|
Post by Jan Chryzostom Pasek on Apr 5, 2023 17:00:09 GMT 1
Głosujemy na Hamiltona.
|
|
|
Post by Marek Antoniusz on Apr 5, 2023 17:04:17 GMT 1
Część druga moich wypocin.
W takim razie na dzisiejszy lincz zostaje duet Kot - Hamilton.
W obu przypadkach wskazanie winnego ze 100% pewnością jest niemożliwe. Zacznijmy jednak od czworonoga. Brak aktywności i zupełnie olanie tematu może działać zarówno na jego korzyść, jak i niekorzyść. Z jednej strony powinienem pałać do niego teraz trochę większą sympatią, gdyż mnie uniewinnia, z drugiej strony to może być po prostu robienie już gruntu pod ostatnie głosowanie.
Nadal zostaje jednak ten nieszczęsny Hamilton, który swoimi decyzjami nie dał nam żadnego argumentu, aby chcieć z nim grać w kolejnym dniu. Ten remis nie miał żadnego sensu ze strony miasta. Żadnego. Nie rozumiem czemu Żelazny z takim uporem go broni. Nie czuję tego, nie podzielam jego zdania na temat Hamiltona. Może już za bardzo się na niego zafiksowałem, ale nawet teraz Hamilton nie robi nic, aby przeżyć do kolejnej nocy.
Jest jeszcze jedna opcja, która wydaję mi się totalną abstrakcją, ale się nią podzielę. Co mi pozostało. W mafii może być wspólnie para Kot - Hamilton. Kot się wkurwił sposobem gry Hamiltona i zaczął olewać rozgrywkę (nie wiemy co tam działo się na mafijnym), ale widząc, że miasto samo się wykańcza, postanowił jednak powrócić do nas. Wszak jest o krok od wygranej.
Tym jednak martwić się będę za kilka godzin. Na ten moment jednak trzeba wybrać z dwójki Hamilton - Kot.
|
|
|
Post by Marek Antoniusz on Apr 5, 2023 17:05:18 GMT 1
Dobra. Wyprzedziłeś mnie te kilka chwil. Piszę PW.
|
|
|
Rozgrywka
Apr 5, 2023 17:06:40 GMT 1
via mobile
Post by Jacek Kaczmarski on Apr 5, 2023 17:06:40 GMT 1
Mam mało czasu i chyba nie wyrobię się już przed postem Paska. Ale profile podejrzanych według mnie:
1. Hamilton. Od pierwszego drugiego dnia pisałem że nie warto dopuszczać go do meczówki, z uwagi na swój nieogar, symulowanie choroby (które znikało na czas oddawania głosu). Ciągle nie odniósł się na moje dzisiejsze pytanie, a jest meczówka, powinien siedzień na wątku non stop. Przyznam się wam że jeszcze przed testamentem Żelaznego chciałem powiedzieć. Jego nieogar broni go przed jeszcze jednym. Ciężko mi dobrać jego parę do mafii
Czy ktoś da radę zobaczyć kto poza Kurierem głosował na Hamiltona? To nienaturalne że przez całą grę dostał jeden głos. Głosowałem na niego kilkukrotnie, ale za każdym razem bieżące potrzeby przeważały i zmieniałem głos.
Serce mówi Hamilton, rozum mówi ktoś z duetu Marek/Kot. Marek jeśli mafię uznajemy za bardzo cwaną, umiejącą się maskować, Kot jeśli mafia gra na wyjebce i lenistwie.
Potencjalny duet Kot i Hamilton: Kot gra na znudzeniu grą, Hamilton na nieogarze. W normalnej grze niemożliwy duet, w naszej rozgrywce gdzie jesteśmy świeżakami potencjanie jest na to szansa.
Potencjalny duet Antoniusz i Hamilton: Antoniusz gra początkowo nieaktywnością, potem orientuje się że to zła strategia i przyjmuje logiczną i pro-aktywną pozę, popierając moje wpisy. Hamilton gra na karcoe nieogara który szkodzi, ale nie ma czasu na jego wyrzucenie.
Testamenty: Rymanowski go uważa za mafię, Żelazny nie jest pewien, podejrzewa resztę.
|
|
|
Rozgrywka
Apr 5, 2023 17:07:19 GMT 1
via mobile
Post by Jacek Kaczmarski on Apr 5, 2023 17:07:19 GMT 1
Kurwa, nie zdążyłem profili zrobić.
|
|
|
Rozgrywka
Apr 5, 2023 17:08:11 GMT 1
via mobile
Post by Jacek Kaczmarski on Apr 5, 2023 17:08:11 GMT 1
Macie chociaż Hamiltona, przeanalizujcie go pod kątem głosu Paska.
