|
Post by Marcin Meller on Feb 11, 2023 18:44:13 GMT 1
Nie gubię się, luźno myślę. Jeśli Kofola winny to Lewandowski najpewniej niewinny. Twojej winy nigdy nie wykluczę. Aczkolwiek dopuszczam możliwość, że jestem uprzedzony, bo mnie wkurwiasz sposobem gry i tym co i jak piszesz.
|
|
|
Post by Marcin Meller on Feb 11, 2023 18:46:00 GMT 1
Ależ na mafijnym muszą być teraz zadowoleni, że głupoty Sariusa przechodzą bez echa.
|
|
|
Post by Wednesday Addams on Feb 11, 2023 18:46:07 GMT 1
Nie gubię się, luźno myślę. Jeśli Kofola winny to Lewandowski najpewniej niewinny. Twojej winy nigdy nie wykluczę. Aczkolwiek dopuszczam możliwość, że jestem uprzedzony, bo mnie wkurwiasz sposobem gry i tym co i jak piszesz. Dziękuję. Jak mawiał kiedyś Żuras, bycie wiecznie zielono-czerwonym to nobilitacja
|
|
|
Post by Wednesday Addams on Feb 11, 2023 18:48:05 GMT 1
Meller, walniesz ze mną w Antórę?
|
|
|
Post by Marcin Meller on Feb 11, 2023 18:48:37 GMT 1
Nie
|
|
|
Post by Wednesday Addams on Feb 11, 2023 18:50:22 GMT 1
Czemu? Pasuje do Twojej teorii trójek, czy co tam wymyśliłeś, bo też wybrał ten łatwy cel ataku i to w bardzo mafijny sposób
|
|
|
Post by Marcin Meller on Feb 11, 2023 18:51:40 GMT 1
Ponieważ myśli dokładnie w ten sam sposób jak ja (czytaj z perspektywy niewinnego) i mam nadzieję, że jest niewinny.
|
|
|
Post by Wielki Szu on Feb 11, 2023 19:00:44 GMT 1
Albo dobra, sam opiszę co mi się nie podoba w Japońcu.
W tej edycji mamy bardzo szybkie tempo rozgrywki, dużo postów i wniosków. Nie jest łatwo być na bieżąco, również mafii, a może głównie jej. W to, że z 5 mafiozów aż 3-4 będzie jakoś bardzo aktywnych wydaje mi się zwyczajnie skrajnie mało prawdopodobne. Raczej odwrotne proporcje. W takiej edycji łatwiej jest mafiozom pisać mało, ale możliwie trzymać w ryzach logikę i podejmowane ruchy, żeby się nie pogubić w swojej grze i czymś głupim nie wpierdolić.
I tak mi się Japoniec wpisuje mocno w tę obserwację. Dodając fakt, że właściwie całą swoją grę oparł na wyłapywaniu ludzi, którzy zrobili coś nielogicznego albo skrywają potencjał i shitpostują, tak tylko mówię xD Ale coś nikt nie chce o nim rozmawiać.
W obserwacje z pierwszego akapitu wpisuje się w sumie też Kofola, więc też spoko opcja. Ja może i też, ale pierwszy to zauważyłem no i jestem niewinny, odwalić się ode mnie. WIELKI SZU
|
|
|
Post by Wednesday Addams on Feb 11, 2023 19:01:53 GMT 1
Spoko Szu, dawaj w cocacolę z nami
|
|
|
Post by Wielki Szu on Feb 11, 2023 19:04:09 GMT 1
Przyjmuję twoją ofertę. Dokładam do puli i robimy check.
|
|
|
Post by Viktor Tsoi on Feb 11, 2023 19:05:46 GMT 1
Bardzo mało walki o przetrwanie jest, gdy głosujecie na gościa, którego nie ma. Potrzebujemy tej walki, bo to, co poniżej. Ja czekam na moment, gdy strach przed śmiercią stanie się realny. To najwięcej mówi o mężczyźnie.
