|
Rozgrywka
Feb 11, 2023 17:58:40 GMT 1
via mobile
Post by Wednesday Addams on Feb 11, 2023 17:58:40 GMT 1
A może, geniuszu, skoro uważam, że Lewy niewinny i skoro wiem, że ja niewinna, to uważam za szkodliwe robienie trójki w której wiem, że jest dwóch niewinnych? skoro jesteś niewinna to co masz do stracenia poza byciem MVP rozgrywki? Serio pytanie? Nie interesuje Cię to, czy zlinczowany będzie winny czy niewinny? A głód mvp to akurat bardziej wyczuwam od Ciebie
|
|
|
Post by Marcin Meller on Feb 11, 2023 18:00:14 GMT 1
skoro jesteś niewinna to co masz do stracenia poza byciem MVP rozgrywki? Serio pytanie? Nie interesuje Cię to, czy zlinczowany będzie winny czy niewinny? A głód mvp to akurat bardziej wyczuwam od Ciebie oczywiście, że interesuje, ale spokojnie mógłbym się jako niewinny dać zlinczować wiedząc, że dzięki temu uwiarygodni to moje typy i doprowadzi do zlinczowania mafiozów.
|
|
|
Post by Wednesday Addams on Feb 11, 2023 18:00:20 GMT 1
I przede wszystkim skąd przekonanie o niewinności Lewandowskiego? Tak silne uniewinnienie na tym etapie, gdy ten pisał mafijne posty może świadczyć o dwóch rzeczach - albo masz z nim jakis kontakt poza forum albo jesteś w mafii i wiesz kto jest niewinny. A czemu Cię tak boli, że niewinny Lewandowski nie poleci w linczu?
|
|
|
Post by Marcin Meller on Feb 11, 2023 18:01:37 GMT 1
Skąd masz pewność, że Lewandowski jest niewinny?
|
|
|
Post by Wednesday Addams on Feb 11, 2023 18:01:40 GMT 1
Serio pytanie? Nie interesuje Cię to, czy zlinczowany będzie winny czy niewinny? A głód mvp to akurat bardziej wyczuwam od Ciebie oczywiście, że interesuje, ale spokojnie mógłbym się jako niewinny dać zlinczować wiedząc, że dzięki temu uwiarygodni to moje typy i doprowadzi do zlinczowania mafiozów. To dawaj
|
|
|
Post by Wednesday Addams on Feb 11, 2023 18:02:47 GMT 1
Skąd masz pewność, że Lewandowski jest niewinny? Nie mam pewności, nie wkładaj mi słów w usta, manipulatorze
|
|
|
Post by Marcin Meller on Feb 11, 2023 18:03:37 GMT 1
To znajdź takie powiązania, które spowodują, że lincz na mnie będzie sensowny. Wtedy chętnie będę lepem na mafię.
|
|
|
Post by Marcin Meller on Feb 11, 2023 18:04:14 GMT 1
Piszesz, że niewinny Lewandowski, czyli masz pewność. Gdybyś nie miała pisałabyś "pewnie niewinny"
|
|
|
Post by Wednesday Addams on Feb 11, 2023 18:04:15 GMT 1
Serio pytanie? Nie interesuje Cię to, czy zlinczowany będzie winny czy niewinny? A głód mvp to akurat bardziej wyczuwam od Ciebie oczywiście, że interesuje, ale spokojnie mógłbym się jako niewinny dać zlinczować wiedząc, że dzięki temu uwiarygodni to moje typy i doprowadzi do zlinczowania mafiozów. Jakbym miała pewność, że przez najbliższe pięć dni miasto będzie waliło tylko moje typy to chętnie, ale:
a) tak nie będzie b) przyda mi się trochę więcej czasu na ustalenie tych typów
|
|
|
Post by Wednesday Addams on Feb 11, 2023 18:05:01 GMT 1
Piszesz, że niewinny Lewandowski, czyli masz pewność. Gdybyś nie miała pisałabyś "pewnie niewinny" Nie będę w każdym poście pisać, 'pewnie niewinny', bo zaraz będziesz pisał, że zostawiam sobie furtki, manipulatorze
|
|
|
Post by Wednesday Addams on Feb 11, 2023 18:05:35 GMT 1
To znajdź takie powiązania, które spowodują, że lincz na mnie będzie sensowny. Wtedy chętnie będę lepem na mafię. a powiązanie, które znalazłeś - jak już ustaliliśmy, jest z dupy
|
|
|
Post by Marcin Meller on Feb 11, 2023 18:05:38 GMT 1
oczywiście, że interesuje, ale spokojnie mógłbym się jako niewinny dać zlinczować wiedząc, że dzięki temu uwiarygodni to moje typy i doprowadzi do zlinczowania mafiozów. Jakbym miała pewność, że przez najbliższe pięć dni miasto będzie waliło tylko moje typy to chętnie, ale:
oho czyli przyznajesz, że miasto tak nie działa, a przed chwilą pisałaś coś o ustawianiu kolejki do zlinczowania. To jak jest? da się ustawiać takie kolejki? Czy jednak miasto żyje swoim życiem?
