|
Post by Most Valuable Player on Mar 1, 2023 12:45:02 GMT 1
|
|
|
Post by Most Valuable Player on Mar 1, 2023 13:01:51 GMT 1
Lepiej zabij mnie w mordzie i zostaw meczówkę w składzie Glon - Aldona - Despers, bo nie oddam się tak łatwo jak drugi MVP =*
|
|
|
Post by Most Valuable Player on Mar 1, 2023 13:03:54 GMT 1
No i przyśpieszenie gdy Aldona pracuje do 23, nieźle to sobie wykoncypowałeś
|
|
|
Post by General Raymund on Mar 1, 2023 13:07:02 GMT 1
no ja się zastanawiałem nad tą kwestią ogólnie
jeśli przyspieszenie byłoby o 12, jak zakładał red, to wtedy z godzinę później byłby mord, tak?
bo jeśli nie i mord byłby później (np przed linczem), to z perspektywy mafii całkiem sprytnie jest zrobić to normalnie -> lincz na mnie o 21, ja niewinny, miasto z opuszczonymi gaciami a o 22 ginie kolejny niewinny w mordzie
|
|
|
Post by General Raymund on Mar 1, 2023 13:08:22 GMT 1
z perspektywy miasta najlepsze co można teraz zrobić to poddać ożywionej dyskusji scenariusz w którym ginę niewinny, bo poza aldoną mogą się w tę dyskusję zaangażować wszyscy
a o 21 już będzie bardzo późno i dwójka mafiozów będzie mogła łatwo lewrydżować nastrojami
|
|
|
Post by Most Valuable Player on Mar 1, 2023 13:08:35 GMT 1
Jeżeli jesteś z miasta, to może zrób mi analizę na Despersa i Aldonę?
|
|
|
Post by General Raymund on Mar 1, 2023 13:10:13 GMT 1
tymczasem przez 11 godzin nic się w temacie nie wydarzyło
to trochę jakby lincz na greenie był raisowaniem na flopie
lincz na mnie to podbicie stawki już po turnie
a potem wchodzi river i wszyscy robią pas
|
|
|
Post by General Raymund on Mar 1, 2023 13:10:47 GMT 1
Jeżeli jesteś z miasta, to może zrób mi analizę na Despersa i Aldonę? nom, myślałem, żeby się trochę przyjrzeć jeszcze wszystkim, zobaczymy
|
|
|
Post by Most Valuable Player on Mar 1, 2023 13:16:03 GMT 1
To czekamy do 21, eluwina
|
|
|
Post by Aldona Marciniak on Mar 1, 2023 13:24:52 GMT 1
z perspektywy miasta najlepsze co można teraz zrobić to poddać ożywionej dyskusji scenariusz w którym ginę niewinny, bo poza aldoną mogą się w tę dyskusję zaangażować wszyscy a o 21 już będzie bardzo późno i dwójka mafiozów będzie mogła łatwo lewrydżować nastrojami nieświadomie przyznałeś się, że jesteś winny. każdy niewinny wie, że jeśli dziś leci niewinny to mamy stan 2-2 i gra się kończy bo mafia ma mord. a Ty zakładasz dalszą grę po swojej śmierci. Mój głos oddany. Lecę do pracy.
|
|
|
Post by General Raymund on Mar 1, 2023 13:39:06 GMT 1
haha faktycznie, zmyliły mnie założenia MVP zmierzające do nieprzyspieszania rozgrywki - a przecież nie ma to żadnego znaczenia
no to nie ma sensu nic wiecej pisać, dzięki za grę
|
|
|
Post by General Raymund on Mar 1, 2023 13:41:03 GMT 1
despero, glon, gratulacje
|
|
Glon
Edycja#28
|
Rozgrywka
Mar 1, 2023 13:54:23 GMT 1
via mobile
Post by Glon on Mar 1, 2023 13:54:23 GMT 1
z perspektywy miasta najlepsze co można teraz zrobić to poddać ożywionej dyskusji scenariusz w którym ginę niewinny, bo poza aldoną mogą się w tę dyskusję zaangażować wszyscy a o 21 już będzie bardzo późno i dwójka mafiozów będzie mogła łatwo lewrydżować nastrojami nieświadomie przyznałeś się, że jesteś winny. każdy niewinny wie, że jeśli dziś leci niewinny to mamy stan 2-2 i gra się kończy bo mafia ma mord. a Ty zakładasz dalszą grę po swojej śmierci. Mój głos oddany. Lecę do pracy. To samo pomyślałem, gdy przeczytałem post Raymunda. Ale szkoda że napisałeś, bo bym czekał na analizę na Despero i Aldonę (która to analiza pojawiłaby się tak samo jak te na winę Greena oraz niewinność Ricka i Despero, czyli wcale).
|
|
|
Post by General Raymund on Mar 1, 2023 14:19:57 GMT 1
nie no, zwyczajnie już nie zwróciłem na to uwagi, bo mój los się przypieczętował wczoraj o 21:00 wady grania krok po kroku, to samo co wcześniej przy procentach ale cieszę się że w końcu macie argument
|
|
|
Post by Most Valuable Player on Mar 1, 2023 14:20:13 GMT 1
Przecież on się przyznał do mafii gdy wyciągnął nam kutasa na mordę w postaci nowego avatara, ech
|
|
|
Post by General Raymund on Mar 1, 2023 14:24:18 GMT 1
Przecież on się przyznał do mafii gdy wyciągnął nam kutasa na mordę w postaci nowego avatara, ech dlaczego? przecież to nic nie zmienia w moim kontekście, zmiana awatara była podyktowana smutkiem po śmierci niewinnego greeniarza mvp, glon i aldona konsekwentnie po linczu i mordzie zostali przy moim typie, nie ma tu co grać, możemy się pobawić
|
|
|
Post by General Raymund on Mar 1, 2023 14:24:48 GMT 1
jak to określiłem wcześniej, dożynki
|
|
|
Post by General Raymund on Mar 1, 2023 14:28:10 GMT 1
z tej perspektywy notabene jednak bym uniewinnił MVP, bo skoro faktycznie jest game over po tym linczu, to po co mafia miałaby czekać?
chyba, że po prostu chce sobie odbębnić własny triumphus rzymski do tej 21, celebrując
przyspieszenia chcieli aldona i despero, ciekawe
|
|
|
Post by General Raymund on Mar 1, 2023 14:32:07 GMT 1
niestety w takim razie z perspektywy miasta jednak zdecydowanie lepiej byłoby wczoraj odjebać mnie zamiast greena, bo green jeszcze dzisiaj mógłby mieć jakiekolwiek argumenty - nie towarzyszyłby mu taki bias, jak w tym momencie do mnie, gdzie glon zagłosował no matter what, więc dwójce mafii wystarczy dobić
paradoksalnie więc brak świadomości, że gra się już skończyła tak czy siak świadczy o tym, że z 21 wczoraj złożyłem broń i wyłączyłem tu jakiekolwiek procesy myślowe, bo z mojej strony to już było bezsensu
miasto rozwłóczone końmi przez mafię
|
|
|
Post by General Raymund on Mar 1, 2023 14:33:29 GMT 1
nie wiem jak cmentarz, ale o tym jak dobrze zostaliśmy rozegrani niech świadczy fakt, że żaden z obecnych + green wczoraj nie mieli pojęcia ani pomysłu na alternatywne kształty mafii w przypadku niewinności mnie i greena
nawet jakbym przystępował dzisiaj z tabula rasa, to szczerze mówiąc nie wiedziałbym co robić
props
|
|