|
Post by Simo Häyhä on Mar 30, 2023 14:54:55 GMT 1
Wilson nie ufa ludziom z długimi postami kreacyjnymi. Jak masz małego chuja to kupujesz duży samochód. Jak masz mało do powiedzenia o rozgrywce to próbujesz zamydlić oczy długim wstępem. Prawdziwy mężczyzna tak nie postępuje. To jakbyś tak jeszcze na tę pitcę pod tym kątem spojrzał, bo rozumowanie dobre tylko cel nie ten moim zdaniem
|
|
|
Post by Mafijny Wjebaniec on Mar 30, 2023 14:55:30 GMT 1
Linczujemy tak, że Bóg rozpozna swoich co edycję i ostatni raz w miarę dobrze udało się zlinczować w d1 ljokelsoya w królewskiej, prawie trzy lata temu xd bardzo rzadko udaje się trafic mafie w pierwszym glosowaniu, nie wiem czemu tak z tego powodu panikujesz (lub też taka panikę, punkt zaczepienia sobie wymyśliłeś). Niecelny lincz w d1 ani jakoś tragicznie nie wpłynie na miasto ani nie stworzy mafii drogi do zwycięstwa. Dobry lincz wcale nie musi być w mafię. Lincz na ljokelsoyu to był lincz na niewinnym. Zerknij w poprzednie edycje, wszystkie pierwsze lincze były słabe albo bardzo słabe i oddalały miasto od zwycięstwa. To zupełnie nie jest przypadek, że miasto przepierdala tutaj większość edycji. Jeśli i tak masz takie podejście, że chuj tam z tym linczem, to może warto spróbować pójść za jakimś przemyślanym rozwiązaniem. Z twojej perspektywy i tak to nie zaszkodzi, a może uda się coś pozytywnego zrobić.
|
|
|
Post by Wilson on Mar 30, 2023 14:56:04 GMT 1
Nie miałem na myśli wyłącznie francuskiego leprechauna tworząc zacytowaną przez Simo Hayhę wypowiedź.
Brawuję jednak za czujność. Biała śmierć nie śpi.
|
|
|
Post by Mafijny Wjebaniec on Mar 30, 2023 14:57:26 GMT 1
Reaguję bardzo dobrze na ideę miasta współpracującego w oparciu o dobre pomysły, wypracowane rozwiązania i skoordynowany proces. Nie reaguję dobrze na szesnaste wcielenie samozwańczej córki Romanowów. czy Twoją ideą współpracującego miasta jest 'tak jak dotyczcas' i 75% winrate mafii po powrocie?
|
|
|
Rozgrywka
Mar 30, 2023 14:57:43 GMT 1
via mobile
Post by Cogito ergo SUM on Mar 30, 2023 14:57:43 GMT 1
Wilson nie ufa ludziom z długimi postami kreacyjnymi. Jak masz małego chuja to kupujesz duży samochód. Jak masz mało do powiedzenia o rozgrywce to próbujesz zamydlić oczy długim wstępem. Prawdziwy mężczyzna tak nie postępuje. To jakbyś tak jeszcze na tę pitcę pod tym kątem spojrzał, bo rozumowanie dobre tylko cel nie ten moim zdaniem Chciałeś stworzyć kreacje o eleganckim i burżuazyjnym jedzeniu -> zdobyłeś przydomek pizza przez głupi żart jakiejś ryby. Influencer "fajnie" się podczepił pod thompsona. Czekam na jego dalszą twórczość.
|
|
|
Post by Reinmar z Bielawy on Mar 30, 2023 14:57:46 GMT 1
Być neutralnym w walce dobra ze złem, to opowiadać się po stronie zła.
co do pomysłu Wjebańca, przekonał mnie Thompson i Sum. Aczkolwiek nie pamiętam zbyt dobrze poprzednich edycji, nie pamiętam kto odpadał w G1 poza Magnussenem
|
|
|
Post by Influencer Inaczej on Mar 30, 2023 14:58:29 GMT 1
PINSA GOURMETMafijny wjebaniec koniecznie chce powtórzyć wszystkie błędy miasta z 28 edycji Typowo zapchajdziurajstwo, nic konretnego nie dane tu tego. Takie aby tylko coś, nic mocniej. Hunter jaki pewny wszystkiego, zapowiada się ez gierka z takim przywództwem. Komu wódeczki ze śniegiem? Pseudoirania po ataku dla niego od thompsona A w drugim albo trzecim jeszcze można, czy już za późno? Pseudośmieszkim wymoszony gdy rembaud mu mocno powiedział.
|
|
|
Rozgrywka
Mar 30, 2023 15:02:50 GMT 1
via mobile
Post by Cogito ergo SUM on Mar 30, 2023 15:02:50 GMT 1
O.
|
|
|
Post by Influencer Inaczej on Mar 30, 2023 15:03:08 GMT 1
To jakbyś tak jeszcze na tę pitcę pod tym kątem spojrzał, bo rozumowanie dobre tylko cel nie ten moim zdaniem Chciałeś stworzyć kreacje o eleganckim i burżuazyjnym jedzeniu -> zdobyłeś przydomek pizza przez głupi żart jakiejś ryby. Influencer "fajnie" się podczepił pod thompsona. Czekam na jego dalszą twórczość. Ja nie.., rututus żeby się podczepiać i spadać z krzesła.
