|
Post by General Raymund on Mar 1, 2023 0:28:01 GMT 1
No ja już jestem zmęczony i chciałbym się serio dowiedzieć jaką masz rolę. Rozumiem też jednak MVP, że nie chce tego jeszcze puścić. Zabawna sytuacja jak jesteście razem w mafii. No są, jedyna opcja, że nie są to moim zdaniem brak mafii, ale tego by Red nie zrobił moim zdaniem. argument
|
|
|
Post by General Raymund on Mar 1, 2023 0:28:44 GMT 1
dajcie jakiś argument, serio, ja chętnie poczytam, bo tę edycję zdecydowanie będę musiał przeanalizować siedząc z greeniarzem w pokoju bez klamek, plecami do siebie i patrząc się w wytłoczone ściany
|
|
Glon
Edycja#28
|
Rozgrywka
Mar 1, 2023 0:29:26 GMT 1
via mobile
Post by Glon on Mar 1, 2023 0:29:26 GMT 1
No ja już jestem zmęczony i chciałbym się serio dowiedzieć jaką masz rolę. Rozumiem też jednak MVP, że nie chce tego jeszcze puścić. Zabawna sytuacja jak jesteście razem w mafii. no ja Ci mówię z ręką na serduchu, że jestem niewinny nic to nie zmieni absolutnie, więc jaki jest sens, żebym kłamał zacznij sobie kminić co wtedy, to będzie Ci jutro łatwiej Wtedy koniec gry, mam nadzieję, że pomogłem.
|
|
|
Post by Most Valuable Player on Mar 1, 2023 0:29:26 GMT 1
Ale ci się humor Raymund po linczu na greenie poprawił. Ale przestałbyś się znęcać.
|
|
|
Post by General Raymund on Mar 1, 2023 0:30:41 GMT 1
mam 5:10 do yumy i się pogodziłem z porażką miasta w tej edycji, humor poprawia mi, że będzie śmiesznie
|
|
|
Post by Despero on Mar 1, 2023 0:31:14 GMT 1
Imo mafia teraz gra o to, żeby nam możliwie namotać przed meczówką jutrzejszą.
|
|
|
Post by Aldona Marciniak on Mar 1, 2023 0:31:29 GMT 1
W sumie MVP z Generałem to dobrze rozgrywają. Tak byśmy zwątpili, ze sa razem w mafii. Wtedy jutro pewnie w mordzie glon, i na koniec jak przewidywałem ja mvp i despero, którego mvp przekabacił juz dawno.
|
|
|
Post by Most Valuable Player on Mar 1, 2023 0:31:33 GMT 1
Tak (do Despersa)
|
|
|
Post by General Raymund on Mar 1, 2023 0:31:52 GMT 1
Imo mafia teraz gra o to, żeby nam możliwie namotać przed meczówką jutrzejszą. zgadzam się w stu procentach
|
|
|
Post by General Raymund on Mar 1, 2023 0:32:02 GMT 1
chuje z mafii
|
|
|
Post by Most Valuable Player on Mar 1, 2023 0:32:47 GMT 1
W sumie MVP z Generałem to dobrze rozgrywają. Tak byśmy zwątpili, ze sa razem w mafii. Wtedy jutro pewnie w mordzie glon, i na koniec jak przewidywałem ja mvp i despero, którego mvp przekabacił juz dawno. Przecież w meczówce będziesz i Ty, bo jesteś od dnia pierwszego na mnie zabetonowana, toteż - przekabacenie nie ma żadnego znaczenia. Więc nieważne co napiszesz - Ty masz świadomość, że mafia (jeżeli sama nie jesteś z mafi, iks de) bierze Cię w równianach na twoje zacietrzewienie?
|
|
|
Post by General Raymund on Mar 1, 2023 0:32:59 GMT 1
Ale ci się humor Raymund po linczu na greenie poprawił. Ale przestałbyś się znęcać. jeszcze adnotacja - no trochę sobie poczytuję za honor, że zdechł przede mną, ale outcome jest taki, że i tak trzeba spuścić na ten fakt zasłonę milczenia i nigdy o tym nie rozmawiać
|
|
|
Post by Most Valuable Player on Mar 1, 2023 0:33:04 GMT 1
I TA ZMIANA CAŁEGO CHARAKTERU RAYMONDSA STARSZNIE MNIE FRUSTRUJE
|
|
|
Post by Most Valuable Player on Mar 1, 2023 0:33:15 GMT 1
Śmieje się nam w twarz przechujec xD
|
|
|
Post by General Raymund on Mar 1, 2023 0:33:26 GMT 1
W sumie MVP z Generałem to dobrze rozgrywają. Tak byśmy zwątpili, ze sa razem w mafii. Wtedy jutro pewnie w mordzie glon, i na koniec jak przewidywałem ja mvp i despero, którego mvp przekabacił juz dawno. Przecież w meczówce będziesz i Ty, bo jesteś od dnia pierwszego na mnie zabetonowana, toteż - przekabacenie nie ma żadnego znaczenia. Więc nieważne co napiszesz - Ty masz świadomość, że mafia (jeżeli sama nie jesteś z mafi, iks de) bierze Cię w równianach na twoje zacietrzewienie? najśmieszniejsze jest to, że ta edycja zdecydowanie upływa pod Herbem Cietrzewia
|
|
|
Post by General Raymund on Mar 1, 2023 0:33:57 GMT 1
I TA ZMIANA CAŁEGO CHARAKTERU RAYMONDSA STARSZNIE MNIE FRUSTRUJE ja jestem super miłym i zabawnym człowiekiem tylko mi odpierdala przy rywalizacji
|
|
|
Post by Aldona Marciniak on Mar 1, 2023 0:34:27 GMT 1
W sumie MVP z Generałem to dobrze rozgrywają. Tak byśmy zwątpili, ze sa razem w mafii. Wtedy jutro pewnie w mordzie glon, i na koniec jak przewidywałem ja mvp i despero, którego mvp przekabacił juz dawno. Przecież w meczówce będziesz i Ty, bo jesteś od dnia pierwszego na mnie zabetonowana, toteż - przekabacenie nie ma żadnego znaczenia. Więc nieważne co napiszesz - Ty masz świadomość, że mafia (jeżeli sama nie jesteś z mafi, iks de) bierze Cię w równianach na twoje zacietrzewienie? no w meczowce bedziesz Ty winny, ja niewinny i Despero ktorego glos zdecyduje.
|
|
|
Post by General Raymund on Mar 1, 2023 0:35:34 GMT 1
hahaha patrzcie, cietrzew
|
|
|
Post by Aldona Marciniak on Mar 1, 2023 0:36:16 GMT 1
murzynska kura
|
|