oaza
Edycja#27
|
Post by oaza on Feb 12, 2023 3:34:46 GMT 1
Meller przeczytany, powinien być po jasnej stronie mocy. Na więcej nie mam siły, żegnam się z państwem.
|
|
|
Post by Majima Gorō on Feb 12, 2023 3:57:12 GMT 1
Przepraszam za moją mocno rwaną obecność jak do tej pory, musiałem zniknąć zaraz po linczu ze względu na sprawy IRL. Przeceniłem swoją potencjalną dostępność na start tej rozgrywki, ale jak dotrwam, to od poniedziałku powinno być lepiej i aktywniej. Teraz z kolei mam trochę więcej czasu na nocne nadrabianie, ale kiepsko się czuję, więc jak ibuprofen wjedzie i trochę otrzeźwieję, to siądę i się odniosę do czego mogę.
|
|
|
Rozgrywka
Feb 12, 2023 8:02:05 GMT 1
via mobile
Post by Wednesday Addams on Feb 12, 2023 8:02:05 GMT 1
No a czemu miałbym nie wystawiać Waszych kandydatur? Niby w jaki sposób fakt, że Wednesday zajebała głosem w Wielkiego Szu, moim zdaniem doskonale widząc, że to Red i widząc jego apel, żeby dać mu dzień, uniewinnia ją i sprawia, żeby zdjąć ją z haka? Bo moim zdaniem w żaden, a wręcz przeciwnie. No a Tobie mogę odpuścić, skoro się pojawiłaś i zaczęłaś grać. Jak jest gorąco pod dupką, to każdy miastowy się broni. To jest naturalne. I nie ma szans, żeby niewinny Antóra tego nie wiedział
|
|
|
Rozgrywka
Feb 12, 2023 8:16:15 GMT 1
via mobile
Post by Wednesday Addams on Feb 12, 2023 8:16:15 GMT 1
Antóra i kofola
|
|
|
Rozgrywka
Feb 12, 2023 8:21:59 GMT 1
via mobile
Post by Viktor Tsoi on Feb 12, 2023 8:21:59 GMT 1
Ja rozumiem że ty tu walczysz o życie z kofolą, ale może dajmy sobie dzień oddechu i pokojowo strzelmy Frasera, którego po pierwsze i tak trzeba, po drugie, który wczoraj bez czytania rozgrywki uratował mafii lincz?
|
|
|
Post by Majima Gorō on Feb 12, 2023 8:37:07 GMT 1
Ja rozumiem że ty tu walczysz o życie z kofolą, ale może dajmy sobie dzień oddechu i pokojowo strzelmy Frasera, którego po pierwsze i tak trzeba, po drugie, który wczoraj bez czytania rozgrywki uratował mafii lincz? Uratował tylko przy założeniu, że Wednesday faktycznie w mafii, bo przed głosem Frasera tylko z nią Szu miał możliwy remis. Tzn. realnie, bo po prostu za mało zmian i sugestii zmian szło pod koniec w Kofolę. Mam w końcu z pół godzinki i trochę odzyskanej trzeźwości umysłu, więc już czytam. Najwyżej będę cytował parę stron wstecz, więc zawczasu sorry za potencjalny chaos.
|
|
|
Rozgrywka
Feb 12, 2023 8:48:38 GMT 1
via mobile
Post by Wednesday Addams on Feb 12, 2023 8:48:38 GMT 1
Ja rozumiem że ty tu walczysz o życie z kofolą, ale może dajmy sobie dzień oddechu i pokojowo strzelmy Frasera, którego po pierwsze i tak trzeba, po drugie, który wczoraj bez czytania rozgrywki uratował mafii lincz? Nie walczę z nikim o życie, jestem niewinny i nie ma szans na mój lincz
|
|
|
Rozgrywka
Feb 12, 2023 8:49:40 GMT 1
via mobile
Post by Viktor Tsoi on Feb 12, 2023 8:49:40 GMT 1
Ja rozumiem że ty tu walczysz o życie z kofolą, ale może dajmy sobie dzień oddechu i pokojowo strzelmy Frasera, którego po pierwsze i tak trzeba, po drugie, który wczoraj bez czytania rozgrywki uratował mafii lincz? Nie walczę z nikim o życie, jestem niewinny i nie ma szans na mój lincz No dobra a co myślisz o głosowaniu na Frasera?
