|
Rozgrywka
Feb 11, 2023 18:32:42 GMT 1
via mobile
Post by Roy Orbison on Feb 11, 2023 18:32:42 GMT 1
Szu, dawaj jaki według Ciebie może być skład mafii. Cała 5, jak Ci się wydaje na chwilę obecną? Strzel sobie nawet jak nie masz przekonania.
|
|
|
Post by Marcin Meller on Feb 11, 2023 18:32:57 GMT 1
Wednesday manipulatorka.
|
|
|
Post by Antóra on Feb 11, 2023 18:32:58 GMT 1
idę o zakład, że japońcem miał być tsoi xD Mnie się wydaje, że jednak Majima. Szu oddaj na niego głos i pisał, że Japońcowi się akurat przyglądał po tym, gdy go zapytałem skąd ten głos.
|
|
|
Post by Antóra on Feb 11, 2023 18:34:06 GMT 1
Przy założeniu, że faktycznie się myliliśmy (ja, Meller, Kofola, bo to my się do Was dowalaliśmy wczoraj, punktując braki w logice), to wydaje się mocno wątpliwe, żeby do tak łatwych kąsków nie przywaliła się mafia. No bo jeśli jesteście niewinni, to jesteście łatwymi celami dla mafii, która z natury lubi piętnować braki w logice, bo to dla niej łatwiejsze niż szukanie mafijności. Czyli w gronie Antóra, Meller, Kofola byłaby mafia. Ja wiem, że jestem niewinny, a Meller sam wyciągnął to powiązanie, więc moim zdaniem ma świadomość, że w trójkąt Lewandowski-Wednesday-Kofola da się zamiast tego ostatniego wstawić również nick Meller. To moim zdaniem działa na jego korzyść. Dlatego też, jeśli jesteście niewinni, to odjebałbym Kofolę. Przy czym powyższe powiązanie wcale nie oznacza, że od razu chciałbym w kogoś z Waszej trójki bić. Znaczy mógłbym, ale o wiele lepszym celem jest dla mnie taka Emma Watson, która zachowuje się trochę jak spalona mafia. Czyli uważasz, że jeśli ja i Lewandowski jesteśmy niewinni, to w trójce Meller, Kofola, Antóra jest przynajmniej jedna a może i dwie mafie? Powiedziałbym, że raczej jedna niż dwie. No jednak nie sądzę, żeby 2 mafiozów dopierdalało się w podobny sposób do tych samych osób.
|
|
|
Post by Wednesday Addams on Feb 11, 2023 18:34:08 GMT 1
ja tylko pytam, nic nie zakładam z góry, nikomu słów w usta nie wkładam. I w sumie do Ciebie też to pytanie, bo bardzo interesujące.
|
|
|
Post by Janusz Lewandowski on Feb 11, 2023 18:34:27 GMT 1
Dlaczego niby nasza niewinność zaczerwienia Kofolę? Nie widzę tu związku przyczynowego (poza prostą matematyką). Wygląda na to, że trójkąt Mellera zaczął infekować umysły graczy... Przy założeniu, że faktycznie się myliliśmy (ja, Meller, Kofola, bo to my się do Was dowalaliśmy wczoraj, punktując braki w logice), to wydaje się mocno wątpliwe, żeby do tak łatwych kąsków nie przywaliła się mafia. No bo jeśli jesteście niewinni, to jesteście łatwymi celami dla mafii, która z natury lubi piętnować braki w logice, bo to dla niej łatwiejsze niż szukanie mafijności. Czyli w gronie Antóra, Meller, Kofola byłaby mafia. Ja wiem, że jestem niewinny, a Meller sam wyciągnął to powiązanie, więc moim zdaniem ma świadomość, że w trójkąt Lewandowski-Wednesday-Kofola da się zamiast tego ostatniego wstawić również nick Meller. To moim zdaniem działa na jego korzyść. Dlatego też, jeśli jesteście niewinni, to odjebałbym Kofolę. Przy czym powyższe powiązanie wcale nie oznacza, że od razu chciałbym w kogoś z Waszej trójki bić. Znaczy mógłbym, ale o wiele lepszym celem jest dla mnie taka Emma Watson, która zachowuje się trochę jak spalona mafia. Dzieliłem się podobną refleksją wcześniej dzisiaj, przy czym dorzuciłem - dla precyzji - Gęgulę i Tate'a. mafiacorner.boards.net/post/19892/threadMożna więc powiedzieć, że się tutaj zgadzamy.
