parabole
Edycja#29
martwe martwe martwe
|
Ogólny
Mar 15, 2023 0:10:30 GMT 1
Post by parabole on Mar 15, 2023 0:10:30 GMT 1
Jakbyś zadał pytanie czego nie studiowałem, to byłoby mi łatwiej. XD A i tak skończyłem ze średnim. Ja też jestem na średnim, bo do tej pory nie napisałem magisterki, ale pracuję w branży. Podoba mi się Twoja przemiana, bo z postów wychodzi człowiek-orkiestra. Na polchacie tego nie było aż tak widać! No ale z drugiej strony, to naprawdę epoki temu.
|
|
|
Ogólny
Mar 15, 2023 0:11:00 GMT 1
Post by Young Leosia on Mar 15, 2023 0:11:00 GMT 1
lata mi po pokoju mucha i nie umiem jej zapierdolić, zaraz mnie szlag trafi
no i spytacie mnie teraz, drodzy widzowie, jaki związek tego z mafią, ze się dzielę tym na cmentarzu
otóż nie wiem, czy bardziej mnie irytuje ta mucha, czy posting Antury w tym momencie XD
|
|
|
Ogólny
Mar 15, 2023 0:11:32 GMT 1
Post by Volverin on Mar 15, 2023 0:11:32 GMT 1
Volv byłes zdziwiony, że tak na ostatnią chwilę zmieniałem testament? To dopiero były zmiany zdania xD Nie byłem, wiem że masz potężny umysł, który błyskawicznie przetwarzał informacje niczym super-komputer i wypluwał na bieżąco zaktualizowane wyniki obliczeń.
|
|
|
Ogólny
Mar 15, 2023 0:11:40 GMT 1
Post by Sam Losco on Mar 15, 2023 0:11:40 GMT 1
Sam Monti by musiał ci opowiedzieć. Ja szperałem po cmentarzach starych edycji i ktoś na którymś pozdrowił Montiego jako jedynego który rzeczywiście pojebał fora. Tam nie było dużej historii. To była w ogóle chyba pierwsza, albo druga łączona edycja z Wami post-samodzielne IFQ, więc dostałem OC jako jeden z najbardziej doświadczonych po paru dobrych IFQowych, ale jako że generalnie już i zajawka na IFQ mijała, i licealne życie wciągało, to mój pomysł na grę był raczej abuzywny patrząc z dzisiejszej perspektywy, bo był wjazd po linii najmniejszego oporu - z raz nie zagłosowałem, dostałem punkt karny, nie pisałem dużo, ale wszyscy żyli. No i jak miałem więcej czasu, i się postanowiłem zaktywizować, to pisałem jednocześnie dłuższy post na rozgrywce i na forum mafii, że będziemy blisko wygranej. Był dość jednoznaczny. Tylko ostatecznie pomyliłem zakładki i wysłałem - to było jakoś w nocy, nie było funkcji edit, nie było graczy, ale nie było też MG, nie było jak tego odkręcić. Mafia IFQ to był największy syf i gnój (po zakładce "Dyslusje Ogólne" na forum). Chętnie wróciłbym na tydzień do tych czasów.
|
|
|
Ogólny
Mar 15, 2023 0:13:12 GMT 1
Post by Sam Losco on Mar 15, 2023 0:13:12 GMT 1
Jakbyś zadał pytanie czego nie studiowałem, to byłoby mi łatwiej. XD A i tak skończyłem ze średnim. Ja też jestem na średnim, bo do tej pory nie napisałem magisterki, ale pracuję w branży. Podoba mi się Twoja przemiana, bo z postów wychodzi człowiek-orkiestra. Na polchacie tego nie było aż tak widać! No ale z drugiej strony, to naprawdę epoki temu. Przez te 10 lat przeszedłem przez tak kurewsko różne etapy w swoim życiu, że to aż niemożliwe bym żył i funkcjonował na myśleniu z tamtych czasów.
|
|
|
Ogólny
Mar 15, 2023 0:13:16 GMT 1
Post by Ebenezer Rojt on Mar 15, 2023 0:13:16 GMT 1
A tak już na serio to: - stosunki międzynarodowe - ekonomia - marketing - analityka gospodarcza - międzynarodowe stosunki gospodarcze Po nazwach zgaduję, że Poznań.