|
|
|
Rozgrywka
Feb 12, 2023 8:50:24 GMT 1
via mobile
Post by Viktor Tsoi on Feb 12, 2023 8:50:24 GMT 1
I w ogóle o jego zachowaniu wczoraj.
|
|
|
Rozgrywka
Feb 12, 2023 8:51:34 GMT 1
via mobile
Post by Wednesday Addams on Feb 12, 2023 8:51:34 GMT 1
Nie przeczytałem nigdy nawet jednego jego postu
|
|
|
Rozgrywka
Feb 12, 2023 8:53:37 GMT 1
via mobile
Post by Wednesday Addams on Feb 12, 2023 8:53:37 GMT 1
Moim zdaniem, powinniśmy dzisiaj po pierwsze upewnić się, że nie odjebie się takie gówno jak wczoraj, ponieważ wczorajszy lincz to była katastrofa.
|
|
|
Rozgrywka
Feb 12, 2023 8:54:07 GMT 1
via mobile
Post by Viktor Tsoi on Feb 12, 2023 8:54:07 GMT 1
Jego aktywność w głosowaniu też ci przeszła koło ucha?
|
|
|
Rozgrywka
Feb 12, 2023 8:55:53 GMT 1
via mobile
Post by Wednesday Addams on Feb 12, 2023 8:55:53 GMT 1
Uważam, że powinniśmy zlinczować któregoś z najbardziej podejrzanych i wbić się w niego większością miasta, żeby zwiększyć swoją moc sprawczą w przyszłych linczach. Z dwójki wiadomych mafiozów (Antóra i Kofola) proponuję Anturę. Jestem bardziej przekonany o jego winie a jednocześnie większa szansa, że odwalimy szpiega (a warto chronić detektywa w tej rozgrywce imo)
|
|
|
Rozgrywka
Feb 12, 2023 8:56:59 GMT 1
via mobile
Post by Wednesday Addams on Feb 12, 2023 8:56:59 GMT 1
Jego aktywność w głosowaniu też ci przeszła koło ucha? Skupiałem się raczej na przeżyciu, jeszcze nie wracałem do tamtych postów i jest to tak z dupy temat, że nie zamierzam się nawet do tego pomysłu odnosić. Lepiej napisz, co myślisz o moim pomyśle
|
|
|
Post by Majima Gorō on Feb 12, 2023 9:01:05 GMT 1
Nie widzieć pogrubiania tekstu, wtrąceń w postaci xD czy pisania wielką czcionką? Kompromitacja. Ale może ten dzień nam powie dużo o przyszłości rozgrywki. Czyli uważasz, że Wednesday, która dała w Szu to mafia lub totalnie się skompromitowała? Przy całym moim nieogarnięciu i wyrywkowym graniu dzisiaj, akurat bezpośrednio przed linczem byłem na bieżąco w temacie. I akurat fakt, że Wednesday dołożyła się do zlinczowania Szu mniej więcej wtedy, kiedy ten krzyczał o jej niewinności i zabronił linczować jest dla mnie mocno uniewinniający. Jasne, że z perspektywy mafii ubicie Szu (zakładając, że został dobrze rozpoznany) przeważyłoby jako ogólna korzyść nad indywidualnymi korzyściami dla czerwonej Wednesday, ale no taki głos w ogara-obrońcę, który jeszcze nie ma wcale pewnego linczu, wydaje mi się tak turbo spontaniczny, że aż bardzo miastowy. Czerwona Wednesday mogłaby całkiem daleko dojechać przy żywym Szu przysięgającym na jej niewinność. Plus te jej pierdy, że "za łatwo na Kofolę", a po linczu, że "jednak go bronili" to jest po prostu tak spontaniczny flow, że nie wierzę, że to by wyszło spod palców mafiozy. No mocno mi panna Addamsówna zaplusowała naturalnością.
