|
Post by Gigachad on Apr 13, 2020 20:12:29 GMT 1
A w ogóle to podkreślanie, jak bardzo Ci nie zależy nie wydaje mi się dobrym sposobem na uniewinnienie się.
No skoro mi nie zależy to chyba nie mam zamiaru się uniewinniać, myśl głuptasku. ))
|
|
|
Post by Madrisso on Apr 13, 2020 20:12:31 GMT 1
Dobra mordeczki, kto ze mną na pierwszyrazgramwtęgrę, mafijność wysoce udokumentowana niesamowitymi analizami waszego skromnego mistrza gry, a do tego mamy ten plus, że jego czerwony kolorek to mocny argument do czerwoności Gigaszkraba.
|
|
|
Post by Gigachad on Apr 13, 2020 20:12:57 GMT 1
Dobra mordeczki, kto ze mną na pierwszyrazgramwtęgrę, mafijność wysoce udokumentowana niesamowitymi analizami waszego skromnego mistrza gry, a do tego mamy ten plus, że jego czerwony kolorek to mocny argument do czerwoności Gigaszkraba.
A to czemu?
|
|
|
Post by Madrisso on Apr 13, 2020 20:14:00 GMT 1
Jestem zagadką, odgadnij mnie
|
|
|
Post by Madrisso on Apr 13, 2020 20:14:48 GMT 1
Ale tak serio to temu: No i widzisz Madrisso, nawet nie muszę się zastanawiać, problem sam się rozwiązał.
|
|
|
Post by Gigachad on Apr 13, 2020 20:16:01 GMT 1
No i co?
|
|
|
Post by capone on Apr 13, 2020 20:16:02 GMT 1
Jak Cię pytałem o Gigachada, to stwierdziłeś, że napisał kilka rzeczy, które sugerują, że to dobry gracz. Mógłbyś wskazać choć jedną? No choćby ostatnia akcja, gdzie zagaił mnie o coś z dupy, dostał odpowiedź, zapytałem go 'a w sumie to co ci to da' a on szczerze walnął, że nic, chciał tylko zrobić to samo co jakiś gracz X i jak to wygląda xD Takie coś ci zrobi kumaty gracz w mafię, nigdy świeżak. A tak to z głowy nie pamiętam, miał coś tam jeszcze, mogę poszukać, ale zostało 50 minut a ja nie mam jeszcze pewności na kogo głosować, a na pewno nie rozważam teraz Gigachada, wolałbym poczytać paru innych gagatków. Czy to bardzo potrzebne? xD Możesz odpisać mi na po linczu, o ile Gigachad nie padnie. Ja nie twierdzę, że to świeżak, po prostu uważam, że nie jest to gracz z topu, nikt taki, o kim bym sobie pomyślał "Nie no, jego to szkoda na pierwszy lincz, trochę śmierdzi, ale jak jest jednak niewinny, to może się oczyścić i przydać.". To jest dla mnie raczej gość, który zagrał wiele edycji, ale nigdy nie był wymiataczem, a ponieważ mi śmierdzi, to chcę go odjebać teraz i zastanawiałem się, czy dostrzegłeś coś, czego ja nie widziałem, a co by sugerowało, że to ktoś mocny.
|
|
|
Post by grampierwszyraz on Apr 13, 2020 20:16:21 GMT 1
A to czemu?
bo napisałem, że Twój pierwszy post do Makłowicza (?) w stylu "To jest post mafiosy" wnosi zupełnie nic do analizy, a on to sobie złaczył w całośc, nie przejmuj się
|
|
|
Post by capone on Apr 13, 2020 20:17:24 GMT 1
A w ogóle to podkreślanie, jak bardzo Ci nie zależy nie wydaje mi się dobrym sposobem na uniewinnienie się.
No skoro mi nie zależy to chyba nie mam zamiaru się uniewinniać, myśl głuptasku. )) To po chuj tu jesteś, skoro uniewinniać się nie chcesz, szukać winnych też Ci się nie chciało, w sumie mało co Ci się chce.
|
|
|
Post by Gigachad on Apr 13, 2020 20:18:17 GMT 1
No nie chce mi się uniewinniać na 50 minut przed linczem, który na mnie nakręciłeś, czy to dziwne?
|
|
|
Post by Gregory House on Apr 13, 2020 20:19:00 GMT 1
Ten Konsantinus gra jak z jakiegoś podręcznika poczatkującego mafiozy, a każdy go zlewa. gramwgrę miał w opór mafijne posty na początku (aż zbyt przypałowe), teraz się ogarnął i nie spękał mimo nacisków Madrisso. Co jest bardziej podejrzane?
