|
Rozgrywka
Feb 11, 2023 19:22:31 GMT 1
via mobile
Post by Roy Orbison on Feb 11, 2023 19:22:31 GMT 1
Szybka masówka na Viktorze?
|
|
|
Post by Kofola on Feb 11, 2023 19:23:11 GMT 1
W mafii jest Wednesday (względnie Janusz, ale na 75% Środa), pewnie wielki Szu, jakiś Orbison, do tego jeden cichociemny + jeden ogar (oaza, bobek, chuj wie). Generalnie jeśli dziś padnę to polecam przejrzeć jak to wyglądało z tym zbieraniem głosów na mnie A jak padnie ktoś inny, to polecasz nie sprawdzać, jak to wyglądało z tym zbieraniem głosów na niego? Jeśli ja dzisiaj nie padnę, to wszystko będzie się musiało rozstrzygnąć w najbliższych 90 minutach, na mnie te pseudszabelki się zbierają przez cały dzień.
|
|
|
Post by Viktor Tsoi on Feb 11, 2023 19:23:24 GMT 1
Czy Viktor właśnie zdradził się z wiedzą, że celujemy w dwóch niewinnych? Jak tyś na to wpadł?
|
|
|
Rozgrywka
Feb 11, 2023 19:25:08 GMT 1
via mobile
Post by Roy Orbison on Feb 11, 2023 19:25:08 GMT 1
Czy Viktor właśnie zdradził się z wiedzą, że celujemy w dwóch niewinnych? Jak tyś na to wpadł? No bo sugerujesz Kofoli, że on twierdzi, że jeżeli padnie ktoś inny, niż on to nie należy sprawdzić kto do tego doprowadził. A co jeśli w tym wariancie padnie winny? To chyba wtedy propsy dla tych co do tego doprowadzili.
|
|
|
Rozgrywka
Feb 11, 2023 19:25:55 GMT 1
via mobile
Post by Andrew Tate on Feb 11, 2023 19:25:55 GMT 1
No bo sugerujesz Kofoli, że on twierdzi, że jeżeli padnie ktoś inny, niż on to nie należy sprawdzić kto do tego doprowadził. A co jeśli w tym wariancie padnie winny? To chyba wtedy propsy dla tych co do tego doprowadzili. Jezu jakie naciągane
|
|
|
Rozgrywka
Feb 11, 2023 19:26:09 GMT 1
via mobile
Post by Andrew Tate on Feb 11, 2023 19:26:09 GMT 1
Może jednak w Roya trzeba
|
|
|
Rozgrywka
Feb 11, 2023 19:26:32 GMT 1
via mobile
Post by Roy Orbison on Feb 11, 2023 19:26:32 GMT 1
W mafii jest Wednesday (względnie Janusz, ale na 75% Środa), pewnie wielki Szu, jakiś Orbison, do tego jeden cichociemny + jeden ogar (oaza, bobek, chuj wie). Generalnie jeśli dziś padnę to polecam przejrzeć jak to wyglądało z tym zbieraniem głosów na mnie A jak padnie ktoś inny, to polecasz nie sprawdzać, jak to wyglądało z tym zbieraniem głosów na niego? Innymi słowy tym stwierdzeniem wg mnie zrownujesz status Kofoli ze statusem drugiej najbardziej obecnie zagrożonej odpadnięciem osoby czyli chyba Wielkim Szu.
|
|
|
Rozgrywka
Feb 11, 2023 19:26:58 GMT 1
via mobile
Post by Sarius on Feb 11, 2023 19:26:58 GMT 1
No bo sugerujesz Kofoli, że on twierdzi, że jeżeli padnie ktoś inny, niż on to nie należy sprawdzić kto do tego doprowadził. A co jeśli w tym wariancie padnie winny? To chyba wtedy propsy dla tych co do tego doprowadzili. Ma to sens i umocni się pozycja Adams jako autorytet główny. Trzeba myśleć długoterminowo
|
|
|
Post by Kofola on Feb 11, 2023 19:27:04 GMT 1
Zawsze chętnie.
|
|
|
Rozgrywka
Feb 11, 2023 19:28:10 GMT 1
via mobile
Post by Roy Orbison on Feb 11, 2023 19:28:10 GMT 1
Ale czego Ty nie rozumiesz Tate?
|
|
|
Post by Viktor Tsoi on Feb 11, 2023 19:28:23 GMT 1
No bo sugerujesz Kofoli, że on twierdzi, że jeżeli padnie ktoś inny, niż on to nie należy sprawdzić kto do tego doprowadził. A co jeśli w tym wariancie padnie winny? To chyba wtedy propsy dla tych co do tego doprowadzili. Sugeruję Kofoli, że napisał coś bezużytecznego, bo niezależnie od tego, kto padnie i jaki będzie rezultat tej śmierci to i tak trzeba będzie przeanalizować okoliczności, w jakich do tego linczu doszło.
