|
Post by Antóra on Feb 11, 2023 17:06:05 GMT 1
Czy ja widzę obecność Bobka, bo jestem mistrzem gry i widzę wszystko, czy on nie ukrył obecności? Attachments:
|
|
|
Post by bobek on Feb 11, 2023 17:08:45 GMT 1
czy to ważne?
|
|
|
Post by Viktor Tsoi on Feb 11, 2023 17:09:17 GMT 1
Po to, żeby znaleźć mafię. Meller, przyczepiasz się na siłę, a my przecież razem budujemy III RP, nasz europejski kraj. Dziwne z Twojej strony. Żeby znaleźć mafię, trzeba szukać mafii. A nie głęboko obserwować kogoś gadającego głupoty. Mafia: 1. Emma Watson 2. Wednesday Addams 3. Janusz Wojciechowski Z powyższej listy Wednesday i Janusz to jedni z pewniejszych mieszkańców. Innymi słowy, jest świeżakiem albo udaje świeżaka, nic nam to nie mówi na temat jego koloru, a tobie myśl o jego byciu świeżakiem w mafii nawet nie przeszła przez głowę, chociaż gra polega tutaj na szukaniiu mafii. Post Kofoli równie bezużyteczny co pełny pasji. Czyli jak pokazać zaangażowaną grę pisząc najprostsze, a zarazem prawdziwe obserwacje. A no i trzeba dodać, że to jest w ogóle podbitka po Mellerze, a nie jego własna obserwacja.
|
|
|
Post by Marcin Meller on Feb 11, 2023 17:09:38 GMT 1
Nie
(pierwsza interakcja z bobkiem)
|
|
|
Post by Antóra on Feb 11, 2023 17:10:09 GMT 1
Nie, to nieważne, że się kitrasz na mafijnym.
|
|
|
Post by Janusz Lewandowski on Feb 11, 2023 17:10:53 GMT 1
Nie czytasz tematu? W tym momencie, o 15:27, mój głos wisi na Kofoli i go zaczepiam, zatem Kofola. Zaczepiam też Wielkiego Szu i piszę o tym, że jest z nim coś nie tak, zatem Wielki Szu. Trzeciego nie wymienię, bo Wielki Szu i Kofola mają dużą przewagę nad resztą, jeśli chodzi o dzisiejszy lincz, w tym momencie oczywiście Czytam. No i wyłapałem 2 nicki, a właśnie chciałbym od Ciebie dostać trzeci. Kto zdaniem Janusza Lewandowskiego jest na czele "grupy pościgowej", jeśli chodzi o mafijność za liderami w postaci Kofoli oraz Szu? PS. Głos może być prowokacją, więc póki nie jesteśmy na godzinę przed linczem, to traktuję go jednak z pewną rezerwą. Dlaczego trzech, a nie czterech albo w ogóle sześciu mafiozów? Nie zamierzam burzyć mojej hierarchii, bo Ty tak chcesz. Podałem dwóch i na ten moment nikogo więcej do dzisiejszego linczu nie rozważam, a jeśli chodzi o inne typy, to dzielę się nimi na bieżąco w rozgrywce. No chyba że chcesz wymusić na mnie sztuczność, by później ją zaatakować?
|
|
|
Post by Marcin Meller on Feb 11, 2023 17:10:54 GMT 1
Viktor właśnie dlatego trzeba zbadać trójkąt Lewandowski-Kofola-Wednesday.
|
|
|
Post by bobek on Feb 11, 2023 17:11:08 GMT 1
dla mnie kluczem jest rozstrzygnięcie winy w trójkącie Lewandowski-Kofola-Wednesday. czemu ta trójka została zamknięta w jeden trójkąt? jakie są między nimi powiązania? Wednesday/Lewandowski wiem, ale nie rozumiem czemu są w trójce z kofolą
|
|
|
Post by Viktor Tsoi on Feb 11, 2023 17:11:54 GMT 1
U Lewego nie ma czego badać moim zdaniem.
|
|
|
Post by Marcin Meller on Feb 11, 2023 17:13:55 GMT 1
dla mnie kluczem jest rozstrzygnięcie winy w trójkącie Lewandowski-Kofola-Wednesday. czemu ta trójka została zamknięta w jeden trójkąt? jakie są między nimi powiązania? Wednesday/Lewandowski wiem, ale nie rozumiem czemu są w trójce z kofolą Szybkie wypunktowanie Lewandowskiego przez Kofolę. Jednocześnie szybka obrona Lewandowskiego przez Wednesday.
