|
Post by Majima Gorō on Feb 11, 2023 19:59:51 GMT 1
@antóra, jak Twoim zdaniem wygląda naturalność Kofoli jak na tę chwilę?
|
|
|
Rozgrywka
Feb 11, 2023 20:00:05 GMT 1
via mobile
Post by Hari Pota on Feb 11, 2023 20:00:05 GMT 1
Pota, co sądzisz o zmianie na Szu dzisiaj? A czekaj zle przeczytalem, myslalem ze sugerujesz jakas zmiane w zachowaniu szu. Jeszcze przelece jego posty ale ogolnie moge w niego walic.
|
|
|
Post by Antóra on Feb 11, 2023 20:03:08 GMT 1
I jeżeli Emma jest faktycznie winna, to jest duża szansa, że tu: Chętnie bym pogrillowała dzisiaj takie osoby jak: -Hari Pota -Kofola -Wielki Szu -bobek -Antóra Strzelając z wydźwięki tematu. siedzą sami niewinni. Dlatego z pewną niechęcią patrzę na głosowanie Kofola-Wielki Szu, bo uważam, że mafijna Emma starałaby się zaczepiać niewinnych. No mooooże jednego swojego wymieniła, ale trochę wątpię. A że Emma nie jest niestety graczem pożytecznym dla miasta, to wolałbym sprawdzać od strony potencjalnie winnej Emmy, a nie Szu, który też mi się nie podoba, ale jednak mniej niż Emma, a na pewno jest lepszym graczem, więc taktycznie lepiej dać mu pożyć dłużej.
|
|
|
Post by Majima Gorō on Feb 11, 2023 20:04:25 GMT 1
Pota, co sądzisz o zmianie na Szu dzisiaj? A czekaj zle przeczytalem, myslalem ze sugerujesz jakas zmiane w zachowaniu szu. Jeszcze przelece jego posty ale ogolnie moge w niego walic. Zmiany w zachowaniu nie było, raczej nagłe uaktywnienie i mało logicznie uzasadniony typ (już mniejsza o to, że ja - o siebie w tej sekundzie się przesadnie nie martwię) idealnie zsynchronizowany z rozpoczęciem masówki na Kofolę. I to Kofolę, który całkiem zielono się w tej chwili broni i zachowuje.
|
|
|
Post by Janusz Lewandowski on Feb 11, 2023 20:07:08 GMT 1
W tej chwili jest 5:4 Kofola vs Szu jak co. Wcześniej też już pisałeś, że skrupulatnie przeliczasz głosy. Po co ta kalkulacja?
|
|
|
Post by Wednesday Addams on Feb 11, 2023 20:08:17 GMT 1
Za łatwo to idzie na Kofolę
|
|
|
Post by Majima Gorō on Feb 11, 2023 20:09:12 GMT 1
A że Emma nie jest niestety graczem pożytecznym dla miasta, to wolałbym sprawdzać od strony potencjalnie winnej Emmy, a nie Szu, który też mi się nie podoba, ale jednak mniej niż Emma, a na pewno jest lepszym graczem, więc taktycznie lepiej dać mu pożyć dłużej. Zupełnie się nie zgadzam. Emma nie jest obiektywnie szkodliwa dla miasta, Szu już jak najbardziej. Lepszy gracz albo grałby w tej chwili dużo bardziej prowokacyjnie i zarzucał sieci, albo siedział względnie cicho i ostrożnie. A on zapodał randomowy i nielogiczny wysryw w kluczowych dla linczu godzinach.
|
|
|
Post by Viktor Tsoi on Feb 11, 2023 20:09:59 GMT 1
Za łatwo to idzie na Kofolę Napisałeś to jak przestało
|
|
|
Post by Antóra on Feb 11, 2023 20:10:04 GMT 1
@antóra, jak Twoim zdaniem wygląda naturalność Kofoli jak na tę chwilę? Nie jest może krystalicznie naturalny, ale nie uważam go za mafijnego i uważam, że na świeczniku znalazł się trochę z dupy.
