|
Post by Roy Orbison on Feb 11, 2023 12:30:12 GMT 1
Lewandowski, dlaczego Twoim zdaniem to jest dziwne pytanie? Dlaczego niby miastowy nie miałby po co o to pytać? Przecież Twoja sugestia dot. Antóry odnosi się do jego gry w ogóle, bez względu na przynależność miasto/mafia. A tak poza tym bobek na razie 4 posty związane z grą i 4 uniewinnienia, noted
|
|
|
Post by Gęgul Gęg on Feb 11, 2023 12:30:53 GMT 1
ej sarius, jakbyś miał dziś nagrać demo, to kogo byś na nim chciał? Z Bedoesem kursy na sariusa-podszywa spadają
|
|
|
Post by Emma Watson on Feb 11, 2023 12:31:53 GMT 1
Chciałabym jeszcze dzisiaj Kofola też poczytać gdyż u niego też na razie nie widzę żadnych procesów myślowych. Jedynie co zrobił to subtelnie przypomnieć chciał temat Orbsona jakby chciał sie podłączyć do najpopularniejszego tematu w tamtym momencie. Jestem ciekawa dzisiejszej postawy gagatka. Jeśli się nie poprawi to odjebania jest.
|
|
|
Rozgrywka
Feb 11, 2023 12:32:19 GMT 1
via mobile
Post by Hari Pota on Feb 11, 2023 12:32:19 GMT 1
XD dobra zostawmy sariusa na kilka dni, smieszny jest
|
|
|
Post by Gęgul Gęg on Feb 11, 2023 12:33:13 GMT 1
losowe nicki: sarius watson bobek oaza antóra
|
|
|
Post by Janusz Lewandowski on Feb 11, 2023 12:34:46 GMT 1
Lewandowski, dlaczego Twoim zdaniem to jest dziwne pytanie? Dlaczego niby miastowy nie miałby po co o to pytać? Przecież Twoja sugestia dot. Antóry odnosi się do jego gry w ogóle, bez względu na przynależność miasto/mafia. Bo to dziwne, że miastowy przejmuje się opinią gracza, którego ma za mafię. Mafioza zaś naturalnie się przejmuje, bo to mu zależy na tym, by skorygować swoją grę, jeśli wzbudza ona podejrzenia bądź miasto uważa, że coś z nią nie tak.
|
|
|
Rozgrywka
Feb 11, 2023 12:36:36 GMT 1
via mobile
Post by Antóra on Feb 11, 2023 12:36:36 GMT 1
W jaki sposób moja gra sugeruje, że chcę zostać MVP, że to mój cel? Dziwne pytanie. Po co miastowy miałby o to pytać? Ale mogę odpowiedzieć. Zdaje mi się, że angażujesz w grę swoje ego i towarzyszy Ci poczucie nieomylności. No akurat ja staram się nie angażować ego w grę i nawet kiedyś jeden ze współgraczy to dostrzegł. Ale możesz mieć inne zdanie. Problem w tym, że to wspominanie o MVP totalnie się nie dodaje, gdybyś był miastowy. Biję bowiem w Ciebie, biję w Wednesday, której bronisz. Gdybyś był niewinny, to by Ci przez myśl nie przeszło, że celuję w MVP, czyli widać atakuję celnie.
|
|
|
Post by Roy Orbison on Feb 11, 2023 12:36:39 GMT 1
Ale stwierdzenie, że ktoś chce zostać MVP edycji w żaden sposób nie sugeruje, po której stronie się tym MVP chce zostać, więc wcale nie uważam, żeby to było coś co miałoby wymagać szczególnego zainteresowania ze strony mafiozy w celu ewentualnego skorygowania własnej gry.
|
|
|
Post by bobek on Feb 11, 2023 12:37:45 GMT 1
oj gęgul gęgul
|
|
|
Rozgrywka
Feb 11, 2023 12:38:25 GMT 1
via mobile
Post by Hari Pota on Feb 11, 2023 12:38:25 GMT 1
W mafii jest Hari Pota tak poza tym Ta i kto jeszcze
|
|
|
Rozgrywka
Feb 11, 2023 12:39:37 GMT 1
via mobile
Post by Antóra on Feb 11, 2023 12:39:37 GMT 1
Lewandowski, dlaczego Twoim zdaniem to jest dziwne pytanie? Dlaczego niby miastowy nie miałby po co o to pytać? Przecież Twoja sugestia dot. Antóry odnosi się do jego gry w ogóle, bez względu na przynależność miasto/mafia. Bo to dziwne, że miastowy przejmuje się opinią gracza, którego ma za mafię. Mafioza zaś naturalnie się przejmuje, bo to mu zależy na tym, by skorygować swoją grę, jeśli wzbudza ona podejrzenia bądź miasto uważa, że coś z nią nie tak. W którym miejscu się "przejąłem" Twoją opinią?
|
|
|
Post by Roy Orbison on Feb 11, 2023 12:39:49 GMT 1
Dla uporządkowania pewnych kwestii, o ile się nie pomyliłem to mamy wśród nas obecnie trójkę kompletnych glonów, które i tak musimy dziś olać, jeżeli nie dadzą nic od siebie w najbliższych godzinach.