A może Zięba, który niby się czepia, ale tak, żeby przypadkiem nie wbiło się to na tapetę miejskiej dyskusji i zaraz się zagrzebało przez przepychanki postaci wiodących prym w mieście.
Co jest najbardziej podejrzane?
|
|
|
Post by capone on Apr 13, 2020 20:19:09 GMT 1
No nie chce mi się uniewinniać na 50 minut przed linczem, który na mnie nakręciłeś, czy to dziwne? Mnie to brzmiało raczej jak "w ogóle nie zależy mi na uniewinnieniu się".
|
|
|
Post by Gigachad on Apr 13, 2020 20:19:20 GMT 1
Zresztą przed kim mam się bronić? Przed tobą? Twoje zarzuty są absurdalne, nie mam zamiaru rozmawiać z wariatem.
|
|
|
Post by Gigachad on Apr 13, 2020 20:20:33 GMT 1
No nie chce mi się uniewinniać na 50 minut przed linczem, który na mnie nakręciłeś, czy to dziwne? Mnie to brzmiało raczej jak "w ogóle nie zależy mi na uniewinnieniu się".
Srak ci brzmiało, jesteś tragiczny i od tej chwili przestaję Ci odpisywać.
|
|
|
Post by capone on Apr 13, 2020 20:20:56 GMT 1
Ten Konsantinus gra jak z jakiegoś podręcznika poczatkującego mafiozy, a każdy go zlewa. gramwgrę miał w opór mafijne posty na początku (aż zbyt przypałowe), teraz się ogarnął i nie spękał mimo nacisków Madrisso. Co jest bardziej podejrzane? A może Zięba, który niby się czepia, ale tak, żeby przypadkiem nie wbiło się to na tapetę miejskiej dyskusji i zaraz się zagrzebało przez przepychanki postaci wiodących prym w mieście. Co jest najbardziej podejrzane? Zapominasz o Julianie, który wjechał z podpinką na Gigachada i spierdolił.
|
|
|
Post by Kuba Wojewódzki on Apr 13, 2020 20:21:49 GMT 1
No i jest glonem.
|
|
|
Post by Konstantinus on Apr 13, 2020 20:22:31 GMT 1
Ten Konsantinus gra jak z jakiegoś podręcznika poczatkującego mafiozy, a każdy go zlewa. gramwgrę miał w opór mafijne posty na początku (aż zbyt przypałowe), teraz się ogarnął i nie spękał mimo nacisków Madrisso. Co jest bardziej podejrzane? A może Zięba, który niby się czepia, ale tak, żeby przypadkiem nie wbiło się to na tapetę miejskiej dyskusji i zaraz się zagrzebało przez przepychanki postaci wiodących prym w mieście. Co jest najbardziej podejrzane? Drogi był strasznie i ma dużo stron, więc mogę nie trzymać się w go w 100% 🤣
|
|
|
Post by Gigachad on Apr 13, 2020 20:23:46 GMT 1
Kto według ciebie jest w mafii? Poza Gregorym Housem, który jest sprzymierzeńcem Big Pharmy? Ciężko powiedzieć, biorąc pod uwagę, że to klasyczne przepychanki dnia pierwszego. Muszę się dokładniej przyjrzeć przepychance Gigachada i Roberta.
i co, Zięba, przyjrzałeś się czy ciągle się przyglądasz?
|
|
|
Post by geraltzrivii on Apr 13, 2020 20:24:13 GMT 1
Ten Konsantinus gra jak z jakiegoś podręcznika poczatkującego mafiozy, a każdy go zlewa. gramwgrę miał w opór mafijne posty na początku (aż zbyt przypałowe), teraz się ogarnął i nie spękał mimo nacisków Madrisso. Co jest bardziej podejrzane? A może Zięba, który niby się czepia, ale tak, żeby przypadkiem nie wbiło się to na tapetę miejskiej dyskusji i zaraz się zagrzebało przez przepychanki postaci wiodących prym w mieście. Co jest najbardziej podejrzane? Drogi był strasznie i ma dużo stron, więc mogę nie trzymać się w go w 100% 🤣
Czemu grasz aż tak ostrożnie tak z ciekawości spytam?
|
|
|
Post by Kuba Wojewódzki on Apr 13, 2020 20:25:21 GMT 1
Poza Gregorym Housem, który jest sprzymierzeńcem Big Pharmy? Ciężko powiedzieć, biorąc pod uwagę, że to klasyczne przepychanki dnia pierwszego. Muszę się dokładniej przyjrzeć przepychance Gigachada i Roberta.
i co, Zięba, przyjrzałeś się czy ciągle się przyglądasz?
A zależy Ci na tym tak w ogóle?
|
|