|
Rozgrywka
Feb 11, 2023 17:22:57 GMT 1
via mobile
Post by Wednesday Addams on Feb 11, 2023 17:22:57 GMT 1
Skąd Ty w ogóle wziąłeś taki trójkąt? A skąd Ty tak szybko byłaś pewna niewnności Lewandowskiego mimo iż sadził mafijne posty? Sam sobie zaraz napiszesz, że to dlatego, że jesteśmy razem w mafii, moja odpowiedź Ci do niczego nie jest potrzebna. Skąd akurat taki trójkąt? Czy to kolejna z dupy wzięta teoria?
|
|
|
Post by bobek on Feb 11, 2023 17:23:04 GMT 1
czemu ta trójka została zamknięta w jeden trójkąt? jakie są między nimi powiązania? Wednesday/Lewandowski wiem, ale nie rozumiem czemu są w trójce z kofolą Bo Kofola dość celnie punktował nielogiczności Lewandowskiego i Wendesday. Przy założeniu, że Lewandowski i Wendesday są niewinni, to Kofola może być mafiozą, który czyhał na takie błędy miastowych, żeby się do nich przyjebać. Oprócz niego robiliśmy to Meller i ja, z czego ja jestem niewinny, a Meller sam zauważył, że jest taka zależność, więc chyba też niewinny, bo inaczej by wiedział, że zamiast Kofoli można tam podstawić jego. Dla mnie posty Kofoli, w których na siłę pressuje Wednesday wytykając jej błąd logiczny polegający na szukaniu mafii w osobie którą uważa za niewinną świadczą na jego niekorzyść i nie są wcale celne.
|
|
|
Post by Marcin Meller on Feb 11, 2023 17:23:31 GMT 1
Ponieważ zwykłem się swoimi obserwacjami dzielić z innymi.
|
|
|
Post by Marcin Meller on Feb 11, 2023 17:25:46 GMT 1
A skąd Ty tak szybko byłaś pewna niewnności Lewandowskiego mimo iż sadził mafijne posty? Sam sobie zaraz napiszesz, że to dlatego, że jesteśmy razem w mafii, moja odpowiedź Ci do niczego nie jest potrzebna. Skąd akurat taki trójkąt? Czy to kolejna z dupy wzięta teoria? Napisałem skąd taki trójkąt, wystarczy czytać posty.
|
|
|
Post by Antóra on Feb 11, 2023 17:26:08 GMT 1
Bo Kofola dość celnie punktował nielogiczności Lewandowskiego i Wendesday. Przy założeniu, że Lewandowski i Wendesday są niewinni, to Kofola może być mafiozą, który czyhał na takie błędy miastowych, żeby się do nich przyjebać. Oprócz niego robiliśmy to Meller i ja, z czego ja jestem niewinny, a Meller sam zauważył, że jest taka zależność, więc chyba też niewinny, bo inaczej by wiedział, że zamiast Kofoli można tam podstawić jego. Dla mnie posty Kofoli, w których na siłę pressuje Wednesday wytykając jej błąd logiczny polegający na szukaniu mafii w osobie którą uważa za niewinną świadczą na jego niekorzyść i nie są wcale celne. Celne w sensie - wytykanie nielogiczności, bo ta nielogiczność tam jest. Sam ją zresztą widziałem i też się tego czepiałem.
|
|
|
Post by Viktor Tsoi on Feb 11, 2023 17:26:12 GMT 1
Ponieważ zwykłem się swoimi obserwacjami dzielić z innymi. I nie zastanawiasz się nad tym, czy te obserwacje pomogą mafii, czy miastu? Takie podejście jest bardzo niespójne poziomem z resztą twojej gry. Jeżeli uważałeś wtedy, że robię dobrą robotę, to czemu mi ją utrudniłeś, zdradzając moje motywy?
|
|
|
Rozgrywka
Feb 11, 2023 17:29:05 GMT 1
via mobile
Post by Wednesday Addams on Feb 11, 2023 17:29:05 GMT 1
czemu ta trójka została zamknięta w jeden trójkąt? jakie są między nimi powiązania? Wednesday/Lewandowski wiem, ale nie rozumiem czemu są w trójce z kofolą Szybkie wypunktowanie Lewandowskiego przez Kofolę. Jednocześnie szybka obrona Lewandowskiego przez Wednesday. Takich obron i punktowań w każdej edycji jest kilkadziesiąt, dlaczego akurat te wydają Ci się istotne?
