|
Post by Emma Watson on Feb 11, 2023 11:58:19 GMT 1
Aha Watson - pisanie elaboratu o tym, jak to się rozmywa temat spamowaniem postów, długo po tym jak ja w jednym zdaniu przekazałem istotę problemu parę godzin wcześniej, raczej nie sprawi, że temat stanie się bardziej przejrzysty. Stworzyłaś post, w którym twórczo rozwinęłaś oczywistą myśl, symulując aktywność. W kolejnym poście pisałaś coś o grillowaniu graczy, wypisałaś przypadkową listę, ale jakoś nie widzę, byś miała zamiar ich grillować. Takie tam nabijanie aktywności, wypisywanie podejrzanych by mieć alibi przy głosowaniu. Sorry, ale twoja gra to jedno wielkie mafijne szambo. Do tego twoje shortlisty też za bardzo nie pomagają gdyż tak o sobie parę nicków na starcie wymieniłeś a skupiłeś się jedynie na dwóch i kombinujesz na wszystkie możliwe sposoby nazywania ich mafią.
|
|
|
Post by Gęgul Gęg on Feb 11, 2023 11:59:28 GMT 1
popłoch na mafijnym
|
|
|
Post by Gęgul Gęg on Feb 11, 2023 12:00:14 GMT 1
dalem triple c na haalanda, ale emocje
|
|
|
Rozgrywka
Feb 11, 2023 12:02:43 GMT 1
via mobile
Post by Andrew Tate on Feb 11, 2023 12:02:43 GMT 1
Konsensus jest taki, że głosujemy na ciebie, co ty na to? Nie podoba mi się ta opcja. W sumie gość z magii rzucałby takie bezpodstawne oskarżenia w myśl zasady obrzuc człowieka gównem a coś się przyczepi Gość z mafii to chciałby przyjść na gotowe i podczepić się pod miejskie trendy, zamiast wyjść z jakąkolwiek oryginalną myślą. PS. Sarius z dzisiaj to nie Sarius z wczoraj, tak że uwaga. PS2. Zajebisty odcinek TLoU nowy
|
|
|
Post by Emma Watson on Feb 11, 2023 12:03:38 GMT 1
Jak się Meller speszył xd
|
|
|
Post by Marcin Meller on Feb 11, 2023 12:04:07 GMT 1
Emmo różnica jest taka, że ja widzę mafijność waszych zachowań i dlatego umieszczam was na moich listach, a nie odwrotnie. Mało tego z każdym kolejnym postem się w waszej mafijności utwierdzam. I uwierz nie szukam ich na siłę.
Mało tego, nie ograniczam się do tej listy. Bo Oaza swoimi ostatnimi postami również zaświecił mi się na czerwono.
Po pierwsze - jeśli ktoś tu w początkowej fazie rozgrywki miał jakieś odkrywcze myśli, to był to właśnie Kofola, który pięknie wypunktował Lewandowskiego.
Po drugie co to znaczy Meller do obserwacji, jeśli nie będzie miał szerszego spojrzenia na rozgrywkę. To znaczy, że sam Oaza teraz nie ma na tyle szerokiego by mnie obserwować? Absurd
Po trzecie - odmeldowanie xD to się może wydawać śmieszne, ale kurwa tak - mafiozi częściej mają skłonność do odmeldowania się.
Po czwarte dość nieudolnie Cię próbuje bronić.
