|
Post by Roy Orbison on Feb 15, 2023 18:49:13 GMT 1
Jedyne, co Wam powie lincz na Japończyku, to - w przypadku jego winy - że ja jestem niewinny. Czyli - z mojej perspektywy - gówno powie. No przede wszystkim to powie, że jest winny, czyli że trafiliśmy 50% z mafii, jakiej obecnie szukamy - to jednak sporo, nie uważasz? Dodatkowo będzie można przeanalizować całą grę uwzględniając 100% pewności co do jego koloru. Oczywiście ktoś powie, że i teraz można sobie założyć, że na 100% jest w mafii i przez pryzmat tego spojrzeć na różne zdarzenia z poprzednich dni. Problem w tym, że na 100% tego niestety nie wiemy, a podejrzanych mamy kilku i nie jesteśmy w stanie przeanalizować wszystkich scenariuszy.
|
|
|
Post by Majima Gorō on Feb 15, 2023 18:49:24 GMT 1
Gęgul, ten układ świadczy tylko i wyłącznie o waszej głupocie i zacietrzewieniu jak stąd na Kaukaz xD No i najlepszy dowód na to, że wszyscy, którzy stoją przy moim nicku przestali mnie czytać dobre dwa dni temu. Jak w ogóle KURWA można cokolwiek uzasadniać przekonaniem o WŁASNEJ zajebistości, a nie tym, co robię JA?
Ja pierdolę. Człowiek rezygnuje z rozrywek, napierdala posty rano, wieczorem, w pracy, z lunchu, z zakupów, ale wszystko do kibla, bo najwyraźniej pisanie CZEGOKOLWIEK do tych łbów to jak grochem o ścianę. Po co się w ogóle próbować uniewinniać, skoro jesteście tak zajebiści?
Bobek, daj adres, bo wysyłam Ci browara po tej edycji. Zaczynam w 100% rozumieć.
|
|
|
Post by Gęgul Gęg on Feb 15, 2023 18:49:51 GMT 1
w ogóle imię oskar jest problematyczne w półświatku polskiego hip-hopu biorąc pod uwagę, że problem skończył się w momencie, w którym eis przestał im pisać teksty
|
|
|
Post by Majima Gorō on Feb 15, 2023 18:50:07 GMT 1
Co za kretyn, jezu.
|
|
|
Post by Andrew Tate on Feb 15, 2023 18:50:14 GMT 1
jak na żyto to jednak nie szanuję, ha tfu
wstępnie mogę ten głos zmienić, ale ciężko mi to przez klawiaturę przechodzi
|
|
|
Rozgrywka
Feb 15, 2023 18:50:20 GMT 1
via mobile
Post by Wednesday Addams on Feb 15, 2023 18:50:20 GMT 1
Taktycznie zmieniam na Wednesday Addams, żeby zdjąć z Mellera, muszę to jeszcze przemyśleć. Taki zły ten dzisiejszy dzień, żeby na niego głosować
|
|
|
Post by Juliusz Słowacki on Feb 15, 2023 18:50:58 GMT 1
Dokładnie to miałem na myśli. Puste naczynie. Dzban.
|
|
|
Post by Majima Gorō on Feb 15, 2023 18:50:59 GMT 1
A idźcie mi wszyscy wpizdu. Najlepiej wszyscy wpakujcie się we mnie masówką i wyciągnijcie z tego linczu tyle, co nic.
|
|
|
Post by Roy Orbison on Feb 15, 2023 18:51:38 GMT 1
|
|
|
Post by Gęgul Gęg on Feb 15, 2023 18:52:01 GMT 1
Gęgul, ten układ świadczy tylko i wyłącznie o waszej głupocie i zacietrzewieniu jak stąd na Kaukaz xD No i najlepszy dowód na to, że wszyscy, którzy stoją przy moim nicku przestali mnie czytać dobre dwa dni temu. Jak w ogóle KURWA można cokolwiek uzasadniać przekonaniem o WŁASNEJ zajebistości, a nie tym, co robię JA? Ja pierdolę. Człowiek rezygnuje z rozrywek, napierdala posty rano, wieczorem, w pracy, z lunchu, z zakupów, ale wszystko do kibla, bo najwyraźniej pisanie CZEGOKOLWIEK do tych łbów to jak grochem o ścianę. Po co się w ogóle próbować uniewinniać, skoro jesteście tak zajebiści? Bobek, daj adres, bo wysyłam Ci browara po tej edycji. Zaczynam w 100% rozumieć. no ja rozumiem ale kurwa 100% głosów przekonanych o własnej zajebistości ludzi z kącika własnej adoracji i 0% głosów z grupy linczowalnych jest jednak zastanawiające
|
|
|
Post by Juliusz Słowacki on Feb 15, 2023 18:52:04 GMT 1
Miller jest z tej samej gliny ulepiony, tylko bardziej bucowaty.
