|
Post by Konstantinus on Apr 13, 2020 19:27:26 GMT 1
DLACZEGO TAK USILNIE POWTARZASZ SWĄ PRZYNALEŻNOŚĆ DO MIASTA, KONSTANTINUSIE? Dla lepszego zapamiętania 😅
|
|
|
Post by Specjalista ds. kwarantanny on Apr 13, 2020 19:27:29 GMT 1
Unikam kontaktów, aby nie zarazić się np. megalomanią od Madrisso, czy wątpliwymi postami od Kuby
|
|
|
Post by geraltzrivii on Apr 13, 2020 19:28:58 GMT 1
DLACZEGO TAK USILNIE POWTARZASZ SWĄ PRZYNALEŻNOŚĆ DO MIASTA, KONSTANTINUSIE? Dla lepszego zapamiętania 😅 Tylko wiesz,że to ci nic nie pomoże ?
|
|
|
Post by grampierwszyraz on Apr 13, 2020 19:29:16 GMT 1
Cześć wszystkim Myślałem, aby wnieść coś ciekawego, ale pomyślałem, że nie będę wychodzić przed szereg. W tej grze najważniejsza jest przynależność do tej dobrej grupy Na razie wszyscy są w grupie niskiego ryzyka dobrych postów, więc ja też w niej zostanę ohui
|
|
|
Post by geraltzrivii on Apr 13, 2020 19:29:45 GMT 1
Bo jak dla mnie miastowy nie potrzebuje powtarzania,że jest w mieście.
|
|
|
Post by deafdeath on Apr 13, 2020 19:30:08 GMT 1
AAAAAAAND HE'S BACK.
|
|
|
Post by capone on Apr 13, 2020 19:30:39 GMT 1
Najwyraźniej nie zrozumiałeś mojej wypowiedzi. Nigdzie nie napisałem, że jesteś miastowym. Ja Cię dalej mam za mafię. Nie zgodziłem się z Gregorym, że jesteś top graczem tutaj. Mam w ogóle wrażenie, że House próbował tym trochę od Ciebie odciągać (na zasadzie: to dobry gracz, więc szkoda go teraz linczować, może być w mafii, ale może być niewinny, a w takim wypadku warto dać mu pograć). No więc ja się nie zgadzam z tezą House'a, żeś dobry grajek, co pozwala mi bez wyrzutów sumienia na Ciebie głosować, bo moim zdaniem dajesz ku temu podstawy. A dajesz ku temu podstawy, bo stawiasz nieprzemyślane tezy (na podstawie błędnych przesłanek), a jak Ci się to wytknie, to zamiast się zastanowić, że się jednak zjebało i przeprowadzić jakiś miastowy tok rozumowania typu "hmm uznałem Makłowicza, bo wszyscy w niego napierdalają, ale jednak wcale nie napierdalają, więc Makłowicz może być winny", to zaczynasz się drzeć, że się nie zastanawiasz się nad tym, co piszesz, bo jako miastowy masz prawo. To zachowanie jest dla mnie tak niespójne, że naprawdę mam ochotę posłać na Ciebie głos.strasznie śmierdzący akapit jak dla mnie nieprzemyślane tezy na podstawie błędnych przesłanek to esencja miastowej gry na początku rozgrywki mało tego - przekonanie, że czyjaś teza opiera się na błędnych przesłankach na tym etapie rozgrywki samo w sobie jest podejrzane Co jest podejrzanego w tym, że Gigachad uniewinnia Cię na podstawie tego, że jak Cię zaatakował, to "wszyscy w niego napierdalali", kiedy tak naprawdę robiłem to tylko ja. Czyli przesłanka do uniewinnienia Cię jest fałszywa, nie było stadnego ataku na Ciebie. Co więcej, ja uważam, że jesteś winny, więc nie tylko przesłanka była fałszywa, ale też teza. I tak, nieprzemyślane wnioski, zbyt szybko wysunięte oskarżenia - to wszystko domena miastowych na początku. Tylko jak się taką nieścisłość wytknie miastowego, to zazwyczaj nastąpi miastowa refleksja. W tym wypadku było darcie japy o tym, że miastowy nie musi się zastanawiać nad tym, co pisze. To było moim zdaniem śmierdzące podkreślenie "hej, patrzcie, jestem miastowy, mylę się jak każdy niewinny". Jakby poprzestał na jakimś "to musiałem coś pojebać, w takim razie Makłowicz może być winny", to bym się go nie czepiał. Natomiast on potem dalej ciągnął to "e, jest pierwszy dzień, nie muszę się zastanawiać, nie muszę mieć podejrzanych". I to też byłoby spoko, gdyby od początku luźno wszedł w temat, śmieszkował, kreował się. Natomiast on od razu wjechał w temat przypierdolką do Ciebie, potem też (i to na serio, nie w żartach) o mafijność oskarżył mnie. A parę godzin później było, że nie ma podejrzanych, nie chce mu się myśleć, kogo będzie linczował. Mnie się to nie dodaje, to jest zwyczajnie niespójne.
