|
Post by Kuba Wojewódzki on Apr 19, 2020 21:53:44 GMT 1
Zięba, to jest ewidentna próba wkopania mnie w bycie mafią. Zarzucasz mi coś, ale piszesz, że może jestem niewinny. Przeciez Ty dobrze wiesz, że jutro wreszcie padniesz, wiec zrobiłeś to tylko i wyłącznie dlatego, by uchronić ostatniego mafiozę, Gandię. I zapewne wiecie też w mafii, że moge byc opryszkiem, dlatego zywiolowo domagales sie sprawdzenia deta w pierwszym poscie po linczu, aby jeszcze mnie bardziej wkopac.
I teraz nie mam już wątpliwości. Mafia to Zięba i Gandia. Makłowicz to wielki wizjoner. WIELKI MAKŁOWICZ.
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Apr 19, 2020 21:54:14 GMT 1
Starcie dwóch mafiozów? Ustalacie co pisać na mafijnym? Taki mafijny post na samym finiszu rozgrywki, gdzie liczy się każde słowo, to chyba kurwa nie przystoi no.
|
|
|
Post by Kuba Wojewódzki on Apr 19, 2020 21:54:56 GMT 1
O, i znowu. Nie dajmy się nabrać na ten ustawiony konflikt.
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Apr 19, 2020 21:57:45 GMT 1
Zięba, to jest ewidentna próba wkopania mnie w bycie mafią. Zarzucasz mi coś, ale piszesz, że może jestem niewinny. Przeciez Ty dobrze wiesz, że jutro wreszcie padniesz, wiec zrobiłeś to tylko i wyłącznie dlatego, by uchronić ostatniego mafiozę, Gandię. I zapewne wiecie też w mafii, że moge byc opryszkiem, dlatego zywiolowo domagales sie sprawdzenia deta w pierwszym poscie po linczu, aby jeszcze mnie bardziej wkopac. I teraz nie mam już wątpliwości. Mafia to Zięba i Gandia. Makłowicz to wielki wizjoner. WIELKI MAKŁOWICZ. Gościu, ja o tobie to samo pisałem w PIERWSZY DZIEŃ GRY. Zainteresowanych zapraszam mafiacorner.boards.net/post/712Dodatkowo wiem, że mafia w tym momencie będzie skupiona na tym, żeby napierdalać we mnie, bo to prosta droga do sukcesu - nikt mi nie wierzy, wszyscy łatwo dadzą się namówić, beng, mafia wins. Po co kombinować, skoro droga do wygranej stoi dla mafii otworem?
|
|
|
Post by Kuba Wojewódzki on Apr 19, 2020 21:57:55 GMT 1
Konflikt, który polega na pisaniu jakichś shitpostów. Unikacie pisania dłuższych analiz (albo jakichkolwiek analiz), by za bardzo nie sprzedać Waszych intencji oraz strategii mafii.
|
|
|
Post by Cesar Gandia on Apr 19, 2020 21:59:07 GMT 1
Starcie dwóch mafiozów? Ustalacie co pisać na mafijnym? Taki mafijny post na samym finiszu rozgrywki, gdzie liczy się każde słowo, to chyba kurwa nie przystoi no. Miałem napisać żebyście mnie zajebali jeśli chcecie przegracie ale mnie uprzedziłeś niestety.
|
|
|
Post by capone on Apr 19, 2020 22:10:09 GMT 1
Zięba, jesteś OC? Bo jestem ciekaw, jak mam oceniać swoje sprawdzenie...
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Apr 19, 2020 22:15:52 GMT 1
Czy to jest jakieś trick question? Bo ciężko być OC nie będąc w mafii, a w niej nie jestem.
|
|
|
Post by capone on Apr 19, 2020 22:20:16 GMT 1
Czy to jest jakieś trick question? Bo ciężko być OC nie będąc w mafii, a w niej nie jestem. Jesteś, jesteś. Nie ma opcji, żebyś nie był. Po pierwsze, jakbyś nie był, to wczoraj mafia by próbowała wjebać się w Ciebie, żeby zrobić remis, licząc, że Julian nie zmienił głosu. Po drugie (chronologicznie po pierwsze), jak padał Specjalista, to obaj wjechaliście we mnie, choć jakbyś był niewinny, to byś szedł w Specjalistę, a on by walił w Ciebie.
|
|
|
Post by capone on Apr 19, 2020 22:22:11 GMT 1
Lincz na Ziębie to jest obowiązek, teraz tylko kwestia znalezienia ostatniego.
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Apr 19, 2020 22:31:54 GMT 1
Jeśli mnie sprawdziłeś i zobaczyłeś, że jestem niewinny, to zobaczyłeś jak jest. Jeśli chcesz teraz przegrać grę, dalej namawiaj na głosy na mnie.
|
|
|
Post by capone on Apr 19, 2020 22:50:31 GMT 1
Jeśli mnie sprawdziłeś i zobaczyłeś, że jestem niewinny, to zobaczyłeś jak jest. Jeśli chcesz teraz przegrać grę, dalej namawiaj na głosy na mnie. Ależ ja dostałem sprawdzenie winny.
|
|
|
Post by capone on Apr 19, 2020 23:41:20 GMT 1
Wojewódzki, Gandia, jakieś przemyślenia?
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Apr 20, 2020 8:31:14 GMT 1
Jeśli mnie sprawdziłeś i zobaczyłeś, że jestem niewinny, to zobaczyłeś jak jest. Jeśli chcesz teraz przegrać grę, dalej namawiaj na głosy na mnie. Ależ ja dostałem sprawdzenie winny. W takim razie nie rozumiem pytania o OC.
|
|
|
Post by Kuba Wojewódzki on Apr 20, 2020 9:22:40 GMT 1
Moje przemyślenie jest takie, że tak naprawdę nie wiadomo, kogo sprawdził Capone. I to jest dobre zagranie detektywa.
|
|
|
Post by Kuba Wojewódzki on Apr 20, 2020 9:31:59 GMT 1
Nie ukrywajmy więc, Capone ma teraz pełną suwerenność co do wyboru, kogo linczujemy.
|
|
|
Post by Kuba Wojewódzki on Apr 20, 2020 9:35:54 GMT 1
Moim zdaniem Capone raczej nie sprawdził Zięby, a kogoś z dwójki Gandia i ja. Natomiast teraz z Ziębą się troche bawi, badając jego reakcje. A Zięba się jeszcze bardziej wkopuje.
Zięba i Gandia mafia.
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Apr 20, 2020 10:00:35 GMT 1
Nie wiem, czym w twoich oczach się wykopuję, ale bardzo chętnie posłucham.
|
|
|
Post by Kuba Wojewódzki on Apr 20, 2020 10:06:22 GMT 1
Albo jesteś OC, albo liczyłeś na to, że Capone Cie nie sprawdzi, trolluje i nie wyjedzie nagle z tym, że wyszło "winny". A własciwie nawet nie albo, może być też i. Zależy czy jesteś tym OC czy nie.
|
|
|
Post by Cesar Gandia on Apr 20, 2020 10:48:34 GMT 1
Można powiedzieć że capone jest teraz trochę takim władcą marionetek i będzie badał nasze reakcje w różnych sytuacjach.
Wina Zięby raczej jest bezdyskusyjna. No weźcie sobie wyobraźcie że dziś go też oszczędzamy i mafia w ten sposób wygrywa grę. Przecież to chyba by był jakiś ewenement gdyby mafioza który jest na świeczniku praktycznie od początku gry dotrwał do końca i mafia w ten sposób wygrała rozgrywkę. Można by było już zwijać ten biznes i do niego nie wracać.
|
|