Miasto, ABSOLUTNIE GŁOSUJMY ZA PASKIEM. To nasza jedyna szansa.
|
|
|
Rozgrywka
Apr 5, 2023 17:08:32 GMT 1
via mobile
Post by Jacek Kaczmarski on Apr 5, 2023 17:08:32 GMT 1
|
|
|
Post by Marek Antoniusz on Apr 5, 2023 17:09:21 GMT 1
Macie chociaż Hamiltona, przeanalizujcie go pod kątem głosu Paska. Miasto, ABSOLUTNIE GŁOSUJMY ZA PASKIEM. To nasza jedyna szansa. Co?
|
|
|
Rozgrywka
Apr 5, 2023 17:10:59 GMT 1
via mobile
Post by Jacek Kaczmarski on Apr 5, 2023 17:10:59 GMT 1
Macie chociaż Hamiltona, przeanalizujcie go pod kątem głosu Paska. Miasto, ABSOLUTNIE GŁOSUJMY ZA PASKIEM. To nasza jedyna szansa. Co? Głosujmy za Paskiem NA HAMILTONA w sensie, to był chujowo napisant przeze mnie post, przepraszam
|
|
|
Rozgrywka
Apr 5, 2023 17:13:06 GMT 1
via mobile
Post by Jacek Kaczmarski on Apr 5, 2023 17:13:06 GMT 1
MORD MAFII
Żelazny rezerwowy - Niewinny, bezrolny
Mamy Meczówkę! Jak mówi regulamin:
"W sytuacji "meczówki" (Miasto musi zlinczować Mafiozę, inaczej przegrywa) głosowanie staje się tajne -> głos w linczu wysyłany jest do Mistrza Gry (Volverin) w Prywatnej Wiadomości."
Nie istnieje już temat z głosowaniami jawnymi, wysyłamy głos MG z tytułem "g6" i wpisujemy Nick gracza, na którego oddajemy głos.
W razie pytań proszę o wiadomość na priv.
Macie instrkucje głosowania. Każdy niewinny wysyła Wolwowi głos, na osobę którą wskazał Pasek
|
|
|
Post by Marek Antoniusz on Apr 5, 2023 17:14:36 GMT 1
Luz. Emocje ponoszą, a już się łudziłem, że pomyliłeś czat mafijny z ogólnym, czy coś.
|
|
|
Rozgrywka
Apr 5, 2023 17:16:44 GMT 1
via mobile
Post by Jacek Kaczmarski on Apr 5, 2023 17:16:44 GMT 1
Luz. Emocje ponoszą, a już się łudziłem, że pomyliłeś mafijny z ogólnym, czy coś. To prawda, dosłownie jestem tak wkurwiony na siebie że się spóźniłem z profilami i nawet Hamiltona napisałem po czasie. Jeszcze raz cię przepraszam xd
|
|
|
Post by Alexander Hamilton on Apr 5, 2023 17:52:31 GMT 1
Dobra sorrki że teraz piszę, ale weźcie pod uwagę, że ja każdego atakowałem, ale czy ktoś widział jak kot się broni wraz z Antoniuszem? Obydwaj od samego początku na mnie atakowali i czy nikt z was nie podejrzewa ich o mafię? Ja jedynie jak przypomnę zapomniałem o zasadzie, że po remisie, mafia wyznacza zabójstwo. Więc uważacie, że ja mogłem kogoś zabić jasne, ale jeśli nawet byłbym pewnym mafią, proponuję wygłosować kota, który jednak był nieaktywny bardziej niż ja, natomiast on się pojawia w większości możliwych duetach to jest odpowiedź moja na wcześniejesze. Dlaczego zmiana głosu? Bo zacząłem wierzyć obu, że są miastem i po prostu to mnie zgubiło, jeśli tak uważasz Pasek, to róbcie co uważacie, ja tylko tyle powiem, że dla mnie podejrzanymi jest kot i antoniusz, ale głosowałbym na kota. Pozdrawiam, Hamilton
|
|
|
Post by Alexander Hamilton on Apr 5, 2023 17:56:22 GMT 1
A już od początku samotnie ustalałem kota i antoniusza za duet, ale czy nikt nie zauważył, że byłem zazwyczaj broniony przez martwych i raczej nie ma kogo powiązac z tym, abym był mafią z kimkolwiek z powiązany mafijną krwią?
|
|
|
Post by Alexander Hamilton on Apr 5, 2023 18:39:59 GMT 1
ODE MNIE PROPOZYCJA GŁOS NA KOTA PRZYPOMINAM
|
|
|
Post by Marek Antoniusz on Apr 5, 2023 19:15:35 GMT 1
Co tam Jacek i Kot? Szampany już schłodzone?
|
|
|
Post by Marek Antoniusz on Apr 5, 2023 19:17:39 GMT 1
Już i tak nie zmienimy głosu, więc można się przyznawać.
Ja zielony, bezrolny.
|
|
|
Rozgrywka
Apr 5, 2023 19:22:44 GMT 1
via mobile
Post by Jan Chryzostom Pasek on Apr 5, 2023 19:22:44 GMT 1
Ja 30 lat, uległy
|
|
|
Rozgrywka
Apr 5, 2023 19:36:38 GMT 1
via mobile
Post by Jacek Kaczmarski on Apr 5, 2023 19:36:38 GMT 1
25 lat, w przerwach od napierdalania żony i córki, napierdalam w mafię. Czasem nagrywam muzykę, ale to tak przy okazji.
|
|
|
Post by Marek Antoniusz on Apr 5, 2023 19:46:57 GMT 1
Ruda chwyta cię dziewczyna swymi dłońmi?
|
|