|
|
|
Ogólny
Mar 15, 2023 0:13:26 GMT 1
Post by Zagubiony on Mar 15, 2023 0:13:26 GMT 1
I teraz pytanie czy mafia, czy po prostu totalna megalomania. Jak to drugie, to w przyszłej edycji proponuję szybką akcję odAnturowiania miasta. No bo ten post: mafiacorner.boards.net/post/34276 to jest co najmniej manipulacja i zacietrzewienie, a w najgorszym jebie mafią. Pisze tam nasza kochana Anastazja, że proponowała bicie glonów od początku, podczas gdy to ja proponowałem bicie glonów, zaś ona niemal się zesrała jak proponowałem oszczędzanie inteligencji. Albo nie pamięta, bo mafia, albo nie pamięta, bo tak ego wyjebało w kosmos. Jedno i drugie jest szkodliwe. No jak dla mnie to już teraz totalnie gra jak bajka te 3 edycje temu strasznie irytujące są do czytania te jego ranty No dla mnie teraz też zabrzmiał naturalnie (ale on wierzy w zajebywanie glonów, zawsze to proponuje, więc ciężko poczytywać mu tę wściekłość tak do końca za plus, bo wierzę, że akurat to mógłby wiarygodnie oddać w mafii), tylko dalej szkodliwie. Bo odglanawianie trzeba było zrobić dnia pierwszego (to protestował), a teraz to faktycznie jest za późno. No bo on pierdoli o tej meczówce, podczas gdy to nie jest tak, jak on pisze, gdy faktycznie zostawi się glony. I pytanie czy te błędy w logice są celowe (mafia) czy to zwyczajne zacietrzewienie się i bezzasadna wiara w swoje umiejętności i poglądy na grę. Bo z jednej strony pisze, że w glonach siedzi mafia, a z drugiej, że 3 niewinne glony będą decydowały w meczówce. No nie, bo jednym z tych glonów, który przetrwa będzie glon mafijny, do tego może tam być snajper, sam snajper, jeśli jest glonem, wie, że ma szanse 50-50 na trafienie mafiozy wśród glonów. Zdecydowanie bym nie linczował glonów, natomiast snajper może w jednego z nich jebnąć, może też wspomoże to mafia, szukając snajpera.
|
|
parabole
Edycja#29
martwe martwe martwe
|
Ogólny
Mar 15, 2023 0:13:43 GMT 1
Post by parabole on Mar 15, 2023 0:13:43 GMT 1
A skład mafii był wtedy przepotężny z tego co pamiętam, bo był i egze, chyba red? Co najmniej ze dwóch jeszcze mocnych graczy z dzisiejszej perspektywy. To musiało być gdzieś w 2013 roku.
|
|
|
Ogólny
Mar 15, 2023 0:14:20 GMT 1
Post by Andrzej Stankiewicz on Mar 15, 2023 0:14:20 GMT 1
Volv byłes zdziwiony, że tak na ostatnią chwilę zmieniałem testament? To dopiero były zmiany zdania xD Nie byłem, wiem że masz potężny umysł, który błyskawicznie przetwarzał informacje niczym super-komputer i wypluwał na bieżąco zaktualizowane wyniki obliczeń. na koniec wróciłem do punktu wyjścia (czytaj mój pierwszy post w rozgrywce)
|
|
|
Ogólny
Mar 15, 2023 0:15:36 GMT 1
Post by Sam Losco on Mar 15, 2023 0:15:36 GMT 1
A tak już na serio to: - stosunki międzynarodowe - ekonomia - marketing - analityka gospodarcza - międzynarodowe stosunki gospodarcze Po nazwach zgaduję, że Poznań. Prawie. Z zastrzeżeniem, że w Strykowie "kieruj się na południe.
|
|
|
Ogólny
Mar 15, 2023 0:15:42 GMT 1
Post by Andrzej Stankiewicz on Mar 15, 2023 0:15:42 GMT 1
Więc jeśli w mafii rzeczywiście są Jan i Jasiu, to skuteczność 3/6 w poście kreacyjnym uważam za całkiem dobrą.
|
|
|
Ogólny
Mar 15, 2023 0:16:10 GMT 1
via mobile
Post by Karlos Magnusen on Mar 15, 2023 0:16:10 GMT 1
Wyniki ankiety -> 88,89% chciało wiedzieć kto zabił Oceniacza Akrobacji! ODPOWIEDŹ: SNAJPER PARZYSTY ZABIŁ OCENIACZA AKROBACJI Napisałem to natychmiast jak były wyniki mordu i strzału i wszyscy nowili ze zwariowałem xd.
|
|
|
Ogólny
Mar 15, 2023 0:16:55 GMT 1
Post by Ebenezer Rojt on Mar 15, 2023 0:16:55 GMT 1
Po nazwach zgaduję, że Poznań. Prawie. Z zastrzeżeniem, że w Strykowie "kieruj się na południe. Ach, Trójmiasto jednak.
