|
Post by Cesar Gandia on Apr 19, 2020 21:12:56 GMT 1
Nic nie napiszę o sprawdzeniu. Chcę zobaczyć jak gracie bez tej wiedzy. Też bym tak zrobił w sumie. Capone co jest dla ciebie bardziej prawdopodobne? Wojewódzki w mafii czy Julian z OC?
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Apr 19, 2020 21:13:11 GMT 1
Kwestia tego typu, że jak zagłosujecie na mnie jutro, to nie zagłosujecie już na nikogo innego, więc nie ma się co wysilać, z góry uprzedzam.
|
|
|
Post by capone on Apr 19, 2020 21:17:53 GMT 1
Kwestia tego typu, że jak zagłosujecie na mnie jutro, to nie zagłosujecie już na nikogo innego, więc nie ma się co wysilać, z góry uprzedzam. Sugerujesz mafię Wojewódzki - Gandia?
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Apr 19, 2020 21:22:30 GMT 1
Kwestia tego typu, że jak zagłosujecie na mnie jutro, to nie zagłosujecie już na nikogo innego, więc nie ma się co wysilać, z góry uprzedzam. Sugerujesz mafię Wojewódzki - Gandia? Nie wiem. O Wojewódzkim już pisałem, że bardzo łatwo mu przychodzi podpinanie się pod typy innych, mimo tego, że strasznie leje wodę w swoich postach nierzadko, ale mogę być też biased, bo od dłuższego czasu napierdala we mnie. A to, jak widać po przykładzie ciebie, niekoniecznie dobrze sugeruje, kto jest w mafii Julian zniknął jeszcze bardziej, niż zwykle - może rzeczywiście świeżak dostał OC i gra na przetrwanie? Jeżeli w mafii byłby Cesar i Julian, znaczyłoby, że w mafii było dwóch niedoświadczonych graczy, z których obu mogło się czuć zbyt niepewnie do roli i poszła do Juliana na chybił - trafił.
|
|
|
Post by Antura on Apr 19, 2020 21:24:37 GMT 1
JUTRO MORD O 23:00 RÓWNO. Bez przyśpieszania, bez komplikowania.
|
|
|
Post by capone on Apr 19, 2020 21:26:55 GMT 1
Wojewódzki, jeszcze Ty nie pokazywałeś testamentów, więc dawaj.
|
|
|
Post by Kuba Wojewódzki on Apr 19, 2020 21:27:35 GMT 1
Pierwszy testament: Bezrolny miastowy, Eneldo, dzięki za grę
Nowy testament, który napisałem dzisiaj przed linczem: Bezrolny miastowy, Eneldo, dzięki za grę
Śmierdzi mi relacja Makłowicza i Zięby od początku, więc trzeba chyba najprędzej rozliczyć się z nimi (mamy margines błędu, nawet gdyby ktoś z nich nie był w mafii). Gandia też podejrzany, ale całkowicie nie uniewinniałbym Juliana. Capone 100% czysty. Tyle.
|
|
|
Post by Kuba Wojewódzki on Apr 19, 2020 21:28:04 GMT 1
W sensie ten ostatni akapit jest częścią testamentu
|
|
|
Post by capone on Apr 19, 2020 21:29:37 GMT 1
Kurwa, gość, który pisze tyle tak długich postów nie napisał nic w testamencie? Dziwne...
|
|
|
Post by Kuba Wojewódzki on Apr 19, 2020 21:30:38 GMT 1
Na początku nie wiedziałem o co w ogóle chodzi w testamentach, Dzisiaj napisałem coś więcej, bo jest duze prawdopobienstwo, ze jestem opryszkiem.
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Apr 19, 2020 21:36:52 GMT 1
XD czy ja dobrze pamiętam, że dzisiaj starałeś się używania argumentu o opryszku używać, jako argumentu przeciwko mnie?
|
|
|
Post by Kuba Wojewódzki on Apr 19, 2020 21:38:49 GMT 1
W sensie, ze co? Razem z Maklowiczem ustalilismy, ze skoro w mafii jestes Ty z Gandią (co jest najbardziej prawdopoodbne), opryszkiem jestem ja albo Red. Prawdopodobiestwo wynosi 50%. Tak mówię, gdybys oprocz na medycynie i udawaniu miastowego, nie znał sie też na matematyce.
|
|
|
Post by Kuba Wojewódzki on Apr 19, 2020 21:40:40 GMT 1
W ogóle typ próbował mnie wkopać w jednym z ostatnich postow, piszac ze uwaza mnie za niewinnego, a jak zauważyl, że jestem na swieczniku, nagle we mnie przyjebał w bezsensowny sposob. Typowa mafia.
|
|
|
Post by Cesar Gandia on Apr 19, 2020 21:40:58 GMT 1
Wiem że jako ostatni powinienem się przypierdalać do testamentów bo sam w swoich nie zaszalałem delikatnie mówiąc, ale rzeczywiście, po Kubie spodziewałem się chyba trochę więcej patrząc na to jak grał.
|
|
|
Post by capone on Apr 19, 2020 21:41:44 GMT 1
Kontynuujcie. Może niech się jeszcze włączy Gandia...
|
|
|
Post by Cesar Gandia on Apr 19, 2020 21:44:52 GMT 1
Kontynuujcie. Może niech się jeszcze włączy Gandia... Ladies and gentlemen let the 74 annul Hunger Games begin!
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Apr 19, 2020 21:47:17 GMT 1
W ogóle typ próbował mnie wkopać w jednym z ostatnich postow, piszac ze uwaza mnie za niewinnego, a jak zauważyl, że jestem na swieczniku, nagle we mnie przyjebał w bezsensowny sposob. Typowa mafia. Gościu, przecież jak ja wczoraj odnosiłem się do wszystkich po kolei, to pisałem, że mam co do ciebie wątpliwości, chyba nieuważnie czytasz moje posty, a o winie jesteś przekonany
|
|
|
Post by Cesar Gandia on Apr 19, 2020 21:49:10 GMT 1
Starcie dwóch mafiozów? Ustalacie co pisać na mafijnym?
|
|
|
Post by Cesar Gandia on Apr 19, 2020 21:50:47 GMT 1
Btw capone odpowiesz na moje pytanie? Czy na razie obserwujesz i pytasz a my odpowiadamy?
|
|
|
Post by capone on Apr 19, 2020 21:53:23 GMT 1
Btw capone odpowiesz na moje pytanie? Czy na razie obserwujesz i pytasz a my odpowiadamy? Na to pytanie z Wojewódzkim i Julianem? Kiedyś odpowiem.
|
|