|
|
|
Post by Gęgul Gęg on Feb 15, 2023 18:52:11 GMT 1
a jak dodamy do tego 10% szczęścia, 20% umiejętności, 15% skupionej siły woli, 50% przyjemności i 5% bólu to już zupełnie
|
|
|
Post by Roy Orbison on Feb 15, 2023 18:52:23 GMT 1
Ale ja nie zostawię głosu na Wednesday Addams, spokojnie.
|
|
|
Post by Andrew Tate on Feb 15, 2023 18:52:32 GMT 1
Gęgul, ten układ świadczy tylko i wyłącznie o waszej głupocie i zacietrzewieniu jak stąd na Kaukaz xD No i najlepszy dowód na to, że wszyscy, którzy stoją przy moim nicku przestali mnie czytać dobre dwa dni temu. Jak w ogóle KURWA można cokolwiek uzasadniać przekonaniem o WŁASNEJ zajebistości, a nie tym, co robię JA? Ja pierdolę. Człowiek rezygnuje z rozrywek, napierdala posty rano, wieczorem, w pracy, z lunchu, z zakupów, ale wszystko do kibla, bo najwyraźniej pisanie CZEGOKOLWIEK do tych łbów to jak grochem o ścianę. Po co się w ogóle próbować uniewinniać, skoro jesteście tak zajebiści? Bobek, daj adres, bo wysyłam Ci browara po tej edycji. Zaczynam w 100% rozumieć. Ja twoje postaranko podbijam, ale nie wiem, czy na głosowanie za głosem serca już nie jest za późno Osobiście dalej jestem bardziej za Mellerem.
|
|
|
Post by Majima Gorō on Feb 15, 2023 18:52:35 GMT 1
Do Gęgula. Ty grasz prawdopodobnie całkiem zgrabną mafię. Propsy.
|
|
|
Post by Juliusz Słowacki on Feb 15, 2023 18:53:08 GMT 1
A, wina kogokolwiek z Grupy Plebejskiej zmniejsza szansę na Italo OC, ale to w sumie i tak bezprzedmiotowe.
|
|
|
Rozgrywka
Feb 15, 2023 18:53:12 GMT 1
via mobile
Post by Wednesday Addams on Feb 15, 2023 18:53:12 GMT 1
Oddałbym wszystkie wiersze Słowackiego za jeden wers Gęga
|
|
|
Post by Roy Orbison on Feb 15, 2023 18:53:29 GMT 1
Do Gęgula. Ty grasz prawdopodobnie całkiem zgrabną mafię. Propsy. To w 50% się z Tobą zgadzam.
|
|
|
Post by Roy Orbison on Feb 15, 2023 18:54:40 GMT 1
Dobra, idę na rower, może coś mi się dzięki temu rozjaśni. Zazwyczaj wtedy przychodzą mi do głowy najlepsze pomysły.
|
|
|
Post by Gęgul Gęg on Feb 15, 2023 19:00:44 GMT 1
wracając, wybacz te dygresje na temat rapu z tego głosowania jawi się jeden wniosek W MIARĘ pewny, którego ty nie zauważasz przyjmijmy hipotezę roboczą że faktycznie czwórka gęgul wednesday italiano tsoi to zwykłe matoły co zresztą nie musi być dalekie od prawdy w dalszym ciągu, prawdopodobnie, pozostają to miastowe matoły powoduje to, że mafia dziwnym trafem uznaje za zasadne stanie w tej sytuacji za linczem na millerze jeżeli obaj jesteście niewinni, naturalne wydawałoby mi się pewnie jakieś rozłożenie głosów w tym momencie WIEMY że głosów mafii na ciebie nie ma i poza tam pojedynczymi głosami w powietrze, statystycznie głosy mafii musiały pójść w millera gdzie tu jest sens?
|
|