|
Post by capone on Apr 13, 2020 19:53:45 GMT 1
Ja wiem, Ty na nic nie odpowiesz, nie chcesz się zastanawiać, jak już coś napiszesz i okaże się bzdurą, to masz prawo się pomylić, bo jesteś miastowy. Wygodne w chuj.
|
|
|
Post by Gigachad on Apr 13, 2020 19:54:42 GMT 1
Nie odpowiem, bo pisałem dlaczego wojewódzki jest w mafii jakieś 2 godziny temu. Nie jesteś jakimś szczególnym przypadkiem, żebym dla ciebie specjalnie miał się powtarzać.
No w chuj wygodne jak się rzeczywiście jest miastowym, boże capone, jak ty rzeczywiście nie myślisz.
|
|
|
Post by Kuba Wojewódzki on Apr 13, 2020 19:55:12 GMT 1
Chodzi o to, że obraziłem Gigachada, który nie ma dystansu do siebie. Ja wcale nie jestem pewny, że on jest w mafii, ale napisałem po prostu, że uzależnia swoje typy od emocji, a nie faktów i analiz, co powyższy brak pomysłu na uzasadnienie doskonale potwierdza.
|
|
|
Post by Gigachad on Apr 13, 2020 19:56:07 GMT 1
Ale to nie jest brak pomysłu na uzasadnienie, to jest brak chęci do odszukiwania tego uzasadnienia na poprzednich stronach przeze mnie - za was.
|
|
|
Post by Gregory House on Apr 13, 2020 19:56:57 GMT 1
House, prosiłem, żebyś się odezwał, jak będziesz. Musiałem przegapić, jestem
|
|
|
Post by Gigachad on Apr 13, 2020 19:57:59 GMT 1
Tzn. że czytałeś, ale się nie odzywałeś, dopóki Cię ktoś nie wywołał?
|
|
|
Post by Gregory House on Apr 13, 2020 19:58:57 GMT 1
To do mnie, bo nie jestem pewien? xD
|
|
|
Post by Kuba Wojewódzki on Apr 13, 2020 19:59:06 GMT 1
Teraz każdy, kto ma pozytywne stosunki z Capone, będzie podejrzewany o bycie w mafii, bo Gigachad trzyma urazę głęboko w sercu.
|
|
|
Post by geraltzrivii on Apr 13, 2020 19:59:52 GMT 1
Gigachad zarzucanie w pierwszym dniu,że ktoś mało ukierunkowany na szukanie mafii jest właśnie właśnie mafijne,a ty taką mafijną wtopę popełniłeś.
|
|
|
Post by Gigachad on Apr 13, 2020 20:00:07 GMT 1
Tak, House.
|
|
|
Post by Khada on Apr 13, 2020 20:00:19 GMT 1
Ale to nie jest brak pomysłu na uzasadnienie, to jest brak chęci do odszukiwania tego uzasadnienia na poprzednich stronach przeze mnie - za was. Jakby ci zależało na udowodnieniu twojego stanowiska to chętnie byś się wypowiedział po raz 2 bądź dał odniesienie na której to stronie analiza behavioralna wykazała iż Kubuś jest mafiozą. Tym bardziej że tych postów jest tyle nasrane że nic dziwnego że niektórzy serio nie pamietają co kto odpierdalał na tamtych stronach. Pozdrawiam, człowiek który się już dawno pogubił bo nie ma możliwości czytać tego potoku szlamu na bieżąco.
|
|
|
Post by Gigachad on Apr 13, 2020 20:01:18 GMT 1
Gigachad zarzucanie w pierwszym dniu,że ktoś mało ukierunkowany na szukanie mafii jest właśnie właśnie mafijne,a ty taką mafijną wtopę popełniłeś.
Ale zarzucanie, że ktoś po godzinie gry i jednym kreacyjnym poście nazwał kogoś mafią i na tej podstawie proponowanie linczu na takiej osobie jest ok. xD
Poza tym nie zgadzam się, mafijne jest nieszukanie mafii, a nie wytykanie tego.
|
|
|
Post by capone on Apr 13, 2020 20:03:07 GMT 1
Nie odpowiem, bo pisałem dlaczego wojewódzki jest w mafii jakieś 2 godziny temu. Nie jesteś jakimś szczególnym przypadkiem, żebym dla ciebie specjalnie miał się powtarzać.
No w chuj wygodne jak się rzeczywiście jest miastowym, boże capone, jak ty rzeczywiście nie myślisz.
