|
Rozgrywka
Feb 11, 2023 12:15:36 GMT 1
via mobile
Post by Antóra on Feb 11, 2023 12:15:36 GMT 1
1. Nie widziałem "Wednesday" i nie za dobrze znam "Rodzinę Addamsów" jako film. 20 lat temu oglądałem kreskówkę. 2. Oczywiście, że nie daję żadnego "benefit of the doubt", bo i po co? Przecież od 1 zaczepki nikt nie umarł i nawet jak dojebię się do posta kreacyjnego, to nic złego się chyba nie stanie. Problem w tym, że Twój post wygląda na wymuszony, a pozostałe posty jeszcze gorzej. Problemem jest też to, że Lewandowski tak ochoczo Cię tłumaczący też mnie nie przekonuje, raczej mi to wygląda na jego frustrację, że kolega z mafii wpadł na poście kreacyjnym. Aha, trudno, żeby początek mojej gry opierał się na graczach, których nie ma lub których mam za niewinnych. Wchodzę w interakcje z kim chcę i kiedy chcę, jak mi się ktoś nie podoba, jak potem Emma, to skomentuję, jak nie mam nic do powiedzenia, to milczę. Rozumiem, że reszty mojej gry nie widziałaś? I nadal nie przyjmujesz do wiadomości, że post do którego się przyjebałeś to post w charakterze wednesday w pierwszej godzinie gry? Zero dobrej woli, typowy mafioza Dalej nie przyjmujesz do wiadomości, że cała Twoja gra się nie klei, a nie ten jeden post. Ten post tylko zwrócił moją uwagę na Ciebie. I chyba tylko mafiozi mogliby mieć aż taki ból dupy o przypierdolkę za post kreacyjny.
|
|
|
Rozgrywka
Feb 11, 2023 12:15:50 GMT 1
via mobile
Post by Wednesday Addams on Feb 11, 2023 12:15:50 GMT 1
Akurat Ty powinienes byc ostatnim, który zarzuca ludziom brak odwagi xd
|
|
|
Post by Janusz Lewandowski on Feb 11, 2023 12:17:03 GMT 1
Aha Watson - pisanie elaboratu o tym, jak to się rozmywa temat spamowaniem postów, długo po tym jak ja w jednym zdaniu przekazałem istotę problemu parę godzin wcześniej, raczej nie sprawi, że temat stanie się bardziej przejrzysty. Stworzyłaś post, w którym twórczo rozwinęłaś oczywistą myśl, symulując aktywność. W kolejnym poście pisałaś coś o grillowaniu graczy, wypisałaś przypadkową listę, ale jakoś nie widzę, byś miała zamiar ich grillować. Takie tam nabijanie aktywności, wypisywanie podejrzanych by mieć alibi przy głosowaniu. Sorry, ale twoja gra to jedno wielkie mafijne szambo. Ty natomiast zachowujesz się, jakbyś był detektywem i dostał na Watson wskazanie winna. Ewentualnie, choć mniej prawdopodobne, jesteś w mafii i stosujesz taktykę agresji i ciśnięcia w jednego podejrzanego.
Wszystkie ruchy i słowa Watson interpretujesz jako mafijne, gdzie jak wskazałem wcześniej, można spokojnie je przedstawić w inny sposób. Nie jest to zdrowe podejście do gry.
Meller akurat nie ciśnie w jednego gracza, tylko w wielu, biorąc pod uwagę i wczoraj, i dzisiaj. Ma szerszą perspektywę niż Antóra, który - jak się wydaje - jest skupiony na jednym celu, na zostaniu MVP oraz - jak wskazała celnie Addams - nie wykazuje dobrej woli.
|
|
|
Rozgrywka
Feb 11, 2023 12:17:44 GMT 1
via mobile
Post by Wednesday Addams on Feb 11, 2023 12:17:44 GMT 1
I nadal nie przyjmujesz do wiadomości, że post do którego się przyjebałeś to post w charakterze wednesday w pierwszej godzinie gry? Zero dobrej woli, typowy mafioza Dalej nie przyjmujesz do wiadomości, że cała Twoja gra się nie klei, a nie ten jeden post. Ten post tylko zwrócił moją uwagę na Ciebie. I chyba tylko mafiozi mogliby mieć aż taki ból dupy o przypierdolkę za post kreacyjny. Ja nie mam żadnego bólu dupy, ja tylko próbuję pokazać, że Twoje intencje nie są szczerze. Gdybyś był niewinny już dawno przyznałbyś się do błędu, ale masz słabe spojrzenie na rozgrywkę, bo jesteś w mafii
|
|
|
Rozgrywka
Feb 11, 2023 12:17:53 GMT 1
via mobile
Post by Hari Pota on Feb 11, 2023 12:17:53 GMT 1
To jest moja prośba ale jak wy się do tego ustosunkujecie to od was zależy. Ustosunkuja sie tak, ze beda to miec w dupie. Polecam po prostu przelatywac nad osobami, ktore pisza w chuj i spedzaja nad kazdym postem gora 10s. Prawde mowiac jak sie nie ma czasu to nawet wrzucenie ich na ignora z mysla na pozniej jest imo okej.