|
|
|
Post by Wednesday Addams on Feb 11, 2023 18:05:46 GMT 1
Manipulator
|
|
|
Post by Wednesday Addams on Feb 11, 2023 18:06:50 GMT 1
Jakbym miała pewność, że przez najbliższe pięć dni miasto będzie waliło tylko moje typy to chętnie, ale:
oho czyli przyznajesz, że miasto tak nie działa, a przed chwilą pisałaś coś o ustawianiu kolejki do zlinczowania. To jak jest? da się ustawiać takie kolejki? Czy jednak miasto żyje swoim życiem? Czasami się da, czasami miasto żyje swoim życiem. A pięć dni gry ustawione to baaaaardzo życzeniowe myślenie. Manipulatorze
|
|
|
Post by Gęgul Gęg on Feb 11, 2023 18:07:25 GMT 1
czy możemy mieć odrębny temat dla tego romansu, proszę?
|
|
|
Post by Antóra on Feb 11, 2023 18:14:27 GMT 1
Czy ktoś poza Mellerem i Antórą czują jakieś powiązanie trójki Środa, Lewy, Cocacola? Podaję dalej pytanie, bo to może być ważne dla rozgrywki. W każdym razie zastanawia mnie dlaczego żaden miastowy mędrzec, który zastanawia się nade mną i Addams nie rozważa opcji, w której ja i Addams reprezentujemy różne opcje. Nie podoba mi się to, bo Meller i Antóra nie powinni ulegać tak łatwym wnioskom, a niewątpliwie wniosek, że ja i Addams jesteśmy jednego koloru, bo się zgadzamy, jest łatwy. A ten łatwy wniosek może być niczym innym jak próbą zbudowania sobie mafijnego argumentu po linczu Kofoli, jeśli ta jest niewinna. To tak na przyszłość. Ależ ja nie jestem pewien, że jesteście jednego koloru. Ja po prostu uważam, że JEŚLI jesteście, to zaczerwienia to Kofolę. Natomiast jak najbardziej jestem sobie w stanie wyobrazić sytuację, gdzie Ty jesteś niewinny, a mafiozerka Wednesday wie o tym, wie kim jesteś i broni Cię zażarcie.
|
|
|
Post by Gęgul Gęg on Feb 11, 2023 18:16:11 GMT 1
dobra to jeszcze dwa szybkie hot take'i i idę mecz oglądać uważniej: 1. interesujące, że mimo oddania łącznie 23 głosów żaden nie jest na bobka 2. interesujące, że marcin meller mimo sensownej gry i logicznych wniosków nie miał z bobkiem żadnej interakcji Dwie godziny od tej pory, tematu nikt nie podjął (może faktycznie jestem uprzedzony?), wyjmując temat gęgula to jego mapa gry nie istnieje, jak żyć
|
|
|
Post by Marcin Meller on Feb 11, 2023 18:16:17 GMT 1
Antóra niebezpiecznie powiela mój sposób myślenia
|
|
|
Post by Antóra on Feb 11, 2023 18:19:26 GMT 1
Antóra niebezpiecznie powiela mój sposób myślenia Są dwie opcje: 1) Jestem w mafii i się podczepiam. 2) Wielkie umysły rozumują podobnie.
|
|
|
Rozgrywka
Feb 11, 2023 18:19:36 GMT 1
via mobile
Post by Roy Orbison on Feb 11, 2023 18:19:36 GMT 1
Pierwsze to jeszcze w „kreacji” na drugie odpowiadałam a trzecie mogę Ci wrzucić setkę takich postów niewinnych. Postaraj się bardziej Możliwe (2. i 3.) po prostu jesteś/byłaś (teraz trochę mniej) postacią, której odbiór miałem nieco schizofreniczny i sam potrzebowałem sobie pewne rzeczy poukładać w głowie, a skoro już poświęciłem czas na przejrzenie Twoich postów to postanowiłem się tym podzielić z innymi. Nie będę tego teraz raczej ciągnął, bo i tak nie jesteś tematem na dzisiaj, a do kolejnych głosowań się może sporo wydarzyć. Ja w każdym razie nie widzę jakiegoś mocno zarysowanego powiązania na linii Lewandowski-Środa-Kofola, bo padło takie pytanie, w ogóle moim zdaniem o powiązaniach można zacząć mówić dopiero jak poznamy pierwsze kolorki, wcześniej to tylko zbiór w większości losowych interakcji, a jeśli są w niej nielosowe to jest to nie do wyłapania na tym etapie wg mnie (w sensie wyłapania i zweryfikowania w jakiś rozsądny sposób)
|
|