|
|
|
Post by Wednesday Addams on Feb 12, 2023 9:03:25 GMT 1
Walimy w Antórę Majima dzisiaj?
|
|
|
Post by Majima Gorō on Feb 12, 2023 9:06:22 GMT 1
Fraser to prawie gwarantowany mafiozo imo, zobaczcie co zrobił w głosowaniu. XD Jesteś w stanie w jakikolwiek logiczny sposób uzasadnić ten głos? Trochę mnie bawi, że ktoś tak symulujący obecność siedzi w temacie po linczu tylko po to, żeby czekać, aż go wywołają do tablicy i napisać "XD", jakby się spodziewał, że zrobił coś wartego przypierdolenia się.
|
|
|
Post by Majima Gorō on Feb 12, 2023 9:06:46 GMT 1
Walimy w Antórę Majima dzisiaj? Zaraz do tego dojdę, daj mi jeszcze parę minut.
|
|
|
Rozgrywka
Feb 12, 2023 9:07:20 GMT 1
via mobile
Post by Viktor Tsoi on Feb 12, 2023 9:07:20 GMT 1
Jego aktywność w głosowaniu też ci przeszła koło ucha? Skupiałem się raczej na przeżyciu, jeszcze nie wracałem do tamtych postów i jest to tak z dupy temat, że nie zamierzam się nawet do tego pomysłu odnosić. Lepiej napisz, co myślisz o moim pomyśle Byłeś dla mnie w porządku więc i ja ci odpiszę. Rozstrzygnięcie kto z twoich typów jest bardziej winny jest dla mnie tak trudne, że ja bym to tymczasowo olał i po prostu zrobił najprościej jak się da. Zabił najbardziej szkodliwego gościa w mieście, zwłaszcza że wszystko zrobił bez czytania tematu, jest szansa na taki przypadek, ale mała.
|
|
|
Post by Majima Gorō on Feb 12, 2023 9:22:17 GMT 1
mafiacorner.boards.net/post/20378/thread Tu lekko broni Kofoli i odbija piłeczkę w stronę Szu. Sam przyznał że Tate czysty jest no brawo dla tego Pana O drugim napisał że ma za dużo powiązań ale sam o nich nie napisał. Kolejna osoba uznaje Wednesday za niewinną pisząc o niej jako prowokatorce Ale głos na nią oddał jakby chciał przesunąć wajchę by ona poleciała. Coś chyba na szybko czytałaś Po pierwsze, w tamtym momencie miałem Wednesday bardziej za czerwoną, na co wskazuje chyba każdy mój post na jej temat przed linczem. Z prowokowaniem chodziło mi wyłącznie o porównanie stylu prowadzenia rozgrywki, niezależnie od koloru. A i owszem, uważałem i dalej uważam, że Tate czysty, więc nie bardzo rozumiem, do czego pijesz. A z Orbisonem i powiązaniami wyszedł mi trochę za duży skrót myślowy. Miałem na myśli to, że Orbison był w tamtym momencie wymieniany już przez kilku graczy, a ja przez nikogo. Atak we mnie był relatywnie bardziej bezpieczny w kontekście późniejszego bycia oskarżanym o podpinki, łatwe cele itp. Chociaż jak na teraz czytam swojego posta (a już zwłaszcza znając tożsamość Szu) to strasznie naiwnie do tego podszedłem, bo wyszedłem z założenia, że ot shitposter odwinął się sierpowym w najłatwiejszy do zaatakowania cel z tych trzech, którzy na niego wtedy zagłosowali i tym samym nieco wystawili na świecznik. Strasznie na gorąco to wyszło i drugi raz bym tego nie napisał.
|
|