|
Post by Despero on Mar 1, 2023 21:33:50 GMT 1
Kurwili nie, ale trochę podśmiechujków było.
|
|
|
Post by General Raymund on Mar 1, 2023 21:37:01 GMT 1
powtórzę się, ale props dla mafii, właściwie jedynym moim punktem zaczepienie na Was w końcówce było jednak to poparcie przyspieszenia głosowania, a porażka miasta się przesądziła bardzo prędko
trochę kurwiłem w międzyczasie, ale też z perspektywy dnia luzu - super edycja pod kątem emocji, naprawdę mocno angażująca, praktycznie nie było tu przestojów
jedyne na co mogę narzekać post factum to fakt, że wy wiecie, że egze zapierdala na dwie zmiany, a ja nawet nie próbowałem spojrzeć z tej perspektywy, więc prawie nieobecnej Aldony nie rozważałem z samej gry, bo sobie pomyślałem - no na chuj grać tak asekuracyjnie i cicho będąc w mafii
tymczasem egze w odpowiednim momencie, mimo obiektywnie mega niesprzyjających warunków do gry, potrafił dołożyć szuflę i zrobić gol
props max!
|
|
|
Post by General Raymund on Mar 1, 2023 21:37:53 GMT 1
na dyskordzie da się dorzucić tylko 10 ludzi do konwersacji, więc trzeba by było jakiś eksport zrobić
|
|
Red
Gracz
|
Post by Red on Mar 1, 2023 21:38:13 GMT 1
Uwagi na szybko: 1. Małe edycje fajnie się potrafią sprawdzić. Ta miała być mała i na rozluźnienie, wyszła partia jak o MŚ. Żeby nie było - to pochwała. 2. Mafia miasto rozbiło, ale nie dołować się, to zabawa! Bardzo fajna gra, na pewno szerzej podsumuję dydaktycznie, bo z perspektywy MG sporo można zobaczyć. Zostawię takie ogólne skrócone też pewnie niedługo
|
|
|
Post by Volverin on Mar 1, 2023 21:38:41 GMT 1
Jedna bardzo fajna rzecz z mojej perspektywy -> gadałem z Redem między edycjami, że już od lat przestaliśmy trzymać skład mafii w tajemnicy i po śmierci człowiek go z reguły dostawał i przestawał myśleć, a to jednak zła praktyka, nie wspomagająca rozwoju. No więc skończyliśmy z tym. Proponuję mocne postanowienie dla każdego MG, żeby składem mafii już się nie dzielił - więcej zabawy, cmentarz żyje, uczymy się, poprawiamy, same plusy.
|
|
|
Post by General Raymund on Mar 1, 2023 21:40:15 GMT 1
greeniarz - jak pisałem, abstrahując od naszej niewinności, zmusiłeś mnie w tym przedostatnim dniu do grania praktycznie na skraju możliwości, na pewno miałem trochę łatwiej ze względu na fakt, że mafia chciała mnie zostawić (ale rozkład głosów był 1-1), ale i tak było to na naprawdę na wysokim poziomie intensywności
mimo, że friendly fire - kudos
|
|
|
Post by General Raymund on Mar 1, 2023 21:42:08 GMT 1
nagroda dźwigniowego dla wodnika szuwarka, biorąc pod uwagę tory rozgrywki można było już wtedy odklepać
|
|
|
Post by General Raymund on Mar 1, 2023 21:43:05 GMT 1
szacun dla wszystkich, ostatni raz grałem te dwie edycje szósty bękart-alpak i teraz po przerwie (dwuletniej? trzyletniej?) bawiłem się wyśmienicie
|
|
|
Post by Rick Grimes on Mar 1, 2023 21:45:52 GMT 1
szacun dla wszystkich, ostatni raz grałem te dwie edycje szósty bękart-alpak i teraz po przerwie (dwuletniej? trzyletniej?) bawiłem się wyśmienicie Zaraz odpalamy następną jbc
|
|
|
Post by Volverin on Mar 1, 2023 21:49:09 GMT 1
Tak, tak, w tym szaleństwie nie zapomnijmy o potężnej edycji 29, która startuje już 9 marca!
Ale mam bardzo pozytywne odczucia po takiej małej edycji i planuję organizować takie gierki dla mafijnych psycholi regularnie między edycjami większymi.
|
|
|
Post by Antura on Mar 1, 2023 21:50:30 GMT 1
Następnym razem już mnie tak nie wycuckholdujecie organizacyjnie w nocy, gdy idę na 3h i olewacie moje prośby, by chociażby sprawy zostawić do rozmowy, gdy wrócę. ngl. Absolutely haram i dick move z uśmiechem na ustach
|
|
Jag
Gracz
|
Post by Jag on Mar 1, 2023 21:51:44 GMT 1
mała edycja -> 106 stron
xD
|
|
|
Post by Volverin on Mar 1, 2023 21:52:32 GMT 1
mała edycja -> 106 stron xD W założeniu rzecz jasna Widziałeś wcześniej edycję na 11 graczy? Ja minimalnie na 13 od kiedy gram w forumową.
|
|
|
Post by Wodnik Szuwarek on Mar 1, 2023 21:52:53 GMT 1
chłopie Ty robiłeś wszystko żeby im jeszcze jednego mafioze dołożyć xD w trakcie właśnie myślałem, jak dobrze że to nie przeszło
|
|
|
Post by Antura on Mar 1, 2023 21:53:40 GMT 1
chłopie Ty robiłeś wszystko żeby im jeszcze jednego mafioze dołożyć xD w trakcie właśnie myślałem, jak dobrze że to nie przeszło Miało być od 13 do 15 graczy w zalezności od chętnych, z tego co widziałem i rozmawiałem z ludźmi, spokojnie byśmy dobili do 15, ale nawet na 13 graczy - powinno być 3 mafiozów, co było w edycji z Tenorkiem, i nie spowodowało to żadnego problemu z balansem.
|
|
|
Post by Anturaż on Mar 1, 2023 21:54:56 GMT 1
Następnym razem już mnie tak nie wycuckholdujecie organizacyjnie w nocy, gdy idę na 3h i olewacie moje prośby, by chociażby sprawy zostawić do rozmowy, gdy wrócę. ngl. Absolutely haram i dick move z uśmiechem na ustach
|
|
|
Post by Wodnik Szuwarek on Mar 1, 2023 21:56:44 GMT 1
dobra chłopie nie obrażaj sie, było tutaj zajebiste wrażenie ligi mistrzów i jestem fanem efektów
|
|
|
Post by Squbaniec on Mar 1, 2023 21:56:53 GMT 1
mała edycja -> 106 stron xD Tak to jest jak miasto ze sobą się skonfliktuje i produkują posty jakby z karabinów maszynowych strzelali
|
|
|
Post by Antura on Mar 1, 2023 21:57:39 GMT 1
dobra chłopie nie obrażaj sie, było tutaj zajebiste wrażenie ligi mistrzów i jestem fanem efektów Nijak nie łącze tego jak mnie potraktowano organizacyjnie z tym, jak potoczyła się edycja^^
|
|
|
Post by Volverin on Mar 1, 2023 21:57:49 GMT 1
Oczywiście, że moglibyśmy dobić do 13 czy 15, ale nie o to chodziło w tej edycji - w założeniu miała być mała, szybka, sprawna.
13 graczy i 3 mafie wymagałoby wprowadzenia rolnych. Miało być bez, najprościej jak się da. Nie pierdolmy znowu o tym samym po raz dziesiąty plis xD
|
|