|
Post by Gęgul Gęg on Feb 16, 2023 20:06:15 GMT 1
mamy 7-2, jeżeli w trzech linczach nie trafimy mafiozy i ksiądz nie odjebie salta, to przejebaliśmy
założenia: gęgul addams tate italo niewinni meller bobek słowacki orbison fraser podejrzani
nie uwierzę kurwa w taki układ gwiazd, że mafia jest w składzie kofola sarius peterson orbison fraser kofola sarius peterson orbison/fraser +ktoś z oczyszczanej grupy
zostają konfiguracje: 2 z 3 z grupy meller/bobek/słowacki 1 z 3 plus orbison/fraser
najbardziej to ja bym chciał dzisiaj tego kurwa orbisona zajebać ale patrząc matematycznie wychodzi mi na to, że pewniej jest czyścić do skutku grupę meller/bobek/słowacki, trafiając można zrobić przerwę na orbisona
e: no i ta ostatnia jest chyba najbardziej prawdopodobna ale chuj z tym
|
|
|
Post by bobek on Feb 16, 2023 20:06:18 GMT 1
ciągnąc jeszcze delikatnie wątek komu wczorajszy mord sprzyjał, a komu nie - wokół Ciebie przed śmiercią Tsoi smrodził. O ile to co pisałem o mordzie wyżej jest niepodważalne, tak to akurat może świadczyć na Twoją niekorzyść ale jest dyskusyjne
|
|
|
Post by bobek on Feb 16, 2023 20:07:43 GMT 1
myślę, że dużo trudniej będzie Ci znaleźć mafie w grupie meller/bobek/słowacki
jedyna szansa, że zaczniesz od początku
|
|
|
Post by bobek on Feb 16, 2023 20:07:57 GMT 1
ale wtedy też nie mam pewności czy się uda
|
|
|
Post by Gęgul Gęg on Feb 16, 2023 20:13:33 GMT 1
myślę, że dużo trudniej będzie Ci znaleźć mafie w grupie meller/bobek/słowacki jedyna szansa, że zaczniesz od początku no ale co? uważasz że wszyscy w tej grupie są czyści?
|
|
|
Post by bobek on Feb 16, 2023 20:15:20 GMT 1
w moich oczach słowackiemu coraz dalej do mafii
|
|
|
Post by Roy Orbison on Feb 16, 2023 20:16:04 GMT 1
A to Tsoi nie dlatego zginął, że był raczej najczystszy w mieście? Tak mi się wydawało.
|
|
|
Post by bobek on Feb 16, 2023 20:16:18 GMT 1
meller z robinsonem generalnie w trakcie gierki mieli trochę wspólnych interesów
|
|
|
Post by Gęgul Gęg on Feb 16, 2023 20:16:35 GMT 1
ja widzę poważne argumenty za niewinnością każdego z was ale no kurwa dużo łatwiej mi uwierzyć w to, że któryś z was mnie zrobił w chuja, niż że najpierw się w ogóle wylosowała taka mafia, a potem jeszcze wszyscy grają w taki sposób
|
|
|
Post by Roy Orbison on Feb 16, 2023 20:17:15 GMT 1
No ja nawet Mellera miałem za jednego z czystszych w pewnym momencie, bo się tak motał po miastowemu, to przyznaję. Ale to jednak było dość dawno.
|
|
|
Post by bobek on Feb 16, 2023 20:17:48 GMT 1
nikt nie podważał niewinności raptem 3 graczy - Wednesday/Tsoi/Tate. Z czego Wednesday robi mafii świetną robote, Tsoi był najbliższy mi więc zdechł, a Tate albo Gęgul z kapci wyskoczą dzisiaj.
|
|
|
Post by Wednesday Addams on Feb 16, 2023 20:19:00 GMT 1
ja widzę poważne argumenty za niewinnością każdego z was ale no kurwa dużo łatwiej mi uwierzyć w to, że któryś z was mnie zrobił w chuja, niż że najpierw się w ogóle wylosowała taka mafia, a potem jeszcze wszyscy grają w taki sposób Nie to, że wierzę w mafię z Orbinsonem i Fraserem, ale Antura to dość nieprzewidywalny MG. Mógł uznać, że skoro się wylosowało, to chuj, tak zostawiamy.
