|
Post by Viktor Tsoi on Feb 10, 2023 23:24:01 GMT 1
Antóra, dlaczego ktoś z kim się nie zgadzasz miałby być w mafii? Jaki to w ogóle ma związek? Niekoniecznie musi mieć, bo ktoś może być po prostu słabym graczem/mieć słabe typy, ale tu mam wrażenie, że jest to robione na pokaz, sztucznie. Mam na myśli to, że Addams wydaje się być graczem o pewnym doświadczeniu i obyciu, która jednak gwałci logikę w taki sposób, jakby to było robione celowo. A w takim wypadku jest to dla mnie mocno podejrzane. Gdybym był w mafii, ostatnie co bym zrobił, to zgwałcił logikę. Nie gwałcenie logiki to jest coś, co każdy mafiozo, który ją zna, może łatwo wykonać.
|
|
|
Post by Emma Watson on Feb 10, 2023 23:24:22 GMT 1
A wolałam to otwarcie napisać niż w sobie tłumić.
|
|
|
Post by Antóra on Feb 10, 2023 23:24:35 GMT 1
Ale może jednak spróbujesz? Na przykład mógłbyś się wypowiedzieć o Wielkim Szu albo Bobku. Obaj niby są, a jednak przechodzą obok gry. Mogę spróbować ale nie obiecuję że to coś da. Obaj dla mnie przemykają obok gry. Bobek gra wielkiego szefa i na razie nie widzę tam żadnych procesów myślowych. Wielki Szu na ten moment wydaje mi się zawodnikiem podobnego kalibru co bobek. Chciałabym jeszcze tak troszkę przycisnąć całego Hari Pota bo jego gra to dla mnie jakiś żart i zaczął jedynie pisać po tym jak uświadczyłam go swoim głosem. Resztę tych aktywniejszych muszę na spokojnie poczytać.
Wiem, że masz głos na Hariego, ale zakładając, że go nie ma, kogo byś w tej chwili odjebała?
|
|
|
Post by Roy Orbison on Feb 10, 2023 23:24:39 GMT 1
Watson bardziej niewinna, niż winna, bo się miota.
|
|
|
Post by Wielki Szu on Feb 10, 2023 23:25:01 GMT 1
Watson jak kłamie. Jestem znacznie lepszy od jakiegoś bobka xD
|
|
|
Post by Viktor Tsoi on Feb 10, 2023 23:26:38 GMT 1
Kobieta was bierze na litość Panowie. A tak bardziej poważnie myślę, że przeceniasz nieaktywność Bobka i Hariego. Jutro jest długi dzień, dziś jest piątek wieczór, mają czas.
|
|
|
Post by Antóra on Feb 10, 2023 23:26:40 GMT 1
Watson bardziej niewinna, niż winna, bo się miota. A dla mnie bardziej winna niż niewinna, bo pomiędzy jej grą wczoraj a dziś jest przepaść, wręcz krater.
|
|
|
Post by Roy Orbison on Feb 10, 2023 23:26:52 GMT 1
Szu, co sądzisz o Antórze? poza Antóra kapitalna kreacja, brzmi tak samo zjebanie jak oryginał.
|
|
|
Post by Emma Watson on Feb 10, 2023 23:26:55 GMT 1
Mogę spróbować ale nie obiecuję że to coś da. Obaj dla mnie przemykają obok gry. Bobek gra wielkiego szefa i na razie nie widzę tam żadnych procesów myślowych. Wielki Szu na ten moment wydaje mi się zawodnikiem podobnego kalibru co bobek. Chciałabym jeszcze tak troszkę przycisnąć całego Hari Pota bo jego gra to dla mnie jakiś żart i zaczął jedynie pisać po tym jak uświadczyłam go swoim głosem. Resztę tych aktywniejszych muszę na spokojnie poczytać.
Wiem, że masz głos na Hariego, ale zakładając, że go nie ma, kogo byś w tej chwili odjebała? Jakiegoś Orbsona czy bobka ewentualnie Szu. Ewentualnie inną osobę która formalnie uczestniczy w rozgrywce. Tymi skrajnymi przypadkami na razie bym się nie zajmowała dopóki się nieuaktywnią
|
|
|
Post by Roy Orbison on Feb 10, 2023 23:27:25 GMT 1
Watson bardziej niewinna, niż winna, bo się miota. A dla mnie bardziej winna niż niewinna, bo pomiędzy jej grą wczoraj a dziś jest przepaść, wręcz krater. Jaką grą wczoraj? xD Ale wiesz, że dzisiaj ktoś inny mógł się zarejestrować pod kreacja Emma Watson?
|
|
|
Rozgrywka
Feb 10, 2023 23:27:56 GMT 1
via mobile
Post by Andrew Tate on Feb 10, 2023 23:27:56 GMT 1
Watson jak kłamie. Jestem znacznie lepszy od jakiegoś bobka xD Możesz być co najwyżej większego rozmiaru bobkiem jak na razie
|
|
|
Post by Wielki Szu on Feb 10, 2023 23:28:02 GMT 1
Szu, co sądzisz o Antórze? poza Antóra kapitalna kreacja, brzmi tak samo zjebanie jak oryginał. Ma wkurzający styl, więc pewnie niewinny. Nic więcej nie sądzę, bo nie chce mi się czytać jego postów szczerze mówiąc.
|
|
|
Post by Emma Watson on Feb 10, 2023 23:29:10 GMT 1
Watson jak kłamie. Jestem znacznie lepszy od jakiegoś bobka xD W czym niby jesteś lepszy od bobka?
|
|
|
Post by Wielki Szu on Feb 10, 2023 23:30:03 GMT 1
Napisałbym, że w ruchaniu ci matki, ale to miała być kulturalna edycja, to wyślę tylko buziaki grającym.
|
|
|
Post by Viktor Tsoi on Feb 10, 2023 23:30:14 GMT 1
Posłał na mnie głos i fajnie mnie zrobił w bambuko, ja go lubię.
|
|
|
Post by Wielki Szu on Feb 10, 2023 23:30:33 GMT 1
Graliśmy uczciwie: ty oszukiwałaś, ja oszukiwałem...
|
|
|
Post by Viktor Tsoi on Feb 10, 2023 23:30:58 GMT 1
Ale nikt jeszcze nie wygrał.
|
|
|
Rozgrywka
Feb 10, 2023 23:31:06 GMT 1
via mobile
Post by Andrew Tate on Feb 10, 2023 23:31:06 GMT 1