|
|
|
Post by Antóra on Feb 11, 2023 17:14:06 GMT 1
dla mnie kluczem jest rozstrzygnięcie winy w trójkącie Lewandowski-Kofola-Wednesday. czemu ta trójka została zamknięta w jeden trójkąt? jakie są między nimi powiązania? Wednesday/Lewandowski wiem, ale nie rozumiem czemu są w trójce z kofolą Bo Kofola dość celnie punktował nielogiczności Lewandowskiego i Wendesday. Przy założeniu, że Lewandowski i Wendesday są niewinni, to Kofola może być mafiozą, który czyhał na takie błędy miastowych, żeby się do nich przyjebać. Oprócz niego robiliśmy to Meller i ja, z czego ja jestem niewinny, a Meller sam zauważył, że jest taka zależność, więc chyba też niewinny, bo inaczej by wiedział, że zamiast Kofoli można tam podstawić jego.
|
|
|
Post by bobek on Feb 11, 2023 17:15:09 GMT 1
Nie, to nieważne, że się kitrasz na mafijnym. masz granice wstydu? zadałeś debilne do niczego nie nadające się pytanie, a potem po raz pierdyliardowy w swojej karierze zajebałeś tekst o kitraniu się na mafijnym. To jest gorsze niż cały mój wczorajszy foruming
|
|
|
Post by Antóra on Feb 11, 2023 17:16:15 GMT 1
Przynajmniej przyznajesz, że Twój wczorajszy foruming był chujowy.
|
|
|
Post by Janusz Lewandowski on Feb 11, 2023 17:17:19 GMT 1
Wysyłam w Kofolę, prawdopodobnie nie zdążę zajrzeć do tematu przed linczem. Życzę miłego dnia wszystkim grającym. Na razie zanotowane. Co potem - zobaczymy.
|
|
|
Post by bobek on Feb 11, 2023 17:18:56 GMT 1
Przynajmniej przyznajesz, że Twój wczorajszy foruming był chujowy. pozwolił mi zdemaskować mafiozę gęgola bez kiwnięcia palcem, ale co Ty możesz o tym wiedzieć
|
|
|
Post by Viktor Tsoi on Feb 11, 2023 17:18:56 GMT 1
Viktor to na razie najbardziej pożyteczny miastowy. Doskonały lep na mafię. Dlaczego napisałeś wtedy tego posta? Tylko proszę, jeśli jesteś mieszkańcem, odpowiedz szczerze to dla mnie istotne.
|
|
|
Rozgrywka
Feb 11, 2023 17:19:35 GMT 1
via mobile
Post by Wednesday Addams on Feb 11, 2023 17:19:35 GMT 1
Viktor właśnie dlatego trzeba zbadać trójkąt Lewandowski-Kofola-Wednesday. Skąd Ty w ogóle wziąłeś taki trójkąt?
|
|
|
Post by Marcin Meller on Feb 11, 2023 17:20:12 GMT 1
Viktor to na razie najbardziej pożyteczny miastowy. Doskonały lep na mafię. Dlaczego napisałeś wtedy tego posta? Tylko proszę, jeśli jesteś mieszkańcem, odpowiedz szczerze to dla mnie istotne. Ponieważ trollowałeś bezsensownymi postami. Doskonałymi jako lep dla niedoświadczonego mafiozy, który będzie szukał mafii w niewinnych.
|
|
|
Post by Marcin Meller on Feb 11, 2023 17:21:41 GMT 1
Viktor właśnie dlatego trzeba zbadać trójkąt Lewandowski-Kofola-Wednesday. Skąd Ty w ogóle wziąłeś taki trójkąt? A skąd Ty tak szybko byłaś pewna niewnności Lewandowskiego mimo iż sadził mafijne posty?
|
|
|
Post by Viktor Tsoi on Feb 11, 2023 17:21:52 GMT 1
Rozumiem dlaczego tak pomyślałeś, ale dlaczego postanowiłeś podzielić się tą obserwacją z innymi graczami?
|
|