|
|
|
Rozgrywka
Feb 11, 2023 12:18:15 GMT 1
via mobile
Post by Andrew Tate on Feb 11, 2023 12:18:15 GMT 1
Gość z mafii to chciałby przyjść na gotowe i podczepić się pod miejskie trendy, zamiast wyjść z jakąkolwiek oryginalną myślą. PS. Sarius z dzisiaj to nie Sarius z wczoraj, tak że uwaga. Po pierwsze, niby czemu? Po drugie, jeśli tak, w co wątpię, to ktoś stworzył tę kreację przed losowaniem, więc na co konkretnie uwaga? Tzw. metawiedza, tamten gracz dzisiaj nie gra Wczorajszy Sarius wjechał w grę jak totalny noob i nikt za bardzo go nie brał na poważnie. Biorąc pod uwagę małą aktywność obecnego Sariusa od wczoraj, można na tym mylnym założeniu się przejechać. To tylko ostrzeżenie, nie oskarżenie jbc
|
|
|
Rozgrywka
Feb 11, 2023 12:19:54 GMT 1
via mobile
Post by Antóra on Feb 11, 2023 12:19:54 GMT 1
Ty natomiast zachowujesz się, jakbyś był detektywem i dostał na Watson wskazanie winna. Ewentualnie, choć mniej prawdopodobne, jesteś w mafii i stosujesz taktykę agresji i ciśnięcia w jednego podejrzanego.
Wszystkie ruchy i słowa Watson interpretujesz jako mafijne, gdzie jak wskazałem wcześniej, można spokojnie je przedstawić w inny sposób. Nie jest to zdrowe podejście do gry.
Meller akurat nie ciśnie w jednego gracza, tylko w wielu, biorąc pod uwagę i wczoraj, i dzisiaj. Ma szerszą perspektywę niż Antóra, który - jak się wydaje - jest skupiony na jednym celu, na zostaniu MVP oraz - jak wskazała celnie Addams - nie wykazuje dobrej woli. W jaki sposób moja gra sugeruje, że chcę zostać MVP, że to mój cel?
|
|
|
Post by Emma Watson on Feb 11, 2023 12:21:25 GMT 1
Z bobkiem mam na tyle problem że on nie dał od siebie żadnej myśli i jedzie na fali rigczu. Do odjebania jeśli jego gra się nie poprawi.
Jedynie kogo zdołał uniewinnić to Antórę.
|
|
|
Rozgrywka
Feb 11, 2023 12:22:02 GMT 1
via mobile
Post by Antóra on Feb 11, 2023 12:22:02 GMT 1
Dalej nie przyjmujesz do wiadomości, że cała Twoja gra się nie klei, a nie ten jeden post. Ten post tylko zwrócił moją uwagę na Ciebie. I chyba tylko mafiozi mogliby mieć aż taki ból dupy o przypierdolkę za post kreacyjny. Ja nie mam żadnego bólu dupy, ja tylko próbuję pokazać, że Twoje intencje nie są szczerze. Gdybyś był niewinny już dawno przyznałbyś się do błędu, ale masz słabe spojrzenie na rozgrywkę, bo jesteś w mafii Ale do jakiego błędu? Niech będzie, że przyjebałem się do posta kreacyjnego i dlatego zwróciłem na Ciebie uwagę, ale to nie jest jedyny powód, żeby mieć Ciebie za mafię. To był jedynie powód, żeby wejść z Tobą w interakcje.
|
|
|
Rozgrywka
Feb 11, 2023 12:23:03 GMT 1
via mobile
Post by Sarius on Feb 11, 2023 12:23:03 GMT 1
Po pierwsze, niby czemu? Po drugie, jeśli tak, w co wątpię, to ktoś stworzył tę kreację przed losowaniem, więc na co konkretnie uwaga? Tzw. metawiedza, tamten gracz dzisiaj nie gra Wczorajszy Sarius wjechał w grę jak totalny noob i nikt za bardzo go nie brał na poważnie. Biorąc pod uwagę małą aktywność obecnego Sariusa od wczoraj, można na tym mylnym założeniu się przejechać. To tylko ostrzeżenie, nie oskarżenie jbc Bo teraz po tej wczorajszej edycji wyciągnąłem wnioski z tego mojego noobowstwa lol
|
|
|
Rozgrywka
Feb 11, 2023 12:24:40 GMT 1
via mobile
Post by Antóra on Feb 11, 2023 12:24:40 GMT 1
Z bobkiem mam na tyle problem że on nie dał od siebie żadnej myśli i jedzie na fali rigczu. Do odjebania jeśli jego gra się nie poprawi.