|
|
|
Ogólny
Mar 15, 2023 0:17:04 GMT 1
Post by Young Leosia on Mar 15, 2023 0:17:04 GMT 1
Ewangelista coś kręci z tym brakiem zaufania do paraboli u Jaworka
może nie ufał mu w 100% ale nie miał na tyle wątpliwości żeby go snajperem odpalać
mam nadzieję, że mu to Jaca wytknie
|
|
|
Ogólny
Mar 15, 2023 0:19:37 GMT 1
Post by Volverin on Mar 15, 2023 0:19:37 GMT 1
|
|
|
Ogólny
Mar 15, 2023 0:20:16 GMT 1
Post by Squbaniec on Mar 15, 2023 0:20:16 GMT 1
Jeśli pewność siebie nie idzie w parze z umiejętnościami to wychodzi takie combo jak u Antury. Koniec końców taki miastowy robi wiele dobrego dla mafiozów. A też powoduje irytację innych graczy. Niestety to jest najgorsze combo jak dla mnie. Powoduje to że po prostu ma się ochotę pomijać posty takiej osoby. Dlatego nie raz czytałem stare edycje by poćwiczyć wyciąganie wniosków i jaka jest podstawa współpracy między miastowymi co dało u mnie efekty w postaci gry jako Watson ^^ Nie zamierzam tego w ogóle przerywać by móc się poprawiać. Tam w dłuższych postach zaznaczałem jeśli coś pojebałem to by mnie poprawili. Nawet sprawdzałem swoje błędy jakie kiedyś popełniałem by móc je poprawiać te stare i móc popełniać nowe ^^
Eneldo też widzę że lubi się poprawiać z grę na grę i to się ceni. Podobnie kshaq czy Pshemo. Takie rzeczy się chwali ^^
|
|
|
Ogólny
Mar 15, 2023 0:21:31 GMT 1
Post by Oceniacz Akrobacji on Mar 15, 2023 0:21:31 GMT 1
Duzo dobrych uwag, dzieki! Nie przyjmuj tych uwag tak bardzo do siebie. Monti w mafii to megaloman (z greki przyp. red.), który ma tendencję do przypisywania sobie wszelakiej racji, a sam wali dużo nielogicznych byków (jak każdy). XD Moim zdaniem dałeś w chuj radę w roli snajpera. haha zebym ja takie rzeczowe review w korpo dostawal :'). Zawsze fajnie uslyszec gdzie mozna cos poprawic. Mile slowa tez!
|
|
|
Ogólny
Mar 15, 2023 0:22:27 GMT 1
Post by Squbaniec on Mar 15, 2023 0:22:27 GMT 1
Sam Monti by musiał ci opowiedzieć. Ja szperałem po cmentarzach starych edycji i ktoś na którymś pozdrowił Montiego jako jedynego który rzeczywiście pojebał fora. Tam nie było dużej historii. To była w ogóle chyba pierwsza, albo druga łączona edycja z Wami post-samodzielne IFQ, więc dostałem OC jako jeden z najbardziej doświadczonych po paru dobrych IFQowych, ale jako że generalnie już i zajawka na IFQ mijała, i licealne życie wciągało, to mój pomysł na grę był raczej abuzywny patrząc z dzisiejszej perspektywy, bo był wjazd po linii najmniejszego oporu - z raz nie zagłosowałem, dostałem punkt karny, nie pisałem dużo, ale wszyscy żyli. No i jak miałem więcej czasu, i się postanowiłem zaktywizować, to pisałem jednocześnie dłuższy post na rozgrywce i na forum mafii, że będziemy blisko wygranej. Był dość jednoznaczny. Tylko ostatecznie pomyliłem zakładki i wysłałem - to było jakoś w nocy, nie było funkcji edit, nie było graczy, ale nie było też MG, nie było jak tego odkręcić. I z tej jednej pomyłki wyszło legendarne pomylenie forów
|
|
|
Ogólny
Mar 15, 2023 0:23:04 GMT 1
Post by Sam Losco on Mar 15, 2023 0:23:04 GMT 1
Prawie. Z zastrzeżeniem, że w Strykowie "kieruj się na południe. Ach, Trójmiasto jednak. Mamy chyba różne definicje południa.
|
|
parabole
Edycja#29
martwe martwe martwe
|
Ogólny
Mar 15, 2023 0:24:47 GMT 1
Post by parabole on Mar 15, 2023 0:24:47 GMT 1
Volverin, Może ankieta czy snajper strzeli w mafiozę, czy w miastowego?
|
|