|
Rozgrywka
Feb 15, 2023 19:00:47 GMT 1
via mobile
Post by Andrew Tate on Feb 15, 2023 19:00:47 GMT 1
Dobra, idę na rower, może coś mi się dzięki temu rozjaśni. Zazwyczaj wtedy przychodzą mi do głowy najlepsze pomysły. O tej porze po ciemku? Mafijnie
|
|
|
Post by Majima Gorō on Feb 15, 2023 19:01:05 GMT 1
Gęgul, ten układ świadczy tylko i wyłącznie o waszej głupocie i zacietrzewieniu jak stąd na Kaukaz xD No i najlepszy dowód na to, że wszyscy, którzy stoją przy moim nicku przestali mnie czytać dobre dwa dni temu. Jak w ogóle KURWA można cokolwiek uzasadniać przekonaniem o WŁASNEJ zajebistości, a nie tym, co robię JA? Ja pierdolę. Człowiek rezygnuje z rozrywek, napierdala posty rano, wieczorem, w pracy, z lunchu, z zakupów, ale wszystko do kibla, bo najwyraźniej pisanie CZEGOKOLWIEK do tych łbów to jak grochem o ścianę. Po co się w ogóle próbować uniewinniać, skoro jesteście tak zajebiści? Bobek, daj adres, bo wysyłam Ci browara po tej edycji. Zaczynam w 100% rozumieć. no ja rozumiem ale kurwa 100% głosów przekonanych o własnej zajebistości ludzi z kącika własnej adoracji i 0% głosów z grupy linczowalnych jest jednak zastanawiające Dobra, ostatni raz i trochę inaczej. Na logikę. Prawdopodobieństwo. Matmę. Będę tą matmą napierdalał aż do znudzenia, bo chyba niektórzy matury nie pozdawali. Załóżmy, że jestem winny. Co zyska mafia tym, że będzie koło mnie stała w linczu? W tej chwili jest szansa, że polecę wyłącznie effortami "czystego miasta" (jak Tate zmieni głos). Wszyscy potencjalnie winni stoją dalej razem przy kim innym i absolutnie NIC Ci to nie mówi. Dalej musicie zgadywać drugiego z tej samej listy, co teraz. Załóżmy, że jestem niewinny. I znowu, jest szansa, że polecę wyłącznie za sprawą "czystych". Który z dwójki pozostałych będzie taki inteligentny, żeby się pode mnie niepotrzebnie podpiąć i stać przy moim nicku jako ta jedna czerwona pała?
|
|
|
Post by Gęgul Gęg on Feb 15, 2023 19:01:34 GMT 1
natomiast, w ramach zadośćuczynienia jeżeli okażesz się niewinny, mogę zawnioskować o uchwalenie zmiany nazwy rady miastowych mędrców na radę miastowych matołów
|
|
|
Rozgrywka
Feb 15, 2023 19:02:41 GMT 1
via mobile
Post by Andrew Tate on Feb 15, 2023 19:02:41 GMT 1
W ogóle głos mellera w bobka z dupy też, chciałbym zauważyć
|
|
|
Post by Majima Gorō on Feb 15, 2023 19:02:50 GMT 1
Bo oczywiście chyba nikt normalny nie zakłada, że dzisiaj lincz pomiędzy dwoma mafiozami.
