|
Post by Kofola on Feb 11, 2023 19:35:21 GMT 1
Zresztą chuj z tym, przychodzi sobie wielki Szu, aktywny de facto przez całą grę, a przez całą grę ma jednego podejrzanego, którym jest Japoniec. I mówi, żeby pogrillowałby sobie tego Japońca, ale oczywiście chuja z tego wynika - niby mu chodzi po głowie od nocy (zakładam, po poście japońca i po głosowaniu), ale rusza ten temat dopiero na dwie godziny przed linczem, wcześniej praktycznie nie wypowiadając się na temat rozgrywki poza paroma śmieszkami.
|
|
|
Rozgrywka
Feb 11, 2023 19:39:26 GMT 1
via mobile
Post by Hari Pota on Feb 11, 2023 19:39:26 GMT 1
Szu, dawaj jaki według Ciebie może być skład mafii. Cała 5, jak Ci się wydaje na chwilę obecną? Strzel sobie nawet jak nie masz przekonania. Jak nie chcecie walic w srode to zrobmy chociaz tego gagatka
|
|
|
Rozgrywka
Feb 11, 2023 19:40:58 GMT 1
via mobile
Post by Hari Pota on Feb 11, 2023 19:40:58 GMT 1
Oczywiscie powinniscie chciec strzelac w srode
|
|
|
Post by Majima Gorō on Feb 11, 2023 19:43:44 GMT 1
Albo dobra, sam opiszę co mi się nie podoba w Japońcu. W tej edycji mamy bardzo szybkie tempo rozgrywki, dużo postów i wniosków. Nie jest łatwo być na bieżąco, również mafii, a może głównie jej. W to, że z 5 mafiozów aż 3-4 będzie jakoś bardzo aktywnych wydaje mi się zwyczajnie skrajnie mało prawdopodobne. Raczej odwrotne proporcje. W takiej edycji łatwiej jest mafiozom pisać mało, ale możliwie trzymać w ryzach logikę i podejmowane ruchy, żeby się nie pogubić w swojej grze i czymś głupim nie wpierdolić. I tak mi się Japoniec wpisuje mocno w tę obserwację. Dodając fakt, że właściwie całą swoją grę oparł na wyłapywaniu ludzi, którzy zrobili coś nielogicznego albo skrywają potencjał i shitpostują, tak tylko mówię xD Ale coś nikt nie chce o nim rozmawiać. W obserwacje z pierwszego akapitu wpisuje się w sumie też Kofola, więc też spoko opcja. Ja może i też, ale pierwszy to zauważyłem no i jestem niewinny, odwalić się ode mnie. WIELKI SZU
Fantastyczna analiza, teraz przeczytaj pierwszy akapit, który napisałeś i spójrz w lustro To raz. Dwa, jakim cudem rozkminianie braku czasu na smarowanie postów 24/7 obciąża akurat mnie? Bo staram się wyłapywać na tym etapie nielogiczności i smarować wstępnie jakieś profile psychologiczne na później? Nie będę grał już przed pierwszym głosowaniem jak prowokator typu Wednesday, z hard uniewinnieniami/oskarżeniami, nawet w ramach prowo (a już zwłaszcza nie mając czasu IRL - ogólnie przez część dni w tygodniu będzie mnie stać głównie na takie wieczorne/nocne/poranne nadrabianie) - bo shitstormu, jakie potencjalnie wywoła takie prowo, nawet z jego potencjalnymi korzyściami, zwyczajnie nie ogarnę i się bez sensu wystawię na jakieś masówki i podpinki. Plus jeszcze jedna ciekawostka - głos miałeś nie tylko ode mnie, ale też Tate i Orbisona. Pierwszy za czysty, żeby w niego walić, a drugi ma już za dużo powiązań przez innych oskarżających? No to sobie żeś cel wybrał w zamian. Kolejny plus - gdzie Ci pasuje do Twoich wniosków Kofola? Bo on ni chuja nie wygląda mi na gracza, który się pilnuje, żeby trzymać logikę w ryzach i się nie wpierdolić.
|
|
|
Post by Antóra on Feb 11, 2023 19:43:50 GMT 1
Ja bym mógł w Wednesday już choćby za to, że próbuje na mnie nagonić lincz. Ale najbardziej bym chciał odjebać Emmę.
|
|
|
Rozgrywka
Feb 11, 2023 19:44:25 GMT 1
via mobile
Post by Hari Pota on Feb 11, 2023 19:44:25 GMT 1
W mafii jest Wednesday (względnie Janusz, ale na 75% Środa), pewnie wielki Szu, jakiś Orbison, do tego jeden cichociemny + jeden ogar (oaza, bobek, chuj wie). Generalnie jeśli dziś padnę to polecam przejrzeć jak to wyglądało z tym zbieraniem głosów na mnie Tutaj kofola sie wyzielenia
|
|
|
Rozgrywka
Feb 11, 2023 19:48:43 GMT 1
via mobile
Post by Hari Pota on Feb 11, 2023 19:48:43 GMT 1
Ja bym mógł w Wednesday już choćby za to, że próbuje na mnie nagonić lincz. Ale najbardziej bym chciał odjebać Emmę. Z Emma mam ten problem, ze nie widze zeby byla w jakikolwiek sposob pozyteczna dla mafii. Dla miasta tez nie jest ofc, ale nie linczowalbym jej tylko za to, gdy mamy cele typu sroda albo roy.