|
|
|
Post by Antóra on Feb 11, 2023 17:29:40 GMT 1
A skąd Ty tak szybko byłaś pewna niewnności Lewandowskiego mimo iż sadził mafijne posty? Sam sobie zaraz napiszesz, że to dlatego, że jesteśmy razem w mafii, moja odpowiedź Ci do niczego nie jest potrzebna. Skąd akurat taki trójkąt? Czy to kolejna z dupy wzięta teoria? Teraz to Ty okazujesz złą wolę, bo to było wyjaśniane i teraz pytanie nie jest po to, żeby Ci zarzucić wiedzę z mafijnego, po prostu potraktuj to jako sprawdzian Twojej kooperatywności Ten trójkąt dostrzegłem też ja. Jeśli faktycznie Ty i Janusz jesteście niewinni, to Kofola, który się dopierdalał do Was pasuje na mafię szukającą łatwych celów.
|
|
|
Post by Marcin Meller on Feb 11, 2023 17:32:01 GMT 1
Szybkie wypunktowanie Lewandowskiego przez Kofolę. Jednocześnie szybka obrona Lewandowskiego przez Wednesday. Takich obron i punktowań w każdej edycji jest kilkadziesiąt, dlaczego akurat te wydają Ci się istotne? w tej edycji innych tak ewidentnych powiązań nie zauważyłem.
|
|
|
Post by bobek on Feb 11, 2023 17:32:21 GMT 1
wytykanie braków w logice dla mafii jest znacznie łatwiejsze niż merytoryczne skonstruowanie argumentów świadczących o czyjejś winie
a kurczliwe uczepienie się tego i zrobienie z braku w logice osi swojej gierki na podstawie której stawiasz jedyne zarzuty to smrut fest
|
|
|
Post by Gęgul Gęg on Feb 11, 2023 17:33:07 GMT 1
pierwszy dobry post bobka w edycji
|
|
|
Post by Marcin Meller on Feb 11, 2023 17:33:33 GMT 1
Ponieważ zwykłem się swoimi obserwacjami dzielić z innymi. I nie zastanawiasz się nad tym, czy te obserwacje pomogą mafii, czy miastu? Takie podejście jest bardzo niespójne poziomem z resztą twojej gry. Jeżeli uważałeś wtedy, że robię dobrą robotę, to czemu mi ją utrudniłeś, zdradzając moje motywy? może masz rację.
|
|
|
Rozgrywka
Feb 11, 2023 17:35:06 GMT 1
via mobile
Post by Wednesday Addams on Feb 11, 2023 17:35:06 GMT 1
Sam sobie zaraz napiszesz, że to dlatego, że jesteśmy razem w mafii, moja odpowiedź Ci do niczego nie jest potrzebna. Skąd akurat taki trójkąt? Czy to kolejna z dupy wzięta teoria? Teraz to Ty okazujesz złą wolę, bo to było wyjaśniane i teraz pytanie nie jest po to, żeby Ci zarzucić wiedzę z mafijnego, po prostu potraktuj to jako sprawdzian Twojej kooperatywności Ten trójkąt dostrzegłem też ja. Jeśli faktycznie Ty i Janusz jesteście niewinni, to Kofola, który się dopierdalał do Was pasuje na mafię szukającą łatwych celów. Może być też tak, że cała trójka jest niewinna i mafiozo Antóra próbuje ustawić kolejkę, aby zabić przynajmniej dwóch dzień po dniu. Jesli było wyjasniane, to poproszę o pomoc w odnalezieniu, chętnie przeczytam
|
|
|
Rozgrywka
Feb 11, 2023 17:36:54 GMT 1
via mobile
Post by Wednesday Addams on Feb 11, 2023 17:36:54 GMT 1
Czy ktoś poza Mellerem i Antórą czują jakieś powiązanie trójki Środa, Lewy, Cocacola?
|
|
|
Post by Viktor Tsoi on Feb 11, 2023 17:37:24 GMT 1
I nie zastanawiasz się nad tym, czy te obserwacje pomogą mafii, czy miastu? Takie podejście jest bardzo niespójne poziomem z resztą twojej gry. Jeżeli uważałeś wtedy, że robię dobrą robotę, to czemu mi ją utrudniłeś, zdradzając moje motywy? może masz rację. wytykanie braków w logice dla mafii jest znacznie łatwiejsze niż merytoryczne skonstruowanie argumentów świadczących o czyjejś winie a kurczliwe uczepienie się tego i zrobienie z braku w logice osi swojej gierki na podstawie której stawiasz jedyne zarzuty to smrut fest Mafiozi kochają prawdę bardziej niż miasto, piszą ją często odruchowo, bez patrzenia na jej użyteczność. Z tego powodu i Kofola i Meller na ten moment zdają się dobrymi typami.
