|
Post by Emma Watson on Feb 10, 2023 23:35:05 GMT 1
Większość rzeczy, które podczas tej gry powodują większe emocje, są rzeczami wartymi uwagi. Brak chłodnej głowy może tutaj pomóc. To jest o ile ten brak wynika z czytania tematu, a nie czegoś zewnętrznego dla gry. To u mnie wynika z braku czytania tematu. Natomiast wiem o co ci chodzi ( ktoś może wjebać się swoją reakcją na dany post itp). Chociaż chłodna głowa nie raz przydaje bo przeanalizowania czegoś.
|
|
|
Post by Viktor Tsoi on Feb 10, 2023 23:36:35 GMT 1
Chodzi też o to, że chaotyczny i nieprzemyślany post jednego mieszkańca może bardzo pomóc drugiemu.
|
|
|
Post by Emma Watson on Feb 10, 2023 23:39:08 GMT 1
Fakt umknęło mi podczas pisania posta.
|
|
|
Rozgrywka
Feb 10, 2023 23:46:24 GMT 1
via mobile
Post by Antóra on Feb 10, 2023 23:46:24 GMT 1
A dla mnie bardziej winna niż niewinna, bo pomiędzy jej grą wczoraj a dziś jest przepaść, wręcz krater. Jaką grą wczoraj? xD Ale wiesz, że dzisiaj ktoś inny mógł się zarejestrować pod kreacja Emma Watson? Jak duże jest Twoim zdaniem prawdopodobieństwo, że to 2 różne osoby?
|
|
|
Rozgrywka
Feb 10, 2023 23:48:01 GMT 1
via mobile
Post by Antóra on Feb 10, 2023 23:48:01 GMT 1
Szu, co sądzisz o Antórze? poza Ma wkurzający styl, więc pewnie niewinny. Nic więcej nie sądzę, bo nie chce mi się czytać jego postów szczerze mówiąc. 1. Jak można nie czytać postów mistrza gry? 2. Nie widziałeś nigdy wkurzającego mafiozy?
|
|
|
Post by Viktor Tsoi on Feb 10, 2023 23:51:11 GMT 1
Czy można nie czytać czegoś, czego nie ma?
|
|
oaza
Edycja#27
|
Post by oaza on Feb 10, 2023 23:53:40 GMT 1
Jeśli Antóra pisze na mafijnym, ale nie ma tam nikogo, żeby to przeczytać, to czy Antóra pisze na mafijnym?
|
|
|
Post by Roy Orbison on Feb 10, 2023 23:55:36 GMT 1
Jaką grą wczoraj? xD Ale wiesz, że dzisiaj ktoś inny mógł się zarejestrować pod kreacja Emma Watson? Jak duże jest Twoim zdaniem prawdopodobieństwo, że to 2 różne osoby? Nie podejmę się oceny, ale według mnie niemałe, nawet ktoś dla beki mógł to zrobić na zasadzie podebrania kreacji, no nie wiem, w każdym razie prawdopodobieństwo takie, że nie uważam, żeby należało z tego wyciągać jakiekolwiek wnioski. Abstrahując już od tego, że wczorajsza sytuacja była dość niestandardowa i nie wiem czy "granie" tym w tej edycji jest ok (porównywanie kto i jak się kiedy zachowywał).
|
|
|
Rozgrywka
Feb 11, 2023 0:00:15 GMT 1
via mobile
Post by Antóra on Feb 11, 2023 0:00:15 GMT 1
Jeśli Antóra pisze na mafijnym, ale nie ma tam nikogo, żeby to przeczytać, to czy Antóra pisze na mafijnym? Ja jako mistrz gry tylko czytam mafijne, nie piszę tam, żeby nie ingerować w rozgrywkę. No ale zdradzę Wam sekret, Emma pyta się tam, czy już jest spalona, czy jeszcze ma próbować grać i się bronić, zaś bobek doradził jej granie na emocjach, że niby źle się czuje i jest taki nieogarnięty i rozbity, to może przeżyje, a przynajmniej uniknie wsypania kolegów.
