|
Post by Gęgul Gęg on Feb 14, 2023 23:54:48 GMT 1
a jeśli chodzi o to, dlaczego akurat meller, to chuj wie, ja nie analizuję takich postów bo to równie dobrze mógł być losowy nick
|
|
|
Post by Majima Gorō on Feb 14, 2023 23:55:15 GMT 1
Meller, jeśli okażę się niewinny, to kto jest wg Ciebie w tej mafii razem z bobkiem?
|
|
|
Post by Viktor Tsoi on Feb 14, 2023 23:56:01 GMT 1
a jeśli chodzi o to, dlaczego akurat meller, to chuj wie, ja nie analizuję takich postów bo to równie dobrze mógł być losowy nick True, branie czegoś takiego zbyt na serio grozi overthinkingiem, też totalnie staram się ignorować takie detale.
|
|
|
Post by Marcin Meller on Feb 14, 2023 23:56:03 GMT 1
Meller, jeśli okażę się niewinny, to kto jest wg Ciebie w tej mafii razem z bobkiem? orbison/słowacki, w ostateczności gęg jeśli nie jest tym księdzem
|
|
|
Post by Andrew Tate on Feb 14, 2023 23:57:07 GMT 1
Po co mafiozo Sarius pisałby coś takiego? post kreacyjny nawiązujący do byłej niedoszłej? nie znam
|
|
|
Post by Gęgul Gęg on Feb 14, 2023 23:58:41 GMT 1
|
|
|
Post by Andrew Tate on Feb 14, 2023 23:59:19 GMT 1
aaa, no było ale to nie to no
|
|
|
Post by Italo Calvino on Feb 15, 2023 0:01:14 GMT 1
Meller, jeśli okażę się niewinny, to kto jest wg Ciebie w tej mafii razem z bobkiem? A Ty? Pomijając Słowackiego? Kogo w drugiej kolejności umieściłbyś na czerwono?
|
|
|
Post by Viktor Tsoi on Feb 15, 2023 0:05:08 GMT 1
Rozpiska symulacji mordów:
To kogo mafia będzie zabijała w mordach jest zależne od tego kogo będziemy w danym momencie podejrzewać, a kogo uniewinniać, cała ta predykcja jest pisana na podstawie obecnych nastrojów w mieście, ale też staram się ją tak napisać żeby była możliwie mało podatna na zmiany. Nie jest zbyt istotne czy trafiłem z dokładną kolejnością mordów, ale czy trafiłem z tym kto dotrwa do meczówki.
Andrew Tate bobek Gęgul Gęg Italo Calvino James Fraser Juliusz Słowacki Majima Gorō Marcin Meller Roy Orbison Viktor Tsoi Wednesday Addams
Jutro w mordzie padam ja, (obstawiam tak po prostu dlatego, że na ten moment nikt mnie już nie będzie chciał zlinczować). Później w mordzie pada Italo, (też dlatego, że on już jest nielinczowalny). Później w mordzie pada Wednesday lub Tate, też z powodu nielinczowalności (stawiam, że jednak Wednesday poleci pierwsza).
W tych warunkach zostajemy w takim składzie, że zostaje ostatnia dwójka czystych.
Andrew Tate Gęgula
i poniższa grupa minus 3 osoby (ci którzy padną w linczach). bobek James Fraser Juliusz Słowacki Majima Gorō Marcin Meller Roy Orbison
Jeśli z powyższego grona zabijecie Frasera, Majimę, Słowackiego to zostanie wam.
Andrew Tate Gęgula bobek Marcin Meller Roy Orbison
i być może ostatni lincz w grze, ale imo nie ostatni, a dlaczego nie? Bo ja się może mylę w sprawie Majimy, ale jeśli ja się mylę w sprawie Majimy to on ze sporym prawdopodobieństwem się nie myli w sprawie Słowackiego. Plus jest spora szansa jednak że Fraser jest mafiozą. Krótko mówiąc kombinacja Fraser - Majima - Słowacki daje największą szansę na trafienie chociaż jednego mafiozy.