|
|
|
Rozgrywka
Feb 11, 2023 20:12:00 GMT 1
via mobile
Post by Andrew Tate on Feb 11, 2023 20:12:00 GMT 1
Za łatwo to idzie na Kofolę Dobra kurwa, jednak mogę w tę środę jc
|
|
|
Post by Wednesday Addams on Feb 11, 2023 20:13:15 GMT 1
co Ci odjebało tate?
|
|
|
Post by Majima Gorō on Feb 11, 2023 20:14:22 GMT 1
W tej chwili jest 5:4 Kofola vs Szu jak co. Wcześniej też już pisałeś, że skrupulatnie przeliczasz głosy. Po co ta kalkulacja? Ja wiem, że za Ciebie liczy kto inny na mafijnym, ale nie musisz o tym tak głośno.
|
|
|
Rozgrywka
Feb 11, 2023 20:14:22 GMT 1
via mobile
Post by Andrew Tate on Feb 11, 2023 20:14:22 GMT 1
No od godziny kurwa o tym gadamy, a ty wjeżdżasz teraz ma białym koniu z tym stwierdzeniem, i to w momencie jak zdążyli się pojawić kontrkandydaci. Szczególnie że sama zagłosowałeś na kokakole jako jedna z pierwszych.
|
|
|
Post by Viktor Tsoi on Feb 11, 2023 20:15:32 GMT 1
Coś ostatnio podobnie z Tate'm myślimy.
|
|
|
Post by Janusz Lewandowski on Feb 11, 2023 20:15:47 GMT 1
Wcześniej też już pisałeś, że skrupulatnie przeliczasz głosy. Po co ta kalkulacja? Ja wiem, że za Ciebie liczy kto inny na mafijnym, ale nie musisz o tym tak głośno. Nie popisałeś się tą odpowiedzią.
|
|
|
Post by Wednesday Addams on Feb 11, 2023 20:17:49 GMT 1
No od godziny kurwa o tym gadamy, a ty wjeżdżasz teraz ma białym koniu z tym stwierdzeniem, i to w momencie jak zdążyli się pojawić kontrkandydaci. Szczególnie że sama zagłosowałeś na kokakole jako jedna z pierwszych. No tak, zagłosowałam jako jedna z pierwszych i teraz mam wątpliwości, łatwo to idzie, spodziewałabym się większej gównoburzy, jeśli ma umierać mafiozo.
|
|
|
Post by Roy Orbison on Feb 11, 2023 20:18:00 GMT 1
A ja nie uważam, żeby jakieś gwałtowne ruchy w kierunku Środy były dziś dobrym rozwiązaniem. Zrobiła o wiele więcej miastowych rzeczy, niż Szu i Kofola razem wzięci.
|
|
|
Post by Gęgul Gęg on Feb 11, 2023 20:18:13 GMT 1
No od godziny kurwa o tym gadamy, a ty wjeżdżasz teraz ma białym koniu z tym stwierdzeniem, i to w momencie jak zdążyli się pojawić kontrkandydaci. Szczególnie że sama zagłosowałeś na kokakole jako jedna z pierwszych. No tak, zagłosowałam jako jedna z pierwszych i teraz mam wątpliwości, łatwo to idzie, spodziewałabym się większej gównoburzy, jeśli ma umierać mafiozo. To patrz jakie jaja ze stali ma Wielki Szu.
|
|
|
Rozgrywka
Feb 11, 2023 20:19:04 GMT 1
via mobile
Post by Hari Pota on Feb 11, 2023 20:19:04 GMT 1
Za łatwo to idzie na Kofolę XD wez ty juz stad zjezdzaj
|
|
|
Post by Roy Orbison on Feb 11, 2023 20:21:06 GMT 1
Ja wiem, że za Ciebie liczy kto inny na mafijnym, ale nie musisz o tym tak głośno. Nie popisałeś się tą odpowiedzią. Ale przecież dobrze Ci odpowiedział, mafia na pewno kontroluje sytuację na mafijnym, więc i my powinniśmy trzymać rękę na pulsie.
|
|