|
|
|
Post by Wednesday Addams on Feb 11, 2023 19:49:22 GMT 1
Ja bym mógł w Wednesday już choćby za to, że próbuje na mnie nagonić lincz. Ale najbardziej bym chciał odjebać Emmę. Z Emma mam ten problem, ze nie widze zeby byla w jakikolwiek sposob pozyteczna dla mafii. Dla miasta tez nie jest ofc, ale nie linczowalbym jej, tylko za to, gdy mamy cele typu sroda albo roy. oczep się od środy, bo nie doczekasz wtorku
|
|
|
Rozgrywka
Feb 11, 2023 19:50:20 GMT 1
via mobile
Post by Hari Pota on Feb 11, 2023 19:50:20 GMT 1
Jak obydwoje zlecimy imo duzy win dla miasta, wiec zdychaj.
|
|
|
Post by Majima Gorō on Feb 11, 2023 19:51:06 GMT 1
Also, oaza dzisiaj mocno czerwono niestety. Jak na kogoś, kto ewidentnie kryje za kreacją całkiem logicznie myślący łeb, to ze wszystkich, którzy mu się nie kleili wybrał głos po linii najmniejszego oporu.
|
|
|
Rozgrywka
Feb 11, 2023 19:51:56 GMT 1
via mobile
Post by Andrew Tate on Feb 11, 2023 19:51:56 GMT 1
Ja bym mógł w Wednesday już choćby za to, że próbuje na mnie nagonić lincz. Ale najbardziej bym chciał odjebać Emmę. Z Emma mam ten problem, ze nie widze zeby byla w jakikolwiek sposob pozyteczna dla mafii. Dla miasta tez nie jest ofc, ale nie linczowalbym jej tylko za to, gdy mamy cele typu sroda albo roy. Jakbym miał z tej dwójki decydować, to prędzej w środę, chociaż roy też mi dzisiaj trochę podpadł. Ten Szu wydaje mi się jednak zdrowym kompromisem jak na lincz dnia pierwszego. Wyżej wymienionej dwójce dałbym szansę się zazielenić, to jedni z bardziej aktywnych graczy i szkoda byłoby tak przestrzelić.
|
|
|
Post by Kofola on Feb 11, 2023 19:52:24 GMT 1
No ja mogę both na Środę i Orbisona, jak na razie Szu, bo też gra mafijne pierdololo, plus to mój główny kontrkandydat, koszula bliższa ciału
|
|
|
Post by Majima Gorō on Feb 11, 2023 19:52:46 GMT 1
W mafii jest Wednesday (względnie Janusz, ale na 75% Środa), pewnie wielki Szu, jakiś Orbison, do tego jeden cichociemny + jeden ogar (oaza, bobek, chuj wie). Generalnie jeśli dziś padnę to polecam przejrzeć jak to wyglądało z tym zbieraniem głosów na mnie Tutaj kofola sie wyzielenia No całkiem całkiem. W dodatku pasuje mi sugestia mafii u Orbisona - to by tym bardziej wyjaśniało, dlaczego z głosujących na niego taki Szu wolał się przypierdolić do mnie, a nie do niego
|
|
|
Post by Majima Gorō on Feb 11, 2023 19:53:48 GMT 1
Pota, co sądzisz o zmianie na Szu dzisiaj?
|
|
|
Post by Wednesday Addams on Feb 11, 2023 19:54:49 GMT 1
Jestem zajęta, nie będę mogła się bronić, robienie szybkiej masówki na mnie to błąd. Tak tylko zaznaczam, żeby nie pojawiały się jakieś dziwne pomysły, bo kilku z was mnie wymienia
|
|
|
Rozgrywka
Feb 11, 2023 19:55:18 GMT 1
via mobile
Post by bobek on Feb 11, 2023 19:55:18 GMT 1
mnie nie ma jbc ale mogę zmienić w Emme
|
|
|
Rozgrywka
Feb 11, 2023 19:55:33 GMT 1
via mobile
Post by Hari Pota on Feb 11, 2023 19:55:33 GMT 1
Z Emma mam ten problem, ze nie widze zeby byla w jakikolwiek sposob pozyteczna dla mafii. Dla miasta tez nie jest ofc, ale nie linczowalbym jej tylko za to, gdy mamy cele typu sroda albo roy. Jakbym miał z tej dwójki decydować, to prędzej w środę, chociaż roy też mi dzisiaj trochę podpadł. Ten Szu wydaje mi się jednak zdrowym kompromisem jak na lincz dnia pierwszego. Wyżej wymienionej dwójce dałbym szansę się zazielenić, to jedni z bardziej aktywnych graczy i szkoda byłoby tak przestrzelić. Jeszcze spojrze na posty przed linczem ale Szu tez jest opcja
|
|
|
Rozgrywka
Feb 11, 2023 19:56:40 GMT 1
via mobile
Post by Hari Pota on Feb 11, 2023 19:56:40 GMT 1
Pota, co sądzisz o zmianie na Szu dzisiaj? Odpisze tak za 20 min
|
|
|
Post by Majima Gorō on Feb 11, 2023 19:56:46 GMT 1
W tej chwili jest 5:4 Kofola vs Szu jak co.
|
|
|
Post by Antóra on Feb 11, 2023 19:57:02 GMT 1
Ja bym mógł w Wednesday już choćby za to, że próbuje na mnie nagonić lincz. Ale najbardziej bym chciał odjebać Emmę. Z Emma mam ten problem, ze nie widze zeby byla w jakikolwiek sposob pozyteczna dla mafii. Dla miasta tez nie jest ofc, ale nie linczowalbym jej tylko za to, gdy mamy cele typu sroda albo roy. Spójrz na to inaczej. Nie jest pożyteczna dla mafii, bo jest bardzo słabą mafiozerką.
|
|