|
|
|
Rozgrywka
Feb 11, 2023 19:29:05 GMT 1
via mobile
Post by Andrew Tate on Feb 11, 2023 19:29:05 GMT 1
A jak padnie ktoś inny, to polecasz nie sprawdzać, jak to wyglądało z tym zbieraniem głosów na niego? Innymi słowy tym stwierdzeniem wg mnie zrownujesz status Kofoli ze statusem drugiej najbardziej obecnie zagrożonej odpadnięciem osoby czyli chyba Wielkim Szu. Gościu, nie żebym był wielkim fanem Viktora, ale ślepy by zauważył, że to była zaczepka w stronę kofoli. Że niby poleca przeanalizować zbieranie głosów tylko jeżeli on padnie. Serio tego nie widzisz, czy dopierdalasz się na siłę?
|
|
|
Post by Kofola on Feb 11, 2023 19:29:19 GMT 1
No bo sugerujesz Kofoli, że on twierdzi, że jeżeli padnie ktoś inny, niż on to nie należy sprawdzić kto do tego doprowadził. A co jeśli w tym wariancie padnie winny? To chyba wtedy propsy dla tych co do tego doprowadzili. Sugeruję Kofoli, że napisał coś bezużytecznego, bo niezależnie od tego, kto padnie i jaki będzie rezultat tej śmierci to i tak trzeba będzie przeanalizować okoliczności, w jakich do tego linczu doszło. Już ci na to odpisałem
|
|
|
Post by Wednesday Addams on Feb 11, 2023 19:29:41 GMT 1
To może spontanicznie wpierdolimy się w tę Antórę dzisiaj? Co myślicie?
|
|
|
Rozgrywka
Feb 11, 2023 19:29:41 GMT 1
via mobile
Post by Andrew Tate on Feb 11, 2023 19:29:41 GMT 1
A ty nagle wyjeżdżasz z tymi analizami z dupy
E: to do roya dalej jc
|
|
|
Rozgrywka
Feb 11, 2023 19:31:11 GMT 1
via mobile
Post by Hari Pota on Feb 11, 2023 19:31:11 GMT 1
dobra to jeszcze dwa szybkie hot take'i i idę mecz oglądać uważniej: 1. interesujące, że mimo oddania łącznie 23 głosów żaden nie jest na bobka 2. interesujące, że marcin meller mimo sensownej gry i logicznych wniosków nie miał z bobkiem żadnej interakcji Dwie godziny od tej pory, tematu nikt nie podjął (może faktycznie jestem uprzedzony?), wyjmując temat gęgula to jego mapa gry nie istnieje, jak żyć Bobek szef po prostu
|
|
|
Rozgrywka
Feb 11, 2023 19:31:49 GMT 1
via mobile
Post by Roy Orbison on Feb 11, 2023 19:31:49 GMT 1
No bo sugerujesz Kofoli, że on twierdzi, że jeżeli padnie ktoś inny, niż on to nie należy sprawdzić kto do tego doprowadził. A co jeśli w tym wariancie padnie winny? To chyba wtedy propsy dla tych co do tego doprowadzili. Sugeruję Kofoli, że napisał coś bezużytecznego, bo niezależnie od tego, kto padnie i jaki będzie rezultat tej śmierci to i tak trzeba będzie przeanalizować okoliczności, w jakich do tego linczu doszło. No oczywiście, że trzeba, ale kontekst wypowiedzi Kofoli był ewidentny, tzn. "jestem niewinny i sprawdźcie kto na mnie nagonil". W takim razie Ty też napisałeś coś zupełnie bezużytecznego, bo to oczywiste, że wynik każdego linczu trzeba przeanalizować.
|
|
|
Post by Janusz Lewandowski on Feb 11, 2023 19:32:10 GMT 1
Wzywam Italo Calvino do wpisania się. Jeśli nie, będzie trzeba urządzić szybką masówkę na włoskiego literata.
|
|
|
Post by Majima Gorō on Feb 11, 2023 19:32:10 GMT 1
To tak na szybko, szczegóły to follow.
Bobek znowu szef dzisiaj, dokładnie o to chodziło.
Odnoszę wrażenie, że Lewandowski mota się jeszcze bardziej niż wczoraj i momentami jego zmiany w logice myślenia balansują pomiędzy "naturalny, najpierw pisze potem myśli" a "jest na granicy mafijnej wpadki". Nie rozumiem zupełnie jego przejścia z Orbisona w Kofolę, tzn. te argumenty są strasznie miałkie i nijakie.
Szu nie dość, że jest dalej tragiczny i jest hipokrytą (zaraz odniosę się do jego posta xD), to jeszcze od jego pojawienia się w temacie wjechał mój ulubiony temat zastępczy wymieniony w moim poprzednim podsumowaniu, czyli Kofola. I co? W temacie z głosami poszła piękna, gładziutka podpinka pod gościa, który profil psychologiczny i aktywność ma na niemal identycznym poziomie, co Szu, z tym, że jego podszczypywanki miały przynajmniej jakieś zalążki celności i odwagi.
Chciałbym zauważyć, że jeszcze nieco ponad pół godziny temu Szu był ex aequo na prowadzeniu w głosach.
|
|
|
Rozgrywka
Feb 11, 2023 19:32:22 GMT 1
via mobile
Post by Hari Pota on Feb 11, 2023 19:32:22 GMT 1
Roy Robinson precz od kacapa
|
|