|
|
|
Rozgrywka
Feb 15, 2023 19:04:11 GMT 1
via mobile
Post by Andrew Tate on Feb 15, 2023 19:04:11 GMT 1
Niby tam bobka pozaczepiał, niby bobek się przewija w kolejce, ale nie na dziś
A ten w niego wali, zupełnie bez sensu
Ani nie pomaga miastu, ani nie przeszkadza mafii
|
|
|
Post by Gęgul Gęg on Feb 15, 2023 19:04:47 GMT 1
no ja rozumiem ale kurwa 100% głosów przekonanych o własnej zajebistości ludzi z kącika własnej adoracji i 0% głosów z grupy linczowalnych jest jednak zastanawiające Dobra, ostatni raz i trochę inaczej. Na logikę. Prawdopodobieństwo. Matmę. Będę tą matmą napierdalał aż do znudzenia, bo chyba niektórzy matury nie pozdawali. Załóżmy, że jestem winny. Co zyska mafia tym, że będzie koło mnie stała w linczu? W tej chwili jest szansa, że polecę wyłącznie effortami "czystego miasta" (jak Tate zmieni głos). Wszyscy potencjalnie winni stoją dalej razem przy kim innym i absolutnie NIC Ci to nie mówi. Dalej musicie zgadywać drugiego z tej samej listy, co teraz. Załóżmy, że jestem niewinny. I znowu, jest szansa, że polecę wyłącznie za sprawą "czystych". Który z dwójki pozostałych będzie taki inteligentny, żeby się pode mnie niepotrzebnie podpiąć i stać przy moim nicku jako ta jedna czerwona pała?no właśnie ma to w chuj sensu kto się przyjebie do przysłowiowego bobka za zlinczowanie majimy zamiast oddania głosu na faktycznego mafiozę millera, skoro jego tok rozumowania potwierdziły 4 inne niewinne osoby
|
|
|
Post by Majima Gorō on Feb 15, 2023 19:05:20 GMT 1
wracając, wybacz te dygresje na temat rapu z tego głosowania jawi się jeden wniosek W MIARĘ pewny, którego ty nie zauważasz przyjmijmy hipotezę roboczą że faktycznie czwórka gęgul wednesday italiano tsoi to zwykłe matoły co zresztą nie musi być dalekie od prawdy w dalszym ciągu, prawdopodobnie, pozostają to miastowe matoły powoduje to, że mafia dziwnym trafem uznaje za zasadne stanie w tej sytuacji za linczem na millerze jeżeli obaj jesteście niewinni, naturalne wydawałoby mi się pewnie jakieś rozłożenie głosów w tym momencie WIEMY że głosów mafii na ciebie nie ma i poza tam pojedynczymi głosami w powietrze, statystycznie głosy mafii musiały pójść w millera gdzie tu jest sens? Przy założeniu, że i ja i Miller jesteśmy niewinni? No właśnie wyjaśniłem to w poście wyżej. Układ "cała mafia w Millera, zero we mnie" NIC nie zmienia i NIC Ci nie mówi. Dalej macie tę samą listę podejrzanych i tyle samo linczów na ich odwalanie po kolei. Już rozumiesz?
|
|
|
Post by Gęgul Gęg on Feb 15, 2023 19:06:11 GMT 1
rozumiem, nie zgadzam się
niech oceniają inni, mogę mieć monopol na bon moty, nie mam monopolu na rację
|
|
|
Rozgrywka
Feb 15, 2023 19:06:15 GMT 1
via mobile
Post by Wednesday Addams on Feb 15, 2023 19:06:15 GMT 1
Ok, Majima dzisiaj
|
|
|
Rozgrywka
Feb 15, 2023 19:06:51 GMT 1
via mobile
Post by Wednesday Addams on Feb 15, 2023 19:06:51 GMT 1
Nie odjebmy remisu
|
|
|
Post by Majima Gorō on Feb 15, 2023 19:07:10 GMT 1
Nie odjebiesz remisu, bo mafiozo Orbison właśnie na Ciebie zmienił.