|
|
|
Rozgrywka
Mar 30, 2023 15:05:17 GMT 1
via mobile
Post by Wilson on Mar 30, 2023 15:05:17 GMT 1
Reaguję bardzo dobrze na ideę miasta współpracującego w oparciu o dobre pomysły, wypracowane rozwiązania i skoordynowany proces. Nie reaguję dobrze na szesnaste wcielenie samozwańczej córki Romanowów. czy Twoją ideą współpracującego miasta jest 'tak jak dotyczcas' i 75% winrate mafii po powrocie? Rozpisz mi w takim razie kolejność w excelu tylko uważaj żeby Ci się nie zawiesił przypadkiem tuż przed linczem.
|
|
|
Post by Reinmar z Bielawy on Mar 30, 2023 15:05:32 GMT 1
Pierwszy mafijny post w rozgrywce już jest. Kłaniam się, Pan Thompson. Który post miałeś na myśli (to z pierwszej strony)
|
|
|
Post by Hunter Thompson on Mar 30, 2023 15:07:27 GMT 1
Pierwszy mafijny post w rozgrywce już jest. Kłaniam się, Pan Thompson. Który post miałeś na myśli (to z pierwszej strony) Ten, który był nad moim, Simo Hayhy zaczepka w kierunku Rimbauda.
|
|
|
Post by Reinmar z Bielawy on Mar 30, 2023 15:14:48 GMT 1
Okej, tak myślałem, wolałem się upewnić
|
|
|
Post by PINSA GOURMET on Mar 30, 2023 15:17:18 GMT 1
Wilson nie ufa ludziom z długimi postami kreacyjnymi. Jak masz małego chuja to kupujesz duży samochód. Jak masz mało do powiedzenia o rozgrywce to próbujesz zamydlić oczy długim wstępem. Prawdziwy mężczyzna tak nie postępuje. Wilson, Ty mi lepiej powiedz dlaczego reagujesz alergicznie na ideę współpracującego miasta.
W sumie to samo pytanie do pizzy.
Chętnie odpowiem na to pytanie, ale wytłumacz mi jeszcze jedną rzecz. Listę not-to-touch już podałeś. Masz też wyklarowanych mędrców z którymi chcesz współpracować? To jest ta sama lista czy inna? Są jednostki, które mieszczą się w jednym przedziale, a w drugim już nie?
|
|
|
Post by Mafijny Wjebaniec on Mar 30, 2023 15:21:19 GMT 1
czy Twoją ideą współpracującego miasta jest 'tak jak dotyczcas' i 75% winrate mafii po powrocie? Rozpisz mi w takim razie kolejność w excelu tylko uważaj żeby Ci się nie zawiesił przypadkiem tuż przed linczem. Co tu w excelu rozpisywać? Chcesz, żeby było tak jak było i 75% winrate mafii, czy chcesz coś zmienić i spróbować wygrać? Proste pytanie
|
|
|
Post by PINSA GOURMET on Mar 30, 2023 15:23:57 GMT 1
PINSA GOURMET Mafijny wjebaniec koniecznie chce powtórzyć wszystkie błędy miasta z 28 edycji Typowo zapchajdziurajstwo, nic konretnego nie dane tu tego. Takie aby tylko coś, nic mocniej. A w moim odczuciu post o mocnym wydźwięku z którego śmiało wnioskujemy, że Simon jest w opozycji do pomysłów Mafijnego Wjebańca Więcej niż połowa postów w tej edycji jest bardziej zapchajdziurna i na pewno mniej konkretna. Dużo bardziej śmierdzi mi post bodaj z góry 6 strony w którym podpina się pod teorie Winstona próbując naruszyć moją nieskazitelną reputacje tylko musze sie zastanowić czy to nie dlatego, że dotyczy mnie
|
|
|
Post by Mafijny Wjebaniec on Mar 30, 2023 15:23:59 GMT 1
Wilson, Ty mi lepiej powiedz dlaczego reagujesz alergicznie na ideę współpracującego miasta.
W sumie to samo pytanie do pizzy.
Chętnie odpowiem na to pytanie, ale wytłumacz mi jeszcze jedną rzecz. Listę not-to-touch już podałeś. Masz też wyklarowanych mędrców z którymi chcesz współpracować? To jest ta sama lista czy inna? Są jednostki, które mieszczą się w jednym przedziale, a w drugim już nie? chcę współpracować z każdym chętnym. Jeśli komuś zależy na wygranej miasta to dla mnie wystarczający argument za tym, żeby z nim współpracować. Nie ma żadnych list mędrców.
|
|
|
Post by Wilson on Mar 30, 2023 15:24:54 GMT 1
Ale to Ty dzwonisz.
Więc pytam o szczegóły planu.
|
|
|
Post by Reinmar z Bielawy on Mar 30, 2023 15:25:22 GMT 1
Chciałeś stworzyć kreacje o eleganckim i burżuazyjnym jedzeniu -> zdobyłeś przydomek pizza przez głupi żart jakiejś ryby. Influencer "fajnie" się podczepił pod thompsona. Czekam na jego dalszą twórczość. Ja nie.., rututus żeby się podczepiać i spadać z krzesła. Weź to napisz jeszcze raz, bo nie zrozumiałem. Mój brat nie żyje, bestialsko zamordowany przez Kunza Aulocka i jego bandę na zlecenie Sterczów. Zapłacą mi za to
|
|
|
Post by Wilson on Mar 30, 2023 15:26:48 GMT 1
Najlepszy post suma. Albo może jednak ten.
|
|