|
|
|
Rozgrywka
Feb 11, 2023 17:37:27 GMT 1
via mobile
Post by Wednesday Addams on Feb 11, 2023 17:37:27 GMT 1
Moim zdaniem jest to bzdura i nie da się wyciągnąć takiego powiązania
|
|
|
Rozgrywka
Feb 11, 2023 17:38:19 GMT 1
via mobile
Post by Wednesday Addams on Feb 11, 2023 17:38:19 GMT 1
Moim zdaniem jest to bzdura i nie da się wyciągnąć takiego powiązania A na pewno nie na tyle silnego, żeby opierac na nim pierwsze dni rozgrywki
|
|
|
Post by Marcin Meller on Feb 11, 2023 17:40:04 GMT 1
Viktorze - jako mafiozo takie przemyślenia naprawdę zachowałbym sobie na mafijne. Poczekał a za 3 dni je ogłosił patrząc, którzy miastowi się na ten lep złapali. Jako miastowy dzielę się przemyśleniami, bo chcę by jak najwięcej ze mnie zostało po zlinczowaniu/zamordowaniu.
|
|
|
Post by Marcin Meller on Feb 11, 2023 17:40:34 GMT 1
Moim zdaniem jest to bzdura i nie da się wyciągnąć takiego powiązania A na pewno nie na tyle silnego, żeby opierac na nim pierwsze dni rozgrywki zaproponuj lepsze panno MVP
|
|
|
Rozgrywka
Feb 11, 2023 17:42:16 GMT 1
via mobile
Post by Roy Orbison on Feb 11, 2023 17:42:16 GMT 1
A ja sobie przejrzałem posty sympatycznej skądinąd Wednesday Addams, bo miałem wrażenie, że w pierwszym etapie rozgrywki sadziła straszne mafijne pierdy, a z jakiegoś powodu z czasem chyba niektórzy jej odpuścili i zaczęli ją uniewinniać? I nie bardzo rozumiem dlaczego. On nic nie sugeruje, on po prostu nie ma nic do powiedzenia. Pytanie: dlaczego? To swoją drogą było do mnie, ale to zupełnie nieistotne już, dlaczego na tym etapie gry (a było to wczoraj) niewinny miałby musieć mieć coś (mądrego, ciekawego) do powiedzenia? Zawsze mnie bawi (a raczej alarmuje) oczekiwanie w pierwszych godzinach rozgrywki jakiejś mega jakościowej treści. Przecież to jest etap, na którym doskonale wiadomo, że nic nie wiadomo. Lewandowski niewinny, absolutnie zabraniam linczować. Wchodzi i wrzuca swoje wnioski w temacie bez zastanowienia. Nie wszystkie wnioski są słuszne, ale część z nich takSkąd wiesz, które są słuszne, a które nie są i dlaczego? A jeżeli po prostu te słuszne utożsamiasz z własnymi ocenami to (zakładając, że jesteś niewinna) jak to możliwe, że nie dopuszczasz do siebie możliwości, że się myślisz I TO NA TYM ETAPIE GRY, gdzie jak już pisałem cechą niewinnego jest raczej IMO to, że błądzi, nie jest pewien etc.? Meller: (...) 2. Wyraźnie podejrzewa ewidentnie czystych Addams i Lewandowskiego. Mafijny klasyk, wymienienie siebie samego/samej w gronie pewnych niewinnych, żeby zadziałać na podświadomość miastowych. Natomiast jest też trochę miastowych rzeczy, wiele interakcji, bezkompromisowe reakcje, bez przymilania się (np. wielokrotnie powtarzane, parafrazując, "pisałam już o tym, znajdź sobie, nie będę się powtarzać" itp.). Jakbym miał strzelać to bym powiedział, że to bardziej dobry mafiozo, niż słaby miastowy, ale to raczej i tak temat nie na dzisiaj (zresztą sam bym na nią dziś głosu chyba nie oddał, gwoli uczciwości).
|
|