|
|
|
Post by Gęgul Gęg on Feb 15, 2023 19:07:20 GMT 1
poza tym, ty przecież CHCESZ odjebać dzisiaj mellera, więc z twojej perspektywy argumentowanie "nie ma to sensu jeśłi obaj jesteśmy niewinni" trochę się nie klei
|
|
|
Rozgrywka
Feb 15, 2023 19:08:01 GMT 1
via mobile
Post by Wednesday Addams on Feb 15, 2023 19:08:01 GMT 1
Ostatni dwójka to Majima i Bobek
|
|
|
Post by Gęgul Gęg on Feb 15, 2023 19:09:31 GMT 1
popłoch w populacji bobków i słowackich zwiększa się
|
|
|
Post by Majima Gorō on Feb 15, 2023 19:11:01 GMT 1
Dobra, ostatni raz i trochę inaczej. Na logikę. Prawdopodobieństwo. Matmę. Będę tą matmą napierdalał aż do znudzenia, bo chyba niektórzy matury nie pozdawali. Załóżmy, że jestem winny. Co zyska mafia tym, że będzie koło mnie stała w linczu? W tej chwili jest szansa, że polecę wyłącznie effortami "czystego miasta" (jak Tate zmieni głos). Wszyscy potencjalnie winni stoją dalej razem przy kim innym i absolutnie NIC Ci to nie mówi. Dalej musicie zgadywać drugiego z tej samej listy, co teraz. Załóżmy, że jestem niewinny. I znowu, jest szansa, że polecę wyłącznie za sprawą "czystych". Który z dwójki pozostałych będzie taki inteligentny, żeby się pode mnie niepotrzebnie podpiąć i stać przy moim nicku jako ta jedna czerwona pała?no właśnie ma to w chuj sensu kto się przyjebie do przysłowiowego bobka za zlinczowanie majimy zamiast oddania głosu na faktycznego mafiozę millera, skoro jego tok rozumowania potwierdziły 4 inne niewinne osoby No wy się przyjebiecie, bo przestaliście myśleć. Jak Julek słusznie zauważył, ubicie mnie NIC NIE ZMIENIA. Dalej musicie odwalić bobka, Mellera i Słowackiego przed kimkolwiek innym, niezależnie od kolejności i niezależnie od tego, który z nich przy kim stał, inaczej skończycie z ogarniętym mafiozą w meczówce, nie ma innej drogi. Oczyszczenie któregokolwiek z nich, bo się pode mnie podepnie jest pomysłem tak idiotycznym i ignoranckim, że ręce mi opadają.
|
|
|
Rozgrywka
Feb 15, 2023 19:11:51 GMT 1
via mobile
Post by Wednesday Addams on Feb 15, 2023 19:11:51 GMT 1
no właśnie ma to w chuj sensu kto się przyjebie do przysłowiowego bobka za zlinczowanie majimy zamiast oddania głosu na faktycznego mafiozę millera, skoro jego tok rozumowania potwierdziły 4 inne niewinne osoby No wy się przyjebiecie, bo przestaliście myśleć. Jak Julek słusznie zauważył, ubicie mnie NIC NIE ZMIENIA. Dalej musicie odwalić bobka, Mellera i Słowackiego przed kimkolwiek innym, niezależnie od kolejności i niezależnie od tego, który z nich przy kim stał, inaczej skończycie z ogarniętym mafiozą w meczówce, nie ma innej drogi. Oczyszczenie któregokolwiek z nich, bo się pode mnie podepnie jest pomysłem tak idiotycznym i ignoranckim, że ręce mi opadają. Sorka, ale nie wyłapałeś chyba o co chodzi Gęgowi
|
|
|
Post by Majima Gorō on Feb 15, 2023 19:12:36 GMT 1
poza tym, ty przecież CHCESZ odjebać dzisiaj mellera, więc z twojej perspektywy argumentowanie "nie ma to sensu jeśłi obaj jesteśmy niewinni" trochę się nie klei Bo ja nie chcę odjebać Mellera ze względu na przekonanie o jego winie tylko ze względu na to, że ktoś z trójki Meller/bobek/Słowacki MUSI polecieć, a pozostali dwaj nie są dzisiaj opcją dla reszty.
|
|
|
Post by Majima Gorō on Feb 15, 2023 19:13:49 GMT 1
No wy się przyjebiecie, bo przestaliście myśleć. Jak Julek słusznie zauważył, ubicie mnie NIC NIE ZMIENIA. Dalej musicie odwalić bobka, Mellera i Słowackiego przed kimkolwiek innym, niezależnie od kolejności i niezależnie od tego, który z nich przy kim stał, inaczej skończycie z ogarniętym mafiozą w meczówce, nie ma innej drogi. Oczyszczenie któregokolwiek z nich, bo się pode mnie podepnie jest pomysłem tak idiotycznym i ignoranckim, że ręce mi opadają. Sorka, ale nie wyłapałeś chyba o co chodzi Gęgowi Sorka, ale po Tobie przestałem się spodziewać myślenia kilka linczów temu. Grasz partię dużo gorszą niż ja i zostaniesz przy życiu do meczówki tylko i wyłącznie dlatego, że masz największy potencjał ją zjebać. Bez urazy oczywiście.
|
|
|
Post by Majima Gorō on Feb 15, 2023 19:15:05 GMT 1
Chuj, idę na ramen, bo jak do ściany. Nie gwarantuję, że będzie mi się chciało już cokolwiek pisać, ale spróbuję ochłonąć.
|
|