|
|
|
Post by Janusz Lewandowski on Feb 11, 2023 19:14:17 GMT 1
Nikt Ci nie broni rozkręcenia czegoś, co powie nam więcej.
|
|
|
Rozgrywka
Feb 11, 2023 19:15:58 GMT 1
via mobile
Post by Andrew Tate on Feb 11, 2023 19:15:58 GMT 1
Bardzo łatwo idzie to głosowanie w kofole mimo że nic obciążającego nie zrobił jak dla mnie
Chyba że się mylę i czegoś nie widzę
|
|
|
Post by Kofola on Feb 11, 2023 19:16:10 GMT 1
Żenada
|
|
|
Post by Kofola on Feb 11, 2023 19:19:05 GMT 1
W mafii jest Wednesday (względnie Janusz, ale na 75% Środa), pewnie wielki Szu, jakiś Orbison, do tego jeden cichociemny + jeden ogar (oaza, bobek, chuj wie). Generalnie jeśli dziś padnę to polecam przejrzeć jak to wyglądało z tym zbieraniem głosów na mnie
|
|
|
Rozgrywka
Feb 11, 2023 19:19:19 GMT 1
via mobile
Post by Sarius on Feb 11, 2023 19:19:19 GMT 1
Biorąc pod uwagę jak szybko Szu się zgodził może być razem z Adams, ale to podejrzenie jedynie
|
|
|
Post by Wednesday Addams on Feb 11, 2023 19:19:33 GMT 1
Jeśli jednak jesteś w mieście, to mógłbyś wnieść coś więcej poza streszczeniem swojej gry
|
|
|
Post by Viktor Tsoi on Feb 11, 2023 19:21:07 GMT 1
W mafii jest Wednesday (względnie Janusz, ale na 75% Środa), pewnie wielki Szu, jakiś Orbison, do tego jeden cichociemny + jeden ogar (oaza, bobek, chuj wie). Generalnie jeśli dziś padnę to polecam przejrzeć jak to wyglądało z tym zbieraniem głosów na mnie A jak padnie ktoś inny, to polecasz nie sprawdzać, jak to wyglądało z tym zbieraniem głosów na niego?
|
|
|
Post by Kofola on Feb 11, 2023 19:21:57 GMT 1
Albo dobra, sam opiszę co mi się nie podoba w Japońcu.
W tej edycji mamy bardzo szybkie tempo rozgrywki, dużo postów i wniosków. Nie jest łatwo być na bieżąco, również mafii, a może głównie jej. W to, że z 5 mafiozów aż 3-4 będzie jakoś bardzo aktywnych wydaje mi się zwyczajnie skrajnie mało prawdopodobne. Raczej odwrotne proporcje. W takiej edycji łatwiej jest mafiozom pisać mało, ale możliwie trzymać w ryzach logikę i podejmowane ruchy, żeby się nie pogubić w swojej grze i czymś głupim nie wpierdolić.
I tak mi się Japoniec wpisuje mocno w tę obserwację. Dodając fakt, że właściwie całą swoją grę oparł na wyłapywaniu ludzi, którzy zrobili coś nielogicznego albo skrywają potencjał i shitpostują, tak tylko mówię xD Ale coś nikt nie chce o nim rozmawiać.
W obserwacje z pierwszego akapitu wpisuje się w sumie też Kofola, więc też spoko opcja. Ja może i też, ale pierwszy to zauważyłem no i jestem niewinny, odwalić się ode mnie. WIELKI SZU
I mam nadzieję, że ktoś mu to potem wyciągnie, bo robi dokładnie to samo, co zarzuca mnie, czy japońcowi. Z tym, że robi to w chuj bardziej zachowawczo, z niczym się nie wychyli, dorzuci się co najwyżej do mocnego kandydata na lincz.
|
|
|
Rozgrywka
Feb 11, 2023 19:22:11 GMT 1
via mobile
Post by Roy Orbison on Feb 11, 2023 19:22:11 GMT 1
Czy Viktor właśnie zdradził się z wiedzą, że celujemy w dwóch niewinnych?
|
|