|
|
|
Rozgrywka
Feb 11, 2023 0:01:37 GMT 1
via mobile
Post by Antóra on Feb 11, 2023 0:01:37 GMT 1
Jak duże jest Twoim zdaniem prawdopodobieństwo, że to 2 różne osoby? Nie podejmę się oceny, ale według mnie niemałe, nawet ktoś dla beki mógł to zrobić na zasadzie podebrania kreacji, no nie wiem, w każdym razie prawdopodobieństwo takie, że nie uważam, żeby należało z tego wyciągać jakiekolwiek wnioski. Abstrahując już od tego, że wczorajsza sytuacja była dość niestandardowa i nie wiem czy "granie" tym w tej edycji jest ok (porównywanie kto i jak się kiedy zachowywał). Jest ok, jako mistrz gry pozwalam tym grać.
|
|
|
Post by Roy Orbison on Feb 11, 2023 0:02:31 GMT 1
Świetna taktyka doboru kreacji, nie możemy przecież zlinczować Mistrza Gry, bo edycja z automatu się zakończy...
|
|
|
Post by Viktor Tsoi on Feb 11, 2023 0:02:54 GMT 1
Jeśli Antóra pisze na mafijnym, ale nie ma tam nikogo, żeby to przeczytać, to czy Antóra pisze na mafijnym? Myślę, że zła analogia. Moje pytanie się bardziej odnosi do pytania, czy zbiór, który nie istnieje, jest pusty. Ty chyba piszesz o czymś trochę innym (czy coś niepostrzegalne istnieje). Tak szczerzę jednak możliwe, że się zagalopowałem
|
|
|
Post by Roy Orbison on Feb 11, 2023 0:02:58 GMT 1
A może jednak możemy?
|
|
|
Post by Gęgul Gęg on Feb 11, 2023 0:04:01 GMT 1
oaza jedzie na zaciągniętym ręcznym nie ma przy tym ryzyka ukrywania roli, bo statystycznie jest najlepszym celem dla szpiega wnioski pozostawiam wam, kaczkofani
|
|
oaza
Edycja#27
|
Post by oaza on Feb 11, 2023 0:05:40 GMT 1
Jeśli Antóra pisze na mafijnym, ale nie ma tam nikogo, żeby to przeczytać, to czy Antóra pisze na mafijnym? Myślę, że zła analogia. Moje pytanie się bardziej odnosi do pytania, czy zbiór, który nie istnieje, jest pusty. Ty chyba piszesz o czymś trochę innym (czy coś niepostrzegalne istnieje). Tak szczerzę jednak możliwe, że się zagalopowałem To było luźne skojarzenie z mojej strony
|
|
oaza
Edycja#27
|
Post by oaza on Feb 11, 2023 0:06:09 GMT 1
oaza jedzie na zaciągniętym ręcznym nie ma przy tym ryzyka ukrywania roli, bo statystycznie jest najlepszym celem dla szpiega wnioski pozostawiam wam, kaczkofani Nie dam się zastraszyć.
|
|
|
Post by Viktor Tsoi on Feb 11, 2023 0:09:25 GMT 1
Nie no daj się, content będzie. Wyobraź sobie, że odczuwasz stan paniki i zrób coś.
|
|
|
Post by Juliusz Słowacki on Feb 11, 2023 0:10:17 GMT 1
Kłaniam się.
|
|
|
Rozgrywka
Feb 11, 2023 0:10:20 GMT 1
via mobile
Post by Antóra on Feb 11, 2023 0:10:20 GMT 1
Świetna taktyka doboru kreacji, nie możemy przecież zlinczować Mistrza Gry, bo edycja z automatu się zakończy... A do tego to ja liczę głosy...
|
|
|
Post by Juliusz Słowacki on Feb 11, 2023 0:10:57 GMT 1
Tu Juliusz Słowacki.
|
|