|
Post by Gęgul Gęg on Feb 11, 2023 16:15:42 GMT 1
dobra to jeszcze dwa szybkie hot take'i i idę mecz oglądać uważniej: 1. interesujące, że mimo oddania łącznie 23 głosów żaden nie jest na bobka 2. interesujące, że marcin meller mimo sensownej gry i logicznych wniosków nie miał z bobkiem żadnej interakcji
|
|
|
Post by Marcin Meller on Feb 11, 2023 16:20:32 GMT 1
Co w tym interesującego? Bobek i tak mi powie to, co będzie chciał bym się dowiedział. Po co mam z nim utrzymywać konwersację na etapie na którym to nic nie wniesie?
|
|
|
Post by Viktor Tsoi on Feb 11, 2023 16:28:08 GMT 1
Meller jest w mafii proszę państwa. no ja z tobą miałem wczoraj podobnie, nie pamiętałem ani jednego, a miałeś ich już ze 30 takie życie Wiem to była autoironia z mojej strony.
|
|
|
Post by Marcin Meller on Feb 11, 2023 16:32:24 GMT 1
Nie, nie jest. Nie mam zamiaru dyskutować z kimś dla samej dyskusji i nabijania aktywności. Zaczepiam tych u których widzę zalążek mafijności. Dyskutowanie z Bobkiem nie miałoby sensu. Chyba, że chciałbym jak kilku innych graczy podeprzeć się pytaniem "co sądzisz o?", ale mnie taka gra kompletnie nie interesuje.
A to, że z kimś nie mam interakcji nie oznacza, że nie widzę jego postów. Bobek to dla mnie top nie do ruszenia na ten moment.
|
|
|
Rozgrywka
Feb 11, 2023 16:32:33 GMT 1
via mobile
Post by bobek on Feb 11, 2023 16:32:33 GMT 1
ależ podanie do przodu gęgola ja piernicze ja pierdole
|
|
|
Rozgrywka
Feb 11, 2023 16:34:11 GMT 1
via mobile
Post by bobek on Feb 11, 2023 16:34:11 GMT 1
wracaj do opowiadania bajek o roli kofoli
|
|
|
Post by Viktor Tsoi on Feb 11, 2023 16:41:42 GMT 1
W stylu gry Mellera jest spory rozstrzał pomiędzy poziomem pewności siebie, gdy się atakuje, a gdy się broni. Spory też rozstrzał pomiędzy poziomem obserwacji. Niechlujność. Poszukam przykładów, narazie tylko zostawiam takiego posta.
|
|
|
Post by Gęgul Gęg on Feb 11, 2023 16:41:54 GMT 1
A to, że z kimś nie mam interakcji nie oznacza, że nie widzę jego postów. Bobek to dla mnie top nie do ruszenia na ten moment. o to też interesujące, podziel się perspektywą
|
|
|
Rozgrywka
Feb 11, 2023 16:42:47 GMT 1
via mobile
Post by Andrew Tate on Feb 11, 2023 16:42:47 GMT 1
W stylu gry Mellera jest spory rozstrzał pomiędzy poziomem pewności siebie, gdy się atakuje, a gdy się broni. Spory też rozstrzał pomiędzy poziomem obserwacji. Niechlujność. Podbijam, strasznie słabo to wygląda dzisiaj w kontraście do wczorajszej ofensywy.
|
|
|
Post by Marcin Meller on Feb 11, 2023 16:46:47 GMT 1
A to, że z kimś nie mam interakcji nie oznacza, że nie widzę jego postów. Bobek to dla mnie top nie do ruszenia na ten moment. o to też interesujące, podziel się perspektywą bobek jest ogarem, który dawkuje to co chce przekazać. na tym etapie i tak nie rozstrzygnę czy jest w mafii czy mieście, a zatem zarówno grillowanie go jak i wchodzenie z nim w polemikę, jest z mojego punktu widzenia bezsensowne.
