|
Post by Janusz Lewandowski on Feb 11, 2023 18:20:17 GMT 1
Podaję dalej pytanie, bo to może być ważne dla rozgrywki. W każdym razie zastanawia mnie dlaczego żaden miastowy mędrzec, który zastanawia się nade mną i Addams nie rozważa opcji, w której ja i Addams reprezentujemy różne opcje. Nie podoba mi się to, bo Meller i Antóra nie powinni ulegać tak łatwym wnioskom, a niewątpliwie wniosek, że ja i Addams jesteśmy jednego koloru, bo się zgadzamy, jest łatwy. A ten łatwy wniosek może być niczym innym jak próbą zbudowania sobie mafijnego argumentu po linczu Kofoli, jeśli ta jest niewinna. To tak na przyszłość. Ależ ja nie jestem pewien, że jesteście jednego koloru. Ja po prostu uważam, że JEŚLI jesteście, to zaczerwienia to Kofolę. Natomiast jak najbardziej jestem sobie w stanie wyobrazić sytuację, gdzie Ty jesteś niewinny, a mafiozerka Wednesday wie o tym, wie kim jesteś i broni Cię zażarcie. Dlaczego niby nasza niewinność zaczerwienia Kofolę? Nie widzę tu związku przyczynowego (poza prostą matematyką). Wygląda na to, że trójkąt Mellera zaczął infekować umysły graczy...
|
|
|
Post by Wielki Szu on Feb 11, 2023 18:20:51 GMT 1
Wróciłem. Jak ktoś chce o coś spytać, to będę chwilę xD
|
|
|
Post by Antóra on Feb 11, 2023 18:21:29 GMT 1
A najlepsze jest to, że ja wcale nie piszę, żeby koniecznie ruszać trójkę Lewandowski-Wendesday-Kofola, a po prostu uważam, że takie powiązanie jest, a i tak Addams strasznie panikuje z tego powodu.
|
|
|
Post by Viktor Tsoi on Feb 11, 2023 18:22:05 GMT 1
Wróciłem. Jak ktoś chce o coś spytać, to będę chwilę xD Opinia na temat Mellera?
|
|
|
Post by Wielki Szu on Feb 11, 2023 18:22:53 GMT 1
Dlaczego uniewinniany jest Japoniec? Nie rozumiem tego, ale chętnie zrozumiem. Ktoś, coś?
Tego Kofolę zdążyłem ogarnąć, słabo słabo, można głosować. Ale Japońca to bym chwilę pogrillował.
|
|
|
Post by Wednesday Addams on Feb 11, 2023 18:23:57 GMT 1
A najlepsze jest to, że ja wcale nie piszę, żeby koniecznie ruszać trójkę Lewandowski-Wendesday-Kofola, a po prostu uważam, że takie powiązanie jest, a i tak Addams strasznie panikuje z tego powodu. Nie panikuję tylko staram się uczynić jasnym, że robienie takiego powiązania to jest zły pomysł. A Ty, gdybyś był niewinny, byś to po prostu wiedział
|
|
|
Post by Marcin Meller on Feb 11, 2023 18:24:30 GMT 1
Wróciłem. Jak ktoś chce o coś spytać, to będę chwilę xD Wyższym poziomem odmeldowywania się jest meldowanie się.
|
|
|
Post by Wielki Szu on Feb 11, 2023 18:24:54 GMT 1
Wróciłem. Jak ktoś chce o coś spytać, to będę chwilę xD Opinia na temat Mellera? Wczoraj robił dobre wrażenie, dzisiaj trochę mniej. Widzę niewinniejszych, ale no jeszcze dałbym mu kredyt zaufania xD
|
|
|
Post by Majima Gorō on Feb 11, 2023 18:25:36 GMT 1
Dlaczego uniewinniany jest Japoniec? Nie rozumiem tego, ale chętnie zrozumiem. Ktoś, coś? Tego Kofolę zdążyłem ogarnąć, słabo słabo, można głosować. Ale Japońca to bym chwilę pogrillował. Toś mnie wywołał, bo pierwszy raz od rana mam chwilę otworzyć laptopa i poczytać ostatnie 20 stron. Be right back.
|
|
|
Post by Marcin Meller on Feb 11, 2023 18:26:12 GMT 1
A najlepsze jest to, że ja wcale nie piszę, żeby koniecznie ruszać trójkę Lewandowski-Wendesday-Kofola, a po prostu uważam, że takie powiązanie jest, a i tak Addams strasznie panikuje z tego powodu. Nie panikuję tylko staram się uczynić jasnym, że robienie takiego powiązania to jest zły pomysł. A Ty, gdybyś był niewinny, byś to po prostu wiedział Zarysuj swój pomysł na szukanie mafii. 1-2 tropy poza Kofolą, które wydają Ci się interesujące.