|
|
|
Rozgrywka
Feb 11, 2023 12:05:35 GMT 1
via mobile
Post by Sarius on Feb 11, 2023 12:05:35 GMT 1
Nie podoba mi się ta opcja. W sumie gość z magii rzucałby takie bezpodstawne oskarżenia w myśl zasady obrzuc człowieka gównem a coś się przyczepi Gość z mafii to chciałby przyjść na gotowe i podczepić się pod miejskie trendy, zamiast wyjść z jakąkolwiek oryginalną myślą. PS. Sarius z dzisiaj to nie Sarius z wczoraj, tak że uwaga. PS2. Zajebisty odcinek TLoU nowy Oryginalna myśl jest taka, że Marcin Miller i Emma Watson coś do siebie czują w myśl zasady kto się lubi ten się czubi
|
|
|
Rozgrywka
Feb 11, 2023 12:05:48 GMT 1
via mobile
Post by Hari Pota on Feb 11, 2023 12:05:48 GMT 1
(Niewinna tam jest w domysle) Niby dlaczego
|
|
|
Rozgrywka
Feb 11, 2023 12:06:26 GMT 1
via mobile
Post by Andrew Tate on Feb 11, 2023 12:06:26 GMT 1
Jaki rap, takie oryginalne myśli
|
|
|
Post by Janusz Lewandowski on Feb 11, 2023 12:07:47 GMT 1
Poproszony dzisiaj o rozwinięcie nie wskazałeś tego nazwiska. Patrzyłem, nie znalazłem takiego posta. Wracając - nie mam zamiaru wysprzęglać się z opinii nt. każdego z graczy, bo wtedy będę budować wokół nich narrację. A ja chcę patrzeć jaką narrację zbudują inni. Chodziło mi o ten wpis: mafiacorner.boards.net/post/19884/threadJeśli pominąłeś gracza, który wczoraj był Twoim tematem na lincz, o czym wspomniałeś więcej niż jeden raz, to trochę słabo, nawet z perspektywy miastowego. Swoją drogą, myślałem, że z racji na kreację rzucisz jakąś luźną, olewczą odpowiedź bądź ripostę, tymczasem wyszło z tego lekkie tłumaczenie, co akurat jest interesujące.
|
|
|
Post by Janusz Lewandowski on Feb 11, 2023 12:09:12 GMT 1
Mało tego z każdym kolejnym postem się w waszej mafijności utwierdzam. Poproszę o diagnozę, Peterson.
|
|
|
Post by Gęgul Gęg on Feb 11, 2023 12:09:16 GMT 1
Patrzyłem, nie znalazłem takiego posta. Wracając - nie mam zamiaru wysprzęglać się z opinii nt. każdego z graczy, bo wtedy będę budować wokół nich narrację. A ja chcę patrzeć jaką narrację zbudują inni. Chodziło mi o ten wpis: mafiacorner.boards.net/post/19884/threadJeśli pominąłeś gracza, który wczoraj był Twoim tematem na lincz, o czym wspomniałeś więcej niż jeden raz, to trochę słabo, nawet z perspektywy miastowego. Swoją drogą, myślałem, że z racji na kreację rzucisz jakąś luźną, olewczą odpowiedź bądź ripostę, tymczasem wyszło z tego lekkie tłumaczenie, co akurat jest interesujące. No ale tamten post to nie było przedstawienie listy podejrzanych, tylko omówienie potencjalnego tropu, który do niektórych podejrzanych mógł prowadzić xD
|
|
|
Rozgrywka
Feb 11, 2023 12:10:11 GMT 1
via mobile
Post by Wednesday Addams on Feb 11, 2023 12:10:11 GMT 1
Antóra - niewątpliwy potencjał, ale niewiele daje od siebie. Jego cały early game opiera się na dwóch prostych kwestiach Podejrzany Lewandowski. Podejrzana Wendesday. Tylko czy aby na pewno tak jest? No więc zobaczmy: Wczoraj (a właściwie już przedwczoraj) tak samo zrobił też Pietrowicz, który był niewinny. Ciekawe, że akurat porównanie do Kubusia Antóra zapamiętał, a już do Pietrowicza pominął. Bardzo interesujące Moje pierwsze 8 postów, to posty może nie tyle kreacyjne, co pisane w charakterze serialowej Wednesday (co bardzo ładnie wyłapał Lewandowski, zamiast się łatwo podczepić jak Antóra i Meller). Jakie są szanse, że niewinny Antóra rzeczywiście: a) nie oglądał Wednesday i jednocześnie nie wie zbyt wiele na temat rodziny Addamsów b) nie zakłada żadnego 'benefit of the doubt' w pierwszej godzinie gry, tylko od razy wyjeżdża z podejrzeniami, nie biorąc pod uwagę tego, że post może być po prostu w jakiś sposób kreacyjny? Moim zdaniem niewielkie. 