|
Post by Roy Orbison on Feb 16, 2023 16:03:51 GMT 1
Italo, ja raczej nigdzie nie sugerowałem, że możesz być OC. Mogłem wspomnieć, że czysto teoretycznie/technicznie istnieje taka możliwość, ale nie zakładam tego. Uważam, że jeżeli jesteś OC to już tę grę przegraliśmy, więc jeżeli zakładam, że jednak warto dalej grać to oznacza, że tę opcję odrzucam.
Fajnie, że jako na 99% niewinny próbujesz dać coś od siebie. Nie wiem czy masz rację, ale przynajmniej możemy mieć względną pewność, że masz czyste intencje. Ja się z Twoimi przemyśleniami w sporej części zgadzam, z małymi zastrzeżeniami, np. zdecydowanie mniej ufam Gęgowi, a trochę bardziej Wednesday, niż Ty to wskazałeś.
|
|
|
Post by Juliusz Słowacki on Feb 16, 2023 16:05:33 GMT 1
i wytłumacz mi jeszcze jedną rzecz jesteś przekonany, że jestem winny. Jakie idąc tym tokiem rozumowania winny zlinczowany mafiozo ma możliwości pociągnięcia kogoś za sobą? Jak padnę czerwony to zaczniecie brać pod uwagę moje podejrzenia, czy moje uniewinnienia? o chłopaku wjebałes się w wielkie kupsko teraz Nie jestem przekonany, że jesteś winny. Tu zachodzi pytanie: a o czym właściwie jesteś przekonany?
|
|
|
Post by Juliusz Słowacki on Feb 16, 2023 16:06:28 GMT 1
Jesteś jak takie puste naczynie, jesteś - można powiedzieć - takim wielkim dzbanem.
|
|
|
Post by Juliusz Słowacki on Feb 16, 2023 16:06:43 GMT 1
Bez urazy oczywiście.
|
|
|
Post by Juliusz Słowacki on Feb 16, 2023 16:07:04 GMT 1
Zakładam, że to wynika z taktyki.
|
|
|
Post by Juliusz Słowacki on Feb 16, 2023 16:07:25 GMT 1
W przypadku Millera nie mam pewności.
|
|
|
Post by Juliusz Słowacki on Feb 16, 2023 16:08:20 GMT 1
Podejrzewam, że jako detektyw, ksiądz czy bezrolny miastowy też mógłby być naburmuszonym capem.
|
|
|
Post by Roy Orbison on Feb 16, 2023 16:10:09 GMT 1
Tu zachodzi pytanie: a o czym właściwie jesteś przekonany? W tej grze o niewielu rzeczach, zresztą niespecjalnie widzę powód, dla którego miałbym być. Ta gra to mniejsze lub większe błądzenie po omacku.
|
|
|
Rozgrywka
Feb 16, 2023 16:11:18 GMT 1
via mobile
Post by Wednesday Addams on Feb 16, 2023 16:11:18 GMT 1
Przyszło mi jeszcze do głowy, że tak jak wzięliśmy za punkt odniesienia uniewinnienia Doktora Redzika, tak też możemy oprzeć się na typach Środy. Jeśli będziemy strzelać w przeciwnym kierunku niż ona wskazuje, z dużym prawdopodobieństwem można założyć, że trafimy. Uważam, że Słowacki niewinny, hmmmm
|
|
|
Post by Gęgul Gęg on Feb 16, 2023 16:22:32 GMT 1
przejrzałem chyba 88 stron pierwsze i mam siano w mózgu teraz czyli tak jak wcześniej
|
|
|
Post by Juliusz Słowacki on Feb 16, 2023 16:26:50 GMT 1
Aż sprawdziłem PW jeszcze raz.
|
|
|
Post by Juliusz Słowacki on Feb 16, 2023 16:29:41 GMT 1
Gęgul, Ty nie czytaj, tylko dowcipkuj. Mianowałem Cię nadwornym błaznem, a nie analitykiem.
|
|
|
Post by Andrew Tate on Feb 16, 2023 16:49:38 GMT 1
Jeżeli w grupie meller-bobek-roy nie ma chociaż jednego mafiozy, jesteśmy w dupie tak czy inaczej
Trzeba zamknąć oczy i strzelać
|
|
|
Post by Wednesday Addams on Feb 16, 2023 16:58:29 GMT 1
Ostatnia moja podejrzana, czyli Addamsowa, jest liście niepewnych z prostego względu. Praktycznie wszystkie jej podpowiedzi były w skutkach dla miasta opłakane. Czy możliwe, że Wednesday po prostu zawodzi intuicja? Jak najbardziej. Viktora też to zawiodło ostatniego dnia. Majima również poleciał z tego samego powodu. Dlatego trzeba mieć to na jedynie uwadze w kolejnych rundach, ale nie robić z tego teraz priorytetu. To jest jakieś niepoważne. Wymienię tylko from the top of my head podpowiedzi, które były dla miasta korzystne: 1. Lincz na Kofoli 2. Brak zgody na przyspieszony na Sariusie 3. Sprawdzenie Ciebie (gdy ludzie chcieli sprawdzać Majimę) 'praktycznie wszystkie' to jest błąd albo duża manipulacja. Niektóre z moich podpowiedzi były złe (mimo, że w dobrej wierze), i zostały zaprezentowane w sposób spektakularny, ale jak się temu przyjrzeć, to zarówno Antóra jak i Majima musieli paść tak czy owak. Już bez przesady.