|
|
|
Post by Gęgul Gęg on Feb 11, 2023 18:26:35 GMT 1
idę o zakład, że japońcem miał być tsoi xD
|
|
|
Post by Antóra on Feb 11, 2023 18:27:10 GMT 1
Ależ ja nie jestem pewien, że jesteście jednego koloru. Ja po prostu uważam, że JEŚLI jesteście, to zaczerwienia to Kofolę. Natomiast jak najbardziej jestem sobie w stanie wyobrazić sytuację, gdzie Ty jesteś niewinny, a mafiozerka Wednesday wie o tym, wie kim jesteś i broni Cię zażarcie. Dlaczego niby nasza niewinność zaczerwienia Kofolę? Nie widzę tu związku przyczynowego (poza prostą matematyką). Wygląda na to, że trójkąt Mellera zaczął infekować umysły graczy... Przy założeniu, że faktycznie się myliliśmy (ja, Meller, Kofola, bo to my się do Was dowalaliśmy wczoraj, punktując braki w logice), to wydaje się mocno wątpliwe, żeby do tak łatwych kąsków nie przywaliła się mafia. No bo jeśli jesteście niewinni, to jesteście łatwymi celami dla mafii, która z natury lubi piętnować braki w logice, bo to dla niej łatwiejsze niż szukanie mafijności. Czyli w gronie Antóra, Meller, Kofola byłaby mafia. Ja wiem, że jestem niewinny, a Meller sam wyciągnął to powiązanie, więc moim zdaniem ma świadomość, że w trójkąt Lewandowski-Wednesday-Kofola da się zamiast tego ostatniego wstawić również nick Meller. To moim zdaniem działa na jego korzyść. Dlatego też, jeśli jesteście niewinni, to odjebałbym Kofolę. Przy czym powyższe powiązanie wcale nie oznacza, że od razu chciałbym w kogoś z Waszej trójki bić. Znaczy mógłbym, ale o wiele lepszym celem jest dla mnie taka Emma Watson, która zachowuje się trochę jak spalona mafia.
|
|
|
Post by Marcin Meller on Feb 11, 2023 18:27:23 GMT 1
Majima następny meldujący się.
|
|
|
Post by Marcin Meller on Feb 11, 2023 18:27:48 GMT 1
Dlaczego niby nasza niewinność zaczerwienia Kofolę? Nie widzę tu związku przyczynowego (poza prostą matematyką). Wygląda na to, że trójkąt Mellera zaczął infekować umysły graczy... Przy założeniu, że faktycznie się myliliśmy (ja, Meller, Kofola, bo to my się do Was dowalaliśmy wczoraj, punktując braki w logice), to wydaje się mocno wątpliwe, żeby do tak łatwych kąsków nie przywaliła się mafia. No bo jeśli jesteście niewinni, to jesteście łatwymi celami dla mafii, która z natury lubi piętnować braki w logice, bo to dla niej łatwiejsze niż szukanie mafijności. Czyli w gronie Antóra, Meller, Kofola byłaby mafia. Ja wiem, że jestem niewinny, a Meller sam wyciągnął to powiązanie, więc moim zdaniem ma świadomość, że w trójkąt Lewandowski-Wednesday-Kofola da się zamiast tego ostatniego wstawić również nick Meller. To moim zdaniem działa na jego korzyść. Dlatego też, jeśli jesteście niewinni, to odjebałbym Kofolę. Przy czym powyższe powiązanie wcale nie oznacza, że od razu chciałbym w kogoś z Waszej trójki bić. Znaczy mógłbym, ale o wiele lepszym celem jest dla mnie taka Emma Watson, która zachowuje się trochę jak spalona mafia. AMEN
|
|
|
Post by Marcin Meller on Feb 11, 2023 18:28:30 GMT 1
Mam nadzieję, że Antóra jest niewinny. Znajdę pokrewną duszę.
|
|
|
Rozgrywka
Feb 11, 2023 18:28:35 GMT 1
via mobile
Post by Roy Orbison on Feb 11, 2023 18:28:35 GMT 1
Majima następny meldujący się. Żeby nam zaraz nie wyszło, że szukamy dwóch mafii.
|
|
|
Post by Marcin Meller on Feb 11, 2023 18:29:35 GMT 1
Jbc ostatnim razem kiedy Szu był dostępny na forum, Antura potwierdził wybranie przez mafię ról.
Przypadek?
Być może.
|
|
|
Post by Viktor Tsoi on Feb 11, 2023 18:31:37 GMT 1
Jbc ostatnim razem kiedy Szu był dostępny na forum, Antura potwierdził wybranie przez mafię ról. Przypadek? Być może. Jeśli pamiętam regulamin, to musieli ustalić rolę przed 14. Więc to bez znaczenia skoro Antura ogłosił o 14:30. Kolejna niespójność z twoim momentami wysokim ogarem.
|
|
|
Post by Wednesday Addams on Feb 11, 2023 18:32:23 GMT 1
Dlaczego niby nasza niewinność zaczerwienia Kofolę? Nie widzę tu związku przyczynowego (poza prostą matematyką). Wygląda na to, że trójkąt Mellera zaczął infekować umysły graczy... Przy założeniu, że faktycznie się myliliśmy (ja, Meller, Kofola, bo to my się do Was dowalaliśmy wczoraj, punktując braki w logice), to wydaje się mocno wątpliwe, żeby do tak łatwych kąsków nie przywaliła się mafia. No bo jeśli jesteście niewinni, to jesteście łatwymi celami dla mafii, która z natury lubi piętnować braki w logice, bo to dla niej łatwiejsze niż szukanie mafijności. Czyli w gronie Antóra, Meller, Kofola byłaby mafia. Ja wiem, że jestem niewinny, a Meller sam wyciągnął to powiązanie, więc moim zdaniem ma świadomość, że w trójkąt Lewandowski-Wednesday-Kofola da się zamiast tego ostatniego wstawić również nick Meller. To moim zdaniem działa na jego korzyść. Dlatego też, jeśli jesteście niewinni, to odjebałbym Kofolę. Przy czym powyższe powiązanie wcale nie oznacza, że od razu chciałbym w kogoś z Waszej trójki bić. Znaczy mógłbym, ale o wiele lepszym celem jest dla mnie taka Emma Watson, która zachowuje się trochę jak spalona mafia. Czyli uważasz, że jeśli ja i Lewandowski jesteśmy niewinni, to w trójce Meller, Kofola, Antóra jest przynajmniej jedna a może i dwie mafie?
|
|
|
Post by Marcin Meller on Feb 11, 2023 18:32:29 GMT 1
Nie wgłębiałem się tak głęboko w regulamin działania mafii.
|
|