|
|
|
Post by Marcin Meller on Feb 11, 2023 18:34:32 GMT 1
Swoją drogą oglądałem serial Wednesday z 10-letnią siostrzenicą. Może stąd moje uprzedzenie do tej kreacji xD
|
|
|
Rozgrywka
Feb 11, 2023 18:34:57 GMT 1
via mobile
Post by Roy Orbison on Feb 11, 2023 18:34:57 GMT 1
Jezu niech już ta Wednesday zamknie mordę przestanie, w sensie nie, że w ogóle i przepraszam za wulgarność, ale ta dyskusja z ostatnich stron o jakiejś powiązanej trójce jest czymś najokropniejszym co widziałem w grze w mafię od czasu występu mafiozy Rudy 102.
|
|
|
Post by Wednesday Addams on Feb 11, 2023 18:35:53 GMT 1
Jezu niech już ta Wednesday zamknie mordę, w sensie nie, że w ogóle i przepraszam za wulgarność, ale ta dyskusja z ostatnich stron o jakiejś powiązanej trójce jest czymś najokropniejszym co widziałem w grze w mafię od czasu występu mafiozy Rudy 102. ale to nie mój pomysł kolego Orbison, ja nie widzę żadnej powiązanej trójki. Z pretensjami proszę do Mellera i Antóry, bez ich pomysłów tej dyskusji by nie było
|
|
|
Post by Marcin Meller on Feb 11, 2023 18:36:34 GMT 1
xD xD xD
|
|
|
Rozgrywka
Feb 11, 2023 18:36:38 GMT 1
via mobile
Post by Roy Orbison on Feb 11, 2023 18:36:38 GMT 1
Przepraszam, poniosło mnie.
|
|
|
Rozgrywka
Feb 11, 2023 18:37:38 GMT 1
via mobile
Post by Roy Orbison on Feb 11, 2023 18:37:38 GMT 1
Zaraz się okaże, że cała czwórka Antóra-Lewandowski-Kofola-Wednesday są w mafii i to jedna wielka ustawka.
|
|
|
Post by Wednesday Addams on Feb 11, 2023 18:38:20 GMT 1
Zaraz się okaże, że cała czwórka Antóra-Lewandowski-Kofola-Wednesday są w mafii i to jedna wielka ustawka. chętnie, ale tak dobrze to nie ma. Ciekawe, że nie wymieniłeś w tej grupie Mellera
|
|
|
Post by Marcin Meller on Feb 11, 2023 18:38:56 GMT 1
Nie no w mafii jest Gęg, Szu, Kofola, Wattson i ktoś tam jeszcze. Niemniej pięknie się ogląda wkurw Wednesday.
|
|
|
Post by Wielki Szu on Feb 11, 2023 18:39:22 GMT 1
Szu, dawaj jaki według Ciebie może być skład mafii. Cała 5, jak Ci się wydaje na chwilę obecną? Strzel sobie nawet jak nie masz przekonania. Majima, Kofola, Orbison Orbison Orbison
Spierdalaj z takim głupim pytaniem xD
|
|
|
Rozgrywka
Feb 11, 2023 18:39:51 GMT 1
via mobile
Post by Roy Orbison on Feb 11, 2023 18:39:51 GMT 1
Już pisałem, że Meller może być kuleszą v2, pasowałby na 5.
|
|
|
Rozgrywka
Feb 11, 2023 18:40:53 GMT 1
via mobile
Post by Roy Orbison on Feb 11, 2023 18:40:53 GMT 1
Szu, dawaj jaki według Ciebie może być skład mafii. Cała 5, jak Ci się wydaje na chwilę obecną? Strzel sobie nawet jak nie masz przekonania. Majima, Kofola, Orbison Orbison Orbison
Spierdalaj z takim głupim pytaniem xD
Sprytnie, a jakby uwzględnić regulamin, zgodnie z którym mafia składa się z 5 różnych graczy?
|
|
|
Post by Wednesday Addams on Feb 11, 2023 18:40:54 GMT 1
Nie no w mafii jest Gęg, Szu, Kofola, Wattson i ktoś tam jeszcze. Niemniej pięknie się ogląda wkurw Wednesday. Czyli jednak Wednesday i Lewandowski niewinni?
|
|
|
Post by Marcin Meller on Feb 11, 2023 18:41:37 GMT 1
Niekoniecznie.
|
|
|
Post by Wednesday Addams on Feb 11, 2023 18:42:09 GMT 1
To teraz naczelny manipulator Meller zaczyna się gubić
|
|