|
|
|
Post by capone on Apr 13, 2020 19:33:24 GMT 1
Ciekawie Capone zaczepił Juliana, śmierdzi rozmową dwóch mafiozów. Ty jesteś tak marny, czy jesteś w mafii i postawiłeś sobie za punkt honoru dopierdalanie się do każdego mojego posta, żeby wyglądało, że coś robisz?
|
|
|
Post by Kuba Wojewódzki on Apr 13, 2020 19:34:12 GMT 1
Co za szyderczy uśmiech Specjalisty. :>
|
|
|
Post by capone on Apr 13, 2020 19:37:14 GMT 1
A jakie inne opcje rozważasz? Chyba już żadnych Gigachad sam się przyznał że nie ma jeszcze żadnej roli, od 21 już będzie miał. Chyba nie rozumiem, jaką rolę będzie miał po 21 Gigachad?
|
|
|
Post by Kuba Wojewódzki on Apr 13, 2020 19:39:43 GMT 1
Harmonogram mówi, że o 21 jest wybór roli mafijnych. Tylko czemu Julian pamięta tę godzinę?
|
|
|
Post by capone on Apr 13, 2020 19:40:21 GMT 1
House, prosiłem, żebyś się odezwał, jak będziesz.
|
|
|
Post by geraltzrivii on Apr 13, 2020 19:40:21 GMT 1
Czy to możliwe,że Julian pojebał fora?
|
|
|
Post by capone on Apr 13, 2020 19:42:02 GMT 1
Harmonogram mówi, że o 21 jest wybór roli mafijnych. Tylko czemu Julian pamięta tę godzinę? I czemu nie zakłada, że Gigachad jakąś dostanie, skoro jest na nie jakimś dużym, ale jednak świeczniku?
|
|
|
Post by deafdeath on Apr 13, 2020 19:44:35 GMT 1
ALEŻ WIECZORNY WYSYP MAFIOZÓW.
|
|
|
Post by Gigachad on Apr 13, 2020 19:46:29 GMT 1
Zastanawiam się czy capone jest tak mało rozgarnięty, czy po prostu jest w mafii razem z wojewódzkim.
|
|
|
Post by Konstantinus on Apr 13, 2020 19:47:38 GMT 1
Dla lepszego zapamiętania 😅 Tylko wiesz,że to ci nic nie pomoże ? Może tak, a może nie. Nie masz pewności. Nigdy😁
|
|
|
Post by Gigachad on Apr 13, 2020 19:48:33 GMT 1
Zwycięzca Śmierci jak dla mnie po raz kolejny pokazał, że nie ma co się do niego póki co przypierdalać, bo jak mafioza chce głosować na jakiegoś glona to po prostu to robi, ale nie informuje przedtem miasta, bo po co? Zresztą już samo głosowanie na glony było podejrzane w jakimś 2012, więc wątpię, żeby mafia w 2020 coś takiego proponowała.
|
|
|
Post by capone on Apr 13, 2020 19:49:24 GMT 1
Zastanawiam się czy capone jest tak mało rozgarnięty, czy po prostu jest w mafii razem z wojewódzkim. Jestem najbardziej znanym mafiozą na świecie, przecież to jasne. A co świadczy o mafijności Wojewódzkiego?
|
|
|
Post by Gigachad on Apr 13, 2020 19:52:42 GMT 1
Nie odpowiem ci co świadczy o mafijności wojewódzkiego. Zacznij czytać posty, a mniej ich produkować.
|
|