, Ty udajesz, że to robisz
|
|
|
Post by Majima Gorō on Feb 14, 2023 23:43:22 GMT 1
Dobra, chuj, bo widzę, że już Meller i Wednesday na mnie wjeżdżają zanim jeszcze dzień się skończył, więc znowu poniosły emocje. Nie mam na teraz czasu (i trochę chęci) zaśmiecać temat obroną i odpowiedziami, ewentualnie jutro się odniosę jak będzie do czego.
Natomiast jeśli jutro padnę, to mam tylko jedną prośbę - wróćcie do tego posta i przeczytajcie dwa razy: przy całych dobrych chęciach i 100% niewinności Tsoia, zignorujcie jego myślenie na zasadzie "ktoś, kto pomylił się z rzędu przy pierwszych linczach nie umie myśleć i jest niewarty słuchania", bo to zajebiście zgubna, naiwna i szkodliwa teza. Przeanalizujcie na chłodno to, co napisałem o Słowackim. Weźcie to na poważnie, najlepiej od razu po mojej śmierci i ABSOLUTNIE nie pozwólcie mu się bawić w tę jego mędrcową bajkę ani dnia dłużej.
|
|
|
Rozgrywka
Feb 14, 2023 23:43:50 GMT 1
via mobile
Post by bobek on Feb 14, 2023 23:43:50 GMT 1
Dobra głąby
Jutro wszyscy w bobka bo nie zasługujecie na takiego fajnego kolegę jak ja
Ja robię last dance po temacie bez czytania bieżącej rozgrywki bo po wybiciu inteligencji zle się wśród was czuje
|
|
|
Post by Andrew Tate on Feb 14, 2023 23:47:31 GMT 1
do tego przy dwóch mafiozach musi na tym etapie powstać konflikt między nimi, stąd brzydkie słowa Bobka w stosunku do sympatycznego acz mafijnego Majimy też się z bobkiem teraz napierdalasz PS. Strony 43-44 pozwalają mi założyć możliwość, w której skład mafii to Meller - bobek jbc (polecam lekturę z obecnej perspektywy, nie pomijając spostrzeżeń gęgula i Victora)
|
|
|
Post by Viktor Tsoi on Feb 14, 2023 23:51:21 GMT 1
Dobra, chuj, bo widzę, że już Meller i Wednesday na mnie wjeżdżają zanim jeszcze dzień się skończył, więc znowu poniosły emocje. Nie mam na teraz czasu (i trochę chęci) zaśmiecać temat obroną i odpowiedziami, ewentualnie jutro się odniosę jak będzie do czego. Natomiast jeśli jutro padnę, to mam tylko jedną prośbę - wróćcie do tego posta i przeczytajcie dwa razy: przy całych dobrych chęciach i 100% niewinności Tsoia, zignorujcie jego myślenie na zasadzie "ktoś, kto pomylił się z rzędu przy pierwszych linczach nie umie myśleć i jest niewarty słuchania", bo to zajebiście zgubna, naiwna i szkodliwa teza. Przeanalizujcie na chłodno to, co napisałem o Słowackim. Weźcie to na poważnie, najlepiej od razu po mojej śmierci i ABSOLUTNIE nie pozwólcie mu się bawić w tę jego mędrcową bajkę ani dnia dłużej. Ja właśnie uważam, że ty bardzo dobrze umiesz myśleć. Na pewno też ci przyznam, że udało ci się sprawić, że mniej ufam Słowackiemu. Moja chęć zabicia ciebie to bardziej zdroworozsądkowa chęć minimalizacji ryzyka. Na temat Słowackiego właśnie czytam temat i myślę.
|
|
|
Post by Andrew Tate on Feb 14, 2023 23:51:45 GMT 1
Dobra, powoli ogarniam o co tutaj chodzi. Meller jest detektywem, nie sojuszuje się z nikim, bo dobrze zna swoją wartość. Wednesday chyba za bardzo udaje swoją postać i stąd to takie spicy/sharp zachowanie dziewczynki i obrzucanie ludzi wyrokiem "odjebania". Bobek z gęgolâ prowadzą moim zdaniem zbyt koleżeńskie relacje jak na nieznanych sobie graczy. Niby się dopierdalaja do siebie, ale jednak jakimś cudem trzymają sztamę (może ze względu na podobną tematykę postaci), a może ze względu na inne powiązania. Moim zdaniem należy wykluczyć nieaktywnych na początku jako, że mało co wnoszą do naszego państwa. Wielki Szu np. Dostał linczem i w ogóle się do tego nie odniósł tak jakby pogodził się ze swoim losem. Po co mafiozo Sarius pisałby coś takiego?
|
|
|
Post by Marcin Meller on Feb 14, 2023 23:52:04 GMT 1
ja się z bobkiem nie napierdalam, ja zauważam, że bobek wskazując post, który jednoznacznie wskazuje na moją niewinność, robi sobie dobry grunt pod to, by nie stać przy linczu na mnie.
zresztą przy linczu na Antórze również nie stał.
|
|
|
Post by Gęgul Gęg on Feb 14, 2023 23:53:28 GMT 1
Dobra, powoli ogarniam o co tutaj chodzi. Meller jest detektywem, nie sojuszuje się z nikim, bo dobrze zna swoją wartość. Wednesday chyba za bardzo udaje swoją postać i stąd to takie spicy/sharp zachowanie dziewczynki i obrzucanie ludzi wyrokiem "odjebania". Bobek z gęgolâ prowadzą moim zdaniem zbyt koleżeńskie relacje jak na nieznanych sobie graczy. Niby się dopierdalaja do siebie, ale jednak jakimś cudem trzymają sztamę (może ze względu na podobną tematykę postaci), a może ze względu na inne powiązania. Moim zdaniem należy wykluczyć nieaktywnych na początku jako, że mało co wnoszą do naszego państwa. Wielki Szu np. Dostał linczem i w ogóle się do tego nie odniósł tak jakby pogodził się ze swoim losem. Po co mafiozo Sarius pisałby coś takiego? post kreacyjny nawiązujący do byłej niedoszłej?
|
|
|
Post by Marcin Meller on Feb 14, 2023 23:54:32 GMT 1
Księdzu przypominam, że w środę modlimy się za środę
|
|