|
Post by Antóra on Feb 11, 2023 20:22:24 GMT 1
W tej chwili jest 5:4 Kofola vs Szu jak co. Wcześniej też już pisałeś, że skrupulatnie przeliczasz głosy. Po co ta kalkulacja? Nie wiem, jak to wygląda u Skośniaka, ale ja też skrupulatnie przeliczam głosy, spisuję je wręcz do Excela. A robię to po to, żeby wiedzieć, kto na dany moment leci i jeśli będzie to ktoś, kogo mam za niewinnego lub potencjalnego ogara, to szukać innego kandydata.
|
|
|
Post by Majima Gorō on Feb 11, 2023 20:22:25 GMT 1
Orbison xD
|
|
|
Post by Majima Gorō on Feb 11, 2023 20:23:32 GMT 1
Wcześniej też już pisałeś, że skrupulatnie przeliczasz głosy. Po co ta kalkulacja? Nie wiem, jak to wygląda u Skośniaka, ale ja też skrupulatnie przeliczam głosy, spisuję je wręcz do Excela. A robię to po to, żeby wiedzieć, kto na dany moment leci i jeśli będzie to ktoś, kogo mam za niewinnego lub potencjalnego ogara, to szukać innego kandydata. #TeamNotepad++
|
|
|
Post by Roy Orbison on Feb 11, 2023 20:25:53 GMT 1
|
|
|
Post by Gęgul Gęg on Feb 11, 2023 20:26:49 GMT 1
kurwa jak patrzę w jakim towarzystwie jest mój głos to mi dziwnie z tym
|
|
|
Post by Antóra on Feb 11, 2023 20:27:32 GMT 1
kurwa jak patrzę w jakim towarzystwie jest mój głos to mi dziwnie z tym Dlatego się zdziwiłem, że taki głos oddałeś. Byłbyś skłonny pójść w Emmę?
|
|
|
Post by Wielki Szu on Feb 11, 2023 20:27:45 GMT 1
Zmieniać te głosy ze mnie. Nie mam teraz czasu się bronić, a widzę, że robi się ze mnie jakiegoś kontrkandydata dla realnych typów. Jak tam jest ktoś z mafii, a pewnie tak, to spora szansa że polecę zwyczajnie głosami mafii.
Będę w stanie się w tej edycji bezproblemowo uniewinnić jutro w razie czego. Jak ktoś nie wierzy w te deklarację, to jutro z czystym sumieniem będziecie mogli mnie zlinczować, natomiast jutro będę miał czas grać i uważam, że łatwo się wybronię. Nie pozwalam mnie DZISIAJ linczować. Nie w ogóle, tylko dzisiaj.
Japoniec mafia po tym co wypisuje, do Kofoli przekonania nie mam 100%, ale to przyzwoity cel. Można też jakiegoś glona jak nie ma przekonania, jakiegoś Petersona czy Frasera. Z jeden mafiozo pewnie tam siedzi, więc przyszłościowo patrząc nie byłby to zły wybór xD
|
|
|
Post by Gęgul Gęg on Feb 11, 2023 20:28:49 GMT 1
tak
ale uważam, że nie warto jej odpalać w pierwszym linczu gdybyśmy mieli dzisiaj dzień drugi to tak
|
|
|
Post by Roy Orbison on Feb 11, 2023 20:29:05 GMT 1
Nie no, jaka Emma. Zabraniam takich głupich pomysłów. To już zdecydowanie lepiej w Wednesday.
|
|
|
Post by Wednesday Addams on Feb 11, 2023 20:29:12 GMT 1
kurwa jak patrzę w jakim towarzystwie jest mój głos to mi dziwnie z tym Gratulacje
|
|
|
Post by Gęgul Gęg on Feb 11, 2023 20:30:07 GMT 1
kurwa jak patrzę w jakim towarzystwie jest mój głos to mi dziwnie z tym Dlatego się zdziwiłem, że taki głos oddałeś. Byłbyś skłonny pójść w Emmę? no w końcu się zesrał i się zaczął bronić teraz możemy się zacząć zastanawiać na poważnie
|
|
|
Post by Gęgul Gęg on Feb 11, 2023 20:31:03 GMT 1
a co powiecie spontanicznie na bobka xDDDDD
|
|
|
Post by Antóra on Feb 11, 2023 20:32:46 GMT 1
A że Emma nie jest niestety graczem pożytecznym dla miasta, to wolałbym sprawdzać od strony potencjalnie winnej Emmy, a nie Szu, który też mi się nie podoba, ale jednak mniej niż Emma, a na pewno jest lepszym graczem, więc taktycznie lepiej dać mu pożyć dłużej. Zupełnie się nie zgadzam. Emma nie jest obiektywnie szkodliwa dla miasta, Szu już jak najbardziej. Lepszy gracz albo grałby w tej chwili dużo bardziej prowokacyjnie i zarzucał sieci, albo siedział względnie cicho i ostrożnie. A on zapodał randomowy i nielogiczny wysryw w kluczowych dla linczu godzinach. Co szkodliwego zrobił Szu? Przecież im większa gównoburza teraz, tym długoterminowo lepiej dla miasta. Nawet, jeśli dziś poleci niewinny, to będzie łatwiej prześledzić, kto do czego nawoływał. Tak więc moim zdaniem Szu nie robi niczego bardzo szkodliwego. PS. Czemu mnie uniewinniłeś?
|
|
|
Rozgrywka
Feb 11, 2023 20:33:17 GMT 1
via mobile
Post by Andrew Tate on Feb 11, 2023 20:33:17 GMT 1
Dlatego się zdziwiłem, że taki głos oddałeś. Byłbyś skłonny pójść w Emmę? no w końcu się zesrał i się zaczął bronić teraz możemy się zacząć zastanawiać na poważnie Nie zesrał, tylko obsrał. Jakby tyle głosów zamiast kofoli miał gęgol, to nawoływałby do głosowania na gęgola.
|
|
|
Post by Wielki Szu on Feb 11, 2023 20:33:22 GMT 1
a co powiecie spontanicznie na bobka xDDDDD No ale kim jest ten bobek? Jakiś ogar pewnie, może coś jeszcze wniesie, chociaż gra gówno, trochę kusi xD
|
|
|
Post by Antóra on Feb 11, 2023 20:33:30 GMT 1
tak ale uważam, że nie warto jej odpalać w pierwszym linczu gdybyśmy mieli dzisiaj dzień drugi to tak Co to zmienia, który mamy dzień?
|
|
|
Post by Kofola on Feb 11, 2023 20:33:41 GMT 1
Deklaracja spoko, tym bardziej, że Szu też przechodził bez większego echa, no ale kurwa, jak to ma być ja albo on to wybór jest prosty xD
|
|
|
Post by Kofola on Feb 11, 2023 20:34:16 GMT 1
a co powiecie spontanicznie na bobka xDDDDD Ja mogę xDDD
|
|
|
Post by Viktor Tsoi on Feb 11, 2023 20:34:32 GMT 1
Wybór jest Szu albo Wednesday.
|
|
|
Post by Wielki Szu on Feb 11, 2023 20:34:33 GMT 1
W ogóle gęś czemu na mnie głosujesz? Wydajesz się jakimś dobrym graczem, ale ten głos na mnie to katastrofa, a za późno na sprawdzanie reakcji. Weź się tłumacz xD
|
|