Jedynie kogo zdołał uniewinnić to Antórę. Przecież bobek uniewinnił Lewandowskiego, Wednesday i Oazę. Mnie też? Przegapiłem, poszukam z kompa, chyba że ktoś da link. Większym problemem jest, że nikogo nie oskarżył.
|
|
|
Post by Emma Watson on Feb 11, 2023 12:25:28 GMT 1
|
|
|
Post by Emma Watson on Feb 11, 2023 12:25:38 GMT 1
Jakby ktoś szukał tego posta
|
|
|
Post by Gęgul Gęg on Feb 11, 2023 12:25:53 GMT 1
Tzw. metawiedza, tamten gracz dzisiaj nie gra Wczorajszy Sarius wjechał w grę jak totalny noob i nikt za bardzo go nie brał na poważnie. Biorąc pod uwagę małą aktywność obecnego Sariusa od wczoraj, można na tym mylnym założeniu się przejechać. To tylko ostrzeżenie, nie oskarżenie jbc Bo teraz po tej wczorajszej edycji wyciągnąłem wnioski z tego mojego noobowstwa lol ej sarius, jakbyś miał dziś nagrać demo, to kogo byś na nim chciał?
|
|
|
Rozgrywka
Feb 11, 2023 12:26:28 GMT 1
via mobile
Post by Hari Pota on Feb 11, 2023 12:26:28 GMT 1
Mellerowi nie zamierzam odpowiadać bo cokolwiek nie zrobię to będzie mnie nazywał mafią. Ta? Skad ja to znam?
|
|
|
Rozgrywka
Feb 11, 2023 12:27:09 GMT 1
via mobile
Post by Hari Pota on Feb 11, 2023 12:27:09 GMT 1
Nie wygramy jeśli spora część graczy nie da rady się przebić przez te posty i się uniewinnić. Odpowiedzmy sobie na pytanie, czy to jest sposób myślenia miastowego czy mafiozy. Komu zależy na tym, by mieć pole do uniewinnienia się? Dla kogo uniewinnienie się oznacza wygraną. Tylko dla mafii. Emma Watson - MAFIAPierwszy dziwny post mellera, naturalna reakcja oazy na plus.
|
|
|
Post by Janusz Lewandowski on Feb 11, 2023 12:27:47 GMT 1
Meller akurat nie ciśnie w jednego gracza, tylko w wielu, biorąc pod uwagę i wczoraj, i dzisiaj. Ma szerszą perspektywę niż Antóra, który - jak się wydaje - jest skupiony na jednym celu, na zostaniu MVP oraz - jak wskazała celnie Addams - nie wykazuje dobrej woli. W jaki sposób moja gra sugeruje, że chcę zostać MVP, że to mój cel? Dziwne pytanie. Po co miastowy miałby o to pytać? Ale mogę odpowiedzieć. Zdaje mi się, że angażujesz w grę swoje ego i towarzyszy Ci poczucie nieomylności.
|
|
|
Post by Roy Orbison on Feb 11, 2023 12:28:19 GMT 1
Pierwszy dziwny post mellera, naturalna reakcja oazy na plus. Hari Pota nie czyta postów, odnotowane.
|
|
|
Rozgrywka
Feb 11, 2023 12:29:45 GMT 1
via mobile
Post by Hari Pota on Feb 11, 2023 12:29:45 GMT 1
Hej trochę mnie nie było, co się wydarzyło, czy ktoś mi jest w stanie skrócić kto jest najbardziej podejrzany? Jest pare osob przed toba, ale szybko przez nie przjedziemy kochanienki
|
|
|
Rozgrywka
Feb 11, 2023 12:29:57 GMT 1
via mobile
Post by Sarius on Feb 11, 2023 12:29:57 GMT 1
Bo teraz po tej wczorajszej edycji wyciągnąłem wnioski z tego mojego noobowstwa lol ej sarius, jakbyś miał dziś nagrać demo, to kogo byś na nim chciał? Z Bedoesem
|
|