Italo Calvino James Fraser yennefer
|
|
|
Post by Emma Watson on Feb 11, 2023 12:41:17 GMT 1
|
|
|
Post by Gęgul Gęg on Feb 11, 2023 12:41:41 GMT 1
Bo to dziwne, że miastowy przejmuje się opinią gracza, którego ma za mafię. Mafioza zaś naturalnie się przejmuje, bo to mu zależy na tym, by skorygować swoją grę, jeśli wzbudza ona podejrzenia bądź miasto uważa, że coś z nią nie tak. W którym miejscu się "przejąłem" Twoją opinią? mogę ci pokazać miejsce, w którym zachowujesz się wyłącznie reaktywnie komentując albo broniąc się, bez inicjatywy gry do przodu: mafiacorner.boards.net/thread/148/rozgrywkaDla uporządkowania pewnych kwestii, o ile się nie pomyliłem to mamy wśród nas obecnie trójkę kompletnych glonów, które i tak musimy dziś olać, jeżeli nie dadzą nic od siebie w najbliższych godzinach. Italo Calvino James Fraser yennefer Dzięki, od razu jest porządek w temacie. masz kolana?
|
|
|
Post by Janusz Lewandowski on Feb 11, 2023 12:41:58 GMT 1
Ale stwierdzenie, że ktoś chce zostać MVP edycji w żaden sposób nie sugeruje, po której stronie się tym MVP chce zostać, więc wcale nie uważam, żeby to było coś co miałoby wymagać szczególnego zainteresowania ze strony mafiozy w celu ewentualnego skorygowania własnej gry. Nie doczytałeś, Orbison. Moje założenie o grze na MVP Antóry opiera się na uznaniu jego niewinności. Napisałem o tym tutaj: mafiacorner.boards.net/post/19860/threadAntóra gra na MVP, jeśli jest miastowym. Wskazuje na to jego ego, poczucie nieomylności, ostre ataki od początku, nawet postów kreacyjnych (co przecież nie jest często dobre dla miasta w pierwszych dniach) i pewność wskazań. Jeśli jest mafią, to gra na wyrobienie sobie pozycji miastowego mędrca, a MVP to tak przy okazji.
|
|
|
Post by Emma Watson on Feb 11, 2023 12:42:12 GMT 1
I nie zajmowałabym się tymi skrajnymi przypadkami glonowania dopóki nie zaczną pisać. Oni olewają nas to my mamy prawo olać ich grę.
|
|
|
Rozgrywka
Feb 11, 2023 12:42:22 GMT 1
via mobile
Post by Antóra on Feb 11, 2023 12:42:22 GMT 1
Ale stwierdzenie, że ktoś chce zostać MVP edycji w żaden sposób nie sugeruje, po której stronie się tym MVP chce zostać, więc wcale nie uważam, żeby to było coś co miałoby wymagać szczególnego zainteresowania ze strony mafiozy w celu ewentualnego skorygowania własnej gry. A moim zdaniem mafioso Lewandowski właśnie mimowolnie przyznał, że MVP mogę zostać jedynie po stronie miasta, pisząc o ego i nieomylności.
|
|
|
Post by bobek on Feb 11, 2023 12:42:46 GMT 1
przeczytałem rozgrywke, jak ktoś oprócz tate ma jakieś pytania to na nie odpowiem
|
|
|
Post by bobek on Feb 11, 2023 12:43:07 GMT 1
na pytania od gęgula opowiedziałbym ze szczególną chęcią
|
|
|
Post by Roy Orbison on Feb 11, 2023 12:43:38 GMT 1
I nie zajmowałabym się tymi skrajnymi przypadkami glonowania dopóki nie zaczną pisać. Oni olewają nas to my mamy prawo olać ich grę. Otóż to. Mnie wychodzi, że dziś Szu/Addams/Kofola/bobek + Sarius, Lewandowski, Pota i Słowacki jeszcze do przeczytania, bo być może też (ten ostatni do przeczytania z bólem).
|
|