Jeśli w gronie Fraser - Majima - Słowacki jest 3 niewinnych i zarówno ja jak i Majima zjebaliśmy no to już trudno musicie sobie sami radzić w gronie i przy poniższej stawce gdzie są 3 cele i 2 mafiozów trafić jednak tego mafiozę. (założyłem że na tym etapie Gęgula i Tate nie będą realistycznymi celami)
Jeżeli jednak myślę dobrze to po zlinczowaniu kombinacji Fraser - Majima - Słowacki
To z grona
Trzeba trafić tylko jednego mafiozę, a są dwa lincze na to i będziecie już do tego czasu mieli sporo więcej informacji niż teraz. Na ten moment bym ładował w takiej sytuacji Mellera i Bobka, ale tak jak mówię będzie sporo nowych informacji do tego czasu, więc moja obecna opinia nie musi być w tym temacie tak ważna.
|
|
|
Post by Andrew Tate on Feb 15, 2023 0:12:01 GMT 1
w majimę byłbym w stanie jebnąć tylko ze względu, że go Antóra uniewinniał, a typy w tej edycji miał turbo chujowe XD
|
|
|
Post by Viktor Tsoi on Feb 15, 2023 0:12:42 GMT 1
Bardzo mnie też kusi żeby postawić wszystko na jedną kartę i powiedzieć wam, że Orbinson też jest jednak czysty (takie założenie jeśli jest słuszne bardzo ułatwiałoby całą grę). Być może nawet ostatnie godziny jakie mam na grę zdecyduje się poświęcić na to, żeby wyrobić sobie większą pewność co do Orbinsona. Obecnie intuicja mi mówi, że on jest czysty akurat i jakby udało mi się fajnie to potwierdzić konkretnymi poszlakami to może uratować grę.
|
|
|
Post by Gęgul Gęg on Feb 15, 2023 0:14:23 GMT 1
a wystarczyło sprawdzić majimę i orbisona
|
|
|
Post by Andrew Tate on Feb 15, 2023 0:16:32 GMT 1
Bardzo mnie też kusi żeby postawić wszystko na jedną kartę i powiedzieć wam, że Orbinson też jest jednak czysty (takie założenie jeśli jest słuszne bardzo ułatwiałoby całą grę). Być może nawet ostatnie godziny jakie mam na grę zdecyduje się poświęcić na to, żeby wyrobić sobie większą pewność co do Orbinsona. Obecnie intuicja mi mówi, że on jest czysty akurat i jakby udało mi się fajnie to potwierdzić konkretnymi poszlakami to może uratować grę. Ja czytam całą grę, zwracam mocno uwagę na jego posty i też mi się tak wydaje mimo wszystko, z całokształtu. To, co wcześniej uważałem za mafijne posty, wydaje mi się być nie do końca udolnym formułowaniem swoich myśli, może trochę irytującym stylem bycia xD ale to tyle na teraz
|
|
|
Post by Gęgul Gęg on Feb 15, 2023 0:18:25 GMT 1
dobra, skoro ten romantyczny pizduś się kitra, zwołuję radę miastowych mędrców
|
|
|
Post by Gęgul Gęg on Feb 15, 2023 0:19:25 GMT 1
punkt obrad pierwszy i jedyny
tak na czuja ilu mafiozów jest w trójce fraser majima orbison czy jesteście w stanie uwierzyć w to, żę nie ma tam żadnego
|
|
|
Post by Andrew Tate on Feb 15, 2023 0:22:00 GMT 1
imo nie więcej, niż jeden tak
|
|
|
Post by Marcin Meller on Feb 15, 2023 0:22:08 GMT 1
jeden, fraser niemal na pewno czysty
|
|
|
Post by Viktor Tsoi on Feb 15, 2023 0:23:25 GMT 1
punkt obrad pierwszy i jedyny tak na czuja ilu mafiozów jest w trójce fraser majima orbison czy jesteście w stanie uwierzyć w to, żę nie ma tam żadnego To jest bardzo dobre pytanie. Na czutkę imo może być tak, że w mafii są Bobek i Meller, ale jest na to mała szansa. W innym wypadku też wyobrażam sobie, że całe trio fraser majima orbison jest czyste, ale jeśli tak, to w mafii są Słowacki z Mellerem. Dlatego właśnie wolę linczować Frasera, Majima, Słowacki, zamiast Fraser, Majima, Orbison.
|
|
|
Post by Viktor Tsoi on Feb 15, 2023 0:25:18 GMT 1
Meller dlaczego Fraser jest czysty? Zwłaszcza, że mówisz niemal na pewno, to mocne słowa. Ja gdy broniłem Italo to miałem jednak ten argument że utłukł Kofolę świetnymi argumentami, co ty masz na niewnność Frasera?
|
|
|
Post by Marcin Meller on Feb 15, 2023 0:28:05 GMT 1
raz, że szybko się podczepił pod typ we mnie, dwa że choć czasem śmieszkuje ma świadomość, że glonuje i cały czas namawia, by w razie czego go zlinczować. nie klei mi się jego wina
|
|