|
|
|
Rozgrywka
Feb 16, 2023 20:19:07 GMT 1
via mobile
Post by Andrew Tate on Feb 16, 2023 20:19:07 GMT 1
Julek niewinny imo
Idę jeszcze na szybko poczytać jednego gagatka
|
|
|
Post by Gęgul Gęg on Feb 16, 2023 20:19:08 GMT 1
addams, tate, mariano ustalcie/ustalmy jednego kandydata i w niego napierdalando, czegoś się musimy trzymać - trzymamy tego, że w czwórkę jesteśmy czyści
bo dzisiaj to tam chuj, ale później jak się podzielicie to chuj i cześć i nara jak w tej grupie jednak jest mafioza to trudno, całe miasto zbiorowy zanik mózgu i tyle, nikt tego nie będzie roztrząsał
|
|
|
Post by bobek on Feb 16, 2023 20:19:12 GMT 1
kurwa Gęgul stary lisie powiedz, że moja dywagacja o mordzie jest w 100% właściwa.
W innym wypadku musiałbym go mordować tylko po to żeby pisać uniewinniającego posta typu taki jak przed chwilą ale wiadomo że to niemożliwe
|
|
|
Post by Wednesday Addams on Feb 16, 2023 20:20:19 GMT 1
addams, tate, mariano ustalcie/ustalmy jednego kandydata i w niego napierdalando, czegoś się musimy trzymać - trzymamy tego, że w czwórkę jesteśmy czyści bo dzisiaj to tam chuj, ale później jak się podzielicie to chuj i cześć i nara jak w tej grupie jednak jest mafioza to trudno, całe miasto zbiorowy zanik mózgu i tyle, nikt tego nie będzie roztrząsał to ja bym dał w bobka. Ja już od sporego czasu mówię, że bobek orbinson.
|
|
|
Post by Roy Orbison on Feb 16, 2023 20:20:47 GMT 1
nikt nie podważał niewinności raptem 3 graczy - Wednesday/Tsoi/Tate. Z czego Wednesday robi mafii świetną robote, Tsoi był najbliższy mi więc zdechł, a Tate albo Gęgul z kapci wyskoczą dzisiaj. Nie wiem jak Ci to wyszło, żeby Wednesday stawiać aż na równi z dwójką Tate i Tsoi. Moim zdaniem plot twist z Wednesday w mafii jak najbardziej jest możliwy. Z Tate'm raczej nie.
|
|
|
Post by Gęgul Gęg on Feb 16, 2023 20:21:22 GMT 1
ja widzę poważne argumenty za niewinnością każdego z was ale no kurwa dużo łatwiej mi uwierzyć w to, że któryś z was mnie zrobił w chuja, niż że najpierw się w ogóle wylosowała taka mafia, a potem jeszcze wszyscy grają w taki sposób Nie to, że wierzę w mafię z Orbinsonem i Fraserem, ale Antura to dość nieprzewidywalny MG. Mógł uznać, że skoro się wylosowało, to chuj, tak zostawiamy. no dlatego ja nawet nie mówię o szachrajstwach mg bo rachunek prawdopodobieństwa daje równe szanse na każdą mafię ale rachunek prawdopodobieństwa nie obejmuje zachowania graczy a jakie są szanse że zagrają na: glona, glona, glona, próbował-ale-skończył-glonem kofolę i puste naczynie orbisona
|
|
|
Post by Roy Orbison on Feb 16, 2023 20:21:53 GMT 1
Nie to, żebym dawał na niego jakieś ogromne szanse.
|
|
|
Post by Gęgul Gęg on Feb 16, 2023 20:22:47 GMT 1
kurwa Gęgul stary lisie powiedz, że moja dywagacja o mordzie jest w 100% właściwa. W innym wypadku musiałbym go mordować tylko po to żeby pisać uniewinniającego posta typu taki jak przed chwilą ale wiadomo że to niemożliwe no wczoraj można było się domyślać że tsoi poleci paradoksalnie dzisiaj szykują się większe emocje
|
|