|
Post by Majima Gorō on Feb 11, 2023 0:18:13 GMT 1
A co do Mellera jako miejskiego psa pasterskiego - aż za perfekcyjnie i za pewnie siebie mi to wszystko wygląda. Rozważałbym nawet opcję mafijnej gównoburzy rozkręconej między nim a Addams.
|
|
|
Rozgrywka
Feb 11, 2023 0:18:35 GMT 1
via mobile
Post by Andrew Tate on Feb 11, 2023 0:18:35 GMT 1
Można powiedzieć, że jestem trochę jak Messi. Jak na razie to jesteś jak bobek
|
|
|
Post by Roy Orbison on Feb 11, 2023 0:19:14 GMT 1
Można powiedzieć, że jestem trochę jak Messi. Też mały i brzydki?
|
|
|
Post by Juliusz Słowacki on Feb 11, 2023 0:19:39 GMT 1
Roy Orbison przeżywa rozgrywkę jakby pierwszy raz grał.
|
|
|
Post by Juliusz Słowacki on Feb 11, 2023 0:20:12 GMT 1
Ja mam za sobą około stu edycji.
|
|
|
Post by Roy Orbison on Feb 11, 2023 0:20:54 GMT 1
Dlaczego uważasz, że przeżywam rozgrywkę?
|
|
|
Post by Emma Watson on Feb 11, 2023 0:22:10 GMT 1
Emmo, a co sądzisz o Antórze i czy nie masz wrażenia, że w jego postach jest dużo słów, a mało treści? I czy to wynika ze stylu pisania czy z czegoś innego? Trochę odniosłam takie wrażenie ale nie wczytywałam się w jego posty głębiej. Z czego to wynika na ten moment nie potrafię odpowiedzieć.
|
|
|
Post by Juliusz Słowacki on Feb 11, 2023 0:22:24 GMT 1
Niejednokrotnie bywało tak, że wskazywani przeze mnie mafiozi na śmierć szli po kolei jak kamienie przez Boga rzucane na szaniec.
|
|
|
Post by Juliusz Słowacki on Feb 11, 2023 0:24:03 GMT 1
Dlaczego uważasz, że przeżywam rozgrywkę? Ekscytujesz się niczym młodociany licealista, który nie doczytał Kordiana, bo cały wieczór grał w mafię na Forum Tibi.
|
|
|
Post by Juliusz Słowacki on Feb 11, 2023 0:26:36 GMT 1
Eeeeeee, słabe to było.
|
|
|
Post by Gęgul Gęg on Feb 11, 2023 0:26:40 GMT 1
Niejednokrotnie bywało tak, że wskazywani przeze mnie mafiozi na śmierć szli po kolei jak kamienie przez Boga rzucane na szaniec. ilu mafiozów w trójce szu bobek kofola?
|
|
|
Post by Juliusz Słowacki on Feb 11, 2023 0:27:05 GMT 1
Trochę wyszedłem z wprawy.
|
|
|
Post by Majima Gorō on Feb 11, 2023 0:27:16 GMT 1
Nie no, teoria, że Antóra mało treściwy trochę z dupy. Całkiem logiczna i celna krytyka i Watson i Addams. To są raczej gracze, do których cichociemny i mało treściwy mafioza podchodziłby ostrożnie.
|
|
|
Post by Emma Watson on Feb 11, 2023 0:27:24 GMT 1
Niejednokrotnie bywało tak, że wskazywani przeze mnie mafiozi na śmierć szli po kolei jak kamienie przez Boga rzucane na szaniec. ilu mafiozów w trójce szu bobek kofola? 1,5 co wygrałam?
|
|
|
Post by Juliusz Słowacki on Feb 11, 2023 0:27:57 GMT 1
Niejednokrotnie bywało tak, że wskazywani przeze mnie mafiozi na śmierć szli po kolei jak kamienie przez Boga rzucane na szaniec. ilu mafiozów w trójce szu bobek kofola? Moim zdaniem - dwóch. Wielki Szu ma spoko nick.
|
|
|
Post by Juliusz Słowacki on Feb 11, 2023 0:28:20 GMT 1
I na tej podstawie oficjalnie go uniewinniam.
|
|
|
Post by Juliusz Słowacki on Feb 11, 2023 0:29:34 GMT 1
Gdzież anioł przeczucia? Czy przyjdzie? Poprowadzi?
|
|
oaza
Edycja#27
|
Post by oaza on Feb 11, 2023 0:29:39 GMT 1
Gęgul, jesteś w porządku, przepraszam za tamto.
|
|
|
Post by Viktor Tsoi on Feb 11, 2023 0:29:47 GMT 1
Nosz do chuja wafla, nie ma jak zajebać się w akcji na mieście w sam raz na pierwszy dzień. Nadrobiłem na szybko i zaraz będę się wgłębiać. Tak pobieżnie: - Tate i Antóra chyba na razie najbardziej naturalnie i spójnie. Sugoi. Lewandowski trochę mało logicznych wniosków, ale zapodał i tłumaczył je w sposób na tyle naturalny, że ciężko się do czegoś na razie przyczepić. - To, co robi Wednesday wali jak stąd do Osaki. Po paru nielogicznych pierdach i "wielkim wyjściu na pomoc miastu" próbuje chwycić lejce i... po kimś aspirującym do liderowania spodziewałbym się raczej szerszego spojrzenia na temat, wchodzenia w interakcje od góry do dołu, a nie przyjebania się do jednego gracza (co zresztą Meller słusznie skontrował jako "szukanie mafiozy w graczu zamiast szukania mafiozów") o typy, których nawet nie przeczytała (!) i zapodawanie shortlist, a potem (po całkiem celnych kontrach) uznania go za niewinnego, zapodania WŁASNEJ shortlisty na dobranoc i heja, nara. Brzmi to albo jak jakiś pięciowarstwowy plan zakręcony jak nudle w ramenie albo zwyczajny brak spójności. No im dłużej to czytam, tym mniej mi się to wszystko klei. - Tsoi, ewidentnie kitrając potencjał, kompletnie nic nie wnosi do tematu. Trochę mnie dziwi aż taka ostrożność, w sumie bardziej śmierdziałoby mi to rolą niż mafią, ale no nie do pokolorowania na ten moment. Liczę na rozkręcenie. - oaza bardzo fajne wejście do tematu. - Nie rozumiem, skąd więcej chęci do cisnięcia Orbisona - którego w żadnym wypadku uniewinniam, ale przynajmniej miał momenty naturalnego wejścia w temat - niż takiego Szu czy bobka. Jak ktoś słusznie zauważył w poprzedniej edycji, tych nieobecnych albo shitpostujących fajnie jest chociaż docisnąć głosami, a tymczasem Szu ma cały jeden, a bobek nic. Żadnej roli nie mam, daj żyć człowieku. Poza tym załóżmy, że mam rolę i jest, jak mówisz, po cóż wtedy mówisz mafii, że mam rolę? Są dwa rozwiązania, myślisz, że mam rolę i jesteś idiotą, albo nie uważasz, że mam rolę i tylko tak piszesz. Idiotą nie jesteś, więc ustalmy jedno, nie uważasz, że mam rolę.
|
|
|
Post by Juliusz Słowacki on Feb 11, 2023 0:30:20 GMT 1
Jak ktoś zgadnie, skąd to cytat, to podzielę się swoimi przeczuciami.
|
|