|
|
|
Post by bobek on Feb 16, 2023 18:49:38 GMT 1
dobra jestem
|
|
|
Rozgrywka
Feb 16, 2023 19:21:01 GMT 1
via mobile
Post by Andrew Tate on Feb 16, 2023 19:21:01 GMT 1
Bobek a coś więcej? Bo jak na razie to lecisz
|
|
|
Post by bobek on Feb 16, 2023 19:56:24 GMT 1
a czego oczekujesz? analizuje sobie na boku fragmenty Orbisona, ale jak pewnie sam próbowałeś jest to mega chujowe zajęcie, jego treść to taka postowa margaryna. 3 głosy, które póki co na sobie mam wysłały bardzo złe bądź uprzedzone do mnie osoby. Próbuje jeszcze rozdzielić jedną grupę od drugiej. Nie ma co z nimi, czy z kimkolwiek w tym temacie dyskutować, bo nikt nie potrafi sprecyzować w stronę mojej osoby nawet pół argumentu, nie mam się do czego odnosić. Jak ktoś napisze mi o mafjnym nic na mnie nie macie to mu jebne gonga. Rzucę jeden prosty i mega dosadny powód, dla którego w mafii być nie mogę - w mordach 3 dni temu i wczoraj padły najbliższe mi w tej grze osoby. oaza jak i Tsoi przed śmiercią byli praktycznie pewni mojej niewinności, zostawiając z respektu margines błędu. Patrzcie na wrzutę, którą robił Tsoi kiedy była dyskusja o mojej osobie - jest to pisane w nocy z przedwczoraj na wczoraj, czyli po mordzie na Watson, a przed mordem na Tsoi. mafiacorner.boards.net/post/23090/threadtu zaczyna -> podbija ze 4 cytaty z moich postów, świeżych jak i kilkudniowych -> pisze kurwa takie rzeczy po licznach na tych glonach fajnie byłoby mieć sprawdzenie na różowym japońcu/royu orbisonie/słowackim chociaż jeśli są winni to pewnie oni mają ocka To paczcie. Generalnie do momentu zmniejszenia aktywności w ostatnich dniach, gdzie wchodzi tylko kogoś czasem pobluzgać to miałem go za najbardziej użytecznego miastowego obok Italo. Dużo rzeczy mówił podobnie do mnie i które z perspektywy czasu okazują się być mądre. i ustawia mnie na końcu swojej kolejki podejrzanych : Jestem prawie pewny, że wygramy jak damy kolejność Majima, Słowacki, Fraser, Bobek, i przy założeniu, że trafiliśmy, w którymś przypadku i mamy jeszcze jeden lincz to potem walimy w Mellera. pada w następnym mordzie. Jeżeli ktoś cokolwiek w tej grze próbuje rozkminiać, to rozkminia ,że zostało dwóch mafiozów, którzy stoją już w tym mieście na konkretnym poziomie. Jak myślicie - w kogo mafia strzela na tym etapie? Szuka księdza? Otóż mafia odstrzeliwuje najbardziej niewinne jednostki, które najmniej im sprzyjają. Z Bobkiem w mafii wczorajszy lincz poszedłby w Wednesday idąc dokładnie kluczem, który przedstawiłem przed chwilą - jej niewinność nie podlega dyskusji i zajebiście mi nie sprzyja. Innym takim graczem jest Tate. Mi został sprzątnięty super kumpel, który jako jedyny sprawił mi przyjemność przeczytania moich postów, zgadzania się z ich treścią i zachęcania was żebyście na jej temat dyskutowali. Osoba, która teraz kręciłaby lincz na kimś innym a dzieje się to dokładnie w momencie kiedy spadają na mnie czarne chmury i kiedy było wiadomo, że będą spadać. Z Oazą podobna sytuacja, mój mentor mafijny z którym miałem fajny wajb i walczyliśmy z kurestwem ramie w ramie. Ruszcie głową chłopaki, serio w mafii tak się nie gra i tak się nie dzieje. Niech ktoś ma odwagę nie zgodzić się z tym co napisałem. Spróbuje tymczasem do linczu ruszyć temat tego Orbisona żeby jeszcze coś tam wam może rozsądnego wypluć.
|
|
|
Post by Roy Orbison on Feb 16, 2023 20:00:02 GMT 1
Szanujmy się, bobek. Miałeś tydzień na szukanie mafii. Zacząłeś teraz, na godzinę przed tym jak masz lecieć?
|
|
|
Post by Roy Orbison on Feb 16, 2023 20:02:29 GMT 1
Dodatkowo próba wmówienia nam, że jesteś niewinny, bo gdybyś był winny to mafia by zamordowała tego, a nie tamtego... no chyba przyznasz, że to nie jest żaden argument. Zresztą to, że się do takich uciekasz, jest najlepszym dowodem na to, że masz pełną świadomość, że z Twojej gry NIC Cię nie broni.
|
|
|
Post by bobek on Feb 16, 2023 20:04:03 GMT 1
słuchaj maślaku
rzuciłem w tej grze mase słusznych uniewinnień.
Wziąłem miasto za morde kiedy trzeba było głosować na Kofole
Od dnia pierwszego robiłem smród wokół Sariusa, kierowałem oczy miasta na te postać zanim ktokolwiek pomyślał o sprawdzeniach deta
trzeci mafiozo padł za nieaktywność. W szukaniu mafii nie sądzę żebym wypadał źle. A co można opowiedzieć o Tobie? Jaką mafie znalazłeś?
|
|