Już sobie odszukałem, chodzi o to zapewne: W bardzo dużej aktywności wojewódzkiego jest zadziwiająco mało aktywności, ukierunkowanej na szukanie mafii. On sobie po prostu jest i nie chce nikomu wadzić. Liczyłem, że przegapiłem jakieś konkrety, a nie takiego pierda. Nic dziwnego, że nie zapamiętałem.
|
|
|
Post by Gigachad on Apr 13, 2020 20:03:32 GMT 1
Ale to nie jest brak pomysłu na uzasadnienie, to jest brak chęci do odszukiwania tego uzasadnienia na poprzednich stronach przeze mnie - za was. Jakby ci zależało na udowodnieniu twojego stanowiska to chętnie byś się wypowiedział po raz 2 bądź dał odniesienie na której to stronie analiza behavioralna wykazała iż Kubuś jest mafiozą. Tym bardziej że tych postów jest tyle nasrane że nic dziwnego że niektórzy serio nie pamietają co kto odpierdalał na tamtych stronach. Pozdrawiam, człowiek który się już dawno pogubił bo nie ma możliwości czytać tego potoku szlamu na bieżąco.
Bingo, bystracho. To teraz sam wywnioskuj co wynika z tego, że mi nie zależy.
Poza tym nie trudno się domyślić, że uzasadnienia mojego poglądu na temat wojewódzkiego należy szukać w moich postach, więc nie mów mi o tym ile tam jest nasrane. Przeszukanie postów konkretnego użytkownika nie powinno przekraczać zdolności przeciętnej dorosłej osoby, do których capone mimo wszystko zaliczam.
|
|
|
Post by Gregory House on Apr 13, 2020 20:04:09 GMT 1
Tzn. że czytałeś, ale się nie odzywałeś, dopóki Cię ktoś nie wywołał? Nie, wpadłem zapytać, jak się przegląda posty konkretnego użytkownika, dostałem odpowiedź, więc wszedłem w czyjś profil i coś tam poczytałem. Potem wróciłem do swoich zajęć i wszedłem z powrotem teraz, ale że przegapiłem post Capone wtedy to daję znać teraz xD Nie wiem, jakie wnioski z tego wyciągniesz, ale tak wyglądał mój rozkład jazdy, bardzo proszę
|
|
|
Post by capone on Apr 13, 2020 20:04:47 GMT 1
House, prosiłem, żebyś się odezwał, jak będziesz. Musiałem przegapić, jestem Jak Cię pytałem o Gigachada, to stwierdziłeś, że napisał kilka rzeczy, które sugerują, że to dobry gracz. Mógłbyś wskazać choć jedną?
|
|
|
Post by Gigachad on Apr 13, 2020 20:04:51 GMT 1
Chyba się z chujem na łby pozamieniałeś capone, jeśli myślisz, że w pierwszym dniu rozgrywki będę marnował czas i energię na smażenie ci jakichś wielkich analiz, z dokładnym badaniem każdego znaku w każdym poście wojewódzkiego, tylko dlatego, że jaśnie panu moje wyjaśnienie nie wystarcza. xD
Żadnych wniosków, House, dziękuję, zrobiłem tylko to, co wojewódzki robi całą rozgrywkę.
|
|
|
Post by capone on Apr 13, 2020 20:09:20 GMT 1
Poza tym nie trudno się domyślić, że uzasadnienia mojego poglądu na temat wojewódzkiego należy szukać w moich postach, więc nie mów mi o tym ile tam jest nasrane. Przeszukanie postów konkretnego użytkownika nie powinno przekraczać zdolności przeciętnej dorosłej osoby, do których capone mimo wszystko zaliczam.
No nie wiem, czy to takie oczywiste, że każdy pisze, czemu kogoś podejrzewa, pamiętam takie edycje, gdzie gra polegała na przekrzykiwaniu się bez argumentów. A w ogóle to podkreślanie, jak bardzo Ci nie zależy nie wydaje mi się dobrym sposobem na uniewinnienie się.
|
|
|
Post by Gregory House on Apr 13, 2020 20:10:31 GMT 1
Musiałem przegapić, jestem Jak Cię pytałem o Gigachada, to stwierdziłeś, że napisał kilka rzeczy, które sugerują, że to dobry gracz. Mógłbyś wskazać choć jedną? No choćby ostatnia akcja, gdzie zagaił mnie o coś z dupy, dostał odpowiedź, zapytałem go 'a w sumie to co ci to da' a on szczerze walnął, że nic, chciał tylko zrobić to samo co jakiś gracz X i jak to wygląda xD Takie coś ci zrobi kumaty gracz w mafię, nigdy świeżak. A tak to z głowy nie pamiętam, miał coś tam jeszcze, mogę poszukać, ale zostało 50 minut a ja nie mam jeszcze pewności na kogo głosować, a na pewno nie rozważam teraz Gigachada, wolałbym poczytać paru innych gagatków. Czy to bardzo potrzebne? xD
|
|
|
Post by capone on Apr 13, 2020 20:12:27 GMT 1
Chyba się z chujem na łby pozamieniałeś capone, jeśli myślisz, że w pierwszym dniu rozgrywki będę marnował czas i energię na smażenie ci jakichś wielkich analiz, z dokładnym badaniem każdego znaku w każdym poście wojewódzkiego, tylko dlatego, że jaśnie panu moje wyjaśnienie nie wystarcza. xD Cóż za agresja...
|
|