1. Nie widziałem "Wednesday" i nie za dobrze znam "Rodzinę Addamsów" jako film. 20 lat temu oglądałem kreskówkę. 2. Oczywiście, że nie daję żadnego "benefit of the doubt", bo i po co? Przecież od 1 zaczepki nikt nie umarł i nawet jak dojebię się do posta kreacyjnego, to nic złego się chyba nie stanie. Problem w tym, że Twój post wygląda na wymuszony, a pozostałe posty jeszcze gorzej. Problemem jest też to, że Lewandowski tak ochoczo Cię tłumaczący też mnie nie przekonuje, raczej mi to wygląda na jego frustrację, że kolega z mafii wpadł na poście kreacyjnym. Aha, trudno, żeby początek mojej gry opierał się na graczach, których nie ma lub których mam za niewinnych. Wchodzę w interakcje z kim chcę i kiedy chcę, jak mi się ktoś nie podoba, jak potem Emma, to skomentuję, jak nie mam nic do powiedzenia, to milczę. Rozumiem, że reszty mojej gry nie widziałaś? I nadal nie przyjmujesz do wiadomości, że post do którego się przyjebałeś to post w charakterze wednesday w pierwszej godzinie gry? Zero dobrej woli, typowy mafioza
|
|
|
Post by Janusz Lewandowski on Feb 11, 2023 12:10:23 GMT 1
Chodziło mi o ten wpis: mafiacorner.boards.net/post/19884/threadJeśli pominąłeś gracza, który wczoraj był Twoim tematem na lincz, o czym wspomniałeś więcej niż jeden raz, to trochę słabo, nawet z perspektywy miastowego. Swoją drogą, myślałem, że z racji na kreację rzucisz jakąś luźną, olewczą odpowiedź bądź ripostę, tymczasem wyszło z tego lekkie tłumaczenie, co akurat jest interesujące. No ale tamten post to nie było przedstawienie listy podejrzanych, tylko omówienie potencjalnego tropu, który do niektórych podejrzanych mógł prowadzić xD Dobra, kij, dalej nie kumasz (czy jakoś tak).
|
|
|
Post by Janusz Lewandowski on Feb 11, 2023 12:12:19 GMT 1
Nie podoba mi się ta opcja. W sumie gość z magii rzucałby takie bezpodstawne oskarżenia w myśl zasady obrzuc człowieka gównem a coś się przyczepi Gość z mafii to chciałby przyjść na gotowe i podczepić się pod miejskie trendy, zamiast wyjść z jakąkolwiek oryginalną myślą. PS. Sarius z dzisiaj to nie Sarius z wczoraj, tak że uwaga. Po pierwsze, niby czemu? Po drugie, jeśli tak, w co wątpię, to ktoś stworzył tę kreację przed losowaniem, więc na co konkretnie uwaga?
|
|
|
Post by Gęgul Gęg on Feb 11, 2023 12:13:07 GMT 1
xD
>szukaj graczy, którzy do tej pory zostali zaatakowani w mniejszym stopniu niż wynikałoby to ze stworzonych przez nich okazji/gry (niewykorzystane łatwe cele) >trochę słabo, że nie wspomniałeś jednocześnie o typie, który za swoją grę akurat był atakowany
|
|
|
Rozgrywka
Feb 11, 2023 12:13:23 GMT 1
via mobile
Post by Hari Pota on Feb 11, 2023 12:13:23 GMT 1
Chętnie bym pogrillowała dzisiaj takie osoby jak: -Hari Pota -Kofola -Wielki Szu -bobek -Antóra Strzelając z wydźwięki tematu. Ale to cos zrobisz z tego dociskania czy bedziesz nadal rzucac pierdy
|
|
|
Rozgrywka
Feb 11, 2023 12:13:59 GMT 1
via mobile
Post by Wednesday Addams on Feb 11, 2023 12:13:59 GMT 1
Narzekanie na shitposting jest naturalne. Poprzednim razem, gdy narzekanie na shitposting był modne, wszyscy narzekający byli niewinni
|
|
|
Rozgrywka
Feb 11, 2023 12:14:32 GMT 1
via mobile
Post by Wednesday Addams on Feb 11, 2023 12:14:32 GMT 1
W mafii jest Hari Pota tak poza tym
|
|
|
Post by Gęgul Gęg on Feb 11, 2023 12:14:58 GMT 1