|
|
|
Post by Marcin Meller on Feb 11, 2023 16:49:32 GMT 1
dużo bardziej podejrzane są te ogary, które w jakimś stopniu próbowały mi wczoraj lekko wejść w dupę typu Antóra czy Gęg. Bobek tego unikał i to w jakimś stopniu budzi mój szacunek.
|
|
|
Post by Marcin Meller on Feb 11, 2023 16:51:04 GMT 1
Niemniej jedynym "powiedzmy" ogarem, który zasługuje na to, by go zlinczować jest Wednesday, ponieważ wysrywa mafijne posty.
|
|
|
Post by Gęgul Gęg on Feb 11, 2023 16:52:37 GMT 1
2. interesujące, że marcin meller mimo sensownej gry i logicznych wniosków nieaktualne
|
|
|
Rozgrywka
Feb 11, 2023 16:54:27 GMT 1
via mobile
Post by Wednesday Addams on Feb 11, 2023 16:54:27 GMT 1
Niemniej jedynym "powiedzmy" ogarem, który zasługuje na to, by go zlinczować jest Wednesday, ponieważ wysrywa mafijne posty. Jesteś beznadziejny w tej edycji Meller
|
|
|
Post by Marcin Meller on Feb 11, 2023 16:55:49 GMT 1
Być może.
|
|
|
Post by Viktor Tsoi on Feb 11, 2023 16:56:02 GMT 1
Niemniej jedynym "powiedzmy" ogarem, który zasługuje na to, by go zlinczować jest Wednesday, ponieważ wysrywa mafijne posty. Jesteś beznadziejny w tej edycji Meller Beznadziejny jako mafiozo czy jako mieszkaniec?
|
|
|
Rozgrywka
Feb 11, 2023 16:58:32 GMT 1
via mobile
Post by Wednesday Addams on Feb 11, 2023 16:58:32 GMT 1
Niestety moim zdaniem jako mieszkaniec
|
|
|
Post by Marcin Meller on Feb 11, 2023 16:58:41 GMT 1
Nazywanie beznadziejnym świadczy jedynie o poziomie nadziei głoszącego takie zdanie.
|
|
|
Post by Antóra on Feb 11, 2023 17:02:55 GMT 1
Akurat totalnych glonów bym nie ruszał (tych z grupy poniżej 10 postów), bo może same się zniechęcą i poodpadają. Ja bym z chęcią odjebał kogoś z grupy Janusz, Szu, Emma. Z czego ta ostatnia wydaje mi się najlepszym celem. Ewentualnie Wendesday. Trochę dziwne, tzn. wg mnie jest dużo podobieństw w grze Szu i kofoli. Jednego chcesz odjebać, drugiego byś nie ruszał. no nic, sztuczne zamieszanie w temacie robisz Widzę podobieństwa między Szu i Kofolą, obaj mają jakiś potencjał. Tylko Kofola przekazała jakieś podejrzenia, nawet argumentacje w tym kierunku, a Szu w zasadzie sobie pierdzi kreacyjnie. Może kryje prawdziwy potencjał, a może tak naprawdę mamy do czynienia z powtórką z Bielańskiego, który całą grę pierdolił, że prowadzi bazarek.
|
|
|
Post by Marcin Meller on Feb 11, 2023 17:04:35 GMT 1
Wednesday mam z Tobą taki problem, że nie poruszasz się w nomenklaturze - mafia/miasto a MVP/beznadziejny itp. Moim zdaniem to nic nie wnosi. A ten kto najczęściej dyskutuje o MVP najbardziej chciałby nim zostać.
ale mniejsza
dla mnie kluczem jest rozstrzygnięcie winy w trójkącie Lewandowski-Kofola-Wednesday.
Niemal pewna wydaje mi się wina Emmy Watson.
Gdyby była rola snajpera, odpaliłbym Wielkiego Szu.
|
|