|
Post by Konstantinus on Apr 13, 2020 15:31:38 GMT 1
No to o tym, że Zięba NIGDY nie wzbudzał jego zaufania mogłoby na to wskazywać. Chyba, że to takie odniesienie do samej postaci kontrowersyjnego pseudomedyka xD Winszuję przenikliwości 😁 Ja tu jestem tylko skromnym miastowym kochani. Skupta się żech na mofii, ja? 🤣
|
|
|
Post by Kuba Wojewódzki on Apr 13, 2020 15:32:04 GMT 1
A może pisałem o Twojej desperacji?
|
|
|
Post by Kuba Wojewódzki on Apr 13, 2020 15:32:22 GMT 1
O desperacji Makłowicza
|
|
|
Post by capone on Apr 13, 2020 15:35:46 GMT 1
No to o tym, że Zięba NIGDY nie wzbudzał jego zaufania mogłoby na to wskazywać. Chyba, że to takie odniesienie do samej postaci kontrowersyjnego pseudomedyka xD No ja to właśnie odebrałem jako odniesienie do osoby samego Zięby, nie do kreacji Jerzy Zięba w tej grze.
|
|
|
Post by maklowicz on Apr 13, 2020 15:35:57 GMT 1
Ale ja nie Tobie odpowiadałem łosiu.
|
|
|
Post by maklowicz on Apr 13, 2020 15:36:27 GMT 1
W sensie nie do Kuby
|
|
|
Post by maklowicz on Apr 13, 2020 15:37:22 GMT 1
Konstantinus miesza gwary, w dodatku nieudolnie.
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Apr 13, 2020 15:37:27 GMT 1
Nie dziwię się takim postom, Big Pharma wpoiła wam nieufność do mnie.
Panie Robercie, dlaczego zakłada Pan, że jestem z mafii? Jeżeli tylko wymienienie Pańskiego nicku prowokuje takie oskarżenia, zakładam, że pan Gigachad powinien mieć priorytet nade mną - w końcu zaatakował dużo bardziej otwarcie i bezpardonowo. No chyba że to jednak ustawka.
|
|
|
Post by capone on Apr 13, 2020 15:38:04 GMT 1
Przypominam, że mamy jeszcze dwóch graczy, który chyba w ogóle się nie wpisali. Tym lepiej, może odpadną i nie trzeba się będzie zastanawiać, czy są winni, czy nie.
|
|
|
Post by Kuba Wojewódzki on Apr 13, 2020 15:38:47 GMT 1
Kolejny dobry wpis Zięby
|
|
|
Post by capone on Apr 13, 2020 15:39:41 GMT 1
A w ogóle kto sprawdza takie rzeczy jak to, czy są jeszcze jacyś gracze bez żadnego wpisu?
|
|
|
Post by Khada on Apr 13, 2020 15:42:50 GMT 1
Sztuka wymaga poświęceń. Ale jak tu się zmusić do tworzenia jak tu szlam się nam wylewa? Ten tu tego szturchnął, tamten kolejnego pacnął a trzeci znowu przedawkowuje Vicodin. Czasu mało. Stron dużo. Esencji brak. Mogę wyjść, atakować, czepiać i bzdurać. Ale czy to nam pomoże? Czy dzięki temu stworzę arcydzieło warte wszystkich 4 aktów? Nie, to tak nie wyjdzie. Jestem zagubiony. Poszlak dużo, śćieżek jeszcze więcej, ale czy to wszystko warte poświęcenia?
|
|
|
Post by Kuba Wojewódzki on Apr 13, 2020 15:43:19 GMT 1
A w ogóle kto sprawdza takie rzeczy jak to, czy są jeszcze jacyś gracze bez żadnego wpisu? Ja.
|
|
|
Post by geraltzrivii on Apr 13, 2020 15:44:30 GMT 1
Jaki wpis Khady xD. Taki nic nie wnoszący do tematu xD
|
|
|
Post by capone on Apr 13, 2020 15:45:05 GMT 1
A w ogóle kto sprawdza takie rzeczy jak to, czy są jeszcze jacyś gracze bez żadnego wpisu? Ja. Ja też.
|
|
|
Post by Konstantinus on Apr 13, 2020 15:45:18 GMT 1
Konstantinus miesza gwary, w dodatku nieudolnie. To chyba nie zbrodnia? Ty za to posługujesz się piękną polszczyzną. Od razu atakujesz, podejrzane.
|
|
|
Post by maklowicz on Apr 13, 2020 15:45:40 GMT 1
Nie dziwię się takim postom, Big Pharma wpoiła wam nieufność do mnie. Panie Robercie, dlaczego zakłada Pan, że jestem z mafii? Jeżeli tylko wymienienie Pańskiego nicku prowokuje takie oskarżenia, zakładam, że pan Gigachad powinien mieć priorytet nade mną - w końcu zaatakował dużo bardziej otwarcie i bezpardonowo. No chyba że to jednak ustawka. w którym momencie mnie Pan zaatakował? Bo nie przypominam sobie.
|
|
|
Post by geraltzrivii on Apr 13, 2020 15:45:47 GMT 1
Ja też. Też mi się zdarza sprawdzić.
|
|
|
Post by capone on Apr 13, 2020 15:46:13 GMT 1
Sztuka wymaga poświęceń. Ale jak tu się zmusić do tworzenia jak tu szlam się nam wylewa? Ten tu tego szturchnął, tamten kolejnego pacnął a trzeci znowu przedawkowuje Vicodin. Czasu mało. Stron dużo. Esencji brak. Mogę wyjść, atakować, czepiać i bzdurać. Ale czy to nam pomoże? Czy dzięki temu stworzę arcydzieło warte wszystkich 4 aktów? Nie, to tak nie wyjdzie. Jestem zagubiony. Poszlak dużo, śćieżek jeszcze więcej, ale czy to wszystko warte poświęcenia? No, jak ktoś pieprzy coś o sztuce zamiast się napierdalać jak normalny plebs, to mnie od razu się włącza dzwonek alarmowy.
|
|
|
Post by Khada on Apr 13, 2020 15:46:48 GMT 1
Postów dużo. Esencji w nich dla mnie mało. Sztuki z tego